24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#20583 Nem gitározni faxa a GH-val mert azt nem lehet vele ^^
Ilyet sehol nem állítottam.
No meg a 6990 meg a 23k között leheletnyi különbség van... az 5 db lentebb felsorolt pontról nem is beszélve.
Get a feet and arm -
#20582 Itt lezártam a WiiFit és a számalom témát. -
#20581 Biciklizni, korizni és úszni is szoktam. Viszont azért a WiiFit nem csak a hozzá adott játékhoz lesz jó hanem pl a Rayman Raving Rabbids 3-hoz is... -
lowdog #20580 azok után, hogy másik topikban a gitár hirónak örülsz hogy milyen fasza élmény gitározni, nehogy már leszánalmasozd itt aki wiifitelni akar...
vagy ez csak szerintem fura? -
kuala #20579 Üdv. Valami oknál fogva nem megy a metal slug /japán verzió/. Betölt,majd kezdőképernyő és kifagy. MIÉRT? m3 simply. -
#20578 El vagy keveredve.
1.Van lában és kezeim is... képes vagyok futni, gugolásokat, felüléseket és fekvőtámaszokat végezni... tudok tekézni /jó is vagyok benne/, sőt hullahoppozni is tudok az edzőteremben vagy a szabadban.
Ezért venni egy műanyag vágódeszkát? Hát lolbmeg.
2. Egyikkel se, mert Fender copy :-P
3. Nekem nincs 300.000 Ft-om egy Fenderre... 6900 Ft-om viszont volt, hogy egy kicsit a zenéim részese lehessek a műanyag vacak segítségével.
Nektek viszont semmibe sem kerül kibiciklizni az erdőbe és sportolni rendszeresen!
4. Próbálj meg gitározni elektromos gitárral a szabadban... mert, hogy a GH-ban a nóták 95%-a elektromos gitá+erősítő kombóval szólt eredetiben.
5. Próbálj meg magadtól egy Killer Queen-t bármilyen gitáron lejátszani... csúnya égés lesz még 1 hónap gyakorlás után is. Gitároktatás létezik 3000 Ft+ÁFA-tól / ÓRA!
Ha nem érted a különbséget, akkor olvasd el újra, ha akkor sem, akkor kérj segítséget ^^ -
lowdog #20577 ahha
Tinman, te melyikkel is nyomod a zenélést?
vagy ? -
#20576 "A WiiFit meg 23e körül van. Ez lesz a következő beruházás."
Minden tiszteletem a tiéd... mozgássérültként igazán dícséretreméltó, hogy ekkora akaraterőd van.
Ja, nem vagy az? Akkor bizony iszonyat szánalmas dolog, hogy a TV előtt akarod azt csinálni ami a való életben sokkal jobb móka. -
Tomek83 #20575 Állítólag a Mario és a Zelda csapat is munkában van,szóval ezek még jönnek DSre vagy Wii-re. -
#20574 nekem bejön a harvest moon, és jön wii-re animal crossing. van bőven mario...
de egy játékpark megvásárlása nem kispálya kiadás.. egyik kollega ps3-ra pl az amcsi ebayről rendelget, olcsó a dodó, jóval jobban jön ki.
wii-t nem néztem még, hogy jönne ki. -
#20573 mert vágyásom lett wii-re, és nemtok 3 konzolt finanszirozni... najó tudok, de időben nem. -
#20572 Nekem van Wii-m igaz amik nagy durranásnak lettek beígérve azok nem tetszettek viszont a Mario Kart, a Kororinpa és a Rayman Raving Rabbids nagyon bejött... Mondjuk az tényleg gáz, hogy 14e egy játék. A WiiFit meg 23e körül van. Ez lesz a következő beruházás.
Persze van DS-em is. Ami szintén nagyon bejön. Főleg ha megjelenik Európában a Metal Slug. Mondjuk egy új Mario Kart-nak nagyon örülnék. A Castlevania új rész megjelenése is egyre közelebb kerül. -
Tomek83 #20571 Bocs hogy így belekérdezek,de akkor 2hete miért akartál AnimalCrossingot venni? -
#20570 jah... megy aprónetre. csak elviszi valaki karácsonyig. -
#20569 Nem baj, csak fájdalmas lehet -
#20568 Ha csak egy lenne -
Nuki #20567 Legalább ne innál zöld teát :CCC
Legfeljebb ilyen power trader arcúak vennék meg, itt szerintem már mindenkinek van egy.
Inkább próbálkozz máshol is. -
#20566 na...
tessék inkább megvenni ds-t. -
rumkola #20565 hát elég gáz mindenesetre.... -
#20564 ha elkel, finito. van psp.... WII-re meg jön harvest moon, meg animal crossing.
a játékok ára viszont elég kemény... -
#20563 zöld teát iszom, és buzi vagyok. baj?
