Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M3 realocska
Beast Machine
a banner?

...vágod?

Risu Führer
szerintetek melyik a legjobb flashkártya most a piacon?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

KILLER2
Aha. Én is azt. Bár most nekem is mûködik.

Töltsük le az internetet!

én firefox-ot használok és az megjeleníti <#pias>

KILLER2
A linkelt képre gondoltam. De már nekem is jó. Valamiért nekem sokszor nem hozza be a böngészõ a gamespot-ot.

nekem megy tökéletesen , semmi baja nincs! Supercard DS One-al használom.

KILLER2
Nektek megjeleníti a képet?

kisgabo
gavallér ajánlat.

Avagy mért jó ha van otthon egy DS:

Totális first party dominanciával írt újabb rekordot Japánban a Nintendo - elkeld a százmilliomodik Nintendo DS szoftver. Az újgenerációs handheld 3 év és 5 hónap alatt írt történelmet, letaszítva trónjáról az eddigi csúcstartó PS2-t ami 4 év és 3 hónap alatt érte el ugyanezt az eredményt. A legkelendõbb továbbra is a New Super Mario Bros. (5,1 millió), ezt követi szorosan a Brain Age 2 (4,8 millió), az Animal Crossing DS (4,6 millió), valamint a Braing Age (3,7 millió).

Forrás: 576.hu

Nagyon lepunnyadt mindenki, kijött a Rondo of Swords

Jó története van , megvalósítás szép , karakterek jók. Körökre osztott stratégia. Eddig 1 órát játszottam vele, elsõ látásra adok neki egy 85%-ot.

Risu Führer
szevasztok keresek megvételre lehetõleg sértetlen ds lite-ot flashkártyával 25.000ft-ig terjedõ értékben.aki ennyiért tudna adni ds lite-ot flashkártyával az íjon privit.
köszi

Johnny23
ELADO FEKETE DS LITE !

Karcmentes, újszerû állapotban eladó NintendoDS LITE fekete színben.
Dobozával, minden tartozékával, R4ds kártyával (USB adapterrel)+Kingston 2GB MicroSD kártya (tele játékokkal). Budapesten átvehetõ!

Ár: 35.000 FT

(érd. priviben)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

edios
(Akit érdekelt volna, annak szólok, h eladva!)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Risu Führer
ok köszi

M3 Real
Risu Führer
lenne egy kérdésem.
melyik a jobb a G6DS Real vagy a M3 Real flashkártya?

hello tudtok egy jó boltot ahol tudok venni ds játékot?

edios
DS Lite OLCSÓN!

Eladom teljesen újszerû, hibátlanul mûködõ, karcmentes, fehér Nintendo DS Lite konzolomat, mellé pedig adok egy M3 Real flashkártyacsomagot, és egy 2 Gb-os Kingston MicroSD kártyát, papírokkal, dobozzal (valamint term. töltõvel), és egy eredeti Brain Training c. játékkal. Mindössze néhány hétig volt használva.
Eladás oka: nem kötnek le a ds-es játékok..

Személyes átvétel Budapesten, term. van lehetõség vásárlás elõtt megnézni a gépet mûködés közben.

Ár: 29990 Ft

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

persze hogy jobb az R4 kifutott, a DS One meg.. hát na fos<#vigyor>
azóta van már újabb verzió...

Anubys
Jobb az eredeti, ez tény, de ebben vanna új pályák... 😊
A bug pálya amúgy az eredeti Lemmings pályák közül a 86-os (vagyis a "Taxing"-ból a 26-os, "Triple Trouble" a neve), egy pixel-lel lejebb mennek az ásó lemmingek, mint a kijárat van, és emiatt túlásnak a kijáraton, és a többi lemming is keresztûlmegy rajta... 😞
Mondjuk lehet, hogy javítottak azóta, mert egy viszonylag régi verzioóm van (kb. 1 éves, asszem rá is nézek)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

gondoltam, hogy amirõl írtál, az egy újabb feldolgozás. kíváncsi lennék rá, de szerintem az eredeti marad a szívem csücske.

