24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#20703 Holnap utazok és gondoltam, hogy kerítek DSre valami új játékot. Megláttam a Pokemon Diamondot és megtetszett. Régebben sokat toltam, kellemes kis játék volt, semmi komoly, de el lehetett vele lenni.
2 kérdés merült fel bennem:
1. szerintetek jó a játék?
2. Mi a fene különbség van a Diamond és a Pearl között? -
#20702 NDS lite-ot vennék, szinte majdnem minden szín érdekel, ha van eladó keressen meg 1 PÜ-ben :) -
huntofa #20701 nagyon jó lett a GRID DS , főleg a multiplayer lehetőségek tetszenek , pálya feltöltés , pálya letöltés , és sok más -
Scott8 #20700 Én a Mario kart DS-t terveszgetem :) -
PHM #20699 FF IV például? -
#20698 Sziasztok
Tud valaki ajánlani jó kis RPG-t a drága kis Ds-re ? :)
Esetleg van Multiplayer rpg? Amit lokálban vagy NWFC- n lehet játszani?
-
Scott8 #20697 köszi :) -
#20696 probáld ki, müködik-e, mentések müködnek-e. szerintem másra nagyon nem.
#20694, #20695 nektek meg köszönjük az építő jellegű hozzászólásaitokat. -
#20695 lol
most megaláztad. -
#20694 arra, hogy valaki már használta... -
Scott8 #20693 Megint megkérdezem :)
Ha használtan vennék boltból játékot akkor mire kellene számítani? -
Tomek83 #20692 Erre nem gondoltam,bár a MarioKartnál sztem mindegy a nyelv. -
Scott8 #20691 Ez a Cobalt Blue/Black tényleg szép ;) -
Nuki #20690 Köszi^^ -
#20689 ITT vettem én az enyémet, sztem jó ár. -
Nuki #20688 Ilyen kéket lehet egyáltalán itthon kapni? Nagyon szép ^^ -
rumkola #20687 Én a fehér DS-em elcserélném valamilyen más színűre. Fekete, szürke...
Már régóta gondolkodom ezen, de most hogy irogatjátok a színeket, bedobom ide. :)))
privi -
#20686 Pontosan. Természetesen német anyanyelvűnek kéne, ki más kínozná magát azzal :) -
#20685 gondolom, hogy benne legyen a német nyelv neki, US kiadásokból ki szokták néha spórolni. -
Tomek83 #20684 Miért annyira fontos hogy Eus legyen? -
#20683 továbbra is keresek eu-s mario kartot, illetve zeldát :)
Illetve akinek van eladó ds játéka, az pü, az árral!
fontos, hogy eu-s legyen!
thx! -
Scott8 #20682 XD "sárgul" XD -
#20681 dejóxar a fehér. szépen sárgul, és a rektes kéz is használ neki. -
Scott8 #20680 Én is a fehéret néztem ki :D
Console Corner-nél :) 34-ért megéri :) -
#20679 a mattfekete egyáltalán nem lesz ujjelnyomatos (nekem lehalábbis még nem sikerült összemocskolnom), belül meg csak a képernyőt kell féltened. -
blank129 #20678 igen ezek jól néznek ki. csak nem tudom mennyire kényes a fekete, porolódik, szöszölődik, mondjuk becsukott állapotban nyilván nem.
és ez a matt fekete tán nem gyűjti annyira az ujjlenyomatokat.
fehér ds-em már volt egyszer, az bejött, de láttam pár használt feketét és okádék ahogy kinéztek, de az is lehet hogy a tulajok leszarták a normális hazsnálatát.
a szürke meg pont azért lenne jó mert nem látszana a koszolódása mint egy fehéren és nem is lenne porgyűjtő mint egy fekete.
vagy csak én vagyok a hülye hogy itt agyalok rajta -
#20677 ajánlani tudom neked a Cobalt/Black (kék/fekete) és a Crimson/Black (vörös/fekete) színűeket, nagyon szép, elegáns kivetelezésűek - mattfekete szín, csillámos piros/kék tetővel (belül mindkettő teljesen mattfekete.
Jómagam egy Cobalt/Black büszke tulaja vagyok, imádom, öröm ránézni, hát még játszani vele!
-
blank129 #20676 ehheee.. :P
max 30-at szánnék rá.
az új csicsaszínektől meg leokádom a bokám, marad a fehér vagy a grey. -
Scott8 #20675 Legalább jó a link :D :D :D -
Scott8 #20674 nekem is nagyon bejön, de itt drágák XD
http://www.electroworld.hu/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldHU-Site/hu_HU/-/HUF/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=u.mz6oZKmHJSR0Ej4LVBwx1z0000EoDClpmP;sid=pnknnPaK5HsnnL4QcgzumhdJU7sSyRin1R0=?ProductID=mgfD4QFHXX4AAAEVmRsGw9EZ&CatalogCategoryID=lEvD4QFHr1wAAAEOS9sQ1qg_ -
blank129 #20673 üdv urak!
van rá esély hogy kapok valahol új szürke színű ds-t?!? -
Scott8 #20672 Ha használtan vennék boltból játékot akkor mire kellene számítani?
-
#20671 én meg úgy vagyok vele, hogy amik ds-re kijönnek játékok, egyik nagyobb csalódás számomra mint a másik. például a civilization. pc-n az egyik kedvencem, még a díszdobozos chronicles kiadását is megvettem. erre kijött ds-re egy ilyen gagyiság :( na ott már éreztem hogy ez lesz a vége a dolognak -
#20670 Van eladó Ds lite-ja valakinek? ajánlatokat priviben -
#20669 én a psp-vel naon rég jáccottam, inkább mp3 film. de azt sose adnám el.
-
#20668 amik érdekeltek játékok, azokat már szénné játszottam... a castlevania mondjuk biztos jó lesz, amiatt viszont nem tartom meg, lehet hogy beruházok egy psp-re :) -
#20667 te mé adod el? -
#20666 érdekel valakit egy ds lite toptoy ds kártyával 2giga microsdvel dobozostul? eladnám... privátban jöhetnek az ajánlatok.
személyesen vác és balassagyarmat között lehet átvenni. -
#20665 az EU-kiadású játékok nagy részében van német nyelv -
#20664 Németül tud (ott él), van benne német nyelv?