Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Jó mondjuk az nem 0.25-ös.
De akkor sincs nagy külömbségg a kettõ között. Szóval arra akarok kijukadni hogy akkor már inkább az a meggyes sör mint a balatoni.
BattleTag: kabel15#2672
(egy gössert mindjárt felöntök málnaszörppel)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
jó szórakozást
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bár siófokon voltam és ott szinte csak azt ittam.
Most kicsit telítve vagyok vele<#guluszem1>#guluszem1>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nekem mind1. Én hagyomány tisztelõ ember vagyok meccs mellé Sör.
De vettem egy LAYS TV PACK chipset 😄
Meg csinálok majd én is megy szörpöt <#vigyor>#vigyor>
+ rányomom a TV-re a házimozit úgyhogy remélem élvezetes lesz.
*basszus egész boltban csak szörp volt...ananászos tûnt a legjobbnak 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ha nem jut be a debrecen a bl-be akkor aztán nem kell jönni a fals szöveggel,hogy szép volt hogy eddig eljutott,szép eredmény ez ..stb
így,hogy az odavágón elõnyre tett szert és nagy esély van rá így kötelezõ bejutni a csoportkörbe!
itt már sztem a játékosoknak nem is a pénzrõl szól hanem a lehetõségek kapuinak kinyitásáról 😊
ja körülbelül mennyi nézõ van egy átlag bajnokin (és mennyi férõhelyes a stadion)
ha a max: volt már teltház
Vivimos por ti, vence por nosotros.
volt olyan sürün,hogy zsufolásig telt az aréna?
Mert ha nem volt akkor semmi értelme nagyobb stadiont építeni...
Belsõ infóim szerint 40-50 milliót osztanak szét a játékosoknak a BL-be jutásért.
banner nincs?😄 esetleg lehetne,hogy ha van vmi új info akkor az egybõl bekerülne a bannerba?
gondolok itt majd a csportkörben az ellenfelekre,dátummal,jegyekkel kapcsolatos hírekre 😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ha iylen helyzetbõl nem jut be akkor aztán ténleg temetni kell a dolgokat.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Visca El Barça!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||