Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Alapgép( pormentes és karcmentes) carbon tokban + a két kijelzõn van védõfólia
-1 db Stylist + ajándékba egy csomag ( 3 db ) Stylist
-1 db tökéletes állpotú egyszer használt NEW Super Mario Bros játékprogram
-Supercard DS One Slot1-es kari + 1 GB japán SD kártya + kártyaolvasó
+ Extra: kérés esetén 7 DVD-nyi játék
Mindez: 38.000 Ft
holnap fogok vásárolni egy nintendo ds lite-ot.tudnátok ajánlani pár olyan oldalt ahonnan le tudok tölteni alapvetõ frissítéseket a ds-hez.különben m3real ds kártyát kapok hozzá úgyhogy ahhoz is kellenének frissítések.ja és még tudnátok ajánlani valamilyen jó konvertálóprogramot?milyen formátumba érdemes átkonvertálni ds-re a filmeket?
köszi
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Lalikum
Szóval ha most váltasz psp-rõl simán jó lesz neked, mert eleinte tényleg jó a ds.
grafika meg tényleg nem számit játékélménynél, de azt is hozzá kell tenni hogy ez emberfõl is függ. valakinek létfontosságú a pikszelséder, valaki meg a snes feelingü 2d spritékért bolondul. ;> (pl: én :C)
remélem bölcs voltam :C
porki fagyok fállalon
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
PSP & DS RULEZ!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a NDS emulátorok miért nem viszik a
Final Fantasy III- at? Tudom... Menjek át emulátoros részre, ahol ilyenekrõl írnak, de nem találtam, és ha valaki tudja, akkor válaszoljon már! Mert nagyon szeretném 3D- ben végigjátszani, nem Nintendo- s verzióban. Kösz szépen!
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Akkora Deja Vu feeling utott meg 😛 GC-en volt ugye az elozo CC.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ELADO FEKETE DS LITE !
Dobozával, minden tartozékával, R4ds kártyával (USB adapterrel)+Kingston 2GB MicroSD kártya. Budapesten átvehetõ!
Ár: 30.000 FT
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
nekem 30 dodós "számla" miatt szétkapták a csomit, és leugatott a dhl es, hogy a posta ktg is növelõ tétel... ami a winsunxról pl 50 dolcsevita.
Ár:28.000ft
Érd.:[email protected]\pm
(képet e-mailben kérésre küldök)
...vágod?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
...vágod?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
...vágod?
ha valaki rendel Gameyeeeah-ról paypallel, az szóljon, mert szívesen társulok! így csökken majd a postaköltség is 😊
...vágod?
1. Pokémon Mystery Dungeon : Explorers of Time
2. Pokémon Mystery Dungeon : Explorers of Darkness
<#law>#law>
...vágod?
...vágod?
Elvileg lesz 2. rész mint ahogy mobilra is de, hogy készül e már passz. Nem olvastam róla semmit.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tudtok valamit a folytatásról , készül az Orcs and Elves 2 DS ???
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.