24434
Nintendo DS/DS Lite
  • KILLER2
    Jajj, ne is mondd...De jó volt az a Ninja Gaiden. Egyik legjobb DS játék, szinte egyhuzamban végigtoltam.
  • rumkola
    A gagyogó kisgyerekekre hasonlító játékszereplők (zelda, final fantasy, animal crossing és a többi), mario és a királynője eleve röhejesen gyerekes pláne az ellenfelei (teki katona, meg szaladgáló gomba), Starfox és barátai a vadászgéppilóták, Megaman, Donkey Kong, Frogger, Sonic, a vértelen és brutalistástól mentes játékok. Ezek a kedvenceim és valószinűleg a DS húzócímei is. Egyetlen egy nincs közöttük ami nem gyerekes.

Nekem nagyon hiányoznak a Ninja Gaiden, Dementium és hasonló játékok.
  • Beast Machine
    Akkor kérlek írd körül, mit is jelent a te megfogalmazásodban az, hogy gyerekes. Mi számít gyerekesnek? Mi nem? A DS mitől az? Lehet, hogy a DS tényleg gyerekes, de ezt nekem akkor légyszíves deduktív módon érveld le, mert én nem így látom.
  • kisgabo
  • rumkola
    Semmiféle fikázás nem volt, csak azt tényt állapítottam meg miszerint a leggyerekesebb konzol. Ez szerintem rohadtul tény.
    Szó sem volt arról hogy szar, a graf meg nem érdekel annyira mint a játékélmény, ezért is vettem DS-t...
    :)

• shenmuedc #20498
    Léteznek ds-re is olyan discmagazinok mint psp-re?
  • huntofa
    kijött angolul az új Final Fantasy
  • xBIGMONEYx
    kép róla

http://i35.tinypic.com/2u43cxi.jpg
  • xBIGMONEYx
    hello!!
    haverom eladja a ds-ét!!
    4 hónapos, alig használt, szép állapotban.

-Töltővel,ceruzával (alap), van még hozzá R4 Revolution kártya +2GB-os microSD kártya+usb-s olvasó. Ajándék 2db NFS Pro Street + 1db Super Mario 64 DS játék és gyűjtemény dvd-m 3gb játékkal + progikkal stb.

Mindez: 40.000Ft (lehet alkudni) tel: 0620-942-06-16
  • Beast Machine
    ja, rumkola ez nem célzottan neked szólt, hanem úgy nagy általánosságban, ne vedd magadra ;)
  • Beast Machine
    bocs az előző kirohanásokért, csak az agyam eldurran, amikor ok nélkül, alaptalanul fikázzák a Ds-t, csak azért mert az ún. "HáCé géjmerek" egész nap a PSP-jükkel, meg a FailBox360-ukkal döglenek, és a grafikára, meg a 89,7 l/élőlény mennyiségű vérre fappolnak egész nap :C
  • Beast Machine
    Ja, még elmondom, hogy igen, játszottam a GoW1-el, végig is vittem, nem volt rossz, de a 2. részre már nem tudtam magam rászánni. Egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen nuku-ész-ütsz-oszt-mész típusú játékot az egekig kell magasztalni. Oké, kikapcsoló, ha frissen jössz haza a műszakból, na de könyörgöm, ne ebből álljon az egész játék! Nézzük meg a Metroid sorozatot (főként a Prime-okat)! Hol van Kratos Samus nénjétől? :)
  • Beast Machine
    Már megint ez a "gyerekes" jelző. Az? Talán. És akkó' mi van? Jó játékok jönnek ki rá? Nagyrészt igen. Élvezetes vele játszani? Mi az hogy!! Többet nyújt (féként játékélményileg), mint a riválisa(i)? Ezt ugye nem kell ecsetelnem.

