24434
Nintendo DS/DS Lite
  • ReTeK
    metal slug :-)
  • Bitke
    Hoppá és elfelejtettem , hogy GBA-s gamekat is mondhattok , amik jók , meg feltétlenül ki kell próbálni !
  • Bitke
    Hali all !

Szóval , tudom már sokszór leírtátok , hogy kinek mi a TOP 10 game , de nekem , tudnátok ajánlani olyan játékokat , amikkel ellehet lenni egy 2-3 napig . RPG , Action ..... meg ilyenek (Heroes of Mana, Children of Mana,Final Fantasy Tactics A2 .....) . Amugy meg házi programokat is ajánltok ? Elöre is köszönöm nektek !
  • CHEAPBOY
    Tényleg?:O Pedig én alig tudtam letenni (végig is zúztam), jóféle elvontabb Japán cucc, sok-sok újító dologgal. A harcrendszer pl., pazar.
  • orkenyid
    Ja, meg az összes beállítás elveszik ha kiveszed az akkut :)
    Nyugodtan lehet rátölteni, lemeríteni 0-ra nem érdemes.
  • Borgi
    itt anno nagoyn le lett hurrogva az a játék ;>
  • CHEAPBOY
    celluxxal odacsapod:D

• CHEAPBOY
    Ultrafasua World Ends With You boxart nincs is?:)

Pedig milyen jó géjm az.

FFIV-nek meg szerintem szebb az amcsi doboza:)
  • lowdog
    azt látom hogy egy csavar fogja a fedelet, azt gondolnám van rendes menete, de mint mondtam nem próbáltam még :)
  • rnd
    Csak a psp-t eleve úgy tervezték hogy ki-be kapkodod az akksit, a ds-t meg nem. Sztem nem ér a csavarozgatás annyit, nem is beszélve amikor kiszakad a menet a műanyagból és többé nem tudod visszarakni a "fedelet".
  • lowdog
    ha gyakran akarod otthon használni hálózatról, lehet hogy érdemes kiszedni az akksit arra az időre, a PSP-nél ez működik, DS-nél nem próbáltam, így nem lesz baja az akksinak.
  • Tinman #20612
    Ja, aztán játszol vele 30 percet megint rátölt, megint kikapcsol, majd megint rátölt... ^^
  • orkenyid
    Bedugva lehet hagyni, nem tölti túl (lekapcsol a töltés magától ha tele van)
  • Tinman #20610
    Li-ion akksi miatt hosszú távon nem tesz jót az állandóan bedugott töltőről üzemeltetett kütyü!
  • Tinman #20609
    UK-t akartam, csak sok volt az epres fagyi :-D
    Mondom XBox, mondom PS2 :-P
  • mrmilan
    Na ezt utólag elolvasva, jól "megaszondtam"!
  • mrmilan
    Sziasztok!
    Tegnap vettem meg a hőn áhított DS Lite készülékemet. A színen sokat vacakoltam, de merészen a pirosat választottam. Atomnagy ez a kütyü, imádom. Egy láma kérdésem lenne, kezdő felhasználó lévén. Ha feltöltött az akksi, akkor hálózati csatlakozóként funkcionál a töltő, vagy mindenképpen ki kell húzni a konnektorból? Lehet baromság amit kérdezek, de ha hálózat van a közelben, egyszerűbb bedugva hagyni, hamár úgyis a közelben van a konnektor. Otthon érdemes hálózaton hagyni?
  • rnd
    Ja... és olyasmit még nem láttam soha hogy PAL US. Ezt honnan szedted?
  • rnd
    Mondom ASZTALI... mondom KONZOL...
    A pécé nem konzol, a gba meg nem asztali jóember
    NES,SNES,N64,Gamecube,wii,ps1,ps2,ps3,xbox,360 mind régiófüggő.
  • Tinman #20604
    Adistar TR3-asom van -mer', hogy offical tereprunner vagyok- és 34k volt. Te nem ismered az árakat úgy fest semmilyen fronton.
    Na tényleg befejeztem, elnézést a DS userektől, őket nagyon szeretem :-)))
  • rumkola
    Ezt a gyerekes vitát feltétlenül itt folytassátok a DS totyikban, mindenki nagyon kíváncsi rá!
  • lowdog
    jaja, és egy normális futócipő 150k, ezért a wiifit jobban megéri.

inkább hagyjuk...
  • Tinman #20601
    300.000 Ft egy normális gitár + a tanár 3000+ÁFA/alkalom.
    Sajnos nekem erre nem telik.
  • lowdog
    félreértés ne essék, a wii fit szerintem is szar, nongémer baromság, ami helyett érdemesebb kimenni a szabadba, hogy "ugyanazt" csináld.
    viszont a gitárosokról is kb ugyanez a véleményem, ezért furcsállom hogy így lenézed a wiifitet, holott nekiállhatnál gitározni tanulni, csak lusta vagy hozzá (és nem kellenek a rossz kifogások )

tőlem játszogass csak a kis műanyag gitároddal...
  • Tinman #20599
    Annyira azért nem.

PS2: Pal vagy NTSC-re kell figyelni.
    XBOX360: Nagyon sok cím regionfree, ami nem ott meg veszed a PAL US verzsönt.
    PC: Tök 8, jöhet minden... jön is :-D

Éppen 20 perce sincs, hogy FF I-II GBA, FF IV GBA, FF V GBA-ra lecsaptam egy olyan sellernél aki 383 terméket adott már el és a feedbackje 100%-os. Term. csak new, sealed cuccot veszek.
    Postaköltséggel a 3 gém 11k.
    Idehaza? Idehaza 24-ból úsznám meg! 576 és egyéb lehúzó helyeken pedig szépen elérném a 30.000 jó magyar forintot.
  • rnd
    Régió minden asztali konzolnál gond. Kivéve ha csippelsz (már amelyiket lehet)
  • Tinman #20597
    Te én összerendeltem már a fél világot :-D
    Ebay és only power seller és csak 98%-os positiv feedback esetén.
    A régió akkor gond, ha nem figyelsz... csak olyat rendelek, aminél a részleteknél látni, hogy tuti menni fog.
  • kisgabo
    honnan rendelöl? amcsi ebay-ról hallottam jókat, hogy a gém jóval olcsóbb postával is... csak a régió nem gond?

gondoltam pc re próbaképp rendelek egy cod4 et.
  • Tinman #20595
    Faxom, Wii-re még FF sincs... GBA kompatibilitás miatt NDS-re vagy 1000 játékórányi FF van :-))
    Játékokat meg rendeld külföldről nálam wrz még próbaképpen sincs mióta megy a külföldi rendelgetősdi.
  • SirArcheer
    Nekem X360 is van.
    De a játéknál vársz fél évet, és fél/ negyed áron megkapod a játékot.
  • kisgabo
    WII ugyanúgy nintendo, majd ugyanazon játékokkal, csak éppen nem vágható zsebre, és tolhatjuk ketten is... mondjuk, filozofáltam x360-on is, de ott is kiadós árak vannak a játéktokokra írva..

azé a m3 ds real mindig rulez..
  • Nuki
    Az azért nem volt gyenge...Arra lennék kiváncsi honnan szedte össze ezt a sok vackot? :D

Inkább nézzétek meg a Wii-s South Park részt. Azon a Wii fanatikusok és a vííí utálók is egyaránt nevetnek mert jó rész ^^
  • Tinman #20591
    Te vagy a hibás!
    Te adod el az NDS-ed egy Wiic miatt... ez lelkileg teljesen tönkretett, lehet emós leszek miattad
  • kisgabo
    miért kell a wii miatt a ds topikban örjöngeni? azt vesz mindenki amit akar.
  • Tinman #20589
    No-no... nem vagyok Nintendo ellenes, ugyanis a NES, GBA, NDS vonaluk nélkül a világ, nagyon, de nagyon szegény hely lenne gamer szemszögből.
    Ajánlom Nerd Nintendo kiegészítő tesztjét a youtube-on... elképesztő az a sok useless szemét amit az értelmes termékeik mellett a piacra okádtak.
    Nem mellesleg 2 db NDS tulaja vagyok.
  • Tinman #20588
    Nem kell osztanom az észt, hogy a Wii Fit szar, mert köztudott. Persze, mindig akad pár bégető fogyasztó, akinek pont ez kell pár hétre, hogy aztán meg majd stikában fele áron túladjon rajta egy másik bocinak.
  • lowdog
    szánalom hogy itt osztod az észt hogy a wiifit szar, miközben neked az remek szórakozás, hogy úgy teszel mintha zenélnél a műanyagjátékodon.

ha jól szorakozol vele akkor nem tökmindegy? nem kell válaszolni, csak azért szóltam hogy esetleg nézz magadba egy kicsit, hátha.
  • Balin
    hello!
    eladó 1 ds lite!!
    kb 3hónapos vanrá még 9hónap gari!!
    van hozzá m3real kártyám
    a gép hibátlan és ice blue szinü!!
    ha kell kép küldök!!
    35ezer forint!!
  • Totis
    Ha ennyire Nintendo ellenes vagy nem tudom mit keresel ebben a topic-ban.
    A WiiFit csak időtöltésnek lesz. A sportszenvedélyem kiélem edzés közben.

Amúgy az általad felsorolt "kiegészítőket" nem a Nintendo dobja piacra.
  • Tinman #20584
    Ja az más, ha már a RR3-hoz is jó, akkor már mindjárt más :-DDD
    Nézd meg a nintendo mennyi műanyaf mocskot okádott a világba... most is ezt teszi a Wii pénisszel, meg a Wii orállal...
    Én tényleg kívánom neked, hogy annyit használd, hogy soha ne tudj leszállni róla ;-)

Amúgy a GH vacak gitárja, jó a PC-s Frets on Fire-höz (ami kapásból ezres nagyságrendű zeneszám), no meg ezekhez:
    -GH 1
    -GH 2
    -GH Encore 80'
    -GH 3
    -GH 3 Aerosmith
    -GH 3 Metallica
    -GH 4