Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nekem olyan rossz érzésem van, hogy kikapnak és nem lesz BL. Remélem rám cáfolnak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
na de meccsre visszatérve: HAJRÁ LOKI!!! mindent bele kell adni innen már nem szabad elveszíteni! kemény lesz a sofia de MÉG KEMÉNYEBB A LOKI!!!

Loki

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
jááj hát te a legrosszabb helyeken jártál akkor 😄

nono84
Hajrá Loki!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

kabel15
Siófokon 700ft csapolt sõr.
Jó mondjuk az nem 0.25-ös.
De akkor sincs nagy külömbségg a kettõ között. Szóval arra akarok kijukadni hogy akkor már inkább az a meggyes sör mint a balatoni.

BattleTag: kabel15#2672

WuFraZselic
hát jah, az a hátulütõje =/
(egy gössert mindjárt felöntök málnaszörppel)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zsolti9014
ittam egyszer én is, tényleg jók.
csak éppen 0,25-ös volt 520 Ft.

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
a meggyes belga sörök speciel iszonyat jók 😄
jó szórakozást

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kabel15
Nem nagyon csípem a sört.
Bár siófokon voltam és ott szinte csak azt ittam.
Most kicsit telítve vagyok vele<#guluszem1>

Na mindenki egészségére! Indulok a meccsre!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

meggy és ananász ízben? <#vigyor1> fura egy ízlésük van.
Nekem mind1. Én hagyomány tisztelõ ember vagyok meccs mellé Sör.

WuFraZselic
csak pár betût kell kivenni a szörp szóból hogy a sört kapjuk meg 😊 szerintem õk is arra gondoltak 😄 várom a meccset, remélem 1. félidõbe "letudják" a dolgot a fiúk, sajna 10tõl megjelenésem van =/ nagyon bízom a csapatban 😊

Szörppel meccset nézni? <#merges2>

kabel15
*meggy*

kabel15
Sajna nekem is az lesz most.
De vettem egy LAYS TV PACK chipset 😄
Meg csinálok majd én is megy szörpöt <#vigyor>
+ rányomom a TV-re a házimozit úgyhogy remélem élvezetes lesz.

Kandurex
Fogalmam sincs, én otthon chipsel és ananászos* 😊 szörppel fogok a TV elõtt ülni.

*basszus egész boltban csak szörp volt...ananászos tûnt a legjobbnak 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kabel15
Lehet még jegyet kapni?
Vagy már mind elfogyott?

Kandurex
Izgalmas lesz! Hajrá Debrecen!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

na ezaz!
ha nem jut be a debrecen a bl-be akkor aztán nem kell jönni a fals szöveggel,hogy szép volt hogy eddig eljutott,szép eredmény ez ..stb
így,hogy az odavágón elõnyre tett szert és nagy esély van rá így kötelezõ bejutni a csoportkörbe!
itt már sztem a játékosoknak nem is a pénzrõl szól hanem a lehetõségek kapuinak kinyitásáról 😊
ReTeK
Tv2 közvetíti ugye ?
remélem hajtós meccs lesz

dienesoft
Ma este nyerni kell, nincs mese! Ezt már nem vehetik el tõlünk, lehetetlen!!!

Zsolti9014
Estére hajrá Loki van de keményen!
Meg kell csinálni innen!

Hajrá Magyarország!

<#eljen>
galmat
Kb 5000-6000 az átlagnézõszám Debrecenben, és kb 10000 férõhelyes a "stadion", csak itt a gond azzal,van,hogy egy nagy mobillelátókomlexum az egész a pálya körül, mint a mondjuk az úszó EB-kor volt a Margitszigeti medence. Az a csapat amelyik 5 év alatt 4 bajnoki címet szerez, azt hiszem kiérdemelte,hogy egy tisztességes, kultúrált stadionja legyen, ahogy van az Újpesten,Kispesten,Gyõrben,Zalaegerszegen,Fehérváron.

átlagos bajnoki mert ja azt azért durva is lenne ha egyszer sem lett volna teltház 😄
ja körülbelül mennyi nézõ van egy átlag bajnokin (és mennyi férõhelyes a stadion)
Casillas
na most az átlagos bajnoki érdekel vagy a max nézõszám?
ha a max: volt már teltház

Vivimos por ti, vence por nosotros.

egy kérdés, eddig egy átlagos bajnokin mennyi volt a max nézõszám ?
volt olyan sürün,hogy zsufolásig telt az aréna?
Mert ha nem volt akkor semmi értelme nagyobb stadiont építeni...
Divizio88
nem tudja valaki mikor tart
vagy tartott edzest a loki
pesten????

HIP-HOP ARAD

galmat
Debrecenben illene már felhúzni egy MINIMUM 20e férõhelyes arénát. Ha a Loki bejut a BL-be, ez már egyenesen KÖTELEZÕ!! Van egy jó városvezetés, aki mostmár tényleg odaállhatna az ügy mellé! a BL-pénzbõl (kb 2 milliárd forint) lehetne finanszírozni részben. Fõleg,hogy a nagy része nem megy el a játékosoknak.
Belsõ infóim szerint 40-50 milliót osztanak szét a játékosoknak a BL-be jutásért.

üdv.
banner nincs?😄 esetleg lehetne,hogy ha van vmi új info akkor az egybõl bekerülne a bannerba?
gondolok itt majd a csportkörben az ellenfelekre,dátummal,jegyekkel kapcsolatos hírekre 😊
BADE
van itt olyan,aki az O-P szektor vmelyikébe kapott jegyet a Loki meccsre?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok

nem az enyém de 10-20 év múlva sokat érhet egy ilyen. 😊

banok
banok
állitóag eddig nagyjából a fele kelt el a jegyeknek.

Csacsi
Fenébe, hogy külföldön voltam. Holnap szerintetek lehet még jegyet kapni? Vagy esélytelen?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Murder3
Szerintem meg úgy kéne nekiállni h bármi történjen a meccsen megnyerjük a párharcot és nem azon filózni h most támadjunk védekezüünk.

Ha iylen helyzetbõl nem jut be akkor aztán ténleg temetni kell a dolgokat.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

nono84

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

szerintem ugykéne hozzá állni hogy mintha az elsõ meccs nemlett volna hogy ugyanugy támadjunk és ugyanugy védekezzünk

ha megint találnának egy gól az elsõ 20 percben akkor nyugodtan focizhatnának és akkor tuti kijutnának.

Tyler1
tv2 adja élõben 😊

akyyy
kedden lehet valahol nézni?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nuno88
Hatalmas gratuláció a fiúknak!!! <#worship>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

banok

Huszi84
Szép Volt Loki!

ReD DevilS 4 LifE

Maximális gratuláció a Lokinak, meg minden állandó szurkolójának, remélem az egész fociszeretõ társadalom lokidrukker lesz a visszavágón, mert aki egy kicsit magyarnak érzi magát, az az lesz.

Visca El Barça!

Matthew Prosac
1500tõl 4000ig.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Lammer
Azt lehet tudni, hogy a visszavagora mennyi lesz(nek) a jegy(ek)??? en kimennek szivesen!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Matthew Prosac
Én meg Debrecen - Real Madrid v Barcelona meccset 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kocka08
Gratulálok a Debrecennek elképesztõ amit csinál!!!!!!!
Irány a BL innen nem bukják el ……
Debrecen- Chelsea meccset akarok nézni élõben!!!

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz