Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagyon jól hangzik!! Utánanézek, köszi a tippet! 😊)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

nagyon jól mutat a bannerban, megérdemelten <#eljen>

Nem tudom mennyi egy alaplap,de szerintem 5-10ezer Ft között lehet.Jövõ héten majd megcsináltatom,eddig nem volt idõm foglalkozni vele. De inkább rábízom szakemberre,nem hinném hogy nekem sikerülne.
Ha erzel magadban egy kis alkotokeszseget, probald meg a forrasztast. De figyelem! En ugy alltam neki, hogy az sem erdekelt volna, ha osszeolvad az egesz.
Mennyi egy olyan? Van a dealextreme-nel?
Csak jó volna ha megúsznánk egy forrasztással és nem kellene új alaplapot venni bele.
Mar gyerekkorom ota erzem, hogy mas vagyok, mint a tobbiek<#lama>
Az ujjal nem volt semmi baj(rozsaszin), aztan vettem ezt(fekete) hasznaltan.
Sheltem
Ez alapján banner frissítve <#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

NeoMaN
Hát ez tényleg kúva jó!
😊

Soul Bubbles kijööööööööt!!! végigtoltam 3 tutorialt meg az elsõ világ 2 pályáját , azt hiszem a DS legszebb és legegyedibb grafikás játéka!A zenét pedig átlehet állítani Surround(!!!) hangzásba is! <#law>

Mondjátok azt hogy dsg kolléga nem egy mûszerész zzseni,és meg lehet forrasztani ezt a szart.
fsgh
Ennyire rossz?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

NeoMaN
😄DDDDDDDDDDDD

forrasztopaka, three wing screwdriver, tengernyi turelem<#nevetes1>
fsgh
Sziasztok! Gondolkozom egy DS vételén. Milyen kiegészítõkre van szükségem hozzá ha maximalista vagyok😛?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nekem megvarialt cheat-tel szokott lefagyni (R4, M3 is), nem hinnem hogy szerelni kell. Amugy Y-ra is ki szokott kapcsolni, mar a jovo hetet is osszeforrasztottam, de meg mindig csinalja.
B gomb mizériánál kikapcs vagy újraindulás van,nekem fagyás nem volt. Szerintem csak véletlen lefagyott régebben nekem is volt 1x-2x.
Banyapapa
hali.
Ez a b gomb mizéria hogy kezdödik?
Mer most castleben PoR-ban,gombnyomás (már nemtom melyikre is),alsó képernyö eltünik,játék megáll (zene megy,de fagyi).
Vagy ilyen elöfordul csakugy bármikor (R4 van benne),vagy itt is szerelni kell majd.

Beast Machine
vaterán nézted? ott gyakran vannak még garanciális gépek.

...vágod?

light00
Ha jó lenne, nem írtam volna Nektek 😉
Egy pöppet drágának találom...

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
Nem mondtam hogy kizárja egymást, csak apróhirdetéseken nem találtam ilyet, vagy elvesztette a papírjait, vagy nem volt garancia, vagy nemtudom, mindig volt valami, ami miatt a kettõt nem találtam egy helyen. 😄

Az remelem nagy kart csinal, mert 1 oraja zartam rovidre mindkettot (utobb az F2-t), es egyelore mukodik. Szted szetszedjem az F1-t? Vagy az mar szetolvadt a forrasztastol?
Beast Machine
ajánlom a #20128-as hozzászólást.

...vágod?

NeoMaN
Mindegyik ilyen szeritnem, a kettõ miért zárja ki egymást?

light00
Hy! Érdekelne, hogy nem lenne-e valakinek úgy eladó DSe hogy garanciával+okoskártyával együtt. Tudom érdekes, de ilyen felállásban kellene 😄

Sheltem
Neoman, ezt az url-t használd (ds) megjelenési dátumokhoz:

http://ds.ign.com/index/release.html
90% ban stimmelni szokott.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Mindkét fuse-t nem érdemes rövidrezárni, mert ha zárlatos lesz valahol a gép, felrobban az akksi :/

NeoMaN
Soul Bubbles trailerében a mai dátum van megjelenésnek.
Elsõ ránézésre elképesztõ.
😊

Totis
A Banner nagyon jó lett!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Nem.
Megforrasztottam mindket fuse-t, hulyere teszteltem (max hang, max fenyero), mukodott, aztan osszeraktam. Az elso jateknal megallt. Most nincs turelmem megint szetszedni.
Nem tudom,nekem nem volt R4em,te láttad mindkettõt.Te tudod hogy melyik jött be jobban,de mostmár kijön a Sakura hivatalosan is,egész jó rendszer lett,meg ha akarsz GBA játékokat nyomatni,akkor jó a gba expansion pack.
Ja és mûködik rendesen a Lite?
Azt hittem vki beleturt elottem. Nem tudom latszik-e a kepen az F2-s. Eletem elso forrasztasa<#taps>.
Mindegyik össze van firkálva 😊
R4=M3, szóval ugyanazt tudják.

