4278
-
#2106 Ajajj.. dvsc.hu: Éger és Máté valószínű marad...
Halmosi veszélyben.. :P -
Rudee #2105 Télen a kölcsönszerződése jár le. -
#2104 Győr + MTK ellen kiábrándító volt. Szerintem sem mérvadó az MU-meccs, de a kinti Split-meccs sem. -
#2103 Brnovic nagyon jó lesz szvsz, kár, hogy kölcsönben van nálunk.. de elvileg télen lejár a szerződése, és akkor ingyen nálunk maradhat (?). -
#2102 Nekem ZTE ellen kifejezetten tetszett, Split ellen kinn is, Győr ellen kiábrándító volt. MU meccsen meg hagyjuk, az nem mérvadó. =) -
#2101 Én Sidibét három meccsen láttam eddig játszani, nem vagyok elragadtatva. Brnovic ügyes gyereknek tűnik. -
#2100 Ez is valószínű, mondjuk az Everton meg akarná venni Halmosit, biztos elengednék. =) -
Rudee #2099 Pár napja a Böőr, Halmosi, Éger, Máté négyesből is csak az egyiket akarták elengedni. Pénz beszél, tudod. -
#2098 Sandrot el akarták vinni. =) -
#2097 A cikkben az van, hogy a Bogi-Éger-Halmosi-Máté négyesből max. egy valaki mehet (ez mostmár valószínű, hogy Igor lesz).
Ő már nem mai gyerek, Zsombi sem.. pénzt kaptunk értük, és ott van helyettük az 5 évvel fiatalabb Sidibe és Brnovic, akik szvsz ugyanúgy meg fogják állni a helyüket az NB1-ben. A csapatba meg egyszerűen nem tudunk olyan játékosokat igazolni + fizetést adni nekik, akikkel a mostaninál sokkal nagyobb BL esélyünk lenne úgysem. Az ilyeneket megtartani sem könnyű. Ezért a befolyó pénzt a játékosnevelésre, jobb edzéskörülményekre kellene fordítani, hogy minőségi fiataljaink legyenek - hosszútávon ők hozhatnak eredményt és pénzt is. -
#2096 Eladtuk/eladjuk a két csatárunkat, eladjuk/eladtuk a középpálya két "motorját". Esetleg a kapusunkat nem vinné valaki? Esetleg mindkettőt? Nembaj, majd a jegyszedők beállnak helyettük...
De nem is lenne baj... De könyörgöm, ez biztos hogy hosszabb folyamat volt, akkor egész nyáron miért csak csatárokat kerestünk?! Nagyon de nagyon remélem, hogy nem az lesz a sorsunk mint az utóbbi évek vidéki bajnokcsapatainak, kezdve a váccal, folytatva a dunaferrel és a zetével...
Olyan az egész, mintha valaki jól pofánvágott volna, és fájó fejjel most térek vissza az álomból a rideg magyar foci valóságba... Francba már.... -
#2095 Szerintem is ki fognak esni sajnos, de jövőre is lesz idény, küzdeni kell. -
#2094 Remélem, hogy ezekből az átigazolásokból végre nem lesz semmi, de ha igen, egyvalamit nem értek.
Végre elkezdtek valahol építeni Magyarországon egy normálisan működő klubot, amelyik először csak a visszalépésnek köszönhette a bentmaradást, aztán viszont mögéállt a város, és néhány év kemény munkájával mára bajnok lett és minden évben, ha szűken is, de nyereséges.
Erre egy sikertelen BL-selejtező után kiárusítják az egész csapatot, ahelyett, hogy - mondom, Halmosin kívül, akit szerintem lehetetlen megtartani, na meg legyen Zsombor, aki tényleg tett már annyit ezért a csapatért, hogy el lehet engedni - várnának egy évet.
Ezzel a kerettel simán bajnok lenne megint a Loki, aztán a következő selejtezőben meg csak gyengébb ellenfél jöhet, mint az MU.
Szerintem az van, hogy a vezetőség beszart a Donyecktől, félnek, hogy kiesnek, ezért adnak el mindenkit... -
#2093 Már csak az hiányzik!
A klubot nem nevezik át véletlenül FTC-re?
