24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tomek83
    Nem, a Dawn of sorrow az első,utána jön a Portrait of ruin,év végén pedig az Order of Ecclesia.
  • Risu Führer
    szevasztok
    a castelvaniak sorozatban eddig a legutolsó a dawn of sorrow?
  • rumkola
    Na, előkerestem a mentésemet és megnéztem. Én is jóval elöbbre tartok mint amiket te leírtál (minik után), és valóban nem lehet venni ilyen varázslatot. Azért lehetett bennem hogy lehet vásárolni, mert elég sokat találtam az elején.
    Mondjuk nem tudom miért létfontosság, én eddig egyszer sem használtam...
  • Tinman #20540
    Komolyan hálás lennék, ha legalább a helyszínt megadnád, ahol lehet PD-t venni. Megoldom nélküle is, öreg motoros vagyok, csak nem erre számítottam, hogy nem lesz :-/

UR village az első helyszín itt nincs, a szellemfalu Kazus a 2. város, a 3. meg a Sasune kastély. Egyik helyen sincs, sőt jóval előrébb járok ott sincs, a leírás szerint sincs.
    Szóval tévedsz.
  • rumkola
    gondolhatod, hogy én sem a nes verzióról
  • Tomek83
    Mi meg a FF3 DSről.
  • rumkola
    Én a final fantasy 3-ról beszélek...
  • Tomek83
    FF3 nem arról híres hogy olyan könnyű lenne,elsőnek én is elhasználtam az öszes Phoenix downt,aztán a víz kristálynál el is akadtam,de másodjára,már jobb voltam,ott alig használtam PD-t. A vége pedig nagyon durva lesz.
  • Tinman #20535
    Akkor te valami varázsló vagy... FF III nem egyenlő FF VI, keverés van a számozással US miatt.
  • Tinman #20534
    Igen, többi FF-ből ismerem a varázslatokat, de egyelőre még nem tudok venni :-(
  • PHM
    A fehér és a vörös mágus, valamint a sage is fogja tudni használni a feltámasztó varázslatokat.
    Előtte persze meg kell őket venni: raise, arise.
  • rumkola
    Hát nem tudom, de én már a második városban is tudtam venni....
  • Tinman #20531
    Most túrtam fel egy leírást...
    "You can't buy Phoenix Downs anywhere!"

Remek, hát ez vicces ^^
    A játék feléig 5-6 PD-t lehet találni, én meg elhasználtam mind
    Ok a városokba lehet feltámasztani, de amikor az ember benne van nyakig egy küldetésbe és a felénél lecsapják a mágust, akkor mi van? Húzzak vissza revivelni... ANYÁTOK!
  • Tinman #20530
    Srácok FF III-ban, hol a fenébe tudok Phoenix Down-t venni???
    Ott tartok, hogy ellopta egy tolvaj (segedelmemmel :-/) a törpék "szent" szarvait...
    Megőrülök... minden karakterem egész erős, nagyon jól megy a játék /nagy FF-es vagyok/, tele vagyok gil-el, de ilyen gondom még egyetlen FF-ben sem volt, hogy nem tudok feltámasztani :-(((
  • Nuki
    #20475 hozzászólás körül beszélgettetek wireless routerekről ahogy olvastam vissza miről folyt a csevely az előző napokban.

Én egyszer próbáltam rácsatlakozni wireless routerre, de azt írta ki a DS-em, hogy hiányzik valami nintendo szoftver.
    Ez micsoda tulajdonképpen?
  • Sheltem

Új movie/pics..

Friss ropogós.
  • kozmiviktor
    Vki magyarországon Ez Flash 3in1-t 5e körül !!
  • kisgabo
    ha van eszed warezolni, legalább nézz utána, mi mennyibe kerül, és hol...
  • xBIGMONEYx
    megjön a fizum augusztusba azt elvileg énis rendelek 1 olyan kártyát!:)
  • tevenyereg
    1 kérdés:Ha magyarországon veszek használtan nintendo DS-t Olcsobban meguszom h ha a DealExtreme töl rendelek mellé pl: egy Supercard DS One kártyát mintha azt is itthon venném meg???
  • Tomek83
    Én Dragont még nem próbáltam,de azt mondták,hogy az elég szar. Nekem eddig a Hori bevált,alsó képernyőn,ha jól ráteszed észre se lehet venni hogy van rajta fólia.
  • kozmiviktor
    hát most nah :P de vki help... eMón Ez flash 3 in1-t
  • james69holden
    paypalban vagy bizonytalan?
    én meg pont abban bízok, ahogy meglátom egy webshopon tuti azt veszem igénybe
  • kozmiviktor
    HeLLosztok én is gondolkoztam egyilyenen , mert magyarországon még sehol se találtam,de bizonytaaln vagyok a paypalben, ha vki tud MO-n az szóljon :)
  • vegytek
    mejik kijelző védő fóliát vegyem dsl-re? hori vagy a dragon márkájút?
  • Tomek83
    Itt lehet venni FF4et
  • rumkola
    "Volt, hogy még zárolva volt a pénz, de a csomagom már ittvolt"

Ez nálam is így volt már kettőből kétszer.
  • rumkola
    order numberral követheted nyomon hogy áll a cucc...
  • orkenyid
    Elvileg mostmár bennevan a my accountnál, feltéve ha ugyanazt az emailt adtad meg, mint a loginod :)
  • james69holden
    vissza is írtak:

"A staff has added a solution to your request.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Dear customer,

After checking the transaction ID,your order number is 07219M36 . So please check the details using the order number.

If there is any question,please feel free to contact us again.

Thanks a lot. "

És most ezzel az "order number"-rel mit kezdjek?
  • james69holden
    köszi, írtam nekik
    kiváncsi leszek :)
  • orkenyid
    Igen, ilyen gondom nekem is volt egyszer, ezen az oldalon kell jelezni: http://services.dealextreme.com/forms/OrderIssues.aspx?type=Missing
    Amugy normális esetben azonnal beszokta tenni a my accounthoz a rendelést. Volt, hogy még zárolva volt a pénz, de a csomagom már ittvolt :)
  • lowdog
    én még nem rendeltem, de lehet hogy meg kell várnod amig megkapják a pénzt.

ha fizetsz kártyával, nem rögtön veszi le a számládról a pénzt, hanem csak zárolja, majd később jön egy terhelés ami valóban levonja a zárolt összeget és jóváírja a másik félnél - szerintem ezt értik az "as soon as your payment clears" alatt.
  • james69holden
    srácok rendelt már valaki közületek dealextremeről?
    hétfőn vettem pár cuccot psp-hez ill. ds-hez
    kifizettem paypalon keresztül a cuccot, le is vette a kártyámról a pénzt
    ahogy ez megtörtént a dealextreme oldala ezt dobta ki:

"order confirmation

Thank you for shopping with us. Here is your PayPal receipt number. Please keep it in a safe place as you will need it to track and confirm your order.

Receipt#: 1E565484N0825883J

A detailed order confirmation e-mail will be sent to you as soon as your payment clears. Should you have any questions, please contact our friendly staffs at http://support.dealextreme.com/..."

Ez azt jelenti h a dealextremtől kellett volna kapnom mégegy megerősítő mailt? Vagy a paypalos levélre gondolnak? Mert csak az utóbbit kaptam meg...
    Csak azért kérdem, mert fogalmam sincs h hogy áll a rendelésem :(
    Bejelentkezés után sem látom a "My Account" fül alatt h lenne éppen folyamatban levő rendelésem
    Segítene valaki?
  • Sephi
    Nem igaz, hogy nem lehet sehol sem venni meg magyar földön FF4-et...
  • Tomek83
    Ha jól tudom,azok a hírek tesznek említést a különleges ellenfelekről. Amiket elő kell csalogatni,most hirtelen a yetire emléxek,őt a legelején levő havas tájnál tudod előhívni,asszem ha kidobsz egy húst neki.
  • Risu Führer
    a Castlevania:Dawn od sorrow-ban az UMA newsokat mire lehet használni?
  • Risu Führer
    de legjobban annak örülnék ha jönne egy új Zelda rész ds-re.
    nincs valakinek eladó gba kártyája? m3realhoz kéne.
  • Risu Führer
    Hát a Brothers in Arms se gyerekes szerintem plus a Castlevaniák sem a gyerekes világukról ismertek.
    Mondjuk én örülnék ha a God of War-t átporolnák DS-re is valamilyen formában.
  • huntofa
    Dementium ( horror fps ) , Resident Evil ( horror ) , van pár DS Series japán játék is ami horror , Touch the Dead szintén horror. Mortal Komat DS... van még pár brutális játék...