Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akarnak még mellé másik 2 csatárt is, nyugivan még
Ezt nevezem erõsítésnek...Minden tiszteletem Kabáté, de semmit nem erõsödött vele a Debrecen.
Öntögeti a vizet egyik pohárból a másikba. Ebbõl nem lesz elõre lépés.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

hát szóval izé...nem ártana akkor még valami IGAZI és JÓ védõ is

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

nem hiszem, mert akkor Komlósi hátulról nem lépett volna úgy oda Abrahamnak, mikor már az ordító helyzete volt
Tényleg no offense, de itt a védõk nem tettek tök véletlenül az X-re valamelyik fogadóirodánál? Az egy dolog, hogy Pantic elõbb úgy jött ki, hogy véletlenül se akadhasson el benne a labda, de ennél a Komlósi megdöbbentõen ügyetlen rúgja ki oldalra, aztán senki nem támadja a beadni szándékozó játékost, és aztán Pantic megint hova teszi fel a kezét?
hedonist
igen, ezt hívják free streamnek:D

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

passatgt
Belépek digisport-on, nézem, erre egyszer csak kilép és kiírja, hogy be kell lépnem ha nézni akarom:D

Ramos kezd<#eljen>
a.carkey
Nem tudjátok, hogy a DS hány évre kapta meg a jogokat?

A medve nem játék.

passatgt
minimum 1-et

LSSAHPAUL
Arra gondoltam hogy vajon hány évet kell várni hogy megint magyar bl csapatért szurkoljunk :(

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

banok
ma felvehetjük a szopóálarcot.
20.45 Lyon-Debrecen
tv: Digisport
streamek: itt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
ja ok csak azthittem vki azt gondolja netén sérült.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

igen, mondták is, hogy melegít, ezzel most nem mondtál újat :D
hedonist
Ramos ott volt, láttuk melegíteni félidõben is.. ez a Mester döntése volt.

passatgt
Rudolf tényleg jó volt, de néha kicsit önzõ...

LasDen
Herczeg azt mondta, hogy Varga elfáradt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én amit nagyon nem értek az az, hogy Ramos miért nem játszott? ha már két szûrõvel kellett kezdeni akkor a Ramos-Varga páros lett volna szerintem a legideálisabb, bár lehet, hogy nincsenek formában, vagy kisebb sérülés vagy valami más van a háttérben, amiért kimaradtak de kéremszépen, ez a Liverpool, ide nemjó ellenük a tartalék, mint az NB1-ben
hedonist
egyetértek, Rudolf meg egyedül kevés, így is megforgatta párszor Agger-t meg Carra-t szólva neki respekt, Bodnár is jól teljesít amúgy, Varga hiánya nagyon látszott. Igen Rudolf-ot meg a közeljövõben biztos viszik, ezt is akarja, nyilatkozta, és sztem elég jó benyomást tett figyelõire a játékával a bl-ben, de hát ahhoz labdát is kell kapni és összjáték kell,h egy kiemelkedõ, kiemelkedõt nyújtson.

LasDen
sztem csak nyáron viszik el....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
Nekem meccs kzben az jutott eszembe, hogy ezt a küzdõ-hajtó Debrecent is jobb nézni mint a válogatottunkat még ha ugyanúgy kikap mindkettõ.
A tegnapi meccsen nagyon hiányzott egy jó Varga a labdaszerzéseivel és talán nem voltak annyira bátrak a lvések tekintetében. A Liverpool meg meglepõen szar volt de ez betudható annak, hogy a másik meccsen hamar megszerezte a vezetést a Fiorentina.
Rudolf meg nem hiszem, hogy tavasszal a civis városban marad.

Pár szóban összefoglalva. 5 gólt rúgtunk a Fiorentinának és egy pont sincs belõle. Ez pech. Illetve gyenge védelem, xar kapus.
Két gyakorlatilag talált 2 gól, két meccsen a Poolnak amivel szereznek 6 pontot ellenünk. Ezt elõre nem gondoltam volna. Leszámítva, hogy itthon nem ment ellenük azt gondolom mákjuk van, hogy nem raboltunk pontot.
A Lyon az más kávéház. Õk egy olyan csapat akik 3-4 gólos elõnyben is mennek és rúgnak ha kell még.
Papírforma, de azt gondolom, hogy tényleg csak apró szerencse kellett volna a pont szerzéshez amit meg is érdemelt volna a csapat.
Idegenben a Lyon ellen asszem a legkisebb esélyünk sincs már erre.
Szép volt fiúk! Remélem nem kell megint ennyi évet várni hasonló Magyar sikerre az európai kupákban.

