4278
-
#2946 bár így belegondolva inkább nem kéne megint macedón :| -
#2945 A második körben kapcsolódik be a magyar bajnok Debrecen a Bajnokok Ligája idei küzdelmeibe. A hajdúsági klubot az Európai Labdarúgó Szövetség a dán bajnokkal együtt kiemelte. Ez erről szóló listát a múlt héten kapta meg a DVSC. A debreceniek a második körben így papíron még "könnyű" ellenfelet kaphatnak.
Kiemelt csapatok:
Steaua Bukarest (román), Glasgow Rangers (skót), Sahtyor Donyeck (ukrán), Besiktas (török), Levszki Szófia (bolgár), Slavia Praha (cseh), Rosenborg BK (norvég), Crvena Zvezda (szerb), FC Köbenhavn (dán), Dinamo Zagreb (horvát), Racing Genk (belga), DEBRECEN (magyar), FC Salzburg (osztrák), APOEL Nicosia (ciprusi)
Nem kiemelt csapatok:
Beitar Jeruzsálem (izraeli), Zaglebie Lubin (lengyel), NK Domzale (szlovén), IF Elfsborg (svéd), FK Szarajevo (bosnyák), FK Ventspils (lett), MSK Zilina (szlovák), Derry City (ír), Fimleikafélag Hafnarfjarðar (izlandi), FBK Kaunas (litván), Tampere United (finn), Sheriff Tiraspol (moldáv), Olimpi Rustavi (grúz), Pobeda (macedón)
hát asszem a Pobeda lenne a legjobb akkor -
#2944 (leo is elkurta multkor) -
#2943 nem tudnak tizit lőni Debrecenbe, nem tudom miért a favágó Komlósinak meg Kiss Zolinak kellett lőni, mikor van egy Dzsudzsák, Sándor, Leo -as is... -
Bereet #2942 nyert a Honvéd -
#2941 Szabó Tibor tizijével 2:2 a 115.percben... kemény :D -
#2940 vezet a Debrecen a Magyar-Kupa Döntőjében...2:1-re
0:1 volt de Zsolnai és Sidibe tizijével megfordították...98. percben járunk -
#2939 Újpest - dvsc 2-0 !!!!!!!! -
#2938 reméjjük ^^ -
#2937 3:0 az MTK ellen, nem rossz és 5 pont sztem megnyertétek a bajnokságot már -
Nadi #2936 Női EHF Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Ikast Bording (dán) - Debrecen-Aquaticum 26-24 (16-11)
Van remény a visszavágón! -
Nadi #2935 Bp. Honvéd – DVSC-TEVA 2-1 (0-0)
Nagyon gyenge volt a csapat... -
#2934 végre elfoglalta méltó helyét a csapat :) -
Nadi #2933
Tegnap pedig, női kézilabda:
City-Line Békéscsabai Előre-NKSE - DVSC-Aquaticum 21-25 (10-14) -
#2932 Bar gondolom akinek az ereiben piros-feher ver csorgedezik, az mar tudja, hogy az MTK kikapott Pakson 3-1re, mi pedig jelenleg 0-2re vezetunk Vacott, vagyis ennel szebben nem is kezdodhetett volna a tavaszi (csonka) szezon.
