24434
Nintendo DS/DS Lite
-
S8DJ #21023 GBA: december 31, 2008 How to Train Your Dragon
szerintem meghót már egy fejlesztés ide vagy oda -
#21022 Nekem konkretan az olvaso halt be... olyat hol tudok szerezni? -
#21021 Ilyenem nekem is van 2 eladó, ha esetleg rumkoláéra túljelentkezés lenne. 10k-ért odaadom mindkettőt. -
rumkola #21020 1GB-os G6DSReal flashkártya 6K-ért eladó.
Privizz. -
#21019 de a gitar hero kezelöje nem oda megy be? -
#21018 gba meghót? ergo nincs software fejlesztés....
mintha azé jelenne meg 1-2 dolog. -
#21017 még mindíg van egy eladó Nintendo Wi-Fi USB Connector-om, ha valakit érdekel!
(Wii-hez ill. DS-hez is jó)
- alig használt
- dobozlva
- minden tartozékával
5K -
S8DJ #21016 GBA slotot is azért vezetik ki mert GBA-t már nem támogatja a Nintendo :/ -
#21015 Ez így van, de ez a fórum a DS -ről szól és beszélgetni beszélgethetünk róla, legyen az új hír, érzések, elvárások, gondolatok...
szerintem... -
vegytek #21014 senkinek se kötelező megvenni az új DSi-t -
Nuki #21013 Nem vagyok egy nagy hardcore gémer, de azt a slot2-t nagyon sajnálom :( -
#21012 jóhát, hangon tuningolni, mondjuk mp3-akat lejátszani az frankó dolog. de kamera? o_0 nevicceljél :C -
#21011 az egyre szarabb psp változatok jobbak? lehet hogy a fat nehéz, de kivitelezés és anyagminőségre jobb, mint a slim... és kitudja, mien lesz a psp3000.
ds nem lett rosszabb, lite baróó. -
#21010 nekem nem tünik egy nagy vaszizdasznak ez az újítás. olyan szaga van, hogy ez már akkor ki volt találva amikor tervezték ds-t. hogy akkor megint el lehet adni belőle egy adagot. szerintem japánon túl nem is lesz másutt.
de lehet én vagyok tul negativ :C -
#21009 remélem is -
#21008 Miért ne lenne kompatibilis? Több millió DS Lite ment el, naná, hogy kompatibilis lesz, saját maguknak nem ellenségei. -
#21007 remélem erre az új ds-re jön zelda ami lite-al is kompatibilis lesz... -
Szeszmester #21006 Ravasz japók... -
#21005 Egyébként ez úgy működik, hogy bekapcsoláskor a megszokott képernyő helyett egy kislány jelenik meg a képernyőn, erre a nyálad rácsöppen a touchscreenre és ezzel beindítod a pedometer-t -
rumkola #21004 Vagy mint az Alien filmekben a mozgásérékelő...
:DDD -
#21003 Nem dehogy, ha Te például bekapcsolod a gépet már rögtön csipog
!!!!!!! Lebuktááááál !!!!!!!!!!! -
rumkola #21002 Amúgy hogy fog működni a pedometer? :)
Beállítom mondjuk az életkort, és csipog ha van olyqan a közelben?
#21001 DS Lite továbbra is nyerő és az is marad.
Kamera egyébként arra kell az elmondások alapján, hogy a saját arcod megjelenjen 1-2 játékban. Értelmét nem látom, de mindegy.
Meg gondolom lesz kamera gaming... PC-re is van ilyen, hogy a mozgásodat figyeli és úgy irányítasz... fasság, 20 perc alatt megunható. -
#21000 arról nem is beszélve, hogy a pedometer lebuktatna -
#20999 Hát ez érdekesnek ígérkezik...
GBA slot kivezetésével megölték a DS -en játszható játékok felét... (vajon "okosítva" menni fog-e rajta?)
Nálam kb. ezen múlik a váltás...
Kamera jójó, de minek? A telefonommal sem fényképezek... és nem hiszem, hogy kamerafüggő játékokkal szeretnék játszani a "buszon, vonaton, utcán" (nem mintha nem autóval járnék, de akkoris)
Már a hangérzékeny játékoknál is volt szó arról, hogy hülyén néz ki, ha a metrón valaki a DS-hez beszél :D (Ami egyébként japánban természetes, de itt jönnek a kedves fehérruhás bácsik és hoznak szép fehér kabátot)
arra kíváncsi lennék, hogy processzor terén változott-e valami... szerintem nem, ami szomorú, mert azzal, hogy kimegy a GBA és lenyelhető lett volna, ha a gép képes lenne arra, hogy faszán futhasson rajta a SNES emu...
SD kártyát mi eddig is megoldottuk ;)
A böngésző tényleg jobb beépítve, de nekem ez az Opera a DS-en egyáltalán nem volt "kezelhető" a telefonomon levő böngészővel jobban elvagyok, és a 3G lefedettség pesten elég jó... wifi meg ugye... ha meg már wifi közelben vagyok akkor valószínűleg nálam van a notebook...
fényerő... tudom ez a fórumon kényes téma :D
de DS és a DS Lite között valóban szükséges volt a javítás...
a DS Lite-om max alatt van, mert maxon már rossz ránézni, annyira erős a fénye. (persze ebben van egy kis költői túlzás, de elég ritkán használom max fényerőn)
Summa summárom... vagy hogy szokták mondani...
Kijön a kütyü... megnézzük, hogy az okosító csapatok mit tudnak vele kezdeni, ha előállítható nemhivatalos GBA support akkor nálam nyert ügye lehet, de úgy érzem, számomra bukott ügy...