úgy kb térd, vagy comb magasságban jött a labda, eltalálta azt kulibali, ahogy tudta, de annyi lélekjelenléte nemvolt, hogy szélre küldje
LSSAHPAUL
Rudolf volt a meccs legjobbja szvsz..
viszont a fradi rekordját már lehet nem dönti meg a loki :p 5öt kéne kapni lionban ami azért nem biztos hogy sikerülni fog.

hedonist
majdnem felrobbantunk kint a meccsen,h azt kihagyta a végén... még nem néztem vissza,h volt, de ott kihagyhatatlannak tûnt. Pool jo nagy szar volt egyébként magához képest.

hát Kulibali lövése olyan lett, amilyen, de elõtte Rudolf milyen passzt adott :|
LasDen
fogjátok Coulibalyra de ezt helyezni nem nagyon lehetett.....

na majd a Tibi megmutatja nekik ... :-)

HP+

passatgt
i-tv.hu-n streamek

banok
ma Debrecen - Liverpool 20.45-tõl. tv: TV2

na ja ha hozza minden meccsét akkor 4 pont a hátrány és kész ami ledolgozható :D de egy 10 pontos elõny se jelent bíztonságot sohase :)
Legalábbis a bajnokság ezen fázisában!
Az viszont tény és való,hogy naon elkurták a gyõri kirándulást hiszen egy félidõnyit emberelõnyben is játszottak és mégse sikerült legalább ikszre hozni a mérkõzést
robi11
gyõr-dvsc=1-0:S

hedonist
barca topikban biztos igy számolnak.

ezt ki mondta neked?
passatgt
3 meccsel kevesebbet játszottak, ha azt hozzák majd, az + 9 pont és ott vannak a 2. helyen 4 ponttal lemaradva

passatgt
simán nyeri majd, amint vége van bl-nek

dvsc kiszállt a bajnoki cím megszerzésébõl zsinórban 3 vereség:S

robi11
hajrá loki!!!!:D
jó topik

Legalább van hova fejlõdni.

LSSAHPAUL
Nagy valószinüséggel bl-rekordot állít be a Loki :)
http://www.origo.hu/sport/focivilag/bajnokokligaja/20091105-bajnokok-ligajarekord-kuszoben-a-debrecen.html

Casillas
sõt, a pool-t 2-0-ra verjük, lyon megveri a fio-t, bebiztosítja a csoportelsõséget, úgyhogy leadja nekünk az utolsó fordulóban a meccset, fiorentina meg leveri a liverpoolt, és 6-6 ponttal de jobb egymás elleni eredménnyel 3. helyrõl megyünk európa-kupába, pool meg kiesik <#idiota>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

viccelsz?! 0 pint lesz és még vagy 5 vagy 7 gól kapunk és már egyet sem rúgunk.
<#eplus2>

A Lyon ellen a gól is siker lenne. Nyerni az csoda lenne még a B csapat ellen is.

a.carkey
A Liverpoolt szerintem itthon elkapják 2:1re, és a Lyon is szépen a tarcsival fog kiállni, majd meglátjátok, és ott is lesz egy pont. :)

Remélem! :D

A medve nem játék.

na ezek után mondja valaki, hogy az ellenfelek nem akkor rúgnak gólt a lokinak, amikor akarnak...
Azért hajrá loki!!!

Az elsõ félidõ után picit bizakodó voltam. Bíztam benne, hogy jók lehetünk az 1 pontra vagy akár egy nagy meglepetésre is.
Aztán sajnos jöttek a szokásos hibák.

Azt viszont senkinek nem hittem volna el, hogy két meccs alatt 5 gólt rúgunk a Fiorentinának és egy árva pontot se szerzünk belõle. :(
Azért persze szép volt fiúk. Legyetek tapasztaltabbak jövõre. Sõt kezdjetek a Bajnokságra koncentrálni mert így nem lesz jövõre BL indulás.

Pedig istenemre mondom Újpest drukker vagyok ha az NB1 bõl kell választani. <#buck>

LasDen
Kulabá a South Parkban van, nem itt :D

SLICK
thx

a jobbszélrõl jövõ labdát kulabá két védõ között kibújva a kapubafejelte