Extrém Metal zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phalanx
én hiába hirdettem anno azt a bizonyos privát metal hubot nem nagyon kapkodtak utánna az emberek, pedig ott aztán mindent meg lehet találni 😄

McFrost
sztem dc++ -ról símán le lehet szedni

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

stp4trick
nekem nincs, de itt van teljes discography:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://metal.iplay.ro/details.php?id=15087

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Voltan
Kérem ezúton azt a fórumtestvért, aki képes engem megdobni egy Melechesh albummal (vagy többel),ami nem az Emissaries.
Ez utóbbi megvan, és imádom, azóta is hallgatom. De több kéne.
Help...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sziasztok meg tudnátok mondani hogy ki az elõadója ezeknek a számoknak ami a klipp alatt megy? Köszi

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

McFrost
van benne nagyon káoszos-idegesítõ rész , de ha kitisztulnak az nagyon jó
mindenesetre érdekes és lekukázandó 😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

stp4trick
nem rossz, de rettentõ disszonáns fals hangok vannak az egyik szám elején, azt hittem a falra mászok

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

McFrost

I. Black, Death Metal Fesztivál

Idõpont: 2008. április 5.
Fellépõk: Almost Saint, Baskíria, Teurgia, Sudden Death
Helyszín: Padlás Pub - 8200 Veszprém, Budapesti út 7.
Kezdés: 20:00
Belépõ: 20:00-ig 800 Ft, utána 1000 Ft

www.padlaspub.atw.hu
www.almostsaint.hu
www.myspace.com/almostsaintband
reger
Gyerekek holnap Dillinger!!!!!

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Voltan
Helyes, helyes!
Aztán jelents! 😄

McFrost
szerintem tutijó
megpróbálom felvenni velük a kapcsolatot!

Voltan
Ez egészen kimondottan <#eljen>

Szeressük a pagan-folk muzsikát!
Bárcsak több pénzük lenne, és akkor emberes hangzást is kaphatna. A riffelés amúgy pöppet a Mithotyn-ra emlékeztet. Az ambient részek meg jópofák, ütnek.

miki36
kajak kurvajó😊<#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

McFrost
KerecsenSólyom

magyarfolker

DaemoonHunter
A Slania-ról olvastam lemezkritikát. Az írója azt vetette fel, hogy túlságosan hasonlóak a számok -.- Ez egy album, még szép, hogy hasonlóak, nekem nagyon tetszett az egész album!

lee86
10pontos folk! Slania éppúgy aláz, mint a Spirit!<#worship>

&#161;Hala Madrid!

DaemoonHunter
ELUVEITIE
Talán ismerõs, elég jók szerintem😊

Helló Mindenkinek.Van pár felesleges eredeti cd-m melyek a vatera-n találhatók cservig felhasználó név alatt.Fõleg death,grindcore és extrém metal stílusból.Vannak közte ritkaságok is/pl.Gutted/.Minden jót.Sziasztok.
Üdv!

Szegedi pogány folk metal zenekar keresi énekes(nõj)ét, és hörgõs-károgós morgóját, valamint billentyûst vagy népi hangszeren játszani tudó embert. Ami eddig van: három gitár, dob, ötletek gitárra és szövegre, valamint elszántság. Irány: Moonsorrow, Skyforger, egy leheletnyi Korpiklaani, és egy kicsi Amon Amarth.
Elérhetõségek:
Telefon: 30 368 95 59
Email és MSN: [email protected]
Várom az elszánt jelentkezõket!
Rohoska István

U.i.: eléggé az elején vagyunk mindennek, úgyhogy a t. jelentkezõ(k) ne számítson (/számítsanak) nagy csodára.
2008.02.22. - Pécs, Toxic Music Club
Black Metal Fesztivál

Fellépõk: Blizzard, Almost Saint, Teurgia, Fagyhamu
Helyszín: Toxic Music Club - 7621 Pécs, Király u.2.
Kezdés: 21:00
Belépõ: 21:00-ig 666 Ft, utána 1000 Ft

www.toxicmusic.hu
www.almostsaint.hu
www.myspace.com/almostsaintband

McFrost

McFrost
Ok , Oszi 😄
Ígéretes

Hail Mindenkinek!

A HUNDERWORLD - Magyar Black Metal Zenekar - DOBOST KERES SÜRGÕSEN!
Próbaterem (BUDAPEST III.ker) van, a BLUE HELL(kékyuktól) -tõl nem messzire.
Minden lehetõség adott.

"Többek között szerepelünk a HUNGARIAN BURZUM TRIBUTE lemezen is,
amely hamarosan megjelenik a ( http://confusedproductions.com/ ) CONFUSED PRODUCTIONS jóvoltából!

"Jelenleg Khrul( Witchcraft,Ater Tenebrae R.I.P,Funebre,Assur,Kill With Hate) zúzza nálunk a dobokat,
de mi örökös dobost keresünk!!! Csatlakozz a Hordához és erõsítsd velünk együtt a MAGYAR (h)UNDERGROUND-ot"

"Aki úgy érzi,hogy képes a feladatra,az AZONNAL KERESSEN MEG MINKET!

