Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Van tarcsiba a régi, elég az ha esetleg érdekel valami. 😊
Jrpg-ket nem szeretem, gta4 meg inkább vicc kategória sajnos.Inkább átrágom magam a 2db psp-s verzión.

sztem tartogasd a gépet , most jönnek a jó cuccok( szinvonalas japán rpg-k , GTA4... és a többi be nem jelentett játékról meg nem is beszélve)

Csibe001
Elég régóta foglalkoztam a DS-el, s már tényleg soha nem használom, ezért akarok megválni tõle.Sztem beleuntam már a sok fosba ami kijött rá.Lehet az a baj, hogy eleinte mindet ki akartam próbálni s így ráuntam.S már csak a nagyobb neveket játszottam rajta egy ideje.De most már azok sem érdekelnek, s már egy játékot se tudnék mondani amit újrajátszanék.Talán a Castlevaniakat meg a New Super Mario Bros-t de azok meg megvannak eredetiben úgyhogy a régi ds-el játszhatok rajta, mivel azt nem adom el, mert kb semmit se kapnék érte.

Keviny: PSP-re.. 😊

S így PSP után , bántja a szemem a kis felbontás a DS-en.. 😊
Igaz annyi játék nincs rá mint DS-re de ezek tényleg lekötnek jobban, már amennyi idõm van játszani. 😛

Szóval akinek kell a lite-om írjon privit, alkudozhatunk is, vagy csere is érdekel ipod-ra, persze ráfizetnék. 😊

KILLER2
Most fejeztem be a Ninja Gaiden Dragon Swordot. Hát azt kell mondjam, hogy ritka jó játék volt, cask sajna elág rövid, mintössze 5 óra volt, amíg vágigjátszottam. No nem baj, asszem megint belekezdek, mert szerintem ez az eddigi egyik legjobb DS játék.

Töltsük le az internetet!

Keviny
mire váltottál?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

edios
Én egy porszívóhangú, hardveresen megbízhatatlan lemezkarcoló alkalmatosságra.<#buck>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

kisgabo
éd? ds árából veszel egy cipõt, amit elhordasz egy év alatt aztán se cipõ, se ds. én se tolom minden nap, de ha a ds ára kell a túlélésemhez... akkot már rég rossz.

Csibe001
Én pl nem gyûjtök, csak beleuntam nagyon, mióta van ds, azóta játszottam vele, s már vagy fél- 1 éve alig alig nyúlok hozzá.Ez van sajnos.Én váltottam. 😛

Totis
Mire gyûjt mindenki?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Én is árulom a ds-em csak ennyi hírdetés után nem volt pofám kiírni ^^

Nexxuss
Professor LAyton fólia 9000

mivan kihalt a topic?😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

edios
Eladom teljesen újszerû, hibátlanul mûködõ, karcmentes, fehér Nintendo DS Lite konzolomat, mellé pedig adok egy M3 Real flashkártyacsomagot, és egy 2 Gb-os Kingston MicroSD kártyát, papírokkal, dobozzal (valamint term. töltõvel), és egy eredeti Brain Training c. játékkal. Mindössze néhány hétig volt használva.

35,000 Ft

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Eladó New Super Mario Bros - 4.000 Ft

Egyszer használt , tökéletes állapotban.

butyokanime
Elkelt a ZELDA! sry 😊

PSP & DS RULEZ!

VLB
Eladó Brain Age 2000 Ft

vegyétek vigyétek

Lalikum

Van aki már végigvitte a Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates-t?
Panzeradler
Eladó egy Nintendo DS Lite M3DS REAL-al 1gb Sandisk Micro SD kártya Eredeti New Super Mario Brosal
Ár:33.000ft
Érd.:[email protected]
(képet e-mailben kérésre küldök)
Nexxuss
eredeit fóliás Professor Layton kell valakinek?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

kisgabo
kizárt, még nem vettük meg, spórolás megy. warez meg ugye nincs. <#idiota>

butyokanime
Lenne egy eladó Eredeti Zelda játékom GBA-ra 😊

The legend of Zelda - A link to the past
Four swords

Ha érdekel valakit PM-ezzen! <#idiota>

PSP & DS RULEZ!

