Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak nálam probléma, vagy mindenki másnál is szaggat az iDeas emulátor (a no$GBA nem olvassa be a romokat)? a kép, a hang, meg minden! pedig nem hinném, hogy ennyire padlóhoz kéne vágnia a gépemet...
...vágod?
Ugy emlékszem,azt nem rakják kell fel,megkapod,és a menüben lesz a jele majd.
Ott ahol menteni leeht,kollekciod van ot jobb szélén nézd meg,max ha tönkreteszed a kezöd szigeten lehet javitatni,csávonál,aki a hajo részeket lehet kicserélni.
Ott ahol menteni leeht,kollekciod van ot jobb szélén nézd meg,max ha tönkreteszed a kezöd szigeten lehet javitatni,csávonál,aki a hajo részeket lehet kicserélni.
hello!
valaki segítsen!!
zeldában megszereztem a salvage arm-ot amivel kincset lehet kihúzni a tengerbõl de valamiért nemtudom a hajóra tenni!!:/
kell még hozzá szerezni valamit vagymi?
elõreis köszi a segítséget!!😊
valaki segítsen!!
zeldában megszereztem a salvage arm-ot amivel kincset lehet kihúzni a tengerbõl de valamiért nemtudom a hajóra tenni!!:/
kell még hozzá szerezni valamit vagymi?
elõreis köszi a segítséget!!😊
Ez abaj, pedig naon jó game!!!
Egyébként nem ide való ,de hátha vannak zelda fanok itt!
Nintendo 64-re van egy tökéletes állapotban lévõ Zelda - Majora's Mask nevû jétékom ami eladó.Kazettán egyetlen karc sincs, doboza és nagyon szép állapotban van, leírása is megvan, akit érdekel az légyszi írjon rám, árban megegyezünk.Köszke
Egyébként nem ide való ,de hátha vannak zelda fanok itt!
Nintendo 64-re van egy tökéletes állapotban lévõ Zelda - Majora's Mask nevû jétékom ami eladó.Kazettán egyetlen karc sincs, doboza és nagyon szép állapotban van, leírása is megvan, akit érdekel az légyszi írjon rám, árban megegyezünk.Köszke
PSP & DS RULEZ!
Mik az ideális beállítások a Bachdpg programban?
Próbálkoztam több beállítással is de gyors elmozdulásokkor mindíg leáll a kép és csak a hang megy tovább. Jó hogy 15 képkockával megoldható a dolog de jó lenne ezen továbblépni 24-re. Ez megoldható, esetleg egy másik lejátszóval?
Most moonshelt használok m3 real kártyával.
Próbálkoztam több beállítással is de gyors elmozdulásokkor mindíg leáll a kép és csak a hang megy tovább. Jó hogy 15 képkockával megoldható a dolog de jó lenne ezen továbblépni 24-re. Ez megoldható, esetleg egy másik lejátszóval?
Most moonshelt használok m3 real kártyával.
nézzétek el a megfogalmazásom , hisz hajnalban írtam. javítom: DS-en olyan ritka a yogioh játékos , mint a fehér holló <#papakacsint>#papakacsint>
DS-en olyan ritka a yogioh játékos , mint égen a csillag. <#nemtudom>#nemtudom>
hi mindenkinek
idõ hiánya miatt eladó egy fehét DS lite + EZFlash V + Slot 2-ben GBA\Rezgõ kombó. Az EZFlash 5-höz gigás Sandisk micro SD-t adok (átalakítóval normál SD-re). szvsz bõven elég a gigás kártya a DS játékokhoz, nagyon kicsik (10-20 db ráfér 1x-re). a kijelzõn nincs pixelhiba, a gép maga megkímélt állapotban van. a csomagot nem bontanám meg.
Ár: 30 ezer.
idõ hiánya miatt eladó egy fehét DS lite + EZFlash V + Slot 2-ben GBA\Rezgõ kombó. Az EZFlash 5-höz gigás Sandisk micro SD-t adok (átalakítóval normál SD-re). szvsz bõven elég a gigás kártya a DS játékokhoz, nagyon kicsik (10-20 db ráfér 1x-re). a kijelzõn nincs pixelhiba, a gép maga megkímélt állapotban van. a csomagot nem bontanám meg.
Ár: 30 ezer.
hi all!!!
aki akar most játszani yugioh-t DS-en az keressen meg PÜ-ben!!! kellene egy 4edik ember a páros duelhez!!!!KÖSZI!!
aki akar most játszani yugioh-t DS-en az keressen meg PÜ-ben!!! kellene egy 4edik ember a páros duelhez!!!!KÖSZI!!
PSP & DS RULEZ!
szevasztok
az lenne a kérdésem hogy a jam sessions játékba nem lehet valahogyan betenni saját dalokat?
az lenne a kérdésem hogy a jam sessions játékba nem lehet valahogyan betenni saját dalokat?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Kingston microSD és japán gyártmány legyen ->nálam ez a nyerõ
itt:
tudtok mondani ritmusjátékokat olyat mint pl a Elite beat agent, de mindenképpen olyan amibe ijen cuccokat kell böködni
Pedig vannak jóóó japán zenék 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Egy csomó mindentõl függ, hogy mennyit bírja az akksi. Nekem a Lite-om max fényerõvel szintén kb. bírja szerintem, bár nem nyúzom annyit egyhuzamban. Attól is függ pl., hogy milyen játékot tolsz rajta, ami brutálban kihasználja a hw-t, az jobban fogyaszt, mint egy tetris. (fõleg emulátoroknál feltûnõ)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
80%ban japán zene , 20%ban klasszikus "világzenék" pl Bethowenn meg a hasonlók
Jók az ilyenek, csak az a bajom velük, hogy (nagyob) nem bírom a kínai/japán zenét és ezek alatt meg gondolom azok bennek.
Töltsük le az internetet!
Nekem nem tudom, hogy utángyártott van-e. Egyszer rendeltem, azt most 2 van, az eredeti, meg ez. Gyártót nem nagyon láttam rajta megjelölve. Kínai betûk vannak rajta és ott is gyártották, meg rá van írva, hogy N-DS Lite. Viszont elég ócska a burkolata, mert van egy mûanyag keret neki és rá van húzva egy erõs papír borítás, anélkül csupasz és a DSbe sem egyszerû betenni. Mondjuk akkor úgy nézett ki, hogy a töldõ a rossz, vettem is újat, de a régi akksival így sem bír sokat, szóval hamarosan kipróbálom ezt. Remélem, hogy nem valami ócska izé, ami tönkrevágja a DSt.
Töltsük le az internetet!
Tényleg valaki próbált már utángyártott akksit,bír annyit mint az eredeti?Láttam 3600ért Brandot,nem tudom hogy megéri-e olcsóbbat venni.
énis az okosító kártyára gondoltam h azmiatt😊
de akkor jólvan megnyugodtam😄
de akkor jólvan megnyugodtam😄
nekem is csak pár óráig bírja az aksi... szóval ne aggódj. PSPjé hamarabb lemerül...
Nekem is olyan 7-8órát bírja az akksi,de nekem már lassan 2éves lesz. De amúgy az okosító kártyák kicsit jobban szívják az akkut.
hello!
az gáz hogyha csak 5-6 órát bírja az aksi?
csak azért mert a héten vettem a ds-em...
az gáz hogyha csak 5-6 órát bírja az aksi?
csak azért mert a héten vettem a ds-em...
Nem kell valakinek egy eladó eredeti Brain Training 2?
Mindenképpen javasolt a képernyõfólia használata. Fel lehet rakni buborékmentesen csak kicsit játszani kel vele. Van hozzá egy buborék-kisimító lapocska.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
mint=mind
Hátradõlhetsz, ha nincs paypal, nincs külföldi rendelés se. Normális helyek mint elfogadják, ahol meg nem, ott nem biztos hogy szabad rendelni...
Jó, csak a lényeg az lenne, hogy 4 fõvel tudunk-e vele játszani, nekünk most ez számít 😊
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
A paypal 100% megbízható, a nagy kérdés az: mennyire megbízható vagy te és a géped?
Szállítási idõ: 1-2 hét.
Szállítási idõ: 1-2 hét.
mert nincs magyarnyelv és 12 éves vosk ugyhogy nem nagyon tudom még az agolt... azért kössz hogy válaszoltál !! am meg todtam hogy mi a paypal de nem mernek anyámék csinálni mert hogy biztos lelopják a pénzt a bkátyárol stb am mennyire megbizható a paypal ??
Üdv, aki ismerõseb multis játékok erén, légyszi írjon pár olyat, ami DSen 4en lehetne nyomni, akár single- akár multicard game. kösziköszi^^
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Tudtok 4 személyes játékot? 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
srácok, megéri/érdemes a DS képernyõire védõfóliát rakni? láttam pár ilyet, de ahogy nézem, nem nagyon lehet buborékmentesen felrakni õket, akkor meg inkább csak csúfítja a gépet, meg nehezíti a játékot (ugye a légbuborékok miatt). Vagy tényleg nagyon sérülékeny, és mindenképp rakjak rá?
...vágod?
Valahogy sejtettem hogy ez lesz a következõ kérdésed <#vigyor2>#vigyor2> miért nem ezt kérdezted elsõre?
Úgy vásárolsz náluk mint bármilyen más webshopban. Kiválasztod az árut, kosárba rakod, ha befejezted a válogatást kiválasztod a szállítási módot, paypal-el fizetsz és a paypal-es címre jön a csomag. Ennyi.
Következõ kérdés: mi az a paypal? Online fizetési mód, egy dombornyomott bankkátya segítségével tudsz pénzt küldeni az interneten anélkül hogy a fogadó fél hozzájutna a bankártyád adataihoz.
Másfelõl: ha annyira nagyon kell róla az infó mi a rákért nem olvasol utána a dealextreme-en? <#confused>#confused>
Úgy vásárolsz náluk mint bármilyen más webshopban. Kiválasztod az árut, kosárba rakod, ha befejezted a válogatást kiválasztod a szállítási módot, paypal-el fizetsz és a paypal-es címre jön a csomag. Ennyi.
Következõ kérdés: mi az a paypal? Online fizetési mód, egy dombornyomott bankkátya segítségével tudsz pénzt küldeni az interneten anélkül hogy a fogadó fél hozzájutna a bankártyád adataihoz.
Másfelõl: ha annyira nagyon kell róla az infó mi a rákért nem olvasol utána a dealextreme-en? <#confused>#confused>