Extrém Metal zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phalanx
bejövõs <#finom>

Dying Soul
Kint van az új Wyrd.

McFrost
http://www.frost.try.hu/
itt letölthetõ egy dal , ami nekem bejövõs megvásárlós

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Elõkészült a Frost új nagylemeze, melynek címe: Black Shining

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
pedig tudnak mindent : sodró pokoli , mély dallamos , népies hagyományos

Lammer
KORAI SZIIRBLISSSZES TROMBITA>>>ALL44444!!4 <#vigyor2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Voltan
Há, me nekem nembegyüvõs a Szírblisz. Nem is volt az soha.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

McFrost
na memé?

Voltan
Asszem erre mondják, hogy ízlések és pofonok 😛

McFrost
ZENÉT!
Igazi lassú , kimért , okos õrlést , ütõs harsonával , 100% odaadással

Voltan
Miért, mit csinált a Sear Bliss?
Ismerem három albumát, és voltam vagy öt koncertjén, de nagyon nem jött be... Igaz, régen volt.

McFrost
igen , nagyon ott van

McFrost
fellelhetõ már az új Primordial , állítólag nagyon ott van ,

a Sear Bliss továbbra is letaglóz

Dying Soul
Nem akkora osztás, én is csak a Mechatronikot láttam youtube-on és voáv. Megtetszett, ennyi a sztori. 😊

lee86
*hát, ha...

&#161;Hala Madrid!

lee86
hátha ekkora örömöt szerzett, akkor belehallgatok én is. 😊 szívesen!

&#161;Hala Madrid!

Dying Soul
ISTEN VAGY!!! KÖSZÖNÖM!!!!

Üdv!

Kreatív szegedi gitáros pogány / folk metal zenekart alapítana, vagy beszállna már meglévõ együttesbe. Irány: Finntroll, Korpiklaani, Hetumoger, Moonsorrow, Dalriada, Amon Amarth, stb. Gondolom ebbõl már sejthetõ, hogy mire is gondoltam.
Ha kell szöveget is írok. Ezt egyébként magyarul képzelem el a harcról, becsületrõl, és népi mondavilágunk feldolgozására gondoltam (itt jegyezném meg, érdekes olvasmány: Komjáthy István Mondák könyve címû kiadása).
Elérhetõségek:
- e-mail: [email protected]
- telefon: 30 368 95 59 (ha ezen keresel, lehetõleg hívj, és ne SMS-t küldj, köszönöm)
lee86
nincspara. csináld ezt:
1., kattints a legelsõ linkre, ami a piros felkiáltójeles szöveg alatt van. ez a szöveg: просмотра рекламы
2., ezután elõjön egy oldal, nagy szürke betûkkel, 2 oszlopban ugye. kattints valamelyikre (ezek reklámoldalra irányítanak majd el.
3., kattintás után, a megnyíló oldal felsõ sávjában megjelenik valami orosz hablaty, visszaszámlálással. a visszaszámlálás végén, megjelenik ugyanabban a felsõ sávban, a szöveg végén egy link, klikk rá!
4., az új ablakban/fülön megnyíló oldalon beírod a számokat, enter, és megjelenik a letöltési link.

viszont arra készülj fel, hogy piszoklassan fog jönni a letöltés, úgyhogy akkor már inkább:
http://rlafarge666.free.fr/plus%20violent/Dekadenz/
😉

&#161;Hala Madrid!

Dying Soul
Ehh. Köszi.
Akkor ez egyelõre lehetetlen misszió.

PetruZ
iFolder-rõl csak regisztráció és pénzmag leperkálása után tudsz tölteni.
Dying Soul
http://ifolder.ru/194764

ezt hogy töltöm le? tud itt vki cirillt olvasni? kéne egy download gombnak lennie vhol, vagy nem tudom.

