Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Így van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A lámpalázat aláírom (bár neki azért kéne lennie némi rutinnak).
lehet, hogy velem van a baj, de akárhányszor látom mindig ezt tapasztalom, viszont az edzõ nálam jobban ismeri és biztos jobban is tudja mire képes a Dombi...mindegy
én drukkolok, hogy jó eredményt (esetleg meglepetést)érjenek el itthon(ha minden jól megy, akkor a helyszínen fogom ezt tenni) És tényleg nagyon jó csapat a Loki!!!

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

szanics
naaaaaaaa, én követem, de...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

fernando torres
hyy
nem fogsz sztem megbántani senkit
csak azt akarom mondani hogy ha követed a magyar bajnokságot akkor ilyet nem mondanál
nah figy megilletõdött kész az MU -val játszott
ennyi

sziasztok!

Nekem csak annyi észrevételem van (és ezzel nem szeretnék véresszájú vitákat nyitni), hogy szerintem Dombi a gyorsaságán kívül nem tud sokat hozzárakni a csapat teljesítményéhez... Pokolian gyors, de ha labda van nála, akkor frankón zavarba jön...szerintem (és ezzel senkit nem szeretnék megbántani, ez csak a saját véleményem)

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

szanics
Rendben van, csak legalább két hétig megmaradna az illúzió, hogy elvesztheted a fél kezed... 😄D

szanics
Persze, talán.
De...
1-1, emberelõnyben a Loki, gondolj bele. Beállhatnak bekkelni, és mondjuk az MU rúg még egyet. 2-1. Van sansz.
Tök mindegy, ezen már nem lehet változtatni.

Sheva
csak a LOKI!!!
nagyon várom már a visszavágót 😊

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

fernando torres
ott a pont <#eljen><#worship><#worship>

szanics
Az, hogy akkor a Manchester kikapott a Zetétõl, nekik nem került semmibe, viszont a visszavágóra legalább 20 ezerrel többen mentek ki, mint eredetileg kimentek volna egy nevesincs csapat ellen.
Ez üzlet....

Thomsen
Azt utálom legjobban, amikor nem osztja rendesen a lapokat egy bíró.
A foci nem pankráció, aki nem bír magával azt ki kell állítani.
A debreceni lapokkal is egyetértettem, de ilyen alapon Keane-nek is járt volna 2 sárga.

Thomsen
Csak egyáltalán nem mindegy, hogy 3-0-ra, 3-1-re vagy legjobb esetben 2-1-re.

Taranov
Mindketten tudjuk, hogy a MU sokkal jobb a ZTE-nél, de mégis a ZTE nyert. Magyarul a MU verhetõ. Ennyi.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Viktorr
bunda volt e?

Senki nem mondta, hogy nem veri el, de biztosan másképp alakult volna a meccs, de úgyis neked van igazad....

Nh Shevits
Ha megadja a bíró Halmosi gólját akkor a folytatásban jobban hajtott volna a Man. Utd aminek az eredménye egy 5-1 is lehetett volna, így viszont megelégedtek a 3-0-val. Viszont Keane-t télleg ki kellett volna állítani nem is értem hogy maradt pályán...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Meggymag
Kezd tényleg kissé szánalmas lenni ez a dolog. Mindig minden magyar csapatnál ez van ha kikap. A szurkolók és a vezetõedzõk heteken keresztül emlegetik azt az 1 meg nem adott sárgalapot vagy gólt vagy lest vagy bármit amiben meg tudnak kapaszkodni.
Debrecen jelen pillanatban Magyarország legjobb és legjobb formában lévõ csapata. A United meg Anglia egyik legjobb csapata. Iszonyat veszteség lenne nekik ha nem jutnának be a BLbe és ezt a világ egyik leggyazgagabb klubbja nem engedheti meg márcsak a sponzorok miatt sem. Ezért láthattátok tegnap a MUt küzdeni és nem a "majdlövünkegygólteccer" mentalitást amit a ZTE ellen nyomott Budapesten. Le a kalappal a Debrecen elött mert nagyon jó csapat MAGYAR MÉRCÉVEL MÉRVE de az Angol bajnokság az angol bajnokság és kb ennyi a különbség a 2 csapat között ezt be kell látni. Laszti nélkül nehéz bármit is csinálni namármost a labda meg nem nálunk volt a meccsen általában. Kérdem én mit akarunk mi akkor ha van az ellenfélnél egy Ronaldo akit 3 magyar se tud tartani és nemzetközi szinten a nagy klubbok ellen is brillírozik? Lerúgni? Megkéselni? Eléggé elkeserítõ, hogy egy ilyen meccsen azért fohászkodnak egyesek, hogy rúgjuk le Ronaldot meg Rooney-t mert túl jók. Talán inkább jobbnak kéne lenni meg minden. Urbán is jött a hülyeségeivel meccs alatt de megnézném, hogy õ mit tudott volna egy CRonaldo ellen....
A meccsen amúgy olyan szinten volt fölényben a MU, hogy sztem értelmetlen 1 helyzeten és 1 kiállításon szívózni. Egyszerûen jobbnak kell lenni az ellenfélnél és nyerni. De ezt nem a MU ellen kell asszem. Szerencsétlen sorsolás volt de remélhetõleg az UEFAban majd jobblesz. Nincs ezzel a meccsel semmi gond csak vegyük már észre, hogy hol tartunk mi magyarok a nemzetközi elithez képest!!
Sok sikert a Debrecennek!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

