4278
-
#3066 majd check az oldalam a myp2p.eu vagy a lentebb említett rojadirecta.com. -
Roy4l #3065 én ismerek 1oldalt ahol lehet stream de stream nélkül is lehet nézni az oldal cime:www.rojadirecta.com hátha ott fenntlesz, szerencsére a hazai meccsünket adni fogja a TV2 -
#3064 hát reméljük lesz stream... -
Unreal1942 #3063 Levszki Szófia-DVSC-TEVA DIGI sport... hát köszi B+ -
gyepesjoint #3062 hááát,az azeri 0-0 az elég sovány :) -
Nadi #3061 3.kör:
FC Baki(Azerbajdzsán)-t ejtették ki, idegenben 0-0, otthon 2-0-ra nyertek.
A 2. körben egy andorrai csapatot (UE Sant Juliá) búcsúztattak 9-0-val: otthon 4-0, idegenben 5-0-ra nyertek. -
Mr Olimpia #3060 Kiket vert eddig ki idén a Levszki és milyen eredményekkel?
(Amúgy engem is kiverhetne mostanában egy jó nő...) -
Unreal1942 #3059 Amikor szerdán lefújták a meccset. Az volt az első mondatom, hogy jöhet a Levszki Szófia. 50% esély legalább van. Ki kéne használni és pár szép meccset játszani a BL ben majd :) -
#3058 remélem jó kis streamek lesznek majd idén is :) -
Nadi #3057 Levski Sofia -
Unreal1942 #3056 Nagyszerű. -
#3055 bizony így lesz. -
Unreal1942 #3054 Fiberes vagyok én is...de amint vége a nyárnak és kicsit lesz kedvem meg időm foglalkozni vele...repülnek. -
#3053 Hát tudomásom szerint a TV2 idén úgy fog közvetíteni,ahogyan az M1 tavaly, azaz ő választ először egy meccset az adott héten, utána meg a DigiSport(ahogyan tavaly a TV6) választ 3at, amit élőben ad, szóval nem fogsz több Bl-meccset látni. SŐT én pl kevesebbet,mivel TV6-om van, DigiSport meg nincs.... -
#3052 Hidd el, nalam jobban nem szidta senki sem a kerteveket :) Fiberneteskent meg sp1-m sincs, nem hogy digiszarom... -
Unreal1942 #3051 Ettől még igaza van. Ilyen meccseket országos lefedettséggel bíró adóra lenne szabad csak tenni. Seholsincsdigisportra semmiképpen sem!
Nem szeretem a TV2 csatornát, de örülök, hogy a BL meccek nagy részét így láthatom. -
#3050 Mindig szinte minden meccs nezheto streamen, legyen az barmelyik csatorna. Erdemes a meccs elott 1-2 nappal mar kutatni a leendo streamek utan, forumokon, sporthirek hozzaszolasaiban, stb. Tegnap is volt kivalo minosegu stream, link lentebb. -
#3049 Sziasztok!
Grat a Lokinak!
Nagyon szerettem volna nézni a meccset, de sajnos nem tudtam, mivel nem annál a szolgáltatónál vagyok. Nagyon fel tudom b@szni az agyam, hogy lehet engedni egy ilyen mecset, ilyen csatornán leadni........ -
#3048 Grat a Lokinak (lesz magyar foci ősz) -
#3047 -
Unreal1942 #3046 Köszi. Itt végig tudtam nézni. -
zsotesz #3045 köszi -
AgabaHUN #3044 Hali!
Streamen itt nézhető és magyar: http://www.iraqgoals.net/ch5.html
Üdv -
#3043 csak lesz valahol online közvetítés , nehogymár :-S -
#3042 Ma hajrá Debrecen! -
#3041 csak lesz valami stream -
Unreal1942 #3040 Ez vicc.... -
zsotesz #3039 igen, sajnos a digisporton. -
Unreal1942 #3038 TV ben lesz valahol a ma esti meccs? -
geo91 #3037 szép volt loki!
ma este drukkolni ám a honvédnak! :)
CS.A.K.! -
#3036 bump :)
1-0-ra nyertünk Tallinnban \o/ -
Grenzjager #3035 egy debreceni Bpesten
...őket általában szélsőjobboldali huligán csürhének szokták bélyegezni, de mégis ők azok, akik fel mernek szólalni ilyenkor, míg a családok többsége csak otthon a kandalló mellett mer beszélni ezekről a dolgokról...