CHEAPBOY
gaiden sword, FF Crystal raktáron...., már ha eddig nem jáccottátok szénné😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hogy azt a keretezést én miért nem láttam😊
Végülis ha a keretezést és vastag betût nem vesszük akkor tényleg nem derül ki... kábé a legelsõ mondat hogy tréfa csak...
Az a baj,hogy az írásból sem derül ki,hogy ez még az április 1jei okosság,vagy már tényleges hír,de nekem elég gyanús az a 20dolláros ár,Nintendo nem arról híres hogy ilyen áron adná a játékait😊
Borgi
nemtom, én mig uj volt ds, azthittem hogy kb 10szer ennyi n64 port lesz rá. mint am,ennyi most van :C
imádnám :C

porki fagyok fállalon

Keviny
na mivel április másodika van már, ezért akkor tisztázzuk hogy mi várható VALÓJÁBAN!

GTA IV? N64 Classics?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Sheltem
Nintendo 64 játékok jönnek dsre. Köztük egy zelda is.

N64 ds játékok

Mivel április 1.jei a hír vagy kamu vagy nem.Erõltetettek ezek az április 1.ei faszságok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nem ad ki "mostanában". Idén tuti nem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ha gondolod nekem van egy eladó fehér ds lite-om 😄😄😄
fekete r4ds el (tokkal,papírral,dobozzal,memokártya olvasoval, cd-vel), 2 érintõceruzával , dobozával, papírjával és egy fekete 2 részes övre fûzhetõ , vállra akasztható erõs anyagú lowepro tokkal ( nem ds tok de tökéletesen jó bele). kb 20-40 játékot adok hozzá + egy 2gb-os sandisk microsd-t sd átalakítóval.

ár:35.000 HUF
Email: [email protected]
Szerintem megéri. Mint ahogy lentebb látod a Crysis is elfut ezen...

Risu Führer
jav. újabb

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Risu Führer
szevasztok.szerintetek most megéri beruházni egy ds lite-ra vagy a nintendo ad ki mostanában egy újavv kézikonzolt?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Tinman
Egész jónak tûnik a DS Crysis, szerintem veszem, PC-n is bírtam:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

VLB
ne szarozz, rögtön Crysis 2-vel helyettesítsd!

Lalikum

Rip
Aham, ma igen. Csak mikor a kép napvilágot látott, még március volt...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

akkor gyárts EGY UGYAN ILYET , csak a GTA 4 heylett ird be a CRYSIS-t ha megteszed és látszik rajta hogy prfi munka akkor megdícsérlek , ne csak a szád járjon

Panzeradler
HUUU
asszem még se adom el msot kezdenek jó neves játékok kijönni rá<#vigyor2>
KILLER2
Azok voltak már. Bár az UT még nem. Jöhetne egy C&C: Tiberium Wars is. És peresze hogy maradhatna ki a Crysis. Este majd gyártok screenshotot is.

Halo DS,Unreal Tournament III DS,Gears of War 2 DS stb.
és most örülsz hogy nem lesz PSP-re?
Április elseje van. Ilyen listát tudok én is gyártani. Milyen játékot szeretnétek rá? 😄

Csibe001
Akkor hajrá. 😊
Én is tudnék de nem fogok. 😊

dehogy nem , simán DSre való ( mivel nem lesz PSPre <#eplus2> ), mi BÁRHOL GTA4-ezhetünk ahol kedvünk tartja.

KILLER2
Ja bocs, akkor a 3nak. Meglátjuk miylen lesz. Nem õrülok meg érte, de azért várom, már csak kíváncsiságból is.

Borgi
ha felülnézetes lesz akkor.. ÜBERJÓLESZ.
szerintem gta advance is elég feelinges, elég soká elvittem :C
(és az a 3-nak nolt ijen gba-ra kreált verziója nem a 2-jé ;>😉

porki fagyok fállalon

Csibe001
Szuper lesz, max felülnézetes. 😊
GTA nem ds-re való.

KILLER2
Uhh...ez jó. Kíváncsi vagyok rá, hogy hogy oldják meg és mekkora lesz. Elég rég volt GTA kis konzolra. Mondjuk PSP-re volt 2 is, szóval itt most a nintendo cuccaira kell gondolni, amibõl legutóbb (és ha jól tudom elõször) a GTA2 volt GBA-ra.

GTA 4 jön DSre!!!!!!!!!

shenmuedc
Akarom mondani könyv olvasó
shenmuedc
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy létezik e ds-re olyan program ami könívolvasó és mp3 lejátszó egyben. Tudom a moonshel mindkettõt tudja de nekem olyan kéne ami a kettõt egyszerre futtatja.

Ha van ilyen kérem ossza meg velem valaki a nevét (esetleg egy link is jól jönne)

Elõre is köszönöm!