Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ez a b gomb mizéria hogy kezdödik?
Mer most castleben PoR-ban,gombnyomás (már nemtom melyikre is),alsó képernyö eltünik,játék megáll (zene megy,de fagyi).
Vagy ilyen elöfordul csakugy bármikor (R4 van benne),vagy itt is szerelni kell majd.
Egy pöppet drágának találom...
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
http://ds.ign.com/index/release.html
90% ban stimmelni szokott.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Megforrasztottam mindket fuse-t, hulyere teszteltem (max hang, max fenyero), mukodott, aztan osszeraktam. Az elso jateknal megallt. Most nincs turelmem megint szetszedni.
Ja és mûködik rendesen a Lite?
R4=M3, szóval ugyanazt tudják.
Ne tegyem?
Amennyiben mindenáron sg.hu n szeretnéd akkor ez megfelelõbb topic rá:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1007117947
...vágod?
Advance Wars-on kívül. 😊
Amúgy kicsit tényleg sok érte annyi pénz...
Nanatsuiro * Drops DS : Touch de Hajimaru Hatsukoi Monogatari
Tapasztalat: Elindítottam a játékok , valami eszméletlen szép intro fogadott, zene és grafika magával ragadó , egyik legszebb , vagy a LEGSZEBB intro amit valaha DSre csináltak. Intronak vége bejön a menü: ez szép színes , igazi hangulatfokozó , ráadásul angol. Játék egy interaktív animének fogható fel ami minijátékokkal van feldobva! A szereplõk mozognak( szemük , szájuk , vagy épp csillognak villognak van minden ! ), a játék teli van pakolva átvezetõ videókkal! GYünyörû zene , fantasztikus játékélmény , extrák. nálam bekerült a top 10 be. bámulat <#worship>#worship>
ui.: Aki nem szereti az animéket , az óvatosan próbálja, mert elvileg valami szerelemszimulátor anime féleség 😊 Ráadásul van valami anime is amire készítették.
Eladó! ( Egy Nintendo DS lite konzolgép, szép ,karcmentes mûanyag tokban tárolva, M3 DS real kártyávával, ami képes akár 100%-os minõségben a Zenéket, Videókat és játékokat is lejátszani. Dobozok,papírok és egyéb alaptartozékai megvannak ,illetve egy képernyõvédõ fólia és egy csuklópánt és egy rumble pack járul hozzá. (1gb memória,8gb-ig bõvíthetõ). Érdeklõdni : [email protected] [email protected] 06703831865 Csere érdekel: Nintendo Wii , Okostelefonok.
Eladó Nintendo DS lite +M3 DS real + 1gb memória+mûanyag tok
Ár: 32000 Ft
Feladó: Kozma Viktor
Telefon: 06703831867
Na mindegy, nem akarom védeni a játékot, elsõre én is abbahagytam a békáknál, aztán a hájp miatt adtam neki még egy esélyt, de valóban kissé túlértékelt.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-