Köszi, ez egész kellemes 😊 valóban bírom ezt és a Vikingeses vonulatot. 😄D

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
bar nem valasz konkretan, de asszem te szeressed a himnikus-pover temat^^

ismered oket? ->Turisas
ha tetszik nyomassad 😄

Dying Soul
A Tymah mindig is radikális képviselõje volt a világtól való elfordulásnak és a mizantrópiának, ezt azért ne felejtsük el. Nyílván zenéjük hangzása, mondanivalója és hozzáállásuk a világhoz, az emberekhez, ez teszi õket szélsõségessé. Én nem akarom õket védeni, ne ezt vedd le belõle, csak megállapítok.

Ez a true-ság meg külön fogalom. Nem voltam még tudatában létezésemnek, mikor Vargék templomokat gyújtogattak, de nem tudom elképzelni, hogy akkoriban létezett volna ez a kifejezés. Mindenki azt a nyers õserõt játszotta akkoriban (persze lehetõségekhez mérten másképp) - így tudom elképzelni.
Aztán gondolom, minden black arcba beivódott ez a dolog és ahogy bejöttek ezek a dallamoskodások, amirõl egyáltalán szó sem volt a már említett õserõ tremolós black-ben, a régi arcok ezt offenzivának fogták fel. Hogy az õ mûfajukat elpusztítani látszik ez a könnyûség, ez az érzelmesség és gondolom innen jött az ötlet, hogy akkor, ha azok blacknek nevezik a sajátjukat és megcsúfolják a miénket, adjunk valami nevet a miénknek. True black metal. Aztán persze erõsebb lett a széthúzás (mert az emberek jobban benyelik dallamokat) és a true jelzõ értéke is nõtt és a kezdetektõl fogva egybefonódott a rossz hangzással, a kásásággal, a durvasággal, de a legfontosabb az egész szellemisége.
Szerintem soha nem fogunk mást érteni true black-en, mint ezt (esetleg új hangzásköntösbe bújtatva). DE nyugodtan hívhatnánk ORTHODOX blacknek is, hiszen hagyományörzõ lassan 20 éve. Nem tudom mennyivel jobb letagadni, megtagadni a true black létezését, mint kimondani Clandestine Blaze-re, hogy hagyományörzõ...

Az anti-life, anti-human meg egy újjonann kimondott, de eddig is létezõ dolog. Nem más, mint a mizantrópia ideologizálása, ennyirõl van szó. Lásd Taake.
Na most arról ne vitázzunk ez mennyire forrt össze a true blackkel és mennyi zenekar döntötte el önkényesen magáról, hogy õ most true, mert ez kusza és nem hiszem, hogy tudnánk akár kultusz zenekarok nevében beszélni.

És amint említetted/gondoltad, szerintem is teljesen szerteágazó gondolkodásmódú és hangzású, világhoz, a BM-hoz magához hozzáálló black metal-ok vannak - persze többségükre nincs külön mûfaji jelzõ. Ezért lehet sértõ talán, hogy egy csónakban kell evezni a szélsõségekkel is. Amíg nem lesz külön mûfaji jelzõ, ami a hallgatókban is él, és addig, amíg nem lesznek ilyen-olyan szélsõségek, addig ez így marad szerintem.

Sok zenét hallgatok, és játszok. Hosszú lenne leírni a kedvenceket...
Hát nagyon sokmindent tudnék hozzáfûzni ezekhez a dolgokhoz... csak pár dolog ami már rég kikívánkozik belõlem:

Azért az érdekes hogy az új Darkthrone, már magában a címében is jelzi, hogy nagy ívben leszarják ki mit gondol! Ez nem a véletlen mûve! Nagy neves black metal zenészek, akik megingathatatlanok, és nem érdekli õket semmiféle kritika és beskatulyázás, azért sem, mivel õk már leraktak egy s mást az asztalra, ami ma már nem ugyanaz ami régen volt, de mégis az övék. Ebbõl következik: nincs olyan hogy true vagy nem true, ez a hozzáállás már a kezdetekben is primitív volt. Nem kellenek a széthúzó erõk, egy amúgyis "kis" közösségbe. Pár hülyegyerek még ma is true-zik, ennyi. Leszólják Csihartól kezdve a Dimmuig mindent, mindenkit lenéznek, nagy emberek, de mitõl? Tölem mindenki azt hallgat amit akar, de egy oldalon ne említsük meg pl. az Immortalt (ma már ugye õk se trúúk, hát kész!<#idiota>), és valami szociológiailag sérült egyénekbõl álló csoportokat. Mogy miért ne? Zeneileg, szövegileg, filozófialig, erkölcsileg, emberileg,... nem azt képviselik és nem olyan minõségben, mint amit a black metal kíván és elvár.
A Black Metal egy MÛVÉSZET! A stílus már kialakult és tovább fejlõdik, nincs szükség provokáló megjegyzésekre, anyázásokra, fenyegetésekre, templom gyújtogatásokra...

