Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
lehet, hogy velem van a baj, de akárhányszor látom mindig ezt tapasztalom, viszont az edzõ nálam jobban ismeri és biztos jobban is tudja mire képes a Dombi...mindegy
én drukkolok, hogy jó eredményt (esetleg meglepetést)érjenek el itthon(ha minden jól megy, akkor a helyszínen fogom ezt tenni) És tényleg nagyon jó csapat a Loki!!!
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
nem fogsz sztem megbántani senkit
csak azt akarom mondani hogy ha követed a magyar bajnokságot akkor ilyet nem mondanál
nah figy megilletõdött kész az MU -val játszott
ennyi
Nekem csak annyi észrevételem van (és ezzel nem szeretnék véresszájú vitákat nyitni), hogy szerintem Dombi a gyorsaságán kívül nem tud sokat hozzárakni a csapat teljesítményéhez... Pokolian gyors, de ha labda van nála, akkor frankón zavarba jön...szerintem (és ezzel senkit nem szeretnék megbántani, ez csak a saját véleményem)
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
De...
1-1, emberelõnyben a Loki, gondolj bele. Beállhatnak bekkelni, és mondjuk az MU rúg még egyet. 2-1. Van sansz.
Tök mindegy, ezen már nem lehet változtatni.
Ez üzlet....
A foci nem pankráció, aki nem bír magával azt ki kell állítani.
A debreceni lapokkal is egyetértettem, de ilyen alapon Keane-nek is járt volna 2 sárga.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Debrecen jelen pillanatban Magyarország legjobb és legjobb formában lévõ csapata. A United meg Anglia egyik legjobb csapata. Iszonyat veszteség lenne nekik ha nem jutnának be a BLbe és ezt a világ egyik leggyazgagabb klubbja nem engedheti meg márcsak a sponzorok miatt sem. Ezért láthattátok tegnap a MUt küzdeni és nem a "majdlövünkegygólteccer" mentalitást amit a ZTE ellen nyomott Budapesten. Le a kalappal a Debrecen elött mert nagyon jó csapat MAGYAR MÉRCÉVEL MÉRVE de az Angol bajnokság az angol bajnokság és kb ennyi a különbség a 2 csapat között ezt be kell látni. Laszti nélkül nehéz bármit is csinálni namármost a labda meg nem nálunk volt a meccsen általában. Kérdem én mit akarunk mi akkor ha van az ellenfélnél egy Ronaldo akit 3 magyar se tud tartani és nemzetközi szinten a nagy klubbok ellen is brillírozik? Lerúgni? Megkéselni? Eléggé elkeserítõ, hogy egy ilyen meccsen azért fohászkodnak egyesek, hogy rúgjuk le Ronaldot meg Rooney-t mert túl jók. Talán inkább jobbnak kéne lenni meg minden. Urbán is jött a hülyeségeivel meccs alatt de megnézném, hogy õ mit tudott volna egy CRonaldo ellen....
A meccsen amúgy olyan szinten volt fölényben a MU, hogy sztem értelmetlen 1 helyzeten és 1 kiállításon szívózni. Egyszerûen jobbnak kell lenni az ellenfélnél és nyerni. De ezt nem a MU ellen kell asszem. Szerencsétlen sorsolás volt de remélhetõleg az UEFAban majd jobblesz. Nincs ezzel a meccsel semmi gond csak vegyük már észre, hogy hol tartunk mi magyarok a nemzetközi elithez képest!!
Sok sikert a Debrecennek!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
De hogy ne menjek messzire. Az Újpest 10 emberrel verte a Diósgyõrt...
Honnan veszed, hogy 10 emberrel a Lokinak töb esélye lett volna? LOL
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Azzal a céllal mentünk ki,hogy legalább lõjjünk egy gólt idegenben,sikerült,de nem adta meg,Keane-t meg az elsõ félidõben le kellett volna zavarni,emberhátrányban teljesen más lett volna!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Az UEFA is felfigyelt a debreceni drukkerek kitartó buzdítására és sportszerû magatartására.