Innen a "vadkeletrol" szeretnem megkoszonni a Paksiaknak ezt a remek eredmenyt ;] -
Nadi #2931 EHF Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó: DVSC-Aquaticum-HB Metz Moselle Lorraine 20-17 (12-7)
A következő fordulóban az Ikast Bording csapatával játszunk. -
Nadi #2930 Páran megdobálták a villamos mögül a buszt, aztán szépen elfutottak, kb. ennyi... -
Grenzjager #2929 Erről ki mit tud, mert így az alján a fradistákkal és lilákkal kiegészülve érdekesnek tűnik... persze nem egy BBC a hírforrás... -
Grenzjager #2928 "A ma esti Vasas-Debrecen meccs (0-1) után a debreceni szurkolók buszát 15-20 Vasas-szurkoló támadta meg. Az angyalföldi hívek legfőképpen kövekkel dobálták a járművet, de ennél komolyabb atrocitásra már nem került sor a két tábor között, mert a rohamrendőrök egyből közbeléptek, kiszorították a Vasas-drukkereket a Béke és Frangepán utca környékéről. A mérkőzésen a hazai rajongók között volt néhány Ferencváros- és Újpest-szurkoló is, és köztudott, hogy egyik rajongótábor sem igazán kedveli a debrecenieket..."(nb1.hu) -
#2927 elmult honapokban* -
#2926 Hogy csapnivalo, azt alairom. A gond az, hogy a lakossag/nezok jo resze meg mindig azt hiszi, hogy a magyar foci jo. Meg mindig azt hiszik, hogy amit a sport1-2-x csatornan latnak angol/spanyol/olasz/xy meccseket, azt fogjak viszontlatni idehaza is. Ezert aztan mindenki fel van haborodva az itthon latottakon. Majd ha tenyleg elfogadja az ember, hogy a mi focink ott tart ahol tart, es nem altatja magat, akkor konnyebb lesz ;] Meg kell erteni egyszer es midnenkorra, hogy ez a mai magyar foci, nincs mese, pont.
Es emiatt tudom hogy sokan hulyenenek neznek, de nekem hianyzott az elmult honapban a foci. En a magam modjan elvezem ezt a vackot is, es mar nagyon varom a jovo fordulot, hogy a Rakoczi ellen ott uljek a lelaton a cimborakkal. Mert lehet hogy europa rohog a szinvonalon, de akkor is jo buli es jo szorakozas meg midnig meccsre jarni (legalabbis errefele). -
#2925 Én egyiknek sem szurkoltam, ezért is könnyebb kimondanom, hogy ez nem az a sportág, amit focinak neveznek. Iszonyatosan borzalmas volt! Erre készültek 3 hónapot. Majd a Dudelange vagy a Vaduz a 3. selejtezőben kiveri a magyar bajnokot... Semmi értelme az egész bajnokságnak. -
#2924 De legalabb a 3 pont megvan. A meccset meg surgosen el kell felejteni, lesz ennel meg sokkal jobb. -
#2923 Ez nem foci volt. -
#2922 tippem 0-3 ^^ -
Nadi #2921 Nos, kezdődik ma a Borsodi Liga, a Vasashoz látogatunk a mai nap folyamán(TV: Duna TV, 19)! Remélem jó kis túra lesz, és győzelemmel indítjuk a tavaszt!
-
Nadi #2920 Böőr Zoltán: Újra futballista akarok lenni
2007. 01. 29. 13:50
A DVSC-TEVA 21-szeres válogatott középpályása Győrött folytatja pályafutását. A 28 éves futballista holnap debreceni csapattársához, a montenegrói Bojan Brnovicshoz hasonlóan négy és fél évre szóló szerződést ír majd alá az ETO-hoz.
Böőr Zoltán a DVSC saját nevelésű játékosaként mutatkozott be az élvonalban az 1995/1996-os idényben. A török Vestel Manisasportól tavaly januárban hazatérő futballista az elmúlt egy évben állandóan sérülésekkel bajlódott, az őszi szezonban végig combtőfájdalmakkal küszködött, január elején pedig megműtötték. Böőr Zoltánt előreláthatólag két hét múlva már teljes értékű edzésmunkát végezhet, ezúttal azonban nem Debrecenben, hanem Győrött.
- Sokszor nyilatkoztad, Magyarországon a DVSC-n kívül más klubban nem szeretnél játszani, a sors most mégis úgy hozta, hogy Győrben folytatod a pályafurásodat.