Ha igen, akkor jöjjön már Lipcsei is, ő legalább jó játékos. -
Rudee #2092 Majd leigazolják a debrecenben többször is huhogás áldozatává váló Sowunmit. -
#2091 Ezek nem normálisak. Egyetlen épkézláb csatáruk maradt, azt is elengedik... -
Rudee #2090 De hiába kapnak érte sok pénzt, igazolni már úgyse tudnak. -
Rudee #2089 Bogdanovics Törökországba utazott
2005. 08. 31. 09:20
A Loki szerb támadója komoly ajánlatot kapott a török élvonalban szereplő Genclerbirligi együttesétől.
Ma végleg eldőlhet szerb támadónk, Igor Bogdanovics sorsa. A csatár jelenleg a Genclerbirligi együttesének vezetőivel tárgyal szerződtetését illetően. Szilágyi Sándor cégvezető honlapunknak elmondta, hogy Bogdanovics olyan ajánlatot kapott a törököktől, amelyre a DVSC nem mondhatott nemet, hiszen a játékos a többszörösét tudná keresni, mint amennyi a debreceni jövedelme. A klub vezetői ezért úgy döntöttek, engedélyezik Bogdanovicsnak, hogy a szerződtetésével kapcsolatban Törökországba utazzon. Amennyiben a felek meg tudnak egyezni, a DVSC cégvezetése – a játékos érdekeit figyelembe véve - nem zárkózik el az átigazolástól.
A török Genclerbirligi négy fordulót követően a tizennegyedik helyen áll a bajnokságban, miután az első két mérkőzésen gólnélküli döntetlent ért el, az utóbbi két fordulóban pedig vereséget szenvedett. -
#2088 Vukmir nagyon jó játékos, csak hozzászokott, hogy jobb-bekket játszik. Idő kell neki, míg átáll a VKP-ra. -
#2087 Óriásit csalódnék, ha ez így lenne.
Azt őszintén szólva nem hiszem, hogy Halmosit meg tudnátok tartani, mert szerintem 100, hogy ő elmegy, de a többit meg kéne tartanotok.
Ma estig mindenre fény derül... -
#2086 jah és akkor a bajnoki címnek is lőttek -
#2085 Egyetértek.
Ha eladják a bajnok játékosokat, és helyette Vukmir szintűeket vesznek, az európai szereplést elfelejthetjük, és a bajnokságban sem lesz olyan erős a csapat, mint az összeszokott tavalyi volt. -
#2084 én is csak ezt tudom mondani -
#2083 Hát nemtudom, de kezdem azt hinni, hogy valami istentelen rossz irányba haladunk... Mint egy bezárás előtti ABCben a végkiárúsítás. Elment Böőr, elment Zsombi, most (ha) elmegy Halmosi és Igor, neadj'sten igazak a Éger+Máté megkeresések, akkor marad kis Dombi, Szacsa meg Tobe az egész bajnokság ellen? Kezd egy rossz vicc lenni az egész, remélem az ügyvezetők nem rontanak el mindent két hét alatt, csak mert pénz állhat a házhoz... Főleg nem az átigazolási időszak végén... -
Nagy nap lesz a mai, ugyanis több külföldre csábított Loki-játékos sorsa is eldől
Halmosi Péter angol ajánlatai
Munkatársunktól
NS, 2005-08-31
Néhány nap leforgása alatt két válogatott labdarúgóját is eladta a DVSC-AVE Ásványvíz csapata, és híreink szerint Igor Bogdanovics és a parádés formában futballozó Halmosi Péter is külföldre készül. (A teljes cikket a mai Nemzeti Sportban olvashatják.)
-
#2081 Hát erre csak ez a válaszom ---> #2040 -
Nadi #2080 Minden forumon azt olvasom, hogy Igor is eligazol -
#2079 hihetetlen nem baj Kiss majd megoldja -
Nadi #2078 Nem tudom pontosan, de 6 hétig nem játszhat, ha minden igaz:( -
#2077 hát az biztos... így h -habi is megsérült elkéne a középpályára
ja és nem tudja vki h Vukmir sérülése milyen? -
Nadi #2076 A Debrecen labdarúgócsapatának UEFA-kupa-ellenfele, az ukrán Sahtar Donyeck eladta egyik legjobb játékosát, a szerb-montenegrói Zvonimir Vukicot az angol élvonalban szereplő Portsmouthnak.
A 26 éves gólerős válogatott középpályás az utóbbi két idényben volt a donyecki klub alkalmazottja.
