4278
banner_0.jpg

• Casillas
    egyébként Kouemaha gyárilag ilyen tetűlassú, vagy a 90 perc alatt mindig épp a leggyorsabb svéd volt a közelében akihez viszonyítani tudtam? :\
  • jefferson83
    Most is megcsinálhattuk volna simán. Egyáltalán nem voltak verhetetlenek ezek a svédek. Fegyelmezett játékukat egy igen egyszerű dologgal fel lehetett volna törni, hogy mi ez? ----> Mozgás!!!+a beharangozott rövidpasszos játék (sehol nem volt).
    Na ebből nem láttunk semmit a 2. játékrészben. Azt kell mondani, hogy saját magunkat vertük meg. Akinél a labda volt az egyedül maradt, nem segítettek egymásnak a fiúk. Nem hiszem, hogy erőnléti probléma lett volna, ha ez a szellemiség marad semmi esély idegenben és még csak sajnálni se tudom őket. Nagy csalódás.
  • thoomas
    teljesen egyetértek;) a visszavágóról meg annyit, h most megmutathatják a fiuk azt a soxor ismételt lapos,földön való játékot:P mert elvileg nekik ez fexik...szal erre külön kiváncsi leszek
  • PiszkosFred
    Hja. Nagyon jol vedekeztek, nem kockaztattak egy percig sem, a tamadasokkal meg ugy voltak, hogy ha lesz ra mod, tamadnak, de elso a vedekezes. Nalunk meg nem volt egy igazi iranyito, aki atlatta volna, vagy mozgatta volna a csapatot. Akart mindenki, erolkodott, hajtott, probalkozott, de valahogy nem jott ossze semmi sem. Es tegyuk hozza, hogy a svedek nagyon jol helyezkedtek, egyszeruen akarmerre ment a labda, ott mindig volt egy-ket arra teblabolo skandinav uriember ;] Nehez lesz odakinn, de a fene tudja, megcsinalhatjuk ha felszabadultabban jatszunk, es lesz egy iranyitonk. Amugy is rugtunk mar otot idegenben... (igaz kaptunk is)
  • thoomas
    ez az Elfsborg azt a teljesítményt nyujtotta amire számítottunk...sztem. Szal ők egy 0-0-áért jöttek. Kibekkelték az egészet(kb 8 védekező ember volt). A nemtom hanyadik percben meg rúgtak egy tök potya gólt, amiben nagyon benne volt a védelmünk...De sztem sokkal technikásabb csapat vagyunk, én legalábbis ezt szűrtem le. És sztem van esélyünk Svéd országban (próbálok optimista lenni:D)
  • Shep
    NEm láttam a meccswet, szóval érdekelne miért katunk ki?
  • thoomas
    magyar mentalitás ruleez...ha értenél a focihoz még tudnád is h miért kaptunk ki...
  • torrente
    Jó kis meccs volt. Ha jól számoltam, akkor a svéd kapus egyszer találkozott a labdával lövés után (67. perc, Sztojkov). Hazai pályán nem is olyan rossz ez. Odakint már egy lövésünk sem lesz. Kb. 3-szor annyit futnak a svédek, mint a debreceniek. Ennyi bőven elég egy magyar csapat ellen.
  • Shep
    Ja minden stream lehalt, hogy rohadnának le.
  • ReTeK
    nézi valaki online ? nállam a dunatv.hu lehallt
  • banok
    Ma hajrá Debrecen!!!!

A pénteki DVSC-Győr meccs összefoglalója itt
  • Ereszt
    DunaTV
  • zsotesz
    Adja valamelyik adó a Debrecen-Elfsborg meccset?
  • WartHogSon
    Sidibenek csak néhány lehetőség kellene, hogy megmutathassa, hogy Kouemaha mellett ő legyen és ne Sztojkov

sztem eléggé ütős csatársor lenne: Sidibe-Kouemaha
  • WartHogSon
    Debrecen [2 - 0] Győr
    45' [1 - 0] B. Dzsudzsák
    57' [2 - 0] G. Demjén
  • Bereet
    Valószínű, Rudolf szerintem jó spíler majd ki kéne próbálni tétmeccsen
  • Grenzjager
    Szerintem a BL-selejtező után eladják
  • PiszkosFred
    Nem lesz vele semmi, kapunk erte egy valag penzt, es mindenki heppi. O is, mert elkerul egy jobb csapathoz, es mi is, mert megvan az utodja, es penz is allt (ismet) a hazhoz.
  • Bereet
    Kómahóma elég jíol játszott tetszik nekem ez a spíler nem tudom mi lesz Sidibével
  • banok
    Összefoglaló a tegnapi Diósgyőr-Debrecen meccsről itt
  • Nadi
    Nem volt rossz a tegnapi meccs, főleg az első félidő...
  • mazlista
    nya annyi honvédnak
  • Bereet
    Szép győzelem grat nektek Lokisták de osztan a BL-ben is jól játszatok
    nem láttam a meccet Kómahóma hogy játszott??
  • Nadi
    Hoztuk :)
  • Nuno88
    remélem hozzák a kötelezőt mert megtettem őket
  • Bereet
    dede
  • Nuno88
    ma lesz a szuper-kupa visszavágó nem?
  • Matthew Prosac
    szerintem ő nem is Loki-szintű játékos. Nálam padra se férne.
  • Casillas
    azért szerintem Zsolnai is jól teljesített, amikor lehetőséget kapott, csodálom hogy senki nem említette....
  • Nadi
    Én a Rudolf-Sztojkov párost látnám legszívesebben a pályán!
  • PiszkosFred
    Sztojkovot en is visszavonnam picit a kozeppalyara, es elol Sidibe-Kouemaha parossal tamadnek...
  • Bereet
    Sztojkov játszhat jobbszélsőt is
  • Matthew Prosac
    Én a Sidibe, Kouemaha duóra, Rudolffal a kispadon.
  • banok
    én a Sztojkov, Kouemaha duóra szavaznék
  • Matthew Prosac
    Kerekes ,Rudolf Gergely, Sidibe, Kouemaha
    (Sztojkov, Zsolnai)
    Szép kis támadósor, de ki fog kezdeni?
  • Golyo69
    22., szombat, 9. forduló
    Nyíregyháza Spartacus – DVSC

mekkora meccs lesz :D jó kis keleti rangadó :D
    nemsokára :D:D
  • Casillas
    akkor elfsborg lesz :\
  • Nadi
    BL:
    Debrecen - LinField(É-Ír) vs. Elfsborg(svéd) meccs győztese
  • Matthew Prosac
    *nagyon nagy
  • Matthew Prosac
    a Domzale az Elfsborg és a Zilina nagyon falat lenne a Lokinak, ezt a 3 csapatot ne kapjuk csak..