Én "retro" gamer vagyok, a régi dolgokért vettem a DS -t, mert újrajátszhatom rajta a gyerekkorom, legyen az C16, C64, GB, NES, SNES (tudom tudom...) SEGA MS MD, és ott vannak a felújított játékok GBA és NDS változata, illetve a régi jó játékok folytatása...
Az ilyen "vén rókáknak" erre van szükségük, nem pedig hogy a kamerának integethessek.
Mindemelett a neo generáció valószínűleg habzsolni fogja és élvezni, mert biztos élvezetes játék a mai gyerekeknek és akik ezen nőnek fel, azok erre fognak nosztalgiázni és meg is értem őket, mi is behugyoztunk volna örömünkben, ha annak idején a féltégla GB ketté nyitható és benne olyan digitális kamera van ami odaveri apu tükörreflexes gépét :)
De örültünk a 8bitnek és a ceruzaelemeknek is :P
Nem ítélem el a gépet, sőt feszülten várom a fejleményeket és kíváncsi vagyok mit hoznak ki a masinából hivatalosan és nem hivatalosan és majd döntök.
(anno GBA SP -t akartam venni, csak bejött az NDS aztán vártam, bejött az NDS Lite, amire azt mondtam, hogy igen ez kell, mert ez eljátsza az én múltamat és nem utolsó sorban azt a pár újat is adja ami a régieket új fényben tünteti fel és érdekelhet, zelda, square játékok, mariók stb...)
Úgy gondolom ha a szokásos lóval példálózunk ez nekem pont a nyereg volt, a DSi már a túloldalán van számomra, vagy lehet, hogy ez még a nyereg, de a kidobott gba slot szúrja a seggemet :D -
rnd #20998 Én a rumble pak-ot nagyon nagyon sajnálom...
És ez azt is jelenti hogy új játékok már nem is fogják támogatni, mert a DSi, a "jövő DS-e" úgyse kezeli...
Fényképezőgép... amilyen minőség lesz (300k pixel) nem érdekel
Böngésző... amilyen használható lesz, nem érdekel
Belső memória alkalmazásoknak... gondolom viszik tovább az ASF vackokat PayYan-ről, tehát nem érdekel
SD kártyahely... gondolom olyan szarul csinálják meg mint a wii-n, tehát ez is használhatatlan lesz...
Akksi idő... 30-50% minusz, irigykednek a Sony PSPre hogy ennyire lerontották az üzemidőt???
Nagyobb képernyő... szuper!
DSi shop... talán
Nekem a régi féle DS van, slim-et kihagytam, ez határeset. -
#20997 Eleg volt nekem, hogy repülőn a fel gép nézte, hogy mi bajom van mert fújom a gépet a kezembe... Zeldaztam na...
Meg az hiányzik, hogy most a kis DS-nek integessek mert akkor tuti kiraknak félúton.
Tomek83 #20996 És a power gomb is visszakerült a helyére.:) -
Tomek83 #20995 Slot 2 tényleg maradhatott volna,meg lehetett volna oldani,hogy pl mikro sd-t olvassa a slot 2,vagy slot2be beépített memória. Biztos gondolták hogy a jónép ellesz majd a kamerával,a japók úgyis ilyen kamera,fényképezőgép buzik,aztán 1-2év múlva majd úgyis jön a "next handheld". -
#20994 De ezektől eltekintve király lett:) Beépített Netböngészője is van pl:) -
#20993 Sajnálom de ELADÓ:
- Nintendo DS Lite Black (végig fóliázott kijelzővel) + dobozában, gyári kiegészítőivel
- szürke-fekete DS-Lite-hoz való tok
- EzfaV (Slot1) + Ezfa 3in1 (Slot2)
- 1GB PQI microSD (made in Japan)
- Hori bontatlan fólia
- 3wing csavarhúzó
- utángyártott "2000mAh" akksi
Akit érdekel dobjon nekem privit. -
rnd #20992 Vicces hogy nincs GBA slot...Rumble pak??? Guitar Hero??? -
rumkola #20991 "- Pedometer shown."
::SDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aztakúúúrva :DDDDDDDD
ezen beszartam
PEDOMETER
:DDDd -
#20990 Kukába vele... pl: no GBA combatibility. -
Tomek83 #20989 Nintendo DSi -
rnd #20988 Kizártnak tartom hogy a gagyi 20x20-as sprite-okat (pl a főszereplő az általad ingame shot-nak nevezett képen) megrajzolnák 1280x1024-ben, szépen kiszínezve, árnyékolásokkal meg minden, majd egy laza mozdulattal csinálnak belőle egy szines pacát. De tudod... -
#20987 Gondolod Machintoson nem engedhető meg a nagy felbontás?
Csodák nincsenek... az animokat Maya-val, az ingamet, meg pl. Mac-el csinálják.
-
rnd #20986 Prúúf? Aggyál te! Kérem szépen a játék teljes forráskódját, képekkel, sprite-okkal, mindennel, de minimum 1280x1024 legyen ám a forráskód is! -
#20985 Proof?
NDS developkit pictures needed NOW ;-)
Amúgy nem 640x515-be fejlesztenek... hanem min. 1280x1024-be... onnan meg már azt csinálnak vele amit akarnak. -
rnd #20984 Nehogymár 640x515-be fejlesszenek. Megcsinálják faszán nagy felbontásban, utána meg azon dolgoznak 2-3 hónapot, hogy normálisan nézzen ki kis felbontásban is? Eleve natív felbontásban csinálnak meg mindent. De... ezek artwork-ök.