213
Halálosabb Iramban
-
#173 LOL...sürgés forgás...házasodsz?:P -
#172 Ja csak szarozik mostanában a net velem meg sok a sürgés forgás és nincsen időm feljönni megkértem uncssim hogy tartsa a lelket de ugy látszik em halgat rám vagy nem érdekli! -
#171 él a topik látom!:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
#170 Ezek nagyon jo képek! -
G_ArchAngel #169 FnF1
FnF2
FnF3
FnF4
FnF5 -
#168 MaxBoost
Most voltam a kozertben es belelapoztam az idei Import Tuner magazinba... ahol a legvegen egy kis kepregeny ficegett.. egy cimmel.. internet cimmel.. az egesz kepregeny FnF stilusu volt.. tehat kis hule kolkok ,, jo autok meg hasonlok.. vegulis akinek van kedve az lapozgassa.. menjetek fel az adott linkre.. nyomjatok az elso kepre. majd kozepen lathato a page 1..page 2 stb.. nezegessetek vegig ..sorba...
-
#167 rendben tanár úr!
-
#166 Őké -
#165 gyülyteni is f@sza -
#164 Vagy ez direkt akart ujjság lenni?
Hagyjátok már abba ezt a ki tud több helyesírási hibát véteni egy mondatban, mert marhára idegesítő! -
#163 újság... -
#162 nincs,17 éves vagyok! -
#161 veszem az újságot! -
#160 Van autod ha van akkor milyen? Felraksz rolla képet! -
#159 Van ez az ujjság amit beraktál ebben az ujjságban benne van az a kocsi ami téged érdekel és csak azért vetted meg mert téged érdekel vagy mert gyülytöd az ujjságot? -
#158 na ezt még 1x...
nem értem! -
#157 Jo ez a honlap! -
#156 Te gyülytödi vagy csak azt veszed meg amiben benne van az amit akarsz? -
#155 na miva'?
félidő,vagy mi ez a nagy kuss?? -
#154 jaja...van róla videóm,meg plakátom is...igaz nem erről hanem ami a T&S címlapján van a #152-esben! -
#153 Ez nagyon király! -
#152 na a pics!
-
#151 én úgy tudtam lilás volt!mindjárt keresek képet! -
#150 Így átalakították ezt az autót? Régen még piros volt. -
#149 na ez a kocsi nagyon büntet!
-
#148 jobb egér gomb az "Ide kattintson..."és mentés másként...aztán nézzétek!:P -
#147 tessék itt van! kívülről nincsen rajta semmi extra...felnik azt ennyi..de nézzétek meg a motorját!van video is róla mindjárt megkeresem azt is! -
#146 ja és szerintem minél csicsásabb 1 kocsi annál nagyobb rá az esély itthon hogy ellopják(szerintem)...ezért nem kell sok szar külsőleg(a motor,meg a teljesítmény a lényeg)
nem tom ki hallotta ki nem de van 1 Turbo Lada...na azon sincsen kívülről semmi érdekes...de olyan motor tuning van benne hogy minden kocsit aláz....keresek képet hátha van a neten róla... -
#145 telefon számla???mit akarsz te??arról telefonálni!?otthonra meg a szülőknek rokonoknak haveroknak is kell venned ha azt akarod hogy a teli számla csökkenjen!:PPP -
#144 nem tom nekem nem kellenek ilyen stuffok(felesleges)
bőven elég itthon mo-ra egy erős motor,felnik,egy kis optikai,audio,meg belső(kárpit,ülés,stb...)tuning...semmi más nem kell...nem kell nekem CB rádió,DVD,Playstation,ilyen olyan lap-Top,kijelző gecó szarok...olyan autót kell venni amiben alap járaton erős motor(az már izléstől függ ki milyet vesz...)ja és szerintem érdemesebb az idősebb(30-40,és fölöttiek)korosztálytól kocsit venni mer azok nincsenek annyira széthajtva,és ha mázlid van még garázsban is tárolja,és lehet hogy a garazsat is eladja neked!:DDDD
nem láttam még itthon olyan tuning autót ami CB rádió,csomó matrica,flip-flop festés,stb... -
#143 Hihetetlen, hogy egy film, hogy manipolálja az embereket... Kicsit szánalmasnak tartom, hogy miután megnéz valaki egy amerikai szart, rögtön szétakarja csicsézni az autóját, rögtön CB rádiót akar (mert ugye nem "volki toki" a neve), stb... -
#142 és azzal mire mész ha a taxisokkal,meg a kamcsisokkal dumázol? -
#141 Kamilyon??? -
#140 Nem csak jo volna ha lenne egy a kocsiba nem megy a telefon számla csak az aksi merül!Tudok beszélgetni a kamilyon söförökkel meg a taxisokkal! -
#139 mivan menekülsz a zsaruk elől???:PPP -
#138 Az utolso előtti az kéne ezek közzül de ez csak felvetés de azért kösz! -
#137 Én ilyet még nem is láttam !a márkát már igen de a falytát a márkán belül még nem! -
#136 cb készülékek -
#135 -
#134 de meg van neki az ára is!