nem emlékszel véletlenül, hogy melyik az a hibás pálya?
Anubys
Lehet azt is csak, psp-n szebb, mert annak nagyobb a képernyõje... De ugyanúgy megy ds-en is.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

light00
Köszi a segítséget, amit szerettem volna tudni, azt mind elmondtátok^^
Akkor nagyon valószínû, hogy DS lesz, habár szerettem volna, ha lehetett volna filmet nézni pl, de nem halok bele. Szóval köszi, és a napokban be is szerzem 😊

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

HeLLoka nme tudtok olyan msn-t vagy vmit DS-re ami támogatja a 802.11g-t ?
mert a mario kart meg ezek a játékok mennek onlineba de egyik böngészõ se ,msn se csatlakozik fel az edimax roureme. 😞 segítséget please

Anubys
Illetve még egy mondat, a psp-s Lemming egy remake, 3d grafikával, új pályákkal, és elég lett, a DS-es pedig az eredeti Amigás Lemmings, Oh No... More Lemmings és az összes Holiday Lemmings, imádom õket, de a remake-kel is szíívesen játszanék DS-en, mert sokkal jobban lehetne irányítani. PSP-n abba is hagytam.

Anubys
Tudom, meg is van, csak sajnos az egyik pálya hibás, így nem lehet végignyomni (illetve de, ha kihagyod, csak utána continue-nál alapból azzal kezdi, függetlenül attól, hogy hány pályát csináltál meg utána)

megerõsítem, a Lemmings DS tényleg nagyon jó, ezrével vannak a pályák , érintõképernyõ, eredeti zenék , szuper<#eljen>

én még annyival egészíteném ki, hogy a DS sokkal tovább bírja egy feltöltéssel.

ettõl függetlenül a játékok a döntõk - nem azt kell nézni, melyik gép mit tud, hanem milyen játékok vannak rá. Én most szinte csak PSP-vel játszom mióta kijött a patapon, de elõtte kb 2 hónapig csak a DS ment (phoenix wright-okkal)

szerintem egyikkel sem jársz rosszul, mindkettõre vannak nagyon élevezetes, tartalmas játékok - hogy mennyi, az stilustol is függ.

van lemmings ds-re, kb. az összes hivatalos pályával. még pályaszerkesztõt is mellékelt a készítõ. persze homebrew.

majdnem többet játszom azzal, mint minden mással együttvéve.
Anubys
Nekem van mindkettõ, a psp-nek gyönyörû a grafikája, ha pl filmet is akarsz nézni, és a modern full 3D játékok érdekelnek, akkor inkább azt vegyél. DS-en a grafika nem olyan szép, de a 2 képernyõ, érintõképernyõ és mikrofon nagyon megdobja (sok játék használja a mikrofont is irányításra), és iszonyat ötletes játékok vannak rá. Szóval, ha inkább a tartalmasabb játékok érdekelnek, és nem zavar, hogy nincs 891749817239487 poligon egyszerre a képen, akkor a ds a te géped. Én nemrég vettem psp-t (januárban), de már kölcsönadtam egy havernak, mert minden olyan játékot végignyomtam, ami érdekelt (kivéve a lemmings-et, de azt meg inkább ds-re kellett volna megcsinálni, mert elég gáz analóg joy-jal rohangálni a kurzorral a kis lemmingpöcsök után). Ja, és egy másik elõnye a ds-nek (fõleg a lite-nak), hogy nem féltégla, mint a psp. 😊

light00
Nos, a profibbakhoz lenne egy komoly kérdésem: Mi a lényeges különbség a PSP és a Nintendo DS között? Tudom, nagyrészt utánanéztem, de tapasztalatokra lennék kíváncsi. Mert végre szert tehetnék egy DS-re, de jól meg akarom gondolni.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

butyokanime
Tud valaki egy helyet ahol fasza képernyõvédõ fóliát tudok venni a gba sp-mre?Csak igényes márkás fólia érdekel.Légyszi írjon aki tud

PSP & DS RULEZ!

eladó egy fekete r4ds (papirjaival dobozával) + 2gb sandisk microsd memoria kártya + egy sd kárty átalakitoval
Risu Führer
szevasztok

azt szeretném kérdezni hogy a m3 ds real kártya mit tud?jobb vagy rosszabb mint mondjuk az r4ds vagy a ds one kártyák?

"kijött" a Teenage Zombies , nagyon jó képregénystílusó mászkálós játék. Nyomtam vele pár percet , ötletes lett nagyon.