"a Sky újságírója megjegyzi, amivel valószínûleg a DVSC-drukkerek nagy része is egyetért: egészen másképp is alakulhatott volna a mérkõzés, ha Luis Medina Cantalejo játékvezetõ megadja Halmosi Péter gólját a második félidõ elsõ percében. Emellett azt sem hallgatja el a publicista, hogy Roy Keane-t egy valamivel szigorúbb bíró már az elsõ félidõben leküldte volna a pályáról"

KeKKSZike
Ha a bírók nem lettek volna ilyenek, akkor is kikapunk... Ennyi!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

BADE
Az a LOL amit te írsz!10 ember ellen mégis könnyebb focizni,ha nem hiszed próbáld ki,persze vannak kivételek.Egyenlõ mércével kellett volna kezelnie a bírónak mind a 2 csapatot!Mi az elsõ szabálytalanságra sárgát kaptunk,ellenben velük!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

ForRedGlory
Tavaly vagy tavalyelõtt a Manchester 4-2-re verte a városi rivális Cityt úgy, hogy a második félidõ elején megfogyatkoztak...
De hogy ne menjek messzire. Az Újpest 10 emberrel verte a Diósgyõrt...
Honnan veszed, hogy 10 emberrel a Lokinak töb esélye lett volna? LOL

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

KeKKSZike
Emberhátrány... Könyörgöm! 😄 És akkor erre vertük volna a mellünket? Hogy ember elõnyben talán lövünk egy gólt?

BADE
Szerintem a bírón ment el a meccs...
Azzal a céllal mentünk ki,hogy legalább lõjjünk egy gólt idegenben,sikerült,de nem adta meg,Keane-t meg az elsõ félidõben le kellett volna zavarni,emberhátrányban teljesen más lett volna!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

KeKKSZike

Az UEFA is felfigyelt a debreceni drukkerek kitartó buzdítására és sportszerû magatartására.

Ismét csak azt mondhatjuk: le a kalappal a Loki-szurkolók elõtt. Csak néhány nap telt el a spliti túra óta, mégis ismét kétezer piros-fehér drukker vállalkozott arra, hogy nekivág a több ezer kilométeres távnak, és Manchesterben is a lelátón szurkol kedvenceiért. A fanatikusok a meccs napján valósággal ellepték a várost, énekeltek, hangoltak az esti összecsapásra. Mindezt békésen tették. Az Old Trafford vendégszektora már két órával a derbi kezdése elõtt szinte teljesen megtelt. A végig lelkes és kitartó drukkereink remek hangulatot teremtettek, idõnként túlkiabálva az 50 ezres hazai közönséget. Ténykedésükre az UEFA is felfigyelt, amelynek egyik tagja a találkozó után megkereste Képíró Jánost, a DVSC biztonsági igazgatóját, hogy személyesen gratuláljon a Loki-szurkolók rendkívül sportszerû, lelkes és látványos buzdításához.

Erre annyit tudok mondani, hogy ez Debrecen, nem budapest.....

A Manchester United üdvöskéje úgy véli, gyakorlatilag már eldõlt a továbbjutás, ám Budapesten is gólt szeretnének lõni.

A Manchester United elleni mérkõzés 8. percében a vörösök nagy kedvence, Wayne Rooney - ha szerencsés góllal is - vezetést szerzett csapatának. Az elõnyt késõbb van Nistelrooy és Ronaldo növelték. A többszörös angol válogatott támadó szerint gyakorlatilag eldõlt a továbbjutás.
- Ügyes csapat a Debrecen, de mi gyorsabbak és jobbak vagyunk – véli Rooney, akit a Manchester egy évvel ezelõtt 30 millió fontért vett meg az Evertontól. - Jól kezdtük a mérkõzést és egy szerencsés góllal hamar vezetést szereztünk. Ez megadta a találkozó alaphangulatát. A második félidõ nehezebben indult számunkra, ám két gyors góllal elintéztük mindent. Gyakorlatilag továbbjutottunk, de a visszavágót nem lazsáljuk el, biztos, ami biztos alapon szintén szeretnénk minimum egy gólt rúgni.

Fabio Capello
Lássuk be... Attól még, hogy a MU ellen játszottunk a Loki igazán összeszedhette volna magát. Sztem Éger kivételével a teljes védelem csõdöt mondott.<#levele>

KeKKSZike
Hjajj ugyanmár! Az is akkora szerencse volt, hogy az nem igaz! A MU ott nagyon lebecsült minket! Ha ez nem történik meg, akkor símán nyernek! A visszavágón jól el is vertek minket!

Teljesen felesleges volt reménykedni, hiszen úgyis tudjuk, hogy a MAGYAR FOCI egy NAGY NULLA! Azt sajnálom, hogy ennyi pénzt fektetnek bele!

Nem lefizették csak ez a Man Utd volt, az Old Traffordon, mi meg egy kelet európai kiscsapat😞((

De akkor ne Bajnokok Ligája legyen a neve, hanem Nyugat Európa legjobb csapatai

Azt a gólt Phul Sándor megadta volna, nem mert magyar, hanem mert köztudottan a világ legjobb játékvezetõje volt 4-szer is.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Thomsen
Azt nem les miatt fújta be, és nem hiszem, hogy manapság lefizetik a bírókat, csak köcsög volt szimplán.

Sõt szabálytalansága sem.

😄 Sport1 és még a Viasat a mai repertoárban kielégítene, ha már nincs Szepesi. No meg Verebes.

Sheke
de a bírót tuti lefizették mer halmosinak nem volt lese

Le Parkour

Sheke
faxom 3-0

Le Parkour

Nh Shevits
Verebest vissza! Verebest vissza! Verebest vissza!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

<#hehe>

Csak annak örülök, hogy az én tippem nem nyert és a KOVÁCS KOKO KOBRA elkerülte a mérkõzést 😊 Sebaj majd a válogatott meccseknél alakít.

Nh Shevits
rosszul emlékeztem, télleg így volt hogy "Sidibe, lõjj egy gólt izibe"
hát ez nagyon durva volt. a hülye Léderer még röhögött is rajta.

Nh Shevits
Állandóan olyanokat hoznak szakkomentátornak akik :
1) nem tudnak beszélni.
2) nem tudnak fogalmazni.
3) olyanokat mondanak ami evidens
4) egész meccsen kétszer szólnak bele 2 mondatot
5) idióta gyenge barmokat (Urbán: "Sidibe, rúgjad be de izibe")
és még sorolhatnám.

Én ezt nem így látom. A világ leggazdagabb klubja nem engedheti meg ezt magának. Presztizsnek hívják az ilyesmit.Mindezek ellenére tudtuk mi lesz a visszavágón. Sztem egyáltalán nem a magyaroknak akartak kedveskedni 😊

gkeeper
Az sem volt semmi amikor Harry Redknapp nevét "Herri Redkepp"-nek mondta. Kockásra karmoltam magam a közvetítés során.Urbán Flóri is végig csak a hibákat kereste a Loki játékában.Pedig a ZTE egy ötöst kapott az õ általa dirigált védelme miatt.Szerintem a magyar edzõk nagy része a Loki ellen szurkolt.Nem azért mert utálják a csapatot. Csak idegesíti õket, hogy Supka Attilának tényleg van érdeme abban, hogy Mo.-n van egy valamire való csapat.
"Sidibe, lõjj egy gólt izibe"<#csodalk>-kiakadtam.Nem szólt emiatt két percig mert költött.Egyébként nem vagyok Loki szurkoló.A magyar foci felemelkedésének szurkolok. És a mostani DVSC jó bizakodással tölt el ezzel kapcsolatban

Lédererrõl annyit,hogy megtudtam a Split - Debrecen oda-visszavágó történetét. Könyörgöm láttam azt a meccset is. Zalaegerszeg- MU meccset is kiveséztük csak éppen a folyó játék kerülte el a figyelmét. Urbán szakkommentálása meg enyhén szólva nem volt szerencsés. Ha õk is azt csinálták volna amit mondott akkor 8:0-ra veri a ZTE a Mencsit.

Nh Shevits
"ZTE-MU 1:0 -> VILÁGÉGÉS"

tökéletesen tisztában voltak vele, hogy mennyit kell nyújtaniuk és hogy van egy visszavágó. a végén bejutottak úgyhogy nem kell túlságosan égésnek titulálni a dolgot. legalább azóta is van mirõl beszélni a sajtóorgánumoknak, Koplárovicsnak meg 150x kellett telefont cserélnie. Legalább akkor valami összejött és nem a 0-6-rõl beszéltek meg a magyar foci kilátástalan jövõjérõl és akkor megint elkanyarodtak volna az utánpótlás fele stbstb blabla...

Nh Shevits
értem de a BL az BL, a jelenlegi svéd, norvég, dán vagy finn bajnok nem tart ott hogy bennevan európa legjobb 32 csapatában. A Malmö ettõl független ott lesz a csoportkörökben 😊

A MU-ról annyit kell tudni, hogy feleslegesen nem fognak futni lásd ZTE. Ez a profizmus. Simán továbbjutnak nem fognak avval szórakozni, hogy kitömjenek minket. Szerintem. Majd meglátjuk.

Taranov
Ráadásul úgy néz ki, mint egy gyp-s 😊

Membrah
mindegy..nyamvadt kis pösze genya...semmit sem ér sem õ,sem az rtl..
amúgy állítólag azt mondták,h az rtl nem veszi meg a 2. meccs közvetítését,ha a LOKI ezen a meccsen nagyon kikap..ha veszít...<#violent><#gun>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Nh Shevits
A Debrecen is 3-0ra nyert itthon a Split ellen, a MU is 3-0ra otthon, kezdek félni a visszavágótól...