4278
-
#2986 egyébként Kouemaha gyárilag ilyen tetűlassú, vagy a 90 perc alatt mindig épp a leggyorsabb svéd volt a közelében akihez viszonyítani tudtam? :\ -
jefferson83 #2985 Most is megcsinálhattuk volna simán. Egyáltalán nem voltak verhetetlenek ezek a svédek. Fegyelmezett játékukat egy igen egyszerű dologgal fel lehetett volna törni, hogy mi ez? ----> Mozgás!!!+a beharangozott rövidpasszos játék (sehol nem volt).
Na ebből nem láttunk semmit a 2. játékrészben. Azt kell mondani, hogy saját magunkat vertük meg. Akinél a labda volt az egyedül maradt, nem segítettek egymásnak a fiúk. Nem hiszem, hogy erőnléti probléma lett volna, ha ez a szellemiség marad semmi esély idegenben és még csak sajnálni se tudom őket. Nagy csalódás. -
thoomas #2984 teljesen egyetértek;) a visszavágóról meg annyit, h most megmutathatják a fiuk azt a soxor ismételt lapos,földön való játékot:P mert elvileg nekik ez fexik...szal erre külön kiváncsi leszek -
#2983 Hja. Nagyon jol vedekeztek, nem kockaztattak egy percig sem, a tamadasokkal meg ugy voltak, hogy ha lesz ra mod, tamadnak, de elso a vedekezes. Nalunk meg nem volt egy igazi iranyito, aki atlatta volna, vagy mozgatta volna a csapatot. Akart mindenki, erolkodott, hajtott, probalkozott, de valahogy nem jott ossze semmi sem. Es tegyuk hozza, hogy a svedek nagyon jol helyezkedtek, egyszeruen akarmerre ment a labda, ott mindig volt egy-ket arra teblabolo skandinav uriember ;] Nehez lesz odakinn, de a fene tudja, megcsinalhatjuk ha felszabadultabban jatszunk, es lesz egy iranyitonk. Amugy is rugtunk mar otot idegenben... (igaz kaptunk is) -
thoomas #2982 ez az Elfsborg azt a teljesítményt nyujtotta amire számítottunk...sztem. Szal ők egy 0-0-áért jöttek. Kibekkelték az egészet(kb 8 védekező ember volt). A nemtom hanyadik percben meg rúgtak egy tök potya gólt, amiben nagyon benne volt a védelmünk...De sztem sokkal technikásabb csapat vagyunk, én legalábbis ezt szűrtem le. És sztem van esélyünk Svéd országban (próbálok optimista lenni:D) -
#2981 NEm láttam a meccswet, szóval érdekelne miért katunk ki? -
thoomas #2980 magyar mentalitás ruleez...ha értenél a focihoz még tudnád is h miért kaptunk ki... -
#2979 Jó kis meccs volt. Ha jól számoltam, akkor a svéd kapus egyszer találkozott a labdával lövés után (67. perc, Sztojkov). Hazai pályán nem is olyan rossz ez. Odakint már egy lövésünk sem lesz. Kb. 3-szor annyit futnak a svédek, mint a debreceniek. Ennyi bőven elég egy magyar csapat ellen. -
#2978 Ja minden stream lehalt, hogy rohadnának le. -
#2977 nézi valaki online ? nállam a dunatv.hu lehallt -
#2976 Ma hajrá Debrecen!!!!
A pénteki DVSC-Győr meccs összefoglalója itt -
Ereszt #2975 DunaTV -
zsotesz #2974 Adja valamelyik adó a Debrecen-Elfsborg meccset? -
WartHogSon #2973 Sidibenek csak néhány lehetőség kellene, hogy megmutathassa, hogy Kouemaha mellett ő legyen és ne Sztojkov
sztem eléggé ütős csatársor lenne: Sidibe-Kouemaha -
WartHogSon #2972 Debrecen [2 - 0] Győr
45' [1 - 0] B. Dzsudzsák
57' [2 - 0] G. Demjén -
Bereet #2971 Valószínű, Rudolf szerintem jó spíler majd ki kéne próbálni tétmeccsen -
Grenzjager #2970 Szerintem a BL-selejtező után eladják -
#2969 Nem lesz vele semmi, kapunk erte egy valag penzt, es mindenki heppi. O is, mert elkerul egy jobb csapathoz, es mi is, mert megvan az utodja, es penz is allt (ismet) a hazhoz. -
Bereet #2968 Kómahóma elég jíol játszott tetszik nekem ez a spíler nem tudom mi lesz Sidibével -
#2967 Összefoglaló a tegnapi Diósgyőr-Debrecen meccsről itt -
Nadi #2966 Nem volt rossz a tegnapi meccs, főleg az első félidő... -
mazlista #2965 nya annyi honvédnak -
Bereet #2964 Szép győzelem grat nektek Lokisták de osztan a BL-ben is jól játszatok
nem láttam a meccet Kómahóma hogy játszott?? -
Nadi #2963 Hoztuk :) -
#2962 remélem hozzák a kötelezőt mert megtettem őket -
Bereet #2961 dede -
#2960 ma lesz a szuper-kupa visszavágó nem? -
#2959 szerintem ő nem is Loki-szintű játékos. Nálam padra se férne. -
#2958 azért szerintem Zsolnai is jól teljesített, amikor lehetőséget kapott, csodálom hogy senki nem említette.... -
Nadi #2957 Én a Rudolf-Sztojkov párost látnám legszívesebben a pályán! -
#2956 Sztojkovot en is visszavonnam picit a kozeppalyara, es elol Sidibe-Kouemaha parossal tamadnek... -
Bereet #2955 Sztojkov játszhat jobbszélsőt is -
#2954 Én a Sidibe, Kouemaha duóra, Rudolffal a kispadon. -
#2953 én a Sztojkov, Kouemaha duóra szavaznék -
#2952 Kerekes ,Rudolf Gergely, Sidibe, Kouemaha
(Sztojkov, Zsolnai)
Szép kis támadósor, de ki fog kezdeni? -
#2951 22., szombat, 9. forduló
Nyíregyháza Spartacus – DVSC
mekkora meccs lesz :D jó kis keleti rangadó :D
nemsokára :D:D -
#2950 akkor elfsborg lesz :\ -
Nadi #2949 BL:
Debrecen - LinField(É-Ír) vs. Elfsborg(svéd) meccs győztese -
#2948 *nagyon nagy -
#2947 a Domzale az Elfsborg és a Zilina nagyon falat lenne a Lokinak, ezt a 3 csapatot ne kapjuk csak..