3167
-
#2406 akkor örülök az örömödnek. :)
más:
Satyricon is jön hamarosan, az egyik szám, a Black Crow on a Tombstone már fent van webrip formában. -
#2405 Egyébként ez a dal messze a legnyomasztóbb, legkegyetlenebb, legkeserűbb zene, amit hallottam. Minden más ehhez képest egy Jim Carrey vígjáték, pedig hallottam már elég elborult dolgot. És nem a klip látványvilága mondatja ezt velem. -
#2404 Az egész iszonyú vérfagyasztó... Az a totális végletes bánat és reménytelenség, ami sugárzik belőle, valami kegyetlen. A klip se semmi mondjuk.
Nekem az a kép ugrik be a zenéről, hogy egy korabeli pestis-doktor járja a kihalt települést, és égeti el a holttesteket. A kevés túlélő-haldokló pedig a fertőzött házakban ül rettegve. Ködben úszik az egész Istentől elhagyott táj.
-
#2403 :D Három számos amúgy, ez a jutubos rohadt jó szerintem, vérfagyasztó az a bill az elején és a végén. -
#2402 MOst ezzel tolom és ilyen van benne! -
#2401 -
#2400 LOL...
Ez esetben köszönöm :DDD
Megyek letérdelek a kukoricára a saorkban,
/me hülye :(
-
#2399 Itt van lejjeb baszod:D
Onnét indult az egész:D -
#2398 Ez nagyon odab*sz. Nem tudná valaki feltolni valahova a Wormphlegm albumot? Szeretném jobban megismerni őket. -
#2397 ez is, meg a coma black. -
#2396 Music video "Cryptorchid", single for Antichrist Superstar by Marilyn Manson, was directed by E. Elias Merhige and includes footage from Begotten.
video -
#2395 mondjuk elkéstek ezzel a klippel, mert manson már csinált ebből, a Begotten című elmebetegségből klippet a Coma Black szám alá, amit nem tudok megmutatni, mert jutubon nincs, mert hát bannolt videó. máshol meg nem néztem. -
#2394 tökjózene :) -
#2393 nem hallgattam még -
#2392 JOAKSAG ZENE!!!!!HATBOLKETTO -
#2391 Guardians of Asgaard mindent visz, de ez a nyitódal is odab@sz rendesen
eddigi talán legjobb lemezük, még anno indulásukkor alkottak ennyire meghatározót -
#2390 Ezt nézd meg Báttya! VÉRPROFI ZENE ÉS KLIPP! -
#2389 jutyuuubos klipp
beteeeeg
tudod mit tudnek ilyen szenvedos doomra elkepzelni???,,, nagy zoNbiag horda vonaglik es szepen lassan zabaljak fel a ketsegbeesetten menekulo eNbereket... ahh, feeeling lenne
[elrohan]
-
#2388 szerintem sz@r -
#2387 meg új darkthrone is. :) -
#2386 Ha már itt tartunk, akkor van új Funeral album, nagyon finom és mélységesen szomorú!
Az új Bloodbath pedig leszakítja a tökünk! -
#2385 funeral doom/doom/black/drone
saját bevaláásuk szerint "torture doom" -
Haegemonia #2384 Köszi a választ. Kár, hogy nem jelentették meg egy soundtrack albumként, mert nagyon korrekt zenék vannak a filmben. -
#2383 Csak annyit találtam róla, hogy nincs klasszikus értelemben vett soundtrack, nem együttesek játszották fel a zenét, hanem Ralph Rieckermann, mint zeneszerző és bandafőnök, meg a haverjai dobták össze. A zenei anyag nem jelent meg külön.
-
Haegemonia #2382 Szevasztok!
Segítség kéne!!!!
Van egy elég masszív keményzene a "A Halál Völgye: Véres Bill Bosszúja című horror dvd-n. Ez szól a film menüje alatt, illetve a filmben is benne van. Ha akad valaki aki látta a filmet, kérem segítsen kideríteni, hogy ki az előadó. A szám címe: BLOOD
Köszi a segítséget. -
#2381 Mégis jó!KöszI -
#2380 2. link nem jó:( -
#2379 -
#2378 első rész: http://tinyurl.com/52zl8f
második: http://tinyurl.com/4p53s4 -
#2377 Akinek meg van a tavalyi Bergthron (3cd) az megdobhatna vele!
Mióta új windowsom van dc++-nem om belőni:( -
peterag #2376 Sziasztok!
Korábbi (immár klasszikus), kizárólag eredeti black metal CD gyűjteményem némi ráadással eladó.
Tartalma:
Abigor - Nachthymnen (From The Twilight Kingdom)
Abigor - Orkblut - The Retaliation
Abigor - Supreme Immortal Art
Abigor - Apokalypse
Abigor - Opus IV
Abigor - Verwüstung / Invoke The Dark Age
Immortal - Blizzard Beasts
Immortal - Diabolical Fullmoon Mysticism
Summoning - Minas Morgul
Ráadás:
Immortal - Masters of Nebulah Frost (eredeti VHS kazetta)
Mayhem - Live In Biscofswerda 1997 (eredeti VHS kazetta)
Marilyn Manson - The Long Hard Road Out of Hell (angol nyelvű könyv, autobiográfia)
Ár:
15.000 Ft
Kapcsolat:
[email protected]
70/5035543
-
#2375 jóhogy, alig várom őket. :) -
#2374 Heheeejjj lesz ám itt részeg troll pogó:D
Van új Kampfar - iszonyat jó és hangulatos!
Aztán van Bloodbath is új, letépi a pofád! -
#2373 jön az új Trollfest és az új Ásmegin is -
#2372 Találtam egy tutiságot : Metsatöll -
#2371 Invictus - Imperium Paganum nincs meg valakinek? -
#2370 ha az Neked elég, akkor ok -
#2369 mostansag nem nagyon hallgatok sotet cuccokat... a kemenyebb zene kimerul abban, hogy allandoan az uj Amorphis porog kocsiban, oszt ennyi... :C -
#2368 mi a helyzet barátom zene ügyileg? -
#2367 egy kis holland túrás : The Monolith Deathcult