God of Warről meg annyit, hogy szép a grafika, meg fröcsög a vér, oszt ennyi. Mész előre, néha picit gondolkozni kell, aztán megint gyakni egy fél órát, aztán 5 percet agyalsz, mindezt hiperlineárisan, könyörgöm, ennél még a SNES-es Super Metroid is összetettebb.
  • shenmuedc #20490
    Ha valakinek kell van egy linksys acess pointom amit úgy kaptam még használva is csak kipróbálni volt 4 gigás micro sd-ért cserébe.
  • S8DJ
    Ráadásul a Linksys-t a Cisco Systems fejlesztette ki + linux alapú (ugy tudom)
  • rumkola
    Azért egy God Of War üt.
    :)))
  • Borgi
    nekem tetszik
  • gery1113
    Szerintem meg az a jó, hogy gyerekes. Ki akar itt felnőni?
  • Risu Führer
    jááj neeee
  • KILLER2
    A gyerekesség igaz. Igen, nekem ez a fő bajom ezzel, hogy nagyon gyerekes. No mindegy, ez nem zárja ki, hogy jó játék legyen.
  • rumkola
    A nagy konzolokra készülő is ilyen cell shaded grafos lesz, csak nem ennyire gyerekes.
    Azért nyugodtan bevallhatjuk magunknak, hogy a DS a leggyerekesebb konzol.
  • KILLER2
    Nem vészes, csak hát azért manapság mást vár az ember, ha azt hallja, hogy Prince of Persia. De egy próbát megér, lehet, hogy jó lesz.
  • rumkola
    Nekem tetszik.
    :)
  • KILLER2
    Hát, ez elég gyengének tűnik.
  • Sheltem

Prince of Persia DS ... OMG
  • TrIp
    ez a srác usb portot hegesztett a routerére? OMG
  • orkenyid
    "gép nélküli torrent és ftp letöltésekről nem is beszélve"
    SD-kártyával képes rá
    http://www.powco.net/wrt/
  • TrIp
    mármint mi az ami tud olyat? a linksys? ahhoz kéne usb port is:)
  • orkenyid
    Linksys WRT54GL annyival jobb mint a többi, hogy nem saját sw van rajta, hanem linux, igy joval stabilabb, gyorsabb, illetve jóval több dolgot lehet rajta állítani DD-WRT-vel, mint egy akármilyen más routeren ilyen árkategóriában.
    Szerintem bőven megéri azt a pár ezrest pluszba.
    Trip: ha moddolod, tud olyat is :)
  • kisgabo
    mondjuk, én használom psp, pda, laptop... és a problémamentesség megérte a felárat.

persze mindenki azt vesz amit akar, van 5k ért is wifi rúter...
  • rumkola
    minden cucc kínai

nds-hez meg nem tudom mifasznak kellene többtízezres router
    :)))
  • kisgabo
    az 500-as asus se drága, de ő a 10 ropi alatti china cuccokat preferálja.
  • TrIp
    OFF/
    akkor nekem lexus-om van...
    amúgy szerintem ekkora különbség nincs ebben az árkategóriában. az a netgear router is tudja a legtöbb funkciót mint a linksys, csak az utóbbi márkás és főleg emiatt van az árkülönbözet.
    de ha már itt tartunk... egyik sem tud például usb-s nyomtatót vagy hdd-t megosztani, mint az asus-om. a gép nélküli torrent és ftp letöltésekről nem is beszélve. ilyen funkciókért megéri több pénzt adni, egy márkanévért nemannyira :)
  • kisgabo
    van akinek audi, vanakinek lada. neked az utóbbi, mert sajnálod a jóra a lét. ennyi.
  • Sephi
    7000 Huf.
  • kozmiviktor
    Vki DSL-hez nem tud Browser ram packet ? Akinek nincs szüksége rá és Ezflash 3in1-ja van vagy nem tom. előre is köszi a válaszokat :)
  • S8DJ
    én linksys-t 9k-ért vettem
  • rumkola
    Legjobb tplink 642G is 6K körül van.
  • rnd
    Azt nemtom hogy egy router mitől "fasza" de netgear-t már 6900ért is kapni...
  • kisgabo
    13k egy fasza linksys rúter /wrr54gl/ inkább má azt vennék, mint újonnan ilyen wifi pent...