HAILS

HunderWorld - Join The Horde

email: [email protected]

msn: [email protected]

Tel: 06 20 385 41 28 ( bármikor elérhetõ a szám)

http://myspace.com/hunderworld
(jobb minõségû felvételekért mindenféleképpen keressetek meg minket,mert vannak)
Dying Soul
Ebben a izé. 2 4 -ben normális volt.

stp4trick
tegnap láttam MTV-n a Headbangers Ballt, Csihar volt a vendég

hogy ez egy mekkora elszállt egy faszi

akkora allûrjei vannak, meg az egész kiállása, tiszta pozõr, rosszabb volt nézni, mint a Tokio Hotelt

lehet ezért most megköveztek, de rohadtul nem volt szimpi

az egész nyilatkozata számomra álságos, misztikus semmitmondás volt

hogy Varg és Euronymous is odáig voltak érte, meg a Darkthrone is miatta váltott deathrõl blackre...

Dying Soul
http://www.dfe6000.net/

Misyé Kriminèl szám

Francia afrikai bevándorlók, jazz/blues, törzsi zene + death. Mondjuk a Misyé Kriminèl-ben pont nincs ilyesféle stíluskavalkád, de youtube-on van a Muziki (Tout La Musique Que J'aime) - hoz klippjük és ott de.

a grind-ot én se bírom de pl. deathcore-ban is sok helyen hallhatsz pig squeal-t. amugy ennek a dvdnek nemtom mennyi értelme lehet meg amugy télleg igazat adok annak h ezt nem lehet tanitani csak erre a pig sueal dologra vhogy nem tok rájönni :S
reger
Hja ,és értem ,miért nem hallottam a pig squealingrõl ,utálom a grindet😄

reger
Am hja ,iskola születik rá .nemrég találtam a neten 1 oktatódvd-t amiben ammelett hogy tanítanak még bandákból is adnak tanácsot emberek(pl Arch enemy,Chimaira) szal nem is ilyen zug cucc😄😄

nah a pig squeal amirõl én beszélek az a disznó visítás végülis amit pl all shall perishben vagy job for a cowboyban hallhatsz csak h nagy neveket mondjak. amugy én 2 éve éneklek egy metalcore bandában csak próbálkozok mellette ilyen technikai dolgokkal. a hörgés meg ilyenek mennek de arra télleg magadtól kell rájönni. a nyitja az egésznek h engedd ki a hangod teljesen. onnantól rá fogsz jönni mindenre
Voltan
Amúgy pedig a "pig squeal", amit említesz, az az underground grind bandák sajátja, és szinte soha nem tisztán jön. Majdnem mindig Pitch Shiftert (hangtorzítót) használnak.

Voltan
Egek...
Már lassan erre is születik iskola?
Én kb. 5 évig csináltam black és death stílusban, de szó sincs "hogyan csináld" szakkörrõl. Gyakorold, ha nem megy, hagyd abba. Vagy torzítót is próbálhatsz, de az csak a grind-ban trú. (szerintem). Ha már a hörgéshez is tanár kell, akkor kalap.

stp4trick
ja és van új meshuggah, mintha emészhetõbb lenne, mint az elõzõ

stp4trick

reger
Hát mivle még én is csak naon kezdõ szinten nyomom a hörgést ,és hogy a pig squealingrõl meg nemtom miaz( malacröfögés LOL😄) szal annyit tudok mondani amit eddig hallottam ,rekesziszommal lélegezz ,ez az alapja mindennek .Az inhalekrõl meg annyit hogy beszélj miközben szívod be a levegõt,ez nem nehéz.Lehet hülyeségeket mondok ,mondom még énis csak próbálkozok .Am nézz meg 1-2 videót youtubon van 1-2 jó. Am ha te tudsz hörögni ,csak ez a pig squ micsoda nem megy,akkor megoszthatnád velem a technikádat😄 .thx

McFrost

Dying Soul
http://www.myspace.com/altarshadows

litván black, folk, ambient és szerintem nagyon korrekt. gitárszólózós is

Dying Soul
semmi, nekem nagyonagyonagyon tetszik, de ezt is mondtam.<#idiota>

Lammer
moshmiagond? <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Dying Soul
iszonyattt trendááááj vagggyooool béjbe.

<#idiota>

Lammer
hupasszamek ez nagyon ott van igy hallgatva a szamokat... megy ótóba holnap reggel, delelott ugyis jarkalok ide-oda, szupi^^

(magyarazkodas: demo gyanant vannak az mp3ak <#idiota>, ugyis megveszem majd fullba, de tenyleg <#vigyor2>)

ps: allitolag(szovegkonyv meg nincs eredeti hijjjjjan) sved nemzeti style vikinget nyomnak, szal plusz 10000 pont^^ bezzeg ilyen nincs nekunk, mert egybol "nacik" lennenk, ok bemerik vallalni :CCCccc kontrollnyomas rulez -.-

hali! le tudná nekem irni vki h hogy lehet pig squeal-t csinálni? az exhale már majdnem megy de vmiért nem akar összejönni faszán magas visítós hangon. az inhale-rõl meg totál fogalmam nincs hogy kell. remélem tud vki segiteni köszi
Lammer
JOOOOOOOOAG!!44!4negzvennegz <#vigyor2>

(skaczok, milyen az uj lokom?<#zavart1><#idiota>]

McFrost

McFrost
<#worship><#finom>

phalanx
---> Fyrdung - Hyperborea <--- Amon Amarth íze van.... finom <#finom>