En ma akartam visszacserelni az r4-emet m3-ra.
Ne tegyem?
]Bocs!
Az nem tul jo, ha ossze van firkalva, ugye? kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080611235111CIMG7268.JPG
Sheltem
Oké mostmár pihenj picit...Egyszer egy hirdetés oké, de hogy naponta ugyanaz...ez nem apronet <#ejnye1>

Amennyiben mindenáron sg.hu n szeretnéd akkor ez megfelelõbb topic rá:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1007117947

NeoMaN
Köszi, itt néztem elõször...

Beast Machine

...vágod?

NeoMaN
Létezik valami könnyen érthetõ, Heroes Of Might And Magichoz nagyon hasonló körökre osztott stratégia?
Advance Wars-on kívül. 😊

100%-os minõségben sajnos nem, a 32khz-es resampling miatt 😛
Amúgy kicsit tényleg sok érte annyi pénz...

TrIp
oké, elég lesz, látom el akarod nagyon adni... egy jó tanács: csökkents árat!! aki ennyiért megveszi az meg is érdemli. csak egy példa de leírom, hogy én mennyiért vettem... ds lite majdnem új 18e, dstt kártya 2 gigás kártyával 4e, bõr tok plusz képernyõvédõ fólia 1,5e, az élmény meg ugye felbecsülhetetlen 😄

update: Tényleg van egy tök ugyan ilyen anime , "Nanatsuiro Drops" néven kell keresni. Aki szereti az animéket és DS-e is van az a mesével együtt páratlan élménnyel fog gazdagoni.

ÚJ ETALON született japánéknál, aki tudja mindenképp próbálja ki!!! ( 2 óra játék után biztosan állítom hogy bannerban a helye <#eljen> )

Nanatsuiro * Drops DS : Touch de Hajimaru Hatsukoi Monogatari

Tapasztalat: Elindítottam a játékok , valami eszméletlen szép intro fogadott, zene és grafika magával ragadó , egyik legszebb , vagy a LEGSZEBB intro amit valaha DSre csináltak. Intronak vége bejön a menü: ez szép színes , igazi hangulatfokozó , ráadásul angol. Játék egy interaktív animének fogható fel ami minijátékokkal van feldobva! A szereplõk mozognak( szemük , szájuk , vagy épp csillognak villognak van minden ! ), a játék teli van pakolva átvezetõ videókkal! GYünyörû zene , fantasztikus játékélmény , extrák. nálam bekerült a top 10 be. bámulat <#worship>

ui.: Aki nem szereti az animéket , az óvatosan próbálja, mert elvileg valami szerelemszimulátor anime féleség 😊 Ráadásul van valami anime is amire készítették.

Eladó Nintendo DS lite +M3 DS real + 1gb memória+mûanyag tok
Eladó! ( Egy Nintendo DS lite konzolgép, szép ,karcmentes mûanyag tokban tárolva, M3 DS real kártyávával, ami képes akár 100%-os minõségben a Zenéket, Videókat és játékokat is lejátszani. Dobozok,papírok és egyéb alaptartozékai megvannak ,illetve egy képernyõvédõ fólia és egy csuklópánt és egy rumble pack járul hozzá. (1gb memória,8gb-ig bõvíthetõ). Érdeklõdni : [email protected] [email protected] 06703831865 Csere érdekel: Nintendo Wii , Okostelefonok.
Eladó Nintendo DS lite +M3 DS real + 1gb memória+mûanyag tok
Ár: 32000 Ft
Feladó: Kozma Viktor
Telefon: 06703831867

Nekem M3Realon nem megy,elsõnek betölti,játszok egy menetet,aztán megy a mentés folyamatosan,szóval kikapcs,utána meg már corrupt data és ismét saving folyamatosan.
Nekem R4-en fut, sztem jo, de pokerbe ha all int mondasz agyonver a gep.
Be lehet állítani, hogy a gép átvegye a csaj irányítását. Full manual, idõ után átveszi, vagy full auto. Van minden, mint karácsonykor. Egyébként normál ellenfeleknél nem is kell a csajjal törõdni, bossoknál meg nem olyan nehéz rá is koncentrálni egy kicsit.
Na mindegy, nem akarom védeni a játékot, elsõre én is abbahagytam a békáknál, aztán a hájp miatt adtam neki még egy esélyt, de valóban kissé túlértékelt.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Beast Machine
Megjött az M3DS Real-em, a tokom, a képernyõvédõ fóliám (Gameyeeeah rulz), de az ezüst DSL-em még mindig nem jön 😞

...vágod?