4278
banner_0.jpg

• Casillas
    de persze október 31-ig, mikor november 4. lenne a fiorentina meccs........

[semmi se jó neki, undorodik a digitv-től]
  • sb1
    Lehet örülni :D

Díjmentes DigiSport
  • Zenszkij
    Qrvajó ez a Tankcsapda induló!
  • gyepesjoint
    Szélesi az jó lesz! a feka gyerekről meg nem tok mit mondani,eddig még a nevét se hallottam :D
  • Dean Winchester
    :O
    a lényeg :D

"A Nantes olyan csapat, amelyet mindenki ismer, kínáltak egy lehetőséget, amit szeretnék megragadni, és a legjobbat kihozni magamból. Ráadásul barátaim is vannak a csapatban” – mondta a futballista."

"A történethez hozzátartozik, hogy Malick Ba felesége Brest-ben dolgozik, és az előző szezonban nem is követte férjét Romániába, hanem külön éltek egymástól."
  • karajjj
    érdekes
  • banok
    mondtam én hogy leigazoljátok a Szélesit
    link
  • Zenszkij
    Kíváncsi lennék, ha az az "alkoholista felelőtlen fasz" te lennél mit szólnál. Vagy valaki a halott rokonodról így nyilatkozna. Olyan sötét vagy kiscsikó, hogy a negrócukor világít a szádban...
  • Casillas
    ja tényleg, bocsi
  • Nightwish006
    Vezet a hali :D
  • banok
    ne magadból indulj ki!
  • Nightwish006
    Szerintem ő CR-re gondolt:D
  • Casillas
    "Szilágyi Sándor cégvezető elmondta, hogy Bodnár László szüleihez tartott, amikor a sajnálatos baleset bekövetkezett."

persze valszeg az anyjához se részegen megy az ember
  • Nightwish006
    Szerintem itt az a kérdés, hogy hogyan tudja feldogolzni ezt Boci, a büntetés elég nyilvánvaló. 1kis felfüggesztett börtön, meg nem autokázik 2évig. Ezt túléli:D De ha mentálisan összetör, az nagyobb gond:\
  • karajjj
    mind a kettő világsztár...
  • Matthew Prosac
    és nem járt halálesettel. nagy különbség. nem is tudom hogy lehet a kettőt összehasonlítani.
  • penészthozópára
    nem volt részeg :D edzésre ment ;)
  • Dean Winchester
    nana
    azért bodnár is hibás!
    a láthatósági mellény a srácon volt!
    ha figyel bodnár meg nem hajt gyorsan akkor nem történik baleset.
  • gyepesjoint
    lool mér lenne vége?? mert egy alkoholista,felelőtlen faszt elcsapott?? Bodnárt megszondáztatták,és NEM találtak semmit...amikor CR9 Manchesterben a ferrariával falnak csapódott,részegen...kapott pár ezer fontos büntit...
  • KAMIONOS KOGYO
    Miért is lenne ettől a pályafutás vége
  • karajjj
    #3353 #3354
  • MaSzKa
    http://www.haon.hu/hirek/Hajdu-Bihar/cikk/ugy-elgazolta-hogy-alig-talaltak/cn/news-20090829-11581977 itt a palyafutasa vege

• Dean Winchester
    na rudinak kellett a bl meccs meg a fikázás,hogy eddig nem lőtt gólt :D most meg tessék ontja agólókat :P
  • karajjj
    szépen csinálta
  • Matthew Prosac
    3-1, Homma
  • Matthew Prosac
    Hellószia, 3-nudli, Rudolf :)
  • karajjj
    igen, olvastam... :D

bazz Rudolf :DDD
  • Matthew Prosac
    egy másik fórumban már elmondtam erről a véleményem saját idézettel együtt: az nb1 olyan mint a barátok közt: tudjuk hogy szar, mégis mindenki nézi :)
  • karajjj
    úgy látszik, hogy csak nekünk van ilyen perverzitásunk, hogy magyar bajnokit nézünk :D
  • Matthew Prosac
    Azért Szakály ívelése sem volt kutya :)
  • karajjj
    én nézem meccset, nekem tetszik
  • Matthew Prosac
    mellesleg 2-0 a Nyíregyháza ellen Rudolf és Coulibaly góljával :)
    de látom ez nem sok embert hoz lázba)
  • Casillas
    http://www.pepsifoci.hu/node/41614

ennyire azért nem kéne örömködni...
  • Darkoo
    Kerékpárost gázolt Bodnár László
    Bodnár László tegnap este Nyírbátorban elgázolt egy kerékpárost, aki életét vesztette..

Fasza, már csak ez kellett..Pont a BL és a válogatott meccsek előtt Bodnár Lacival ez történik. Ver minket a balsors állandóan..
  • Dean Winchester
    Négy éve kifizettük a Puskás-stadion használatát
    2009.08.29. 8:20

A húszmillió forintos beruházásért cserébe négy mérkőzésre megkaptuk a létesítményt.

Amikor 2005-ben a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében a Manchester Unitedet fogadtuk a Puskás Ferenc Stadionban, klubunk 8200 műanyag széket szereltetett fel a létesítménybe, hogy minél többen láthassák a találkozót.

- A Puskás-stadion üzemeltetőivel akkor abban állapodtunk meg, hogy a mintegy 20 millió forintos beruházásért cserébe négy mérkőzésre megkapjuk a létesítményt, és rajtunk múlik, hogy mikor használjuk ki a lehetőségeket - mondta az MTI-nek Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA ügyvezető igazgatója. - A Levszki elleni találkozóval, illetve a három csoportmeccsel rója le tartozását az üzemeltető, tehát meccsenként 5 millió forintot fizettünk a Puskásért. Ez egyébiránt a fele annak az árnak, amibe egy napi bérlet kerül, tehát elmondható, hogy annak idején igazán jó üzletet kötöttünk. A meccsrendezés azért jóval többe kerül a DVSC-nek, hiszen a takarítás, a világítás, illetve a biztonsági szolgálat költségei a klubkasszát terhelik, mégpedig milliókkal.

ez így valóban jó üzlet volt :D
  • karajjj
    lol most lesz a híradóba, hogy a neten már árulják a jegyeket, pedig ehhez csak a DVSC-nek lenne joga :D
  • sb1
    Nagyon jó jegyárak, 10 euró alatt is legyen jegy egy bl csoportmeccsre..vicc..és természetesen szuper :D !
  • karajjj
    lehet, hogy mégis belefér a lyon meccs :D
  • Matthew Prosac
    nagyon baráti!
  • karajjj
    bőven jó