Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jrpg-ket nem szeretem, gta4 meg inkább vicc kategória sajnos.Inkább átrágom magam a 2db psp-s verzión.
Keviny: PSP-re.. 😊
S így PSP után , bántja a szemem a kis felbontás a DS-en.. 😊
Igaz annyi játék nincs rá mint DS-re de ezek tényleg lekötnek jobban, már amennyi idõm van játszani. 😛
Szóval akinek kell a lite-om írjon privit, alkudozhatunk is, vagy csere is érdekel ipod-ra, persze ráfizetnék. 😊
Töltsük le az internetet!
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
mivan kihalt a topic?😄
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
35,000 Ft
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Egyszer használt , tökéletes állapotban.
Ár:33.000ft
Érd.:[email protected]
(képet e-mailben kérésre küldök)
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
The legend of Zelda - A link to the past
Four swords
Ha érdekel valakit PM-ezzen! <#idiota>#idiota>
PSP & DS RULEZ!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
imádnám :C
porki fagyok fállalon
GTA IV? N64 Classics?
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
N64 ds játékok
Mivel április 1.jei a hír vagy kamu vagy nem.Erõltetettek ezek az április 1.ei faszságok.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
fekete r4ds el (tokkal,papírral,dobozzal,memokártya olvasoval, cd-vel), 2 érintõceruzával , dobozával, papírjával és egy fekete 2 részes övre fûzhetõ , vállra akasztható erõs anyagú lowepro tokkal ( nem ds tok de tökéletesen jó bele). kb 20-40 játékot adok hozzá + egy 2gb-os sandisk microsd-t sd átalakítóval.
ár:35.000 HUF
Email: [email protected]
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
szerintem gta advance is elég feelinges, elég soká elvittem :C
(és az a 3-nak nolt ijen gba-ra kreált verziója nem a 2-jé ;>😉
porki fagyok fállalon
Ha van ilyen kérem ossza meg velem valaki a nevét (esetleg egy link is jól jönne)
Elõre is köszönöm!