Vukic így nem szerepelhet a Debrecen elleni két összecsapáson. Az ukrán és a magyar gárda először szeptember 15-én Donyeckben, két héttel később pedig Debrecenben találkozik. -
Nadi #2075 Böőr Zoltán hétfőn három évre szóló szerződést írt alá a török Vestel Manisaspor együtteséhez. A négy forduló után négy ponttal a 12. helyen álló gárdában szeptember 11-én a Samsunspor otthonában mutatkozhat be a 17-szeres válogatott szélső.
A bajnok Debrecentől távozó 17-szeres válogatott közép- pályás iránt már a nyár elején komolyan érdeklődött az első ligába az idén felkerült Vestel Manisaspor együttese, ám az ügy végére csak most került pont.
- Minden a legnagyobb rendben volt, a törökök minden betűjét betartották annak, amiben előzetesen megegyeztünk – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Böőr Zoltán. - A Vestel volt a legkitartóbb az irántam érdeklődő együttesek közül, bíztak bennem, amit bizonyít, hogy a tavasszal, amikor gondjaim adódtak, nem intéztek el egy kézlegyintéssel, rendszeresen jelentkeztek. Még valami: a törökök konkrét ajánlatot is tettek. Köszönettel tartozom elnökünknek, Szima Gábornak külön, hogy elengedett és természetesen a szurkolóknak, akik a sérülésem időszakában sem hagytak magamra. Szeretetüket magammal viszem, örökké hálás leszek mindazért, amit tőlük kaptam. Remélem, idővel sikerül viszonoznom.
Böőr Zoltán elmondta még, hogy a Manisaspor egy biztos anyagi háttérrel rendelkező, feltörekvő klub, amelynek az idén stabil középcsapattá kell válnia, majd egy-két éven belül ki kellene lépnie az európai porondra. - Bízom benne, ehhez nekem is sikerül hozzáadnom a magam részét. A nagy kihívás tehát adva van - akárcsak a feltételek. Ámulatba ejtő, nagyszerűen felszerelt az edzőközpont, barátságosak az alkalmazottak, a csapattársak, miközben látszik: mindenki pontosan tudja, mi a dolga. Jólesett, ahogy fogadtak, végig éreztették velem, szükségük van rám.
A válogatott játékos meggyőződése, hogy olyan helyre került, ahol fejlődhet, ezáltal még inkább hasznára lehet a válogatottnak. Böőr véleménye, hogy a török bajnokság nívójában feltétlenül a magyar fölött áll, ezért jó csapatok ellen, jó meccseken kell majd bizonyítania.
- Hogy mit jelent számomra az a csapat, amelynek most - időlegesen - búcsút intek, arról csak annyit: kissé ideges voltam a ceremónia miatt, ám minden feszültség tovatűnt, amikor kiterítették elém a meccsszerelésemet! Gyönyörű vörös felső feküdt az asztalon. A lehető legszebb ajándékot kaptam a törököktől - illetve a sorstól. -
#2074 Huhh sztem nagyon jó lenne , ha a DVSC-be menne...
-
#2073 Index Loki fórumán írták, hogy Lisztes a minap megfordult az Oláh Gabin.. =) -
Nadi #2072 Szerintem ezzel vagyunk így páran:((( -
#2071 Jól van sry. De akkor sem örülök neki.... -
Nadi #2070 A gusztustalan enyhén túlzás...
Kb. 2 évvel ezelőtt is volt már erről szó, csak pont ekkor jött a sérülése:(( -
#2069 Ne baszogassad már!
Ideje volt már, hogy külföldre menjen, nyilván korábban is mehetett volna... -
#2068 Gratulálo Böőr Zolika , én szerettem Böőr de ez gusztustalan volt...
Így otthagyni az a csapatot aki nevelte.
Nem lett volna gond ha mondjuk 1-2évre ment volna. DE 3???? :(((( -
Nadi #2067 Válogatott középpályásunk hároméves szerződést kötött a török élvonal újoncával.
Mint arról tegnap már beszámoltunk, válogatott középpályásunk, Böőr Zoltán a csapat Győr elleni bajnoki mérkőzésén már nem lépett pályára, ugyanis Törökországba, a Manisaspor együtteséhez utazott menedzserével, Vladan Filipoviccsal. A felek ma tárgyaltak, majd meg is egyeztek egymással, így a Loki sajátnevelésű játékosa hároméves szerződést írt alá a török élvonal újoncához. Böőr nyáron már járt a Manisaspor együttesénél, ám akkor nem született megállapodás, most viszont minden akadály elhárult az átigazolás felett.