4278
banner_0.jpg

• karajjj
    Verpecz NB2-ben tőlünk 4-et szopott, akkor most őszintén, egy Basel ellen mit vártak tőle?
  • Takezó
    Verpecz Chipperfield farkát akarta megfogni???
  • Takezó
    Kulibali lövéseeeeeeeee:D:D:D
  • Unreal1942
    Megint a töketlenkedés és a kapus.
    Pedig megvannak a helyzetek. Nem túl erős ez a Basel. Csak gólképtelenek vagyunk.
  • Takezó
    Talán megérte volna vásárolni egy normális kapust legalább...
  • bakkerman
    jah,csak egy baj van,ezek közül kap majd valakit a Loki:

AEK,Aston Villa,CSZKA Moszkva,Dortmund,Feyenoord,Dundee United,Feyenoord,Grasshoppers,Getafe,Leverkusen,Lille,Lokomotiv Moszkva,Manc City,Napoli,Palermo,Porto,PSG,PSV stb...plusz még akik most jutnak tovább az EL-ből...szerintem nagyobb bravúr lesz idén bejutni az EL csoportkörbe,mint tavaly a BL csoportkörébe,mert ott nem kaphat ilyen országokból jött ellenfeleket a Loki,de itt az EL-ben igen...:SS
  • zsotesz
    jól járnának, csak még oda is be kellene jutni
  • LasDen #3871
    jól járnak az EL-lel is :D
  • Unreal1942
    Tényleg nem volt benne a játékban a 2 gólos Basel győzelem. Egy X es meccs volt ami szokás szerint számunkra alakult rosszul.
    A játék sokkal jobb volt mint az előző körben.
    Sajnos a két kapott és 0 rúgott gól hazai pályán valószínűleg a végét jelenti a BL sorozatnak.
    Hacsak nem lesz nekünk is hasonló szerencsénk kinn az első félidőben, hogy megpattanó és vagy távoli lövés beakad úgy, hogy közben nem kapunk.
  • bakkerman
    Főtábla
  • LSSAHPAUL
    Na a kapusnak köszönhetően a visszavágón egy támadó lokit láthatunk!
  • Casillas
    mert jó játékos
  • lord nihilus
    ez a Farkas Balázs...nem vágom miért van itt. a csapat egész jó volt, de ez a meccs szívás
  • Lcapitant
    esetleg ez
  • zsotesz
    streamet tud valaki?
  • LSSAHPAUL
    Debrecen lassan az igéret földje lesz! lásd stadion
  • Unreal1942
    Az a másik fele. Nem jó kapus ő sem.
  • bakkerman
    hát nem egy Polekszic a srác az tuti :)) khmm,most nem a tippmix tudásukról beszéltem :D
  • Forza Italia
    sport1
  • Csacsi
    TV-ben közvetíti ma valamelyik adó az esti meccset?
  • karajjj
    egész tavasszal ő volt a diósgyőr legjobbja, neki is lehet 1 szar napja, majd meglátjuk a következő meccsen mit alkot, én bízok benne
  • LSSAHPAUL
    Uh engem is meglepett a kapus.. a szuperkupán ezek szerint csak mákja volt. De nézzük a jó oldalát, ha ilyen könnyen gólt kap akkor a jövőben mindig támadásra fogja késztetni a csapatát és jó izgalmas meccset lát a közönség, a Loki meg úgymegtanul támadni hogy a magyar barca lesz.
  • Unreal1942
    Nem biztató, hogy egy értelmes gól se lőttünk. Viszont a 2. gól amit kaptunk. Istenem mintha én álltam volna a kapuban.
  • Lcapitant
    nah ez megvan :D
    a Basel keményebb lesz
  • ForzaInter
    ezek az észtek nagy mákerok..
  • karajjj
    eléggé szenvedősre sikerült, de azért csak meglett
  • lord nihilus
    :DDDD
  • bakkerman
    *szőrmekabát
  • bakkerman
    de arról kiderült hogy szőrmekabád volt :)
  • lord nihilus
    young boystól volt egy igen csúfos kudarc pár éve :(
  • LSSAHPAUL
    Baselen csak úgy tovább menni?? :D Vaduz mond valakinek valamit? :D
  • zsotesz
    tényleg, akkor viszont jó lenne tovább jutni a Baselen.
  • passatgt
    akkor még nem mennek, még ott is van egy selejtezőkör
  • zsotesz
    A Tallin ellen kellene még valahogy továbbmenni, aztán ha a Basel ellen ki is kapnak akkor is mehetnek a EL csopotrkörbe.
  • passatgt
    ha kikapnak mennek az EL utolsó selejtezőköre, ha esetleg nyernek, akkor meg már tuti az EL csoportkör, és ha ott is nyernek, akkor tuti a BL

nem olyan rossz azért a helyzet, de kaphatak volna valami gyérebb csapatot
  • lord nihilus
    na nem lesz hosszú ez az idei menetelés
  • zsotesz
    továbbjutás esetén a Basel lesz a Loki ellenfele
  • LSSAHPAUL
    és ha most nincs a bl szereplést akkor nincs utánpótlás se?? ez alapdolog hogy utánpótlást csinálnak, eddig is volt asszem 2 is debrecenben..
    Én meg azt látom amit a fradinál annó, a lovettát lenyulták de nem annyira és nem olyan látványosan, de annyira mindenképp hogy a csapat még gyengébb lett mint a bl szereplés előtt.
  • bakkerman
    a vezetés jól csinálta a pénzügyeket eddig,nem herdálták el szir-szar dolgokra,szinte mindet az utánpótlásba tették,ami 4-5 év múlva adhatja a következő főtáblás debrecen magját
  • lord nihilus
    na az is igaz