Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Bogdanovics kölcsönszerzõdése azonban csak június 30-ig volt érvényes a Debrecennel, és mivel a csatár mindenképpen a Lokiban szerette volna folytatni, a két klub folyamatosan tárgyalt a játékos érdekében. A felek végül megegyeztek, így minden akadály elhárult, hogy Bogdanovics végleg a DVSC labdarúgója legyen. A játékossal a klub elöljárói hároméves szerzõdést kötöttek.
Klubunk megállapodott a brazil származású játékossal, aki hároméves szerzõdést írt alá a DVSC elöljáróival.
Újabb játékossal erõsödött a DVSC labdarúgócsapata, ugyanis klubunk hároméves szerzõdést kötött Leandro de Almeidával. A Leo becenevû baloldali védõ hétfõn csatlakozik a kerethez.
A labdarúgó korábban négy éven át a Ferencváros együttesében futballozott, ahol jó teljesítményére nemcsak a válogatottnál figyeltek fel, de több külföldi klub is szemet vetett a brazil származású játékosra, aki hétvégén például még a cseh Mladá Boleslav együttesénél vett részt próbajátékon.
Leo végül úgy döntött, a Debrecen ajánlatát fogadja el, így a jövõben piros-fehér szerelésben láthatjuk a 24 éves játékost, akinek nyilatkozata hamarosan olvasható lesz honlapunkon.
A csatorna nem élt opciós jogával a Borsodi Liga mérkõzéseivel kapcsolatban.
Az RTL Klub nem él opciós jogával, és a 2006/2007-es idényben nem közvetíti a labdarúgó NB I mérkõzéseit - tájékoztatta a kereskedelmi csatorna pénteken az MTI-t, megjegyezve: a nap folyamán a döntésükrõl levélben értesítették a Magyar Labdarúgó Ligát.
Az elmúlt két és fél szezonban az élvonalbeli futballbajnokságnak állandó megjelenést biztosító RTL Klub döntéshozói szerint a közvetítés "üzleti szempontból nem válhat sikeressé". A mérkõzések nézettségi eredményei a délelõtti mûsorsávhoz fûzõdõ elvárásaiknak megfelelnek ugyan, de mint írják, az összecsapások ennél késõbbi idõpontban való sugárzását továbbra sem látják lehetségesnek.
- Döntésünk meghozatalában az is szerepet játszott, hogy néhány komoly nézettséget hozó csapat részvétele a következõ idényben kérdésessé vált, és megnyugtatóan a mai napig nem rendezõdött - utalt a csatorna arra, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága június 19-én, elsõ fokon nem fogadta el a Ferencváros, az Újpest FC, a Budapest Honvéd, a Diósgyõri VTK, az FC Sopron és az FC Fehérvár nevezését. Az MLSZ elnöksége április 20-i ülésén döntött arról, hogy a következõ szezonban csak azok a csapatok szerepelhetnek az élvonalban, melyek június 15-ig visszafizetik a reorganizációs hitelt. A Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga (MHLL) ugyan kedden arról számolt be, hogy magára vállalja a 3,1 milliárd forint értékben kibocsátott kötvényekbõl származó hitellel kapcsolatos problémák rendezését, ez azonban jelenleg még folyamatban van.
(MTI)
Talán az AEK Athen, Levski Szófia, Slovan Liberec trióból vkit!
Utazás szempontjából sincsennek nagyon messze, és talán a 3 leggyengébb csapat!
Nyonban megtartották ma délben a BL-selejtezõinek sorsolását és ezúttal mellénk állt a szerencse, hiszen elkerültük a cseh, az osztrák és a szlovák csapatot. A DVSC-AVE Ásványvíz gárdája a luxemburgi Dudelange és a macedón bajnok Rabotnicski találkozó gyõztesével mérkõzik majd meg a második körben.
A Rabotnicski kiemeltként várta az elsõ kör sorsolását és amennyiben esélyeshez méltóan továbbjut luxemburgi ellenfelén, úgy a Lokival mérkõzik meg a folytatásban.
Az elsõ mérkõzést Debrecenben rendezik július 25-én vagy 26-án, a visszavágóra augusztus 1-jén vagy 2-án kerül sor vagy Luxemburgban vagy Macedóniában.
Az elsõ kvalifikációs kör elsõ mérkõzéseire július 11-én és 12 én, a visszavágókra július 18-án és 19-én kerül sor.
A BL-sorsolással a késõbbiekben még foglalkozunk.
Uefa.com élõben közvetíti, ha minden igaz!
Nem is értem, miért kellett nekünk egy tatabányai vkp...
Újabb játékossal erõsödött csapatunk, ugyanis Debrecenben folytatja pályafutását a korábban Tatabányán futballozó Balogh Zoltán. A védekezõ középpályással klubunk négyéves szerzõdést kötött. A 26 éves labdarúgó Csepelen kezdett el futballozni, legutóbb pedig a bajnokságban ötödik helyen végzett Csõszer FC-t erõsítette.
Klubunk négyéves szerzõdést kötött a Kaposvár 24 éves támadójával, Zsolnai Róberttel.
Megtörtént a DVSC elsõ igazolása a 2006/2007-es szezon elõtt, ugyanis klubunk négyéves szerzõdést kötött a Kaposvárról érkezett 24 éves csatárral, Zsolnai Róberttel. A háromszoros U21-es válogatott támadó Dabason kezdte pályafutását, majd elsõ NB I-es mérkõzését a Vasasban játszotta. Késõbb megfordult Kecskeméten, a BKV Elõre együttesében és legutóbb a Kaposvár csapatában, ahol a zöld-fehérek egyik meghatározó tagja volt. Nyolc gólt szerzett az idényben és ezzel a Rákóczi második legeredményesebb játékosa lett.
Bár az a baj,hogy ennek mindenhol inkább így kellene lennie,ehelyett néhány helyet leszámítva az önkormányzatok nem nagyon akarnak beszállni a sportklubok támogatói közé.<#shakehead>#shakehead>
mégegyszer köszi!!!
Milyen jó is volt ott lenni!^^
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

De még mien igaz...
Meg**opta a mocskos Újpest, volt akkora arcuk mint 1 ház!
Jah és köszönöm a Debrecenieknek hogy egy ien hangulatos mérkõzésen ünnepelhetem 2. bajnoki címünket!
Soha nem felejtem el!
Csak a Loki érted élek én...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
GRATULÁLOK A BAJNOK CSAPATNAK!!!!
köszönöm h ott lehettem és láthattam!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de ha az az ára h BL-be jussunk ám legyen...😊
Mondjuk tuti átvinnék a Puskás stadionba.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!