Nem értem mi lehet azaz anti-life, anti-human dolog, de aki hisz benne az ne gitár vegyen, hanem kisbaltát és legyen öngyilkos, az már tényleg anti-life lenne, ezt nem kell black metalnak titulálni. Lehet mondani baromságokat, lehet hinni ilyen-olyan dolgokban, de az nem a black metal, az nem errõl szól. (sajnos sok ember nincs tisztában ezekkel a dolgokkal, sajnos) Példának hozhatnám a közkedvelt és félreértett sátánizmust is: a black metal sokat merített belõle (pl. szimbólum rendszer), de soha az életben nem szólt arról egyik sem, hogy anti-life...(törvényei)
Az élet maga a létezés.
Hogy miról szól a black metal azt most hosszú lenne kifejteni. Egyszerûen mondhatnám hogy szembefordulás, de nem ilyen egyszerû, minden esetre nem az élettel és nem teljesen az emberrel való szembefordulás.
Zajos, kásás? Hát leragadtuk a kazettás magnó korszaknál? Könyörgöm, a black metal nem a szar minõségrõl szól; azt nem tudják hogy 92-ben egy kismagnóval vették fel a lemezt, azért szól úgy ahogy... tök poén, ma ez a true pár embernek, nevetséges. A mai hangzás meg már túl steril...jaj!

A nagy black metal zenészek már vagy hatszor tovább léptek, köztük azaz ember is, aki ott fent a kép közepén áll...(Abbath) olyanok mint õ irányítják és építik a black metal, ma is. Ma már az krva nagy, amikor megjelenik a színpadon!

ui: Nekem azért fontos mindezt tisztázni, mert én magam is játszok black metalt és mint zenészt, nagyon zavar, hogy ilyen-olyan bohócok és igénytelenek nevezik magukat valakinek és hogy nevezik õket valakinek... nekem, - és ismerõseim által kijelenthetem: - nekünk, Ez a mûfaj bemocskolása!!!
McFrost
nemhiszem , mert egy igazi true is lehet fasza és az neked is bejön ha jó

Lammer
"szimfó/meloblack"
pedig azok a legjobbak ^^

666X leirtam mar, hogy kioregedtem a trúblekkbol... mostmar szeretnem hallani mit jatszanak 😄😄

Dying Soul
Az ilyen szimfó/meloblack dolgokat kihagytam, mert szerintem nincs egy igazán érdemes ilyen banda se.

Dying Soul
Neked kik a kedvenceid?

Egyébként két ilyen fõ gondolkodásmódot ismerek a blackre nézve, amik szerintem nem zárják ki egymást (bennem tuti nem):

1) Euronymus-ék kitaláltak valamit és az szinte tökéletes volt minden szempontból. Ez lett az igazi, a true. Telt-múlt az idõ és elkorcsosult a világ és kevesen maradtak, akik ezt az igazi mûfajt ûzik.
Ha ezt vesszük alapul: a Tymah true black, tehát fasza.

2) Euronymusék elindítottak valamit csupán, a korcs dolgok itt is meglesznek idõvel, de emellett tovább ment a mûfaj, kialakult a post-black metal. Mivel ez kialakult mára, szükségszerû, hogy az alap black meghaljon egy bizonyos fokig. Ilyen bandák az 1349, Deathspell Omega. Mind a post black és az alap black, ha nem is egyenrangú, de közelít egymáshoz minõségben, "apa, fia".
Ebben a tekintetben a Tymah régi, ódivatú cucc.

Én szerintem a kettõ között vagyok, mert szvsz amit csinálnak az tényleg a true ágazat folytatása, zajos, kásás, durva, gyors, gonosz, sötét. Ellenben nem osztom azokat az elveket, amiket õk, DE (kulcsmondat😊 el tudom fogadni, tudom tolerálni, mert tudom, hogy az anti-life, anti-human eléggé alap true körökben. Volt, hogy én is csak ilyesmiket hallgattam, de ma már kevésbé.

én, jól:
http://www.last.fm/user/revonovae/

ashiaor666
...és majd elfelejtettem! Itt van egy Arkhorrl nevü vitéz! Õ is tett és mondott ezt-azt anno, és meg lehet nézni ma: Nagyon összekapta magát és zeneileg sem elhanyagolható a munkássága! Emlékszem amikor a 2. vagy a 3. demot mutatta nekem akkor még hasonló hatást váltott ki bennem mint most ez a tymah... Viszont most egy 10es a 10es skálán neki!!

ashiaor666
Érdekes ez a tymah... Meglátjuk 1-2 év múlva (ha még mindíg lesz) mi lesz a hozzáálásuk! Ha jól emlékszem, valaha a Darkthrone is nyilatkozott bizonyos dolgokat és mr.G Benton is kijelentett ezt-azt. És akárhogy is számolok már rég elmúlt 33! Szóval a zeneiparban sokminden elhangzott már különbözõ okokból......

Értem, hát ez elszomorító...
Dying Soul
Egyszerûen csak átérzik a mûfajt, ennyi. "Anti-life, anti-human".
Ettõl még jó az, amit csinálnak és nem gyakori Mo.-n.

Delain-tõl a Lucidity-n kívül nincs véletlen valakinek egyéb albuma? Sehol semmi... (kukoricán térdel a kérdésért 😄DD )

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Mondok többet is, igazán meggyõzõt...
1.interjú1
2.interjú2
3.interjú3
4.hallgass a füledre és az eszedre...<#wink>
Mindezt a baromságot halál komolyan nyomják... Félelmetes!

csak pár bölcsesség tõlük:
"Dögöljön meg mindenki!!!" - ennyi ésszel diszkóba is járhatnának!
"A kicsorduló vér magával hozhat sötét erõket." - What a Fuck?<#wilting>
"Persze ez nem konkrét fenyegetés személyek ellen, majd mindennek eljön az ideje..." - Na most beszartam, de tényleg!<#merges2>

Ui:többet nem írok, a netes fikázás nem az én mûfajom, hanem az övék...
Dying Soul
Ha mondasz egyetlen egy igazán meggyõzõ érvet, elhiszem ezt neked.

Még egy ilyen szart...naneee, a tymah ííírtózatosan szar! Neogymá értelmes emberek hallgassák ezt a szart, semmi közük a black metalhoz, de még a zenéhez sem...
Gyerekek...<#shakehead>
ashiaor666
Üdv !
Csináltam egy toplistát a Rock/Metal zenével foglalkozó oldalak/fórumok számára, így legalább könnyebben megtaláljuk egymást!

Metal Music BannerZ:

http : //incw.hu/toplista/toplista.php?t=Firestorm

ashiaor666
Viszont nemrég vettem elõ az "I" Abbathbától, és elég faxa kis Black'n'Roll-t csinált az öreg...

ashiaor666
Dádát neki, rossz gyerek...

Dying Soul
Jájá

ashiaor666
😊 Viktorka csinált új anyagot? Csak nem bír magával a kis temetõbandita...

McFrost
üdv

ashiaor666
Üdv nektek!

McFrost
hát azért ez mosolyt csalt az arcomra....

Dying Soul
Még csak az elsõt hallgattam meg....de a Layae erõszakosabban, ridegebben kezdett szerintem.

Snecie Smicie
Ez hihetetlen erõs anyag, Sear Blisst veri a részemrõl

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

McFrost
na , egész jóóó

Dying Soul
Kijött az új Aetherius Obscuritas. Víziók. 12 szám.