Extrém Metal zenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Ez utóbbi megvan, és imádom, azóta is hallgatom. De több kéne.
Help...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

mindenesetre érdekes és lekukázandó 😛
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Idõpont: 2008. április 5.
Fellépõk: Almost Saint, Baskíria, Teurgia, Sudden Death
Helyszín: Padlás Pub - 8200 Veszprém, Budapesti út 7.
Kezdés: 20:00
Belépõ: 20:00-ig 800 Ft, utána 1000 Ft
www.padlaspub.atw.hu
www.almostsaint.hu
www.myspace.com/almostsaintband
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Aztán jelents! 😄
megpróbálom felvenni velük a kapcsolatot!
Szeressük a pagan-folk muzsikát!
Bárcsak több pénzük lenne, és akkor emberes hangzást is kaphatna. A riffelés amúgy pöppet a Mithotyn-ra emlékeztet. Az ambient részek meg jópofák, ütnek.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Talán ismerõs, elég jók szerintem😊
Szegedi pogány folk metal zenekar keresi énekes(nõj)ét, és hörgõs-károgós morgóját, valamint billentyûst vagy népi hangszeren játszani tudó embert. Ami eddig van: három gitár, dob, ötletek gitárra és szövegre, valamint elszántság. Irány: Moonsorrow, Skyforger, egy leheletnyi Korpiklaani, és egy kicsi Amon Amarth.
Elérhetõségek:
Telefon: 30 368 95 59
Email és MSN: [email protected]
Várom az elszánt jelentkezõket!
Rohoska István
U.i.: eléggé az elején vagyunk mindennek, úgyhogy a t. jelentkezõ(k) ne számítson (/számítsanak) nagy csodára.
Black Metal Fesztivál
Fellépõk: Blizzard, Almost Saint, Teurgia, Fagyhamu
Helyszín: Toxic Music Club - 7621 Pécs, Király u.2.
Kezdés: 21:00
Belépõ: 21:00-ig 666 Ft, utána 1000 Ft
www.toxicmusic.hu
www.almostsaint.hu
www.myspace.com/almostsaintband
/toxickicsi.jpg)
Ígéretes
A HUNDERWORLD - Magyar Black Metal Zenekar - DOBOST KERES SÜRGÕSEN!
Próbaterem (BUDAPEST III.ker) van, a BLUE HELL(kékyuktól) -tõl nem messzire.
Minden lehetõség adott.
"Többek között szerepelünk a HUNGARIAN BURZUM TRIBUTE lemezen is,
amely hamarosan megjelenik a ( http://confusedproductions.com/ ) CONFUSED PRODUCTIONS jóvoltából!
"Jelenleg Khrul( Witchcraft,Ater Tenebrae R.I.P,Funebre,Assur,Kill With Hate) zúzza nálunk a dobokat,
de mi örökös dobost keresünk!!! Csatlakozz a Hordához és erõsítsd velünk együtt a MAGYAR (h)UNDERGROUND-ot"
"Aki úgy érzi,hogy képes a feladatra,az AZONNAL KERESSEN MEG MINKET!
HAILS
HunderWorld - Join The Horde
email: [email protected]
msn: [email protected]
Tel: 06 20 385 41 28 ( bármikor elérhetõ a szám)
http://myspace.com/hunderworld
(jobb minõségû felvételekért mindenféleképpen keressetek meg minket,mert vannak)
hogy ez egy mekkora elszállt egy faszi
akkora allûrjei vannak, meg az egész kiállása, tiszta pozõr, rosszabb volt nézni, mint a Tokio Hotelt
lehet ezért most megköveztek, de rohadtul nem volt szimpi
az egész nyilatkozata számomra álságos, misztikus semmitmondás volt
hogy Varg és Euronymous is odáig voltak érte, meg a Darkthrone is miatta váltott deathrõl blackre...
Misyé Kriminèl szám
Francia afrikai bevándorlók, jazz/blues, törzsi zene + death. Mondjuk a Misyé Kriminèl-ben pont nincs ilyesféle stíluskavalkád, de youtube-on van a Muziki (Tout La Musique Que J'aime) - hoz klippjük és ott de.
Már lassan erre is születik iskola?
Én kb. 5 évig csináltam black és death stílusban, de szó sincs "hogyan csináld" szakkörrõl. Gyakorold, ha nem megy, hagyd abba. Vagy torzítót is próbálhatsz, de az csak a grind-ban trú. (szerintem). Ha már a hörgéshez is tanár kell, akkor kalap.
litván black, folk, ambient és szerintem nagyon korrekt. gitárszólózós is
(magyarazkodas: demo gyanant vannak az mp3ak <#idiota>#idiota>, ugyis megveszem majd fullba, de tenyleg <#vigyor2>#vigyor2>)
ps: allitolag(szovegkonyv meg nincs eredeti hijjjjjan) sved nemzeti style vikinget nyomnak, szal plusz 10000 pont^^ bezzeg ilyen nincs nekunk, mert egybol "nacik" lennenk, ok bemerik vallalni :CCCccc kontrollnyomas rulez -.-
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(skaczok, milyen az uj lokom?<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>]
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan