213
Halálosabb Iramban
-
manson222 #213 -
ldavid #212 Dope - Debonaire -
#211 Sziasztok!
Nem rég volt a TV2-n a Halálosabb Iramban első része...Nah most ott van egy rész,hogy "Brian" beöltözik swattosnak a többi "swat katonával" és betör a japcsi házába,ahol épp vigan kajáldál a család,nah most e kis rész közben megy egy ütős szám. Ennek valaki nem tudja a szám cimét ? The Fast and the Furious soundtrack listet letöltöttem végighallgattam de valami okból egyik sem volt az... -
johnny08chelsea #210 mi volt annak a műsornak a címe, ami a halálos iramban című filmben lévő trükköket mutatta be, hogy hogyan csinálták? pl.: megemelték a kamion alját, hogy átférjen alatta a kocsi, meg hasonlók. a discovery, vagy a national geographic-on ment vagy valami hasonló csatornán. nem tudom hány része van, de én csak ezt az egyet láttam. -
#209 kösssz...mostmár vágom :/ -
ldavid #208 az harmadik címe Halálos iramban: Tokiói hajsza (Tokyo Drift) -
#207 üdv.
hogy is van sorba eme film cimei ?
halálos iramban
halálosabb iramban
halálos iramban 3
jól tudom ? -
#206 Nekem meg bazz megvan az egész album sőt a harmadiknak is megvan az egész soundtrackje. Akinek meg kell az meg leszedi valahonnan. De már az már haladás hogy itt nem kérdezte meg hogy kinek van meg a film. -
Dracco #205 Cervusztok.
Nekem megvan a második rész betétdala.
Akinek kellene írjon e-mailt: [email protected] -
redpunk #204 Sziasztok!!!
Tudtok egy linket küldeni hogy le tudjam tölteni a Halálos Iramban zenéjét!!!
Előre is köszi!!!! -
#203 nekem teccett a 3 is. főleg a zenék voltak yóak. (Y) -
c115 #202 A tokiói hajsza kurva jó!CSak feliratos! -
MihBen #201 Hi.
A Halálos Iramban 3-at fogják szinkronizálni? -
amdrula #200 Nem rossz, de van saját topicja. -
#199 a halálos iramban tókijói hajsza menyire jó? érdemes rá elmenni moziba?:S -
kisrecsi #198 Hali
Kéne a halálos iramban 1 és a 2 soundtrack-ja akinek megvan az írjon pls!!! -
#197 Nagyon jó film! -
gergő992 #196 császtok kéne egy kis segitség! A film zenéje kéne!valaki meg tudja mondani holtudom letölteni -
#195 jo reggelt mindenkinek de ugy látom csak hullák vannak legalábbis egy biztosan (#153) . -
#194 Már tul elnyűjt lett ne tán -
#193 Lool ekkora pangást -
#192 sőt ahogy hallottam készül a harmadik rész!!!!!!Abba már motorok is fognak szerepelni!! (??????) -
#191 huu de régen irtak csak csodálkozok?de még mindig jo a film
-
#190 Hát tekerj bele a filmbe ahhoz a részhez amikor a látszik a tábla. Mondjuk mikor a rendőrök rájönnek hogy UV fénnyel kell elolvasni a táblákat a garázsba. -
#189 Sziasztok! Bocsánat, a hozzászólásom nem épp a témához illik. Egy kéréssel fordulok hozzátok. Ha valaki esetleg tudja, hogy hol van a Tolvajtempó autólistája, az küldjön nekem legyen olyan kedves egy linket vagy magát a listát! előre is köszi és mégegyszer bocsi, hogy nem témához illő a hozzászólásom -
#188 Lesz esetleg 3 fast 3 furius is valamikor? Csak nem tudom mi lenne a magyar címe? Leg vagy még halálosabb iramban? -
#187 -
#186 sztem az átvezető rész kurva jó ( főleg amikor a feka Ferrari-ját legyorsulja ) -
#185 A második részen dvd-jén is rajta van az átvezető rész, ami szerintme semmire sem jó.
Ja és Mitsubishi Evo VII-es csinálnak, nem III-ast. -
#184 mitsubishi -
#183 Megvan valakinek az elsőrész extra változata dvd-n?
Mert rajta van az első és a második rész közötti események, meg van egy olyan is hogy egy sima "natúr" Micubishi(lehet h szarúl írtam le) Evo III-ból csinálnak egy fullextrás verdát! -
#182 Na be vannak scan-nelve csak mr ranGert rá kell venni hogy tegye be őket!! -
#181 Voltam osztálykiránduláson hétvégén nagyon jo képek születtek! -
#180 Neked meg van a TS? -
#179 Fel kéne dobni néhány képpel a hangulatot! -
#178 Nagyon lapos és lyukas a hangulat! -
#177 Gondom akadt a regemmel!Bocs! -
#176 Új címe lesz hamarosan:
"HALÁLOSABB IRAKBAN" :)
-
#175 -
#174 ultra nagy über PANGÁS!:((