4278
banner_0.jpg

• Zenszkij
    Nekem bejön, jó is, időben kell felmenni rá. Persze a hosszabbítás utolsó 1 percében mert 1 percet hosszabbított nyaltuk be a gólt..magyar szokás...
  • 1xtrafabio
    http://www.iraqgoals.net/ch2.html
  • kabel15
    1-0 :(
  • Grenzjager
    http://www.atdhe.net/index.html
  • COOLancs
    34. perc, 0-0
  • Cobraz
    Megállt az egész net XD
    Sehol se jön be..
  • semmikozod
    Miazhogy szaggat, a kurva annyát be se jön.
  • kabel15
    Hello.
    neketek is szaggat a digisport.hu
    Mert nálam elég zavaró. Pedig elég gyórs netem van.
  • banok
    hát eljött nagy nap!
    és ha valakinek nem lenne Digisportja:
    Streamek a Liverpool-Debrecen meccshez
  • PiszkosFred
    Még van pár óra a meccsig, van idő keresgélni. Az ír közszolgálati csatorna, az "RTE 2/RTE Two" élőben adja a meccset, netes stream is lesz. (http://www.rte.ie/live/) Pech, hogy csak "íreknek", korlázotottan. (az adások nagy része publikus, ez nem). Bár nem értek hozzá, de kollegák elmondása szerint meg lehet oldani könnyedén (netes fake proxyval vagy mivel), hogy ír domain alól érjük el az oldalt. Onnan meg már csak egy play. Legalábbis ez a terv. Ha esetleg a többi "szokásos stream" este mondjuk lehalna a tömeg miatt, talán ez segíthet. Bő három óra múlva kiderül. :)
  • karajjj
    viszont ha beteszik, akkor októbertől fizetni kell érte, ezért nem teszik be :D
  • Grenzjager
    jólvan elmegy a sajtóosztályuk az mtivel együtt a büdös.......... ba
  • Grenzjager
    esti kezdő11:

Poleksic - Bodnár, Komlósi, Mészáros, Fodor - Czvitkovics, Kiss Z., Leandro, Ramos, Szakály P. - Coulibaly
    (dvsc.hu)
  • Grenzjager
    "Ingyen lesz látható a Debrecen első Bajnokok Ligája találkozója, a Liverpool elleni összecsapás a Digi Sporton, mivel október 31-ig díjmentesen fogható a magyar labdarúgócsapat szerdai BL-mérkőzéseit közvetítő csatorna.

A cég csütörtöki közleményében úgy fogalmaz: hosszú távú stratégiájával összhangban szeptember 3-tól minden műsorterjesztési társaság számára - azonos feltételek mellett - elérhetővé tette a Digi Sport csatorna saját hálózatukon történő elosztását. Így az ország területének több mint 80 százalékán nézhetővé válik az utóbbi évtized legjelentősebb magyar labdarúgó sikere, a Debrecen BL-beli szereplése.
    Október 31-ig a DVSC-TEVA egy mérkőzést vív szerdán a BL-ben: első fellépésén a Liverpoolhoz látogat, szeptember 16-án.
    (MTI - Jogtiszta hírek)

amúgy ha ezt jól értem, akkor csak helyi szolgáltatótól (UPC, YXC Űkft...balbal)től függ hogy a sugározott csatornák közé veszik e.
    Tehát ha nem taplók akkor "rákeverik" a su8gárzott csatornák közé, egy üres frekvenciára a DigisportTV-t
  • Grenzjager
    tv2től, retekklubtól,mötévétől ne várj csodát....

MOCSKOS MÉDIA!!!
  • Casillas
    nem a sport1-2 tehet róla, hogy ez a szájbavert digi így felnyomta az árakat...
    még az nb1-ért is 900 milliót kellett kifizetniük, hogy megtarthassák....
  • Unreal1942
    Sajnos igazad van. Viszont semmi nem lesz ami ezen változtatna. Egyszerűen nem lenne szabad csak közszolgálati adón adni a Magyar vonatkozású mérkőzéseket. Nincs belőle olyan sok, hogy megengedhető lenne az, hogy az ország 90% lemarad róla. Ráadásul önhibáján kívül mert egyszerűen elérhetetlen az adó.
  • Zenszkij
    Ez ma Magyarország! 14 év után BL. Az összes rohadt külföldi csapatot orrvérzésig bámulhattuk a tv-be, de bezzeg a Loki meccsét nem, mert a sok tetü sportadó -már bocsánat mert 90%-ban nincs szükség rájuk- xaraxik! Felháborító, nevetséges, szánalmas, szégyenteljes. A Digisport is remélem mihamarabb a nullával lesz egyenlő az összes többi sportadóval, már angol bajnokit se nézhetünk. M1 oszt kész...
  • banok
    ajánlom az oldalamat már kitettem néhány streamet.
  • ReTeK
    talán majd itt lesz egy néhány: myp2p
  • Dean Winchester
    3hsz-t visszaolvasol és kész...
    ja lesz stream a digire...
  • Atyaúristen
    Cső! Nem tudjátok? Adja a lokimeccset neten, élőben a digisport? Mee fingom nincs, csak rohadtul megnézném, és nemtudom :S
  • Unreal1942
    Én is ilyesmit keresek, de elég reménytelen. Mindenki sport1-2 re van berendezkedve. Ilyen misztikus adók mint a digisport....
  • Unreal1942
    Másnap este...hát köszi. Ez a nesze semmi tipikus esete. Másnap már baromira nem érdekel. az eredményt akkor is meg tudom ha nem akarom.
  • Dean Winchester
    van digistream :D
    illetve tv 2 leadja másnap este :( (végülis ez is jobb mint a semmi :)
  • galmat
    Nemtudok pesten olyan helyet ahol lehet nézni a szerdai meccset?
    Mondjuk nem a Box-utcára, Champs sport pubra gondolok, amik éttermek, hanem olyan helyre ahol nem kell sokezret kicsengetni a kajára.
  • Unreal1942
    Nagyszerű...
    Nem lett volna szabad egy ilyen senkiházi kezdő bandának adni a jogokat.
    Ezt is csak nálunk lehet megcsinálni.
  • sb1
    "A Liverpool elleni első BL-mérkőzést egészen biztosan nem láthatják a UPC-vel szerződött lakosok, míg a T-Home-nál erre némi esély kínálkozik, hiszen náluk egy esetleges megegyezést követően azonnal megjelenne a képernyőkön a csatorna. Jelen állás szerint tehát az az abszurd helyzet állt elő, hogy a Debrecen hazai Bajnokok Ligája-találkozóit több mint 40 ezren a helyszínen és sok százezren a televízió képernyője előtt láthatják a TV2 jóvoltából, míg az idegenbeli fellépéseket minden bizonnyal csak néhány százan, akik megengedhetnek maguknak egy-egy borsos utat…" pepsifoci.hu

Na, ennyit a kódolatlan DigiFos-ról..még így sem kell senkinek sem...
  • Unreal1942
    Na meg van mindhárom hazaira a jegy
  • banok
    klikk

• kabel15
    Hol lehet jegyet venni a meccsekre?
    És menyibe kerűlnek?
    Mert már 10 perce keresem de sehol sem találom.
  • Tyler1
    nem biztos h mindenki olvassa a hivatalos honlapot :D pl. én nem
  • banok
    új mezszponzor a BL a meccsekre
    kiváncsi lennék mennyit tejelnek.
  • Dean Winchester
    hivatalos honlapon 10 óráva hamarabb fent volt :D

a bannert nem lehetne meglinkelni,hogy ha ráklikkel az ember akkor bedobja a hivatalos honlapot ?
  • karajjj
    ó hát persze...
  • Dean Winchester
    nincs :D csak kb 4000 bérletes ha van akkor már a bérlet nélkülieknek nem is lesz jegy a bl meccsekre :Ddd
    csak ezért érdeklődtem...
  • Tyler1
    Megbüntette az UEFA a Debrecent
  • karajjj
    gondolom meccsenként 10-et vehet... de miért fontos ez? van bérleted?
  • Dean Winchester
    "Ezen kívül a bérletesek nem csak az idegenbeli BL-találkozók belépőire élveznek elővásárlási jogot, hanem számukra a klub tíz darab jegyet fenntart a Puskás Ferenc stadionban rendezendő mérkőzésekre is."

a tíz darab jegy azt jelentené,hogy egy bérlettel rendelkező ember 10 darab BL meccsre szóló jegyet vehet összesen ?:D
    pl nekem van bérletem a hazai meccsekre akkor vehetek 2 lyon elleni mecsre szóló jegyet akkor 4 pool-ra és 4 fiorentinara ?
  • ReTeK
    biztos nagy kegyesen meghosszabbítja a határidőt vagy szerződést csikar ki az upctól hogy maradjon ha nézni fogják sokan, gondolom ez lesz a csel :-)

upc betehetné a romantika csatorna helyébe (nők fellázadnának :-) )