Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
fennt jobbra az elsö,utana fennt balra a 2-es,de lehet a 3-4 sorrendet felkell cserélni
a boingokat meg asszem igy kell megütni (ha rajz van roluk térképeden):
2 1
3
4
plus hogyan kössem össze a boingos szoborokat egymással?meg le tudná írni valaki hogy milyen sorrendbe üssem meg õket?
Rájöttem. Futni kell vele és átrepül a szakadékon.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Az a boingboingos sziget az,amelyiken nem jelenik meg a térkép?
Ha igen rajzold be öket térképeden,egyik egy bejárat elött van azt is (az adja meg a sorrendet,melyik bigyot mikor üsd meg).
A tengeren felugro békákat is jegyezd le,késöbb jól jön majd,melyik-merre is.
Ha megvan,akkor molidan kell lennie 4 olyan sirköfélének,jelöld be a térképen a stilusal öket,és kösd össze öket keresztbe (nemtom hogy irjam le másképpen😛),és ahhol a vonalak metszik egymást,ássál egyet,lesz egy luk,elvileg falon lesz hogyan tudsz a ködböl kimenni (rárajzolod a térképedre és kész).
Elég kacifántos az út.
lehet valamit tudni azokról a nintendo64-es játékokról amiket ds-re megcsinálnak?
annyira jólenne ds-en mindkét 64-es zelda!! meg F-zero vagy akár Killer Instinct<#vigyor3>#vigyor3>
Amugy nemtom tudod-e,de csirket is igy felemeli link,és láthato,de oda nem ugorhato helyekre is elérsz igy ( csirke vadul kotkodálva átreppit másik helyre😄).
Kezdö szigetenis van egy ilyen hely.
Tegnap jutott eszembe pont,minek a csirke a fejem fölé,és akkor ugrott be,asszem régi zeldában is volt ilyen.
Perpill,nem vagyok ott,épp a kalapácsot szereztem meg,de utana lesek késöbb.
elakadtam a Zeldába mégpedig ott amikor még az elején szerezni kell egy
ágyút a szigeten amit csak úgy tudok megtenni ha elmegyek az ágyúkészítõhöz.de sehogy sem tudok továbbmenni.a faszi knyitotta a kaput és utána csak szaladgálok össze vissza sehol sem sikerül átmennem.az egyik táblán az van írva hogy amid the beehaves.gondolom valamit a kaptárakkal kell csinálni nem?
valaki segítsen legyenszives.

De abban a mini labirintusban ,ha jól emlékszem felsö részen van a továbbjutás,nézelödni kell a földön,ha kicsit eltérö az aljzat,bombát neki
A másik meg az a bumeráng-bomba kombináció...
Elakadtam a Zelda-ban. Nincs se kötelem se macskám. Ezeket hol lehet megszerezni? Megvan már a 3. Sea Chart is. Az Ice Temple és a Goron Temple-be nem tudok emiatt bejutni.
ár: 3500 HUF
(Bp-en átvehetõ)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-