-
#3034 Azert meg most is egyike vagyunk azon csapatoknak, akiket irigyelnek, vagy ezert vagy azert. Viszont mara mar eltunt az a tuz, ami jellemezte a csapatot az elmult evekben. Bajnoksagert menni eletedben eloszor? "Megszakadok erte, gyerunk sracok, kell az arany". Megvedeni azt? Szinten, "kuzdjunk erte az ember, cimvedes baromi jo". Harmadjara is megvedeni? "Hat na jo, epp kuzdhetunk erte". Negyedjere is bajnoknak lenni? "Hat, ha osszejon, akkor eppen nem lenne rossz, de picit unalmas mar a Kossuth teren unnepelni, este kezdodik a BK a teveben, jo lenne iden hazaerni..." :)
Picit stagnal most az egesz. Mi szurkolok akar a kovetkezo 100 evben is unnepelnenk a csapatot mint bajnokok, de sajnos valahogy nem az igazi, ha csak mi akarjuk ezt, es a resztvevok csak neha napjan. Felreertes ne essek, akarnak ok, csak ez mar egyre kevesbe eleg. Kellene egy jo nagy reform/takaritas/szemleletvaltas, es akkor lehetne zsinorban nyerni a bajnoksagokat. Mert a penz meg mindig megvan hozza, a szurkolok is megvannak, a tobbi resztvevovel van a "gond", akar a gyepen, akar a gyep mellett. De amig ez allapot meg mindig elfogadhato, addig nem nagyon lesz itt valtozas. Dobogo garantalt, nemzetkozi kupaba meg mindig verjuk az ormeny/kirgiz/mongol/busman/stb csapatokat, a nagy csapatok ellen ugysincs eselyunk a nepstadionban :) -
#3033 Nekem az szúrja a szememet hogy van pénz Debrecenben és az MTK-nál is, de mégsem akarnak olyan (nívós) játékosokra költeni, akikkel a nemzetközi színtéren is több esélyünk lenne. Valahol logikus, mert a magyar bajnokságot ezekkel a játékoskeretekkel is meg lehet nyerni, a bl-uefa kupa selejtezőiben meg úgysem jutnak el a csoportkörökig, akkor pedig minek több pénzt áldozni a csapatra.
Évekkel ezelőtt telivolt a DVSC-vel a Nemzeti Sport, hogy mennyire jól gazdálkodnak a pénzzel, gyakorlatilag (?) az egyetlen csapat volt amely profitot termelt és nem adósságot. Halmosi, Dzsudzsák, Kouemaha triót sem apró pénzért adták el és körülbelül 120-250 millió forint lehet egy évben a DVSC tiszta bevétele.
Kérdés mégegyszer: Miért nem erősítik meg úgy a keretet, hogy a nemzetközi porondon is több eséllyel induljanak? Ha minden évben vesznek 2 játékost 50M (200.000 euró) értékben, akkor 3-4 év múlva egy egész jó kis Loki állhatna össze. A vezetőség ugyanaz mint 3 éve, és akkor sem nem szórták el a pénzt, elvileg meg kell hogy legyen, se stadionra, se játékosokra nem adtak ki.
Szerintem van ott pénz (akárcsak az MTKnál), mégsem tesznek lépéseket, csak egy helyben toporognak. Nekem ez szúrja a szememet. -
#3032 Értem és köszi.
Látom akkor, hogy nem csak nekem szúrja a szemem a jelenlegi stadion. A toppon dolgot azt arra értettem, hogy volt egy időszak, mikor a Debrecen volt Magyarország kirakatcsapata... mert mára evidens, hogy ezt a titulust az MTK viseli. -
#3031 Hat kilora vesszuk a csatarokat minden evben a penzbol :)
Egyebkent "amig toppon volt"-t nem ertem, hiszen meg most is jol tartjuk magunkat, önmagunkhoz kepest. Hogy nincs iranyitonk mar evek ota, az egy dolog, de meg igy is jo a helyzet. Majd ha kiesestol menekulunk (remelem sose), akkor raerunk majd ilyeneket kerdezni, addig felesleges. Inkabb a (uj?) stadion kapcsan kellene mar valakinek megszorongatni a t...et, mert ha igy folytatjuk, hamarabb rendezunk olimpiat, mint hogy legyen egy 15-20e stadionunk. Mert nekem eg a pofam, amikor a nemzetkozi meccseken az ellenfel megkerdezi, hogy merre van a stadionunk, mert ott szokas meccseket jatszani, nem edzopalyanak is megmosolyogando (nemzetkozi viszonylatban) arenaban. -
lord nihilus #3030 jó kérdés (meg asszem adtak is el embereket jó pénzért)... -
#3029 fu Őt nagyon sajnálom :(
Részvétem -
#3028 Egy gyors kérdésem lenne, mert furdal a kíváncsiság. Szóval a kérdés az lenne, hogy a csapat amég a toppon volt addig gondolom nyereséges volt, ezt a pénzt hová rakták?
Stadionban gondolom nem, mert az olyan mint volt.
köszönöm a válaszokat előre is. -
Nadi #3027 R.I.P.