24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#20623 metal slug :-) -
Bitke #20622 Hoppá és elfelejtettem , hogy GBA-s gamekat is mondhattok , amik jók , meg feltétlenül ki kell próbálni ! -
Bitke #20621 Hali all !
Szóval , tudom már sokszór leírtátok , hogy kinek mi a TOP 10 game , de nekem , tudnátok ajánlani olyan játékokat , amikkel ellehet lenni egy 2-3 napig . RPG , Action ..... meg ilyenek (Heroes of Mana, Children of Mana,Final Fantasy Tactics A2 .....) . Amugy meg házi programokat is ajánltok ? Elöre is köszönöm nektek ! -
#20620 Tényleg?:O Pedig én alig tudtam letenni (végig is zúztam), jóféle elvontabb Japán cucc, sok-sok újító dologgal. A harcrendszer pl., pazar. -
orkenyid #20619 Ja, meg az összes beállítás elveszik ha kiveszed az akkut :)
Nyugodtan lehet rátölteni, lemeríteni 0-ra nem érdemes. -
#20618 itt anno nagoyn le lett hurrogva az a játék ;> -
#20617 celluxxal odacsapod:D
-
#20616 Ultrafasua World Ends With You boxart nincs is?:)
Pedig milyen jó géjm az.
FFIV-nek meg szerintem szebb az amcsi doboza:) -
lowdog #20615 azt látom hogy egy csavar fogja a fedelet, azt gondolnám van rendes menete, de mint mondtam nem próbáltam még :)
-
rnd #20614 Csak a psp-t eleve úgy tervezték hogy ki-be kapkodod az akksit, a ds-t meg nem. Sztem nem ér a csavarozgatás annyit, nem is beszélve amikor kiszakad a menet a műanyagból és többé nem tudod visszarakni a "fedelet". -
lowdog #20613 ha gyakran akarod otthon használni hálózatról, lehet hogy érdemes kiszedni az akksit arra az időre, a PSP-nél ez működik, DS-nél nem próbáltam, így nem lesz baja az akksinak. -
#20612 Ja, aztán játszol vele 30 percet megint rátölt, megint kikapcsol, majd megint rátölt... ^^ -
orkenyid #20611 Bedugva lehet hagyni, nem tölti túl (lekapcsol a töltés magától ha tele van) -
#20610 Li-ion akksi miatt hosszú távon nem tesz jót az állandóan bedugott töltőről üzemeltetett kütyü! -
#20609 UK-t akartam, csak sok volt az epres fagyi :-D
Mondom XBox, mondom PS2 :-P -
#20608 Na ezt utólag elolvasva, jól "megaszondtam"! -
#20607 Sziasztok!
Tegnap vettem meg a hőn áhított DS Lite készülékemet. A színen sokat vacakoltam, de merészen a pirosat választottam. Atomnagy ez a kütyü, imádom. Egy láma kérdésem lenne, kezdő felhasználó lévén. Ha feltöltött az akksi, akkor hálózati csatlakozóként funkcionál a töltő, vagy mindenképpen ki kell húzni a konnektorból? Lehet baromság amit kérdezek, de ha hálózat van a közelben, egyszerűbb bedugva hagyni, hamár úgyis a közelben van a konnektor. Otthon érdemes hálózaton hagyni? -
rnd #20606 Ja... és olyasmit még nem láttam soha hogy PAL US. Ezt honnan szedted? -
rnd #20605 Mondom ASZTALI... mondom KONZOL...
A pécé nem konzol, a gba meg nem asztali jóember
NES,SNES,N64,Gamecube,wii,ps1,ps2,ps3,xbox,360 mind régiófüggő. -
#20604 Adistar TR3-asom van -mer', hogy offical tereprunner vagyok- és 34k volt. Te nem ismered az árakat úgy fest semmilyen fronton.
Na tényleg befejeztem, elnézést a DS userektől, őket nagyon szeretem :-))) -
rumkola #20603 Ezt a gyerekes vitát feltétlenül itt folytassátok a DS totyikban, mindenki nagyon kíváncsi rá! -
lowdog #20602 jaja, és egy normális futócipő 150k, ezért a wiifit jobban megéri.
inkább hagyjuk... -
#20601 300.000 Ft egy normális gitár + a tanár 3000+ÁFA/alkalom.
Sajnos nekem erre nem telik. -
lowdog #20600 félreértés ne essék, a wii fit szerintem is szar, nongémer baromság, ami helyett érdemesebb kimenni a szabadba, hogy "ugyanazt" csináld.
viszont a gitárosokról is kb ugyanez a véleményem, ezért furcsállom hogy így lenézed a wiifitet, holott nekiállhatnál gitározni tanulni, csak lusta vagy hozzá (és nem kellenek a rossz kifogások )
tőlem játszogass csak a kis műanyag gitároddal... -
#20599 Annyira azért nem.
PS2: Pal vagy NTSC-re kell figyelni.
XBOX360: Nagyon sok cím regionfree, ami nem ott meg veszed a PAL US verzsönt.
PC: Tök 8, jöhet minden... jön is :-D
Éppen 20 perce sincs, hogy FF I-II GBA, FF IV GBA, FF V GBA-ra lecsaptam egy olyan sellernél aki 383 terméket adott már el és a feedbackje 100%-os. Term. csak new, sealed cuccot veszek.
Postaköltséggel a 3 gém 11k.
Idehaza? Idehaza 24-ból úsznám meg! 576 és egyéb lehúzó helyeken pedig szépen elérném a 30.000 jó magyar forintot. -
rnd #20598 Régió minden asztali konzolnál gond. Kivéve ha csippelsz (már amelyiket lehet) -
#20597 Te én összerendeltem már a fél világot :-D
Ebay és only power seller és csak 98%-os positiv feedback esetén.
A régió akkor gond, ha nem figyelsz... csak olyat rendelek, aminél a részleteknél látni, hogy tuti menni fog. -
#20596 honnan rendelöl? amcsi ebay-ról hallottam jókat, hogy a gém jóval olcsóbb postával is... csak a régió nem gond?
gondoltam pc re próbaképp rendelek egy cod4 et. -
#20595 Faxom, Wii-re még FF sincs... GBA kompatibilitás miatt NDS-re vagy 1000 játékórányi FF van :-))
Játékokat meg rendeld külföldről nálam wrz még próbaképpen sincs mióta megy a külföldi rendelgetősdi. -
SirArcheer #20594 Nekem X360 is van.
De a játéknál vársz fél évet, és fél/ negyed áron megkapod a játékot.
-
#20593 WII ugyanúgy nintendo, majd ugyanazon játékokkal, csak éppen nem vágható zsebre, és tolhatjuk ketten is... mondjuk, filozofáltam x360-on is, de ott is kiadós árak vannak a játéktokokra írva..
azé a m3 ds real mindig rulez.. -
Nuki #20592 Az azért nem volt gyenge...Arra lennék kiváncsi honnan szedte össze ezt a sok vackot? :D
Inkább nézzétek meg a Wii-s South Park részt. Azon a Wii fanatikusok és a vííí utálók is egyaránt nevetnek mert jó rész ^^ -
#20591 Te vagy a hibás!
Te adod el az NDS-ed egy Wiic miatt... ez lelkileg teljesen tönkretett, lehet emós leszek miattad -
#20590 miért kell a wii miatt a ds topikban örjöngeni? azt vesz mindenki amit akar. -
#20589 No-no... nem vagyok Nintendo ellenes, ugyanis a NES, GBA, NDS vonaluk nélkül a világ, nagyon, de nagyon szegény hely lenne gamer szemszögből.
Ajánlom Nerd Nintendo kiegészítő tesztjét a youtube-on... elképesztő az a sok useless szemét amit az értelmes termékeik mellett a piacra okádtak.
Nem mellesleg 2 db NDS tulaja vagyok. -
#20588 Nem kell osztanom az észt, hogy a Wii Fit szar, mert köztudott. Persze, mindig akad pár bégető fogyasztó, akinek pont ez kell pár hétre, hogy aztán meg majd stikában fele áron túladjon rajta egy másik bocinak. -
lowdog #20587 szánalom hogy itt osztod az észt hogy a wiifit szar, miközben neked az remek szórakozás, hogy úgy teszel mintha zenélnél a műanyagjátékodon.
ha jól szorakozol vele akkor nem tökmindegy? nem kell válaszolni, csak azért szóltam hogy esetleg nézz magadba egy kicsit, hátha. -
Balin #20586 hello!
eladó 1 ds lite!!
kb 3hónapos vanrá még 9hónap gari!!
van hozzá m3real kártyám
a gép hibátlan és ice blue szinü!!
ha kell kép küldök!!
35ezer forint!! -
#20585 Ha ennyire Nintendo ellenes vagy nem tudom mit keresel ebben a topic-ban.
A WiiFit csak időtöltésnek lesz. A sportszenvedélyem kiélem edzés közben.
Amúgy az általad felsorolt "kiegészítőket" nem a Nintendo dobja piacra. -
#20584 Ja az más, ha már a RR3-hoz is jó, akkor már mindjárt más :-DDD
Nézd meg a nintendo mennyi műanyaf mocskot okádott a világba... most is ezt teszi a Wii pénisszel, meg a Wii orállal...
Én tényleg kívánom neked, hogy annyit használd, hogy soha ne tudj leszállni róla ;-)
Amúgy a GH vacak gitárja, jó a PC-s Frets on Fire-höz (ami kapásból ezres nagyságrendű zeneszám), no meg ezekhez:
-GH 1
-GH 2
-GH Encore 80'
-GH 3
-GH 3 Aerosmith
-GH 3 Metallica
-GH 4