Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Töltsük le az internetet!
Totális first party dominanciával írt újabb rekordot Japánban a Nintendo - elkeld a százmilliomodik Nintendo DS szoftver. Az újgenerációs handheld 3 év és 5 hónap alatt írt történelmet, letaszítva trónjáról az eddigi csúcstartó PS2-t ami 4 év és 3 hónap alatt érte el ugyanezt az eredményt. A legkelendõbb továbbra is a New Super Mario Bros. (5,1 millió), ezt követi szorosan a Brain Age 2 (4,8 millió), az Animal Crossing DS (4,6 millió), valamint a Braing Age (3,7 millió).
Forrás: 576.hu
Jó története van , megvalósítás szép , karakterek jók. Körökre osztott stratégia. Eddig 1 órát játszottam vele, elsõ látásra adok neki egy 85%-ot.
köszi
Karcmentes, újszerû állapotban eladó NintendoDS LITE fekete színben.
Dobozával, minden tartozékával, R4ds kártyával (USB adapterrel)+Kingston 2GB MicroSD kártya (tele játékokkal). Budapesten átvehetõ!
Ár: 35.000 FT
(érd. priviben)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
melyik a jobb a G6DS Real vagy a M3 Real flashkártya?
Eladom teljesen újszerû, hibátlanul mûködõ, karcmentes, fehér Nintendo DS Lite konzolomat, mellé pedig adok egy M3 Real flashkártyacsomagot, és egy 2 Gb-os Kingston MicroSD kártyát, papírokkal, dobozzal (valamint term. töltõvel), és egy eredeti Brain Training c. játékkal. Mindössze néhány hétig volt használva.
Eladás oka: nem kötnek le a ds-es játékok..
Személyes átvétel Budapesten, term. van lehetõség vásárlás elõtt megnézni a gépet mûködés közben.
Ár: 29990 Ft
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A bug pálya amúgy az eredeti Lemmings pályák közül a 86-os (vagyis a "Taxing"-ból a 26-os, "Triple Trouble" a neve), egy pixel-lel lejebb mennek az ásó lemmingek, mint a kijárat van, és emiatt túlásnak a kijáraton, és a többi lemming is keresztûlmegy rajta... 😞
Mondjuk lehet, hogy javítottak azóta, mert egy viszonylag régi verzioóm van (kb. 1 éves, asszem rá is nézek)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
nem emlékszel véletlenül, hogy melyik az a hibás pálya?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Akkor nagyon valószínû, hogy DS lesz, habár szerettem volna, ha lehetett volna filmet nézni pl, de nem halok bele. Szóval köszi, és a napokban be is szerzem 😊
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
mert a mario kart meg ezek a játékok mennek onlineba de egyik böngészõ se ,msn se csatlakozik fel az edimax roureme. 😞 segítséget please
ettõl függetlenül a játékok a döntõk - nem azt kell nézni, melyik gép mit tud, hanem milyen játékok vannak rá. Én most szinte csak PSP-vel játszom mióta kijött a patapon, de elõtte kb 2 hónapig csak a DS ment (phoenix wright-okkal)
szerintem egyikkel sem jársz rosszul, mindkettõre vannak nagyon élevezetes, tartalmas játékok - hogy mennyi, az stilustol is függ.
majdnem többet játszom azzal, mint minden mással együttvéve.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
PSP & DS RULEZ!
azt szeretném kérdezni hogy a m3 ds real kártya mit tud?jobb vagy rosszabb mint mondjuk az r4ds vagy a ds one kártyák?
Érdekel esetleg vkit?😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
De köszi a tippet! 😉
Én amiatt vettem majdnem pspt(persze nem ds lite helyett hanem mellé)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
speciel én most azta dragon heroes-es gyerekjátékot tolom ds-en. nemtommér de bejön ;>
porki fagyok fállalon
FPS valóban jobb ds-en, de psp-n nem is akarok azt játszani.
Én már összegyûjtöttem a játékokat amik érdekelnek psp-n, kb 45 lehet, ebbõl ha 25-öt kipörgetek már megérte.Bár Gow,GTA, Silent Hill és Syphon filter miatt már most megérte.Ezek olyan nevek s olyan minõségû játékok, hogy hihetetlen.Ilyen élmény ds-en egyszer sem volt számomra.Sajnos.
Amúgy valóban megférnek egymás mellett csak nekem nem kell.
Trip: Azért nekem jóval több mint 5 játék fog tetszeni már most megmondom. 😛
A grafika tényleg jobb, de a full psp-s haverom egybõl letarhálta az addig lefikázott DS-t, amikor meglátta a Dementiumot, most meg a Mazes of Fate-tõl esett hasra, no meg valljuk meg, fp játékra a DS jobb a touch screennel. A psp-rõl sztem hiányzik még egy analóg joy, + a fogása is kicsit kényelmetlennek tûnik.
Játékok terén offline list-es screenshotok alapján összevadásztam vagy 4-et, de kb. a fele ha lekötött (mondjuk én rühellem a GTA-t meg a Manhuntot 😊
Most jó, mert pártatlan vagyok legalább.
Plusz snes emulátor, amirõl a ds csak álmodhat 😊, ps1 emulátor meg biztos még sokminden, de még nem merültem bele eléggé a témába. 😊
Egyetlen hátrány az aksi, az max 5 óra.