Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat a Lokinak, nagy gyõzelem szép gólokkal<#worship>,sajna csak az uccsó 20 percet láttam meló miatt.

Visca El Barça!

gercse
durva is lenne, ha engednék már az elején hogy egy nemzetbõl több csapat is kerülhet egy csoportba

Barca
Real
Atlético
DVSC

<#buck>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

*faterom

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

jaja,amikor mondta Hajdúbé,hogy idén még gólt sem lõtt,egybõl megszólalt,hogy "akkor minek játszik? 😄"

nem lehet,hanem egyállltalán gólt sem lõtt 😄 azért is gondoltam rá a gól elõtti percekben,hogy minek van a kezdõben?! 😄
egyébként necsak akkor gyere ki ha a barca jön 😛
drukkolj más csapat ellen is a DVSC-nek 😛
hihhetetlen nagy meccs volt,én TV-ben néztem,pár sör társaságában,de az elsõ gólnál úgy rászorítottam a dobozra,hogy megvágtam magam 😄:S de megérte,a második meg szenzációs volt,Rudolf idén talán nem is lõtt még gólt,de a tegnapi találata felért 20-al is szerintem 😊 egy biztos,ha a Barca-t megkapjuk,akkor ott fogok ülni a Puskásban!!!! nyíregyházi vagyok,szeretem a magyar focit,és ilyenkor félre kell tenni a "hurkázást,tirpékozást",én azt mondom!! Hajrá magyar foci!!!köszönöm a lokinak a tegnapi meccset!!!!!!!!!<#worship><#worship><#worship>

Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Én most értem haza, nagyon jó volt a hangulat!
Ha vki leírja, h kell bannert berakni, a délután folyamán berakom.

Matthew Prosac
énis be akartam volna nevezni ezzel de szerintem úgyis a tiedet szavazzák meg 😊

ehhez mit szóltok?
Juhiii
<#worship>

GO GUNNERS!

csinálok egy bannert
w77d
most értem haza a meccsõl, naggyon komoly volt. komolyan mondom nagyon földobott a meccs

Te jó ég!!! Ilyen nevek közt látni egy Magyar csapatot! Elképesztõ nagy siker ez!
Nagyon jó volt kint a hangulat a meccsen.
Az U szektorban ültem, Köszönöm valakinek aki pálinkával kínált! <#gonosz1>
Most értem csak haza mert két kocsmát is meg kellett hazafelé látogatni 😊 A szotyira nagyon szomjas lettem <#hehe>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

de nem érted még te sem,hogy most nem fogja adni a sorsolást???? mit nem lehet ezen érteni?
tv weboldalán lesz stream...
eurosport élõben szokta adni a sorsolást

Én a Barcának örülnék a legjobban😄
egy meccsre tuti kimegyek bl hangulat😄

hány kalap is van?
4 kalap van?
4 ellenfelet kapunk?😄
tuti kaphatunk angol csapatot!
hajdu azt modnta,hogy kaphatjuk a chelsea-liverpool-arsenal-mu-bayern-inter-real...stb csapatokat 😄
csütörtökön kiderül :S ááá de soká lesz :'(
kabel15
Mondtak valamit hogy nem kaphatjuk a 4 angol csapatot.
De mintha a Bayern München csapatot mondták vólna hogy õket kaphatjuk.

BattleTag: kabel15#2672

röviden?
aki bejutott a bl-be 😄
kb 31 csapat van/lesz 😊
ööö talán megvan,hogy adott számú sárgalapot összegyüjt több meccs során akkor eljön az uccsó akkor egy meccses eltiltást kap és törlõdik a sárgák száma!
am ez a szám 3 ?!
KAMIONOS KOGYO
Csütörtök 17:45-Sorsolás!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

kabel15
Ja és a másik kérdésemet kihagytam <#idiota>
Szóval melyik csapatokat kaphatjuk ellenfélként?

kabel15
Hello!

Lenne egy kérdésem.
Folyamatosan mondják hogy aki sárgát kapott nem játszik a következõ meccsen.
Nem értem hogy miért.
Ez egy szabály hogy aki sárgúl az nem játszhat, vagy a biztonság kedvéért nehogy a következõn be pirosodjanak?

Grat a csapatnak!
hálisten!várjuk a nagyobb csapatocskákat és jussanak arra sorsra mint a levszki😛

A lényeg tanultak a srácok a Kalmar elleni vereségbõl mikor is majd elpuskáztak 3 gólós elõnyt..(3-1 és emberhátrányban pár perc --áá belegondolni is nehéz)

a gólók még1szer akinek kell =)
Debrecen-Levszki

Levszki kapufa

link

Varga gólja

link2

Rudolf gólja

link3
Gratula a LOKI-nak!

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Matthew Prosac
csodálatos!...

mosoporr
Grat a csapatnak,már ránk fért<#eljen><#beka2>

SLICK
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

OMG RUdolg mekkora szimuláns 😄
odanéz látja a kapusnál a labda egybõl összeesik...legalább ne hezitált volna :S
na meg Hajdu. B-t ismételjem egy a rémgyenge levszki a bajnokságban (2.forduló) nem kapott gól, a szuperkupán nem kapott gólt,a bl selejtezõn eddig nem kapott gólt 😊
most viszont a debrecen pótólta a lemaradást 4 bombával 😛
polluxware
nyugi.. majd legközelebb veszítenek<#hehe> elvégre mádzsárok

KAMIONOS KOGYO
TÖRTÉNELMET ÍRT A CSAPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Zenszkij
már aki Loki drukker..

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

KAMIONOS KOGYO
ITT A SOFIA MÁR NEM RÚG 3 GÓLT 44 perc alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAMIONOS KOGYO
HAJRÁ DEBRECEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

45 perc csak ennyi és ünnepelhet az ország😄

Nembaj, anno a Manchester ellen meg esélyünk sem volt, most legalább valamit visszakaptunk a sorstól.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

az fõleg ha azt vesszük a 2 meccs alapján kinek mekkora szerencséje van 😊
nekün odavágón bombagól.
nekik most mi volt? kapufa ami simán gól is lehett volna.
aztán a 2.gól elõtt mekkora helyzetük volt? éppen mellé mészáros lábán megpattanva és nem kaptak szögletet 😊 erre konra és gól ide..
persze elsimerem ,hogy jó a debrecen de a szerencsén nagyon nagyon sok múlik !
Ritka,hogy egy csapatnak ennyire összejöjjön minden és bombagólókat tudjon lövöldözni 😄
Jó lenne ha a csoportkörben is ekkora szerencséjük lenne ^^
Shep
Na ez így jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zenszkij
Ezt a Szófiát nem egy mûvészet kiverni...nagyon gyenge csapat...

kabel15
Bakker.
lemaradtam a 2. gólról 😞
De már 2-0 <#taps>

kabel15
- nana, az ilyeneket mellõzzük ha kérhetném -

GGGGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLL

Zenszkij
rossz érzésem van...