CHEAPBOY
olcsop konzol game topicban crimson black DS lite-ot "ajánlok".

Érdekel esetleg vkit?😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Csibe001
Ezek nem a gondjaim, pont hogy tele vagyok gondokkal s ez a kikapcsolódás, szóval nem értem a hozzászólást...

kisgabo
" de már azt is unom "

irigylésre méltóak a gondjaid.

Csibe001
Köszi de már azt is unom, kezdtem még olaszban játékgépen aztán pc-n mame-n, majd mobilon, nemrégen meg wii-n, úgyhogy abból is elég 😛
De köszi a tippet! 😉

Sheltem
Csibe ha már áttérsz pspre ne hagyd ki a metal slug anthologyt 😉

Én amiatt vettem majdnem pspt(persze nem ds lite helyett hanem mellé)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Borgi
hát, imho, valakinek ez jön be jobban, valakinek az. nem vagyunk egyformák. (és igy kerek a világ :C) a két gép összehasonlithatatlan. más fajta játékok, más célköüzönség. remélem igazam van 😛 :C ._.'

speciel én most azta dragon heroes-es gyerekjátékot tolom ds-en. nemtommér de bejön ;>

porki fagyok fállalon

Csibe001
Akkor úgy tûnik azon megyek keresztül éppen amin te anno. 😄

Anubys
Most látom csak: "összevadásztam vagy 4-et" ez helyesen 40et 😊

Csibe001
Amikor én foglalkoztam Snes emuval ds-re akkor volt vagy 4 játék ami elindult rajta tele hibákkal.De mondom, a kezdetektõl van ds-em úgyhogy biztos vagyok a döntésemben, ha valami jön akkor majd a régi ds-el játszok rajta, de az max a következõ Castlevania lesz. 😊
FPS valóban jobb ds-en, de psp-n nem is akarok azt játszani.
Én már összegyûjtöttem a játékokat amik érdekelnek psp-n, kb 45 lehet, ebbõl ha 25-öt kipörgetek már megérte.Bár Gow,GTA, Silent Hill és Syphon filter miatt már most megérte.Ezek olyan nevek s olyan minõségû játékok, hogy hihetetlen.Ilyen élmény ds-en egyszer sem volt számomra.Sajnos.
Amúgy valóban megférnek egymás mellett csak nekem nem kell.

Trip: Azért nekem jóval több mint 5 játék fog tetszeni már most megmondom. 😛

Anubys
Nekem van mindkettõ, szerintem megférnek egymás mellett, de mostanában megint inkább a DS-t nyomom... A PSP nem rossz, a PS1 emu nagyon megdobja a cuccot, de SNES emu van DS-re is... (És még mielõtt megkérdezed, mûködik is 😊
A grafika tényleg jobb, de a full psp-s haverom egybõl letarhálta az addig lefikázott DS-t, amikor meglátta a Dementiumot, most meg a Mazes of Fate-tõl esett hasra, no meg valljuk meg, fp játékra a DS jobb a touch screennel. A psp-rõl sztem hiányzik még egy analóg joy, + a fogása is kicsit kényelmetlennek tûnik.
Játékok terén offline list-es screenshotok alapján összevadásztam vagy 4-et, de kb. a fele ha lekötött (mondjuk én rühellem a GTA-t meg a Manhuntot 😊

TrIp
nekem is volt psp-m. és az az 5 játék ami jó az is rövid. igaz a psx emulátorral most eléggé feldobták a dolgot.

Csibe001
Nem hiszem, most megvan kb másfél hónapja, de nagyon élvezem, már csak azért se hiszem hogy megunom, mert szinte nekem találták ki, nem túl hosszú játékok, eddig nem is idegesített fel egyik játék sem.S hát grafikára eléggé odaveri a ds-t valljuk be, s az is baromság hogy nincsenek jó játékok rá. 😛
Most jó, mert pártatlan vagyok legalább.
Plusz snes emulátor, amirõl a ds csak álmodhat 😊, ps1 emulátor meg biztos még sokminden, de még nem merültem bele eléggé a témába. 😊
Egyetlen hátrány az aksi, az max 5 óra.

TrIp
psp-t olyan hamar meg fogod unni, hogy még meg is lepõdsz rajta, hogy lecserélted a ds lite-odat arra... <#nyes>