Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
amúgy magyar eddzõk közül egyedül Csank és Garami felel meg szakmailag a posztra. a többi kókler kúlmány tokmány dilettáns töketlen tehetetlen szakbarbár.
sorry a stílusért, kicsit ittam. a véleményem azonban marad.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
bár az utóbbi években volt elég anyagi nyeresége a csapatnak h valami nagyobb külföldi szakembert hívjanak(szerintem...)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Emberileg egy hozzá hasonló edzõre lenne szügség sztem!!!!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Egyébként passz, bárki jöhet, aki újra motiválni tudja a csapatot...
(bár igazából nem is tudnék mondani senkit)
Inkább arra lennék kiváncsi,hogy ti kit látnátok szívesen a kispadon.
Az én jelöltjeim:-Egy lendületes külföldi tréner
-Zsivóczky Gyula
-Pintér Attila
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ideiglenesen Herczeg András lett kinevezve
nem lenne szabad elengednünk, egy nyavalyás bl-meccs miatt, majd lesz jobb, egy kis kisiklás miatt romba döntetni 2 év munkáját nem kellene....
legjobb példa Sir Alex Ferguson, egy ideje nem csillog úgy a Manchester, mint rég, mégsem küldték el, már vagy 20 éve (!!!) õ az edzõ, és jól megy a csapatnak, mindig megvan a nemzetközi kupás hely, stb....
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szentes szakmailag nagyon jó,de nagyon nincs meg benne valami emberileg,mert eddig mindenhol bukott szinte!!!!
Sajnos megnézve a jelenleg szabadon lévõ edzõket az a szitu hogy nem nagyon van a lokihoz méltó szakamber!!!!!
Dajka,Pintér,Nagy Tamás,Szentes,több nem is jut eszembe hirtelen.
Nekem van egy olyan érzésem amugy,hogy kinevezik Herczeg Bandit vezetõedzõnek,vagy ha esteleg nem,akkor meg könnyen lehet ,hogy Dajkát hozzák,mert õ meg már régebben dolgozozz itt,de sztem ez rohadt szar megoldás lenne.
Egy fiatal külföldi lenne az ideális,de arra meg lehet nincs elég idõ sem!!!!
Amugy ezenkivül én nagyon meggondolnám például a pápaiak mesterét Zsivóczky Gyula idehozatalát,mert õ nagyon tud valamit errõl a szakmáról az látszik,és ugyan van klubja,de az NB2-bõl sztem ki lehetne vásárolni nagyon olcsón!!!!
Kiváncsian várom a fejleményeket!!!!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Amúgy sztem visszahívják Szentest...
Ez most mind Supka lemondásával kapcsolatban jutott az eszembe.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
halmosi, éger, dzsundzsák voltak jók...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
igen, szar volt a Debrecen, de nem rosszabb a pillótacsapatnál, hiába kedvenced a sumika :\
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Kíváncsi vagyok, ki lesz az elsõ magyar edzõ, aki belátja, hogy egyetlen taktika jöhet csak be: 11 emberrel védekezni, egész meccsen 3-4 kontrát vezetve. Nagyon nem kaphatunk ki és benne van a pakliban egy sovány gyõzelem is. Luxemburgi, andorrai és liechtensteini csapatok már megtanulták ezt a taktikát és szinte már több UEFA pontot gyûjtenek, mint mi.
Igaz csak 3. lettek a csoportban, ami csak az UEFA-hoz volt elegendõ, de ott 3-2-vel kiverték a Sahtyar Donyecket, amely csapat félgõzzel, simán kiverte.... a Lokit!
Újpest is kaphatott volna olyan csapatot a következõ körben, amelyik ellen semmi esélye sincs és kerestek volna 10-20 milliót a BL-selejtezõn, ami mégsem 1,5 milliárd. Ha jól tudom, a Vaduz a svájci Baselt kapta meg, azok pedig eléggé ott vannak a szeren az utóbbi években.
Fejben van itt a gond,nem a lábakban!
De hát ehhez is gyökerek a magyar focisták!
Ezek a takony magukat profinak valló focisták minnél jobban égetik le az országot!
Gerinctelen tetû az összes aki nem hajt egy nemzetközi kupameccsen!
Mert a sunyik tudják hogy ugyis megkapják a párszázezrüket!
Jött volna egy Lille,ami nem egy Manchester
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Debrecen=Újpest=Magyar foci=Szégyen
Vicc ez ami itt megy!Még pénzért se tudnak focizni!
Egybõl mindenkivel felbontanám a szerzõdést azt csá!
Magyarországon ugysincs pótolhatatlan játékos!<#falbav>#falbav>
Én nem akarok senkit okolni,de egy tuti,ezzel a lokival már rég nincs rendeben valami,már az elökészületi meccseken sem ment nekik,a szuperkupadöntön sem,a Blrõl ne is beszéljünk!!!!
Kivannak égve,nincs semmi új a játékukban!!!!!!
Kösszönni lehet Supkának amiért nyert 2 bajnoki címet a csapattal,de az az igazság hogy sztem itt lenne az ideje annak hogy LEMONDJON vagy menesszék,mert nem lesz jóvége ennek!!!!
Valljuk be ennél a lokinál sokkal stilusosoabb az MTK,és még lehetne mondani oanokat akik nagyon meg fogják õket szorítani.
Új impulzusra lenne szügség mert teljesen ki vagyunk égve,egy új fiatal lendületes(talán külföldi) tréner kellene,és egy-két új arc a keretbe!!!!!
Szatmári,Dombi,Bernáth teljesen ki vannak égve,Vukmir meg keves ide!!!!
Remélem lesz valami változás!!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megyek lassan, leiszom magam, ha már nem sikerült kijutnom...