-
#20562 Wii-t veszel? Zöld teát iszol? Van akváriumod?
Buzi-e vagy? :-D
Viccen kívül van rá 3 játék ami értelmes a többi gay :-S -
Tomek83 #20561 Akkor DS-s pályafutásod be is fejezed? Vagy van másik DS-ed is?
Egyik nap előkaptam egy 2002es 576Kbyte-ot,akkor az 576ban GB játékok 7-12ezer között voltak, GBA 14-17 ezer között. Ahhoz képest a mai árak elég barátságosak. Bár kiváncsi vagyok anno ki vett ennyiért GB,GBA játékot. -
#20560 nem kell a pénz, van. de wii-t vennék. nem gáz, hogy 1 gém 14k.... -
#20559 Kell a pénz? Nekem is fekete van és nagyon szeretem... -
#20558 El nem adnám a drágaszágot... árulóóó :-D -
#20557 Fekete DS LITE eladó. megkímélt gép, fóliázott kijelzővel. hozzá akad m3 ds real kari + 2 giga micro sd. pesten megtekinthető, átvehető.
érdeklődni /árat irni/ priviben lécci. köszi. :) -
#20556 Nekem is... iszonyat színvonalas, beszteszt NDS 3D graf evör, no meg a játékmenet.
Kár, hogy most a 3. résszel kell tolnom, de azért azt sem bírom letenni. -
#20555 Megvan a FF4 !!! :D Megint nem aluszok :P -
#20554 Hello! Érdekelne eladó Hotel Dusk és Mystery Dungeon: Shirew tha wanderer -
#20553 azt az ajtot felülröl lehet kinyitni,keress egy másik utvonalatt (ott a térkép a házrol)
aranyszinü ajtok meg,vannak irva számok pl:573 egyikhez,fogod magadat,és a pénzed legyen ugyanennyi,ha 4-5 stb számjegyü a pénzed,azse baj,utolso 3 számjegy a fontos (például:573,2573,12573 stbstb) -
#20552 aha csak az a probléme hogy oda csak úgy lehet eljutni ha előtte a plafonban kinyitok egy fémajtót.azt hogyan kell?meg még annyi hogy vannak azok a gold doorsok és azokat hogy lehet kinyitni? -
#20551 fekete DS LITE eladó. megkímélt gép, fóliázott kijelzővel. hozzá akad m3 ds real kari + 2 giga micro sd. pesten megtekinthető, átvehető.
érdeklődni /árat irni/ priviben. köszi. :) -
#20550 ja a uccso seal,mikor bemehetsz majd ami eddig levolt zárva,oda felkell rakni a mina talisman-t.
illetve ha nem rakod fel meglepi,utána betöltesz ujra,és rakd fel:) -
#20549 aszem dimitri ahhol van másodszorra,van egy tükör a háttérben.
kell a paranoia skill (amivel a tükröknél tudsz teleportálni),és ott nyomd be a skillt,és nem dimitrivel kell bunyoznod akkor,hanem egy jobbal (és szerintem egyik legjobb skillt adja az ott,fejlödéshez csak azt használtam).
Az a paranoia is egy boss lesz majd,itt balra fennt van ö. -
#20548 ja meg az lenne a kérdésem hogy most tolom a dawn of sorrowot és abban ki a főellenség.csakmert ma megvertem másodszor is asszem azt a dimitriit vagy kit aki a tűzzel tud játszani, aztán miután letöltam jött az a fekete öltönyös fickó és aszonta hogy menjünk a templomhoz.aztán stáblista the end.de még fel sem fedeztem mindent!akkor most hogyvanez?plus asszem még van olyen ajtó amihez új magic seal kell tehát nem minden magic sealt sem szereztem meg. -
rumkola #20547 tudtommal igen
nekem G6-al megy, ami ugyebár egy az egyben M3 -
#20546 az EZFlash 3-in-1 Memory Expansion Pack for NDS Lite kompatibilis M3 real ds kártyával? -
rumkola #20545 A karaktereket játék közben is átválthatod, pl. fehér mágusról vörösre. -
#20544 Attól függ milyen karikkal tolod... nekem vannak favoritok, nagyon bírom a specializált mágiahasználókat (tehát nem a vörös mágusokat) és amiatt bizony nem nagyon bírom kezdetekben az ütéseket.
A normál csatáknál nem is volt gondom, a bossok közül volt 2-3 olyan eset amikor 1 ütésre leölték az egyik mágiahasználómat, aki történetesen pont a fehér volt ergo gyógyított ezerrel. Ilyenkor eszem ágában sincs újra kezdeni az egész labirintust/küldetést, nyomok egy PD-t és mehet tovább. Na ez megtörtént 4x, az 5. meg a mostani bossnál... így most nekem szívás van :-/