Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
A tûzizé még megvolt, de azt nem vettem észre, hogy a csajt is irányíthatom...
😄DDDDDD

nincs rajta semmi védelem! nálam supercard-al tökéletesen megy

KILLER2
Ne félj, lesz az jobb is. Utána már lent megy a béka vagy valami más ellenfél, de a lényeg nem változik (csak ott már van tûzizét is, a cerkával tudod iányítani) és eközben fent egy csajt kell a 4 gombbal vagy a 4 nyíllal irányítani.

Töltsük le az internetet!

NeoMaN
Én odáig nem jutottam el, a békaharc után kikapcsoltam annyira idióta volt.
:S

Ki akartam próbálni a Midnight Play Pack-et,de valami másolás védelem van benne,lehet ellene valamit kezdeni?
KILLER2
Hát nem tudom. Nekem fõként ez a 2 képernyõs harc a bajom, hogy nyilakkal a csajt és az érintõvel meg a csávót irányítod.

Nem olyan gáz pedig. Csak az a varázslat irányíthatatlan, amit kezdéskor kapsz.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

KILLER2
Jól van, akkor nem vagyok egyedül. Frankón nem értem, hogy hogy kaphatott az 9 pontot, egy rakás szar az egész. Tényleg sok értelmetlen párbeszéd, irányíthatatlan, értelmetlen harcok, stb. A játék maga szép, tényleg el van találva a graf, de az szart se ér, ha a játék egy rakás szar.

Sheltem
Köszönöm.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

jó a banner 😊
Talán elsõnek a Portrait of Ruinnal kellene kezdeni,ha az tetszik akkor a Dawn of sorrow is fog.
Ha viszont Dawn of sorrow-val kezdenél,akkor talán elsõnek az Aria of sorrowt(GBA) kellene végignyomni,mert a történet ott kezdõdik. Bár igaz nekem is elõbb volt a Dos utána pedig az AoS.
Keviny
kissrác koromban megvolt a Castlevania 2 Gameboy-ra.
a kedvenc játékom volt...

...a DS-es CastleVania-k viszont annyira nem jöttek be... lehet azért mert kicsit mangásra sikeredett, a mangát meg alapból rühellem...

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

na emberek , belekezdek ebbe a híres Castlevania-ba DSen , annyira jónak tartottátok fórumon hogy ezt végig kell pörgetnem. Remélem nem kell majd benne csalódnom, eddig még egy Castlevania játékhoz sem volt szerencsém.

Sheltem
Olvasd el a ##20054 56 57 es hozzászólásokat 😊 Szerintünk is egy fos, pedig csak olyanokat lehet olvasni róla szinte, hogy "legeredetibb játék dsre" , forradalmi újítások stbstb 😊 Ezért b*sztam ki a bannerból is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

KILLER2
Kipróbáltam ezt a híres The World Ends with You-t. Tetszik ez itt valakinek? Én drankón nem értem, hogy gamespoton mire kapott ez 9 pontot. Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem jön be. Maga a játék szép, de ez a 2 képernyõ harcnél nagyon nem jön be, nem bírok 2 helyre figyelni. Elsõ epizódját vagy mifenéjét megcsináltam, de asszem ennyi elég is volt.

hát remélem is 😄 köszi 😊

szépen feladtad ide a hirdetést grat. , remélem minél hamarabb találsz vevõt <#eljen>

butyokanime
Eladó egy régi fajta DS, nem a Lite.Fekete szinû, tökéletes álapotban, alsó felsõ képernyõ fóliázva. Ár:15.000

PSP & DS RULEZ!

Eladó Nintendo DS lite +M3 DS real + 1gb memória+mûanyag tok
Eladó! ( Egy Nintendo DS lite konzolgép, szép ,karcmentes mûanyag tokban tárolva, M3 DS real kártyávával, ami képes akár 100%-os minõségben a Zenéket, Videókat és játékokat is lejátszani. Dobozok,papírok és egