4278
banner_0.jpg

• Taranov
    Ha már török kapcsolatok, akkor jöjjön Hakan Sükür.
  • Taranov
    Rasszista :D
    Én egyébként eladnám a másik négert is örömmel :D
  • Kaplan
    Mondtam ,hogy igazoljuk le Henryt :P
  • Petyus_
    Az általam javasolt Anelka is ügyesen elgurigázna az nb1-ben, és ő olcsóbb. =)
  • Nadi
    Lehet néger, de akkor Henry vagy Eto'o
  • Petyus_
    Én kifejezetten örülnék neki, ha a kopasz szurkolóink kapnák az arcukba a két feka srác gólparádéját.
  • EqUiNoX
    Igazolás sok mindent takarhat, de ezen ne vesszünk össze, meglátjuk mit hoz a maradék 8 óra... ;]
  • Nadi
    szvsz rohadt szar lenne, és elég 1 néger:D
  • Petyus_
    Török kapcsolat.. mondjuk Anelka? =)
  • Kaplan
    Sowunmi nem lenne rossz sztem se.
  • Petyus_
    Bajzit hozzuk vissza, rögtön az UTE ellen nyomhatná. =)
  • Rudee
    Csak nem mondta senki, hogy kölcsön akarnak venni még valakit. Ha van egy kis eszük, akkor nem is ezt teszik. Jövőre megin kéne akkor 2 új csatárt keresniük.
  • Petyus_
    Szerintem az kiszivárgott volna. Én nem lennék szomorú jelzem, ha jönne.
  • EqUiNoX
    Attól még kölcsönbe bárki jöhet, hogy élő szerződése van... Tököli nem lenne rossz, másik kettőt hanyagolnám. De azt sem bánnám, ha a kapott pénzből egy "nevet" igazolnánk valahonnan, de nem valami 34éves levezetni készülő "sztárt". Kíváncsi leszek ki az.
  • Taranov
    Akkor tökönszúróm magam.
  • Nadi
    Én egy Priskinnel vagy egy Hrepkával kieggyeznék:D
  • Taranov
    Érdekes az újságíró, úgy ír, mintha már szept. 1. lenne, múltidőben, azonban Szima azt mondja, hogy még a hátralévő pár órában igazolnak egy csatárt. Akkor nem állja meg a helyét a múltidő a cikk elején.
  • Rudee
    Tökölinek élő szerződése van, drága lenne.
  • Petyus_
    Sowumni/Ferenczi/Tököli? =)
  • Rudee
    Sowunmi, figyeljétek meg.
  • Kaplan
    Nah mostmár csak én is arra vagyok kíváncsi ki JÖN?
  • EqUiNoX
    De az ő pótlása úgyahogy megoldott(nak látszik), de a belső védők vagy szélső kpk eladása már komoly problémákat is okozhatott volna a szerkezetben, de főleg a kialakult játékrendszerben. Csatárok jöttek nyáron, hátha nem érdemtelenül...
  • Sheva
    hát jah Igort nagyon sajnálom
  • EqUiNoX
    Na hál'istennek nem adnak el mindenkit...
  • Sheva
    bassza meg Igor elment :(((((((((((
    nem baj legalább a Halmosi Éger és Máté maradt...

ki lehet az érkező???
  • focista
    halmosi alegjobb!!sándor után még ö lehetne a csk
  • Nadi
    Bár már javában tart a honi bajnokság, illetve a nemzetközi porondon is többször megmérkőzött a DVSC-AVE Ásványvíz bajnokcsapata, a szabályok értelmében augusztus 31-e éjfélig tartott az átigazolási időszak. A debreceni alakulatnál történt változásokról kérdeztük a Loki elnökét, Szima Gábort.

A legutolsó napon sem tétlenkedtek, hiszen az információk szerint mind távozó, mind érkező játékos volt a klubnál.
    Szima Gábor: Az átigazolási időszak végére eldőlt, annak ellenére, hogy Halmosi Péternek, Éger Lászlónak és Máté Péternek komoly kérőik voltak, mindannyian a DVSC-ben maradtak. Ám Igor Bogdanovics távozott a csapattól, a csatárnak, illetve a kluboknak is sikerült megegyezniük a szerződés feltételeiről, így Igor a török élvonalban szereplő Genclerbirliginél folytatja karrierjét. Bogdanovics távozása után kijelenthetjük, több labdarúgó nem hagyja el a Lokit.

Az elmúlt években a DVSC mindig ragaszkodott a meghatározó játékosaihoz, ám ezen a nyáron Kerekes Zsombor, Böőr Zoltán és Igor Bogdanovics személyében válogatott labdarúgók hagyták el Debrecent. Mi a klubvezetés szemléletváltásának oka?

Szima G.: A félreértések elkerülése végett szeretném tisztázni, hogy mi egyetlen futballistánkat sem árultuk, a vevők maguktól jöttek, a klub anyagi helyzete a játékoseladásokból származó bevételek nélkül is stabil maradt volna. A DVSC azért nem gördített akadályt a játékosok távozása elé, mert figyelembe vette a labdarúgók érdekeit is. Nincs mit szépíteni a dolgon, azok a futballisták, akik külföldre távoztak, a szerződésükben foglaltak szerint 6-8 szorosát keresik a légióskodásuk alatt, mint amennyit Debrecenben kaptak volna ugyanennyi idő alatt. A klubvezetés döntésében az emberi oldal dominált, hiszen ez a két, három év, mialatt külföldön futballoznak a játékosok, az anyagiak tekintetében az egész életüket meghatározhatja.

A távozó játékosokat megfelelően tudják pótolni?

Szima G.: Szerintem a jelenlegi keret alkalmas arra, hogy az eligazolt labdarúgók helyébe közel azonos képességű játékosok lépjenek. Böőr Zoltánt Madar Csaba, Dzsudzsák Balázs, vagy éppen Mészáros Norbert is megfelelően pótolhatja, Kerekes helyére igazoltuk Rodrigo Hengemühlét, míg Bogdanovics helyettesítésére is megvannak a terveink, a támadósorba mindenképpen szerződtetünk még egy csatárt.

Erősségét tekintve mennyiben változott a Loki kerete?

Szima G.: Szerintem mindent összevetve nem vagyunk gyengébbek, mint amikor május végén bajnokságot nyertünk.

Ezek szerint maradtak azok a célkitűzések, amit a szezon elején kitűztek a gárda elé.

Szima G.: A céljaink nem változtak, bár az összeszokottság hiánya a csatársorban még egy-két mérkőzésen kiütközhet, ám vallom, hogy hosszabb távon nem lehet problémánk.
  • Kaplan
    Ehh.:P
  • Petyus_
    "De milyen játékosokkal??? Pistike, meg Janika?"

Nem.

Norbika, Csabika, Lacika, Petike, Balázska, Zolika, Ronaldka, Tamáska, Tibike, Bojanka, Ibrahimka.
  • Kaplan
    De milyen játékosokkal??? Pistike, meg Janika?
    Oltári nagy baromság eladni majdnem a teljes DVSC kerettagot.
    Így már főleg nincs esélyünk a shaktar ellen ha elmegy majdnem mindenki.
    Vagy rakjuk össze a pénzeket ami a klubboktól kapunk a játékosokért és vegyük meg Henry-t £O£! :P
  • Nh Shevits
    a jobbon
  • EqUiNoX
    Nagy tehetségnek tartom és szerintem pár éven belül büszkén fogjuk mondani egymásnak, hogy tessék, ő is egy saját nevelésű kiváló játékos. De most még szerintem korai lenne egy teljes szezonban játszatni. Persze kitudja, lehet hogy a végén nekem kellene bocsánatot kérni tőle, mert nem bíztam benne, és valami fantasztikus idényt produkál majd... ;]
  • Petyus_
    "Kell még neki kis idő, amíg egy majdnem teljes szezont végig tud játszani."

Ha Jámbor Laci bá' kezelésbe vette, bír az futni már most is szvsz. =)
  • EqUiNoX
    Minden tiszteletem az övé, de azért ne kezdjünk el ilyen mértékben fiatalítani, főleg ne egy "futó" poszton. Kell még neki kis idő, amíg egy majdnem teljes szezont végig tud játszani. De ez csak egy magánvélemény ;]
  • Petyus_
    Vagy Dzsudzsák szélen nem tud vajon játszani?
  • EqUiNoX
    Vagy az univerzális Kiss Zoli, ha Vukmir felépül és visszajön középre...de az még 2 hónap.
  • Petyus_
    A Hajduk szeretné Blazevic helyére. =)
  • Taranov
    Supkát nem akarja véletlenül megvenni valamelyik török csapat?
  • Petyus_
    Esetleg Szabó Ottó.
  • Sheva
    Ha Halmosi is elmegy akko ki marad bal szélre???