4278
-
Grenzjager #3798 - Polekszics, Mészáros, Feczesin, Bodnár, Szélesi, Rudolf, valamint a tavalyhoz képest Leandro
elég komoly a távozók illetve eltiltottak listája. Azért remélem összejön BL, de csak a nemzet miatt. -
lord nihilus #3797 hát ő rutinos de közel sem olyan technikás mint elődje volt :S
a többi igazolásra kíváncsi leszek mennyire jelentenek erősítést... -
karajjj #3796 komolyan? -.-
igazoltak még pár játékost, nézz utána... -
#3795 csak dzsekipetit igazolták le,azt cső... -
lord nihilus #3794 én abban látom a csapat vesztét hogy kanyarba nincs olyan védelem a Lokiban ami biztosítana egy jó szereplést (Vidiben Lipták-Horváth duót én biztos áthozattam volna Debrecenbe :D:D ), a középpályás sor jó, de Rudolffal néhány nemzetközi gól is eltávozott, legfeljebb Herczeg bá'-ban bízhatunk :) -
#3793 tök jó hogy ilyen pozitívan gondolkoztok -
#3792 az lenne a legjobb, de erre sztem nincs esély -
#3791 de nem jutnak be a bl-be...idén nem... -
#3790 inkább legyen bl, és ott 3. hely, és onnan EL:) -
#3789 az meglesz.... -
#3788 legalább az EL egyen meg -
#3787 hát legalább esély van:)
én bízok benne, hogy bejutnak -
#3786 azért várható volt a bravúros bl szereplés miatt. idén ha lejutunk a selejtező utolsó köréig akkor ok. de nemtudom, nem látok annyi esélyt mint tavaly -
Takezó #3785 sajna kifejezetten gyengültek tavaly óta... nem értem, hogy nem találtak valódi erősítést jelentő játékosokat -
lord nihilus #3784 remélem megélik a BL play-offot, nem tűnik eddig túl acélosnak a keret -
karajjj #3783 a dvsc.hu-n már ki van írva -
#3782 sziasztok
belépők mennyik lesznek az idei szezonra? -
#3781 adhattok volna neki egy igazi kabátot névvel számmal:D -
#3780 ingyen jött, ha valaki kidől azért jól jön... -
lord nihilus #3779 minden évben ez megy... -
karajjj #3778 akarnak még mellé másik 2 csatárt is, nyugivan még -
Unreal1942 #3777 Ezt nevezem erősítésnek...Minden tiszteletem Kabáté, de semmit nem erősödött vele a Debrecen.
Öntögeti a vizet egyik pohárból a másikba. Ebből nem lesz előre lépés. -
lord nihilus #3776
hát szóval izé...nem ártana akkor még valami IGAZI és JÓ védő is -
karajjj #3775 nem hiszem, mert akkor Komlósi hátulról nem lépett volna úgy oda Abrahamnak, mikor már az ordító helyzete volt -
Takezó #3774 Tényleg no offense, de itt a védők nem tettek tök véletlenül az X-re valamelyik fogadóirodánál? Az egy dolog, hogy Pantic előbb úgy jött ki, hogy véletlenül se akadhasson el benne a labda, de ennél a Komlósi megdöbbentően ügyetlen rúgja ki oldalra, aztán senki nem támadja a beadni szándékozó játékost, és aztán Pantic megint hova teszi fel a kezét? -
#3773 igen, ezt hívják free streamnek:D -
#3772 Belépek digisport-on, nézem, erre egyszer csak kilép és kiírja, hogy be kell lépnem ha nézni akarom:D -
karajjj #3771 Ramos kezd -
karajjj #3770 szokásos digisport stream -
#3769 Nem tudjátok, hogy a DS hány évre kapta meg a jogokat? -
#3768 minimum 1-et -
#3767 Arra gondoltam hogy vajon hány évet kell várni hogy megint magyar bl csapatért szurkoljunk :( -
#3766 ma felvehetjük a szopóálarcot.
20.45 Lyon-Debrecen
tv: Digisport
streamek: itt -
#3765 ja ok csak azthittem vki azt gondolja netén sérült. -
karajjj #3764 igen, mondták is, hogy melegít, ezzel most nem mondtál újat :D -
#3763 Ramos ott volt, láttuk melegíteni félidőben is.. ez a Mester döntése volt. -
#3762 Rudolf tényleg jó volt, de néha kicsit önző... -
#3761 Herczeg azt mondta, hogy Varga elfáradt.... -
karajjj #3760 én amit nagyon nem értek az az, hogy Ramos miért nem játszott? ha már két szűrővel kellett kezdeni akkor a Ramos-Varga páros lett volna szerintem a legideálisabb, bár lehet, hogy nincsenek formában, vagy kisebb sérülés vagy valami más van a háttérben, amiért kimaradtak de kéremszépen, ez a Liverpool, ide nemjó ellenük a tartalék, mint az NB1-ben -
#3759 egyetértek, Rudolf meg egyedül kevés, így is megforgatta párszor Agger-t meg Carra-t szólva neki respekt, Bodnár is jól teljesít amúgy, Varga hiánya nagyon látszott. Igen Rudolf-ot meg a közeljövőben biztos viszik, ezt is akarja, nyilatkozta, és sztem elég jó benyomást tett figyelőire a játékával a bl-ben, de hát ahhoz labdát is kell kapni és összjáték kell,h egy kiemelkedő, kiemelkedőt nyújtson.