Ismét csak azt mondhatjuk: le a kalappal a Loki-szurkolók elõtt. Csak néhány nap telt el a spliti túra óta, mégis ismét kétezer piros-fehér drukker vállalkozott arra, hogy nekivág a több ezer kilométeres távnak, és Manchesterben is a lelátón szurkol kedvenceiért. A fanatikusok a meccs napján valósággal ellepték a várost, énekeltek, hangoltak az esti összecsapásra. Mindezt békésen tették. Az Old Trafford vendégszektora már két órával a derbi kezdése elõtt szinte teljesen megtelt. A végig lelkes és kitartó drukkereink remek hangulatot teremtettek, idõnként túlkiabálva az 50 ezres hazai közönséget. Ténykedésükre az UEFA is felfigyelt, amelynek egyik tagja a találkozó után megkereste Képíró Jánost, a DVSC biztonsági igazgatóját, hogy személyesen gratuláljon a Loki-szurkolók rendkívül sportszerû, lelkes és látványos buzdításához.
Erre annyit tudok mondani, hogy ez Debrecen, nem budapest.....
A Manchester United elleni mérkõzés 8. percében a vörösök nagy kedvence, Wayne Rooney - ha szerencsés góllal is - vezetést szerzett csapatának. Az elõnyt késõbb van Nistelrooy és Ronaldo növelték. A többszörös angol válogatott támadó szerint gyakorlatilag eldõlt a továbbjutás.
- Ügyes csapat a Debrecen, de mi gyorsabbak és jobbak vagyunk – véli Rooney, akit a Manchester egy évvel ezelõtt 30 millió fontért vett meg az Evertontól. - Jól kezdtük a mérkõzést és egy szerencsés góllal hamar vezetést szereztünk. Ez megadta a találkozó alaphangulatát. A második félidõ nehezebben indult számunkra, ám két gyors góllal elintéztük mindent. Gyakorlatilag továbbjutottunk, de a visszavágót nem lazsáljuk el, biztos, ami biztos alapon szintén szeretnénk minimum egy gólt rúgni.
Teljesen felesleges volt reménykedni, hiszen úgyis tudjuk, hogy a MAGYAR FOCI egy NAGY NULLA! Azt sajnálom, hogy ennyi pénzt fektetnek bele!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
hát ez nagyon durva volt. a hülye Léderer még röhögött is rajta.
1) nem tudnak beszélni.
2) nem tudnak fogalmazni.
3) olyanokat mondanak ami evidens
4) egész meccsen kétszer szólnak bele 2 mondatot
5) idióta gyenge barmokat (Urbán: "Sidibe, rúgjad be de izibe")
és még sorolhatnám.
"Sidibe, lõjj egy gólt izibe"<#csodalk>#csodalk>-kiakadtam.Nem szólt emiatt két percig mert költött.Egyébként nem vagyok Loki szurkoló.A magyar foci felemelkedésének szurkolok. És a mostani DVSC jó bizakodással tölt el ezzel kapcsolatban
tökéletesen tisztában voltak vele, hogy mennyit kell nyújtaniuk és hogy van egy visszavágó. a végén bejutottak úgyhogy nem kell túlságosan égésnek titulálni a dolgot. legalább azóta is van mirõl beszélni a sajtóorgánumoknak, Koplárovicsnak meg 150x kellett telefont cserélnie. Legalább akkor valami összejött és nem a 0-6-rõl beszéltek meg a magyar foci kilátástalan jövõjérõl és akkor megint elkanyarodtak volna az utánpótlás fele stbstb blabla...
amúgy állítólag azt mondták,h az rtl nem veszi meg a 2. meccs közvetítését,ha a LOKI ezen a meccsen nagyon kikap..ha veszít...<#violent>#violent><#gun>#gun>
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...