- Van az a bölcs mondás: soha nem mondd, hogy soha. Valóban kijelentettem, hogy nem kívánok más magyar csapatban futballozni és ezt tiszta szívemből mondtam. Arra gondoltam, hogy jól alakul majd a pályafutásom, még akkor is, amikor tisztában voltam vele: lesznek buktatók. Úgy hittem, nem kell majd azzal foglalkoznom, hogy más honi gárdába menjek, csak Debrecenben akartam játszani, de jöttek a sérülések és az ezzel járó hosszabb kihagyások, amelyek egy idő után megváltoztatták az elképzeléseimet. Az évek folyamán nagyon jó csapat alakult Debrecenben, a Loki a bajnoki címért harcol. Azokon a posztokon, ahol számításba jöhetek, mindenhol legalább két ember vár arra, hogy pályára léphessen. Nagyon nehéz dolgom volt eddig is, hogy bekerüljek a csapatba. Ennek ellenére minden felkészülésnek úgy vágtam neki, hogy ezúttal sikerül, ám jött ez a műtét, ami után teljesen egyértelmű volt: a tervem ismét nem valósul meg, hiszen azok az edzőmeccsek, amelyek akár itthon, akár a törökországi edzőtáborban vannak, kimaradnak számomra és ezzel ismét óriási hátrányban leszek. A bajnokság elejére épülök fel, amikor nyilván a bajnoki címért küzdő együttesben azok kapnak majd szerepet, akik ősszel és a felkészülés során bizonyítottak. Beránek nem ismer engem, mert nem látott még játszani, tehát nyilvánvaló, nem mondja majd azt, hogy itt van Böőr Zoltán, kap öt-hat mérkőzést, amelyen összeszedheti magát. A klub célja annál komolyabb, hogy ezt megengedhesse magának.
- Úgy érzed tehát, hogy felépülésed után sem lett volna esélyed bekerülni a csapatba?
- Ahhoz, hogy ebben a helyzetben stabil csaptaggá tudjak válni, óriási sérüléshullámnak kellene bekövetkeznie, és ezt nem kívánhatom, nem is szabad erre gondolni és kicsi is rá az esély. Ismét fél évet elveszítenék a pályafutásomból, ha itt maradnék és azért kellene harcolnom, hogy hátha bekerülök a kezdőbe. Vannak tehetséges fiatalok a posztomon, ezen kívül bal oldalon Dzsudzsák Balázs, Leandro, a jobb oldalon Dombi Tibi, Kiss Zoli játszanak és most Nagy Robi is felkerült. Néhány évvel ezelőtt csúcsformában voltam, jól ment a játék. Akkor más lett volna a helyzet, de jelen pillanatban legalább három ember van előttem. Abban biztos voltam, hogy ha tartós játéklehetőséget kapok valahol, akkor nagyon hamar utol tudom érni magam, és itt jött képbe a Győr, amelynek vezetői a múlt héten megkerestek és ez számomra óriási lökést adott. Nagyon feldobott, hogy van olyan csapat, amely igazán számít rám.
- Sokat vacilláltál, hogy elfogadd az ajánlatot?
- Nem, mert egy nagy múltú csapatról van szó, amely jelen pillanatban nem szerepel túl fényesen, de elnézve a célokat, úgy érzem, szép jövő előtt áll a klub és ez fontos szempont volt számomra, mint ahogy az is, hogy olyan körülmények között tudjak dolgozni, visszanyerni régi formámat, mint amit megszoktam Debrecenben. Minden megbeszélés alkalmával nagyon komolyan kijelentették, hogy számolnak velem és ez nagyon jó érzés volt.
- Anyagilag jobban jársz?
- Egyáltalán nem, nagyságrendekkel kevesebbet keresek majd Győrben, de nem a pénz motivált, hanem az, hogy ismét futballista legyek, sorozatmeccseket játsszak, harcoljak a sikerekért, gólokért. Az, ami az évek folyamán felhalmozódott bennem, a motiváció, a tenni akarás, nem tudtam levezetni máshol. Az emberek előtt próbáltam mosolygós és jókedvű lenni mindig, de amikor hazamentem a családomhoz, amikor be voltam zárva a négy fal közé, sokszor holtponton éreztem magam.
- A klubvezetők mit szóltak a döntésedhez?
- Az elnök úr nagyon nehezen engedett el és ez nekem rendkívül jól esett, ugyanakkor hálával tartozom neki, hogy megértette, nem tudom elérni már itt a céljaimat.
- Győrben sikerülhet?
- A Lokiban három-négy ember is harcol egy posztért és én úgy gondoltam, más magyar csapatban sikerrel járhatok. Ez egy szerencsétlen helyzet és talán hamarabb kellett volna lépnem, de úgy érzem, mindent elkövettem annak érdekében, hogy a számomra legfontosabb csapatban próbáljak meg a lehető legtöbbet megtenni. Most jött el az a pillanat, amikor rájöttem, hiába erőltetem, nem fog menni. Remélem, ezt mindenki megérti. Úgy terveztem a pályafutásomat, mint Sándor Tamás és Dombi Tibi, hogy Debrecen, külföld, Debrecen.
- Erről már lemondtál?
- Nem, mert bár egy kicsit módosult a terv, de továbbra is célom, hogy külföldön is bizonyítsak, ezért is léptem, mert ha produkálok egy jó szezont, simán belefér egy légiós élet. Ha nem lennének céljaim a futballban, nem mentem volna el. Szeretnék a válogatottba is visszakerülni, mert a képességeimmel tisztában vagyok, bár tudom, hogy Várhidi Péter most a fiatalokra épít. Magyarországon egy kiugró teljesítmény nem elég, ezért is szeretnék külföldön futballozni, hogy újra a nemzeti csapat tagja legyek, de egyelőre Győrben akarok bizonyítani és visszanyerni formámat.
- És a Loki?
- Azt szeretném, ha mindig a DVSC-ben játszanék. Másképp alakult. Itt nőttem fel, nagyon ragaszkodom a városhoz, de azt hiszem, ezt ennyi idő után nem kell ragoznom. Nagyon hiányzik majd Debrecen, hiszen minden ideköt. A vezetők ugyanakkor kijelentették, hogy visszavárnak. Talán egyszer ismét magamra húzhatom a piros-fehér szerelést.
(nyitrai) -
Nadi #2919 Láttam, hogy írtál közben a másik topikba! :)
Böőr tényleg elment Győrbe...érdekes lesz zöld-fehérben látni!
Viszont jó hír, hogy leigazoltuk Takács Zoltánt a Honvédtől, aki fiatal és magyar, nem afrikai... :) -
Grenzjager #2918 amúgy mi történt pontosan??
(+Böőr is ETO) -
Nadi #2917 Képek péntekről:
-
Nadi #2916 Brnovics -> Győr
Nem hiszem el, hogy a sok néger jobb lesz nála, Bogdanovicsnál vagy a sok fiatalunknál.... -
Nadi #2915 http://www.youtube.com/watch?v=d1Y9Vh-Tl1M
http://www.youtube.com/watch?v=bTJxGn3PQI0
http://www.youtube.com/watch?v=uHCnJVRBRCU
http://www.youtube.com/watch?v=ndQ9xiX_IEU
http://www.youtube.com/watch?v=cjI59okUJ-w
-
Nadi #2914 EHF Kupa, 3. forduló, 2. mérkőzés:
DVSC-CS HC Zalau 41-21 (19-8) -
Nadi #2913 EHF Kupa, 3.forduló, 1.mérkőzés:
C.S. HC Zalau-DVSC 21-31 (12-16)
-
Nadi #2912 Kellemes Karácsonyt Mindenkinek! -
dvsc18 #2911 Habit kár volt elengedni....
nemetfoci.hu
... -
#2910 Az egyetlen jó magyar csapat a LOKI amúgy harmatgyenge a magyar foci.Forza INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2909 király meccs volt , némi negatívummal: rendesen fel voltunk szerelve füstbombával , hogy most 15-en megmutatjuk az 5000 Lokistának! Meglettek a jegyek , elindultunk a vendég szektorba , a rendezők egyik kisfőnöke vezetett. Kérdeztük tőle , lehet-e füstbombázni , mert ha nem kinnt haggyuk ! Erre mondta fickó , hogy lehet csak ekkor meg ekkor nem! Ok ! Bevittük , felszereltünk mindent , vártunk , erre ez a köcsög meg felnyomott a zsaruknál minket! MIndjárt be is vitték bilincsben az egyik vezér szurkolónkat és eljárást indítottak ellene , majd jegyzőkönyv és 1,5 óra faggatás után elengedték , de vissza nem hozták! Ott bóklászott egy ismeretlen városban! Persze a fickó egyből eltűnt!!! Aztán gólnál zsákszám gyúltak a görögtüzek a hazai szektorban! -
#2908 Majd 2007ben ujra megprobaljuk ;] -
#2907 most megnéztem (újra) mindkettő összefoglalóját,.. hát majd' megkönnyeztem annyira szép volt... kár hogy idén nagyon nem jött ki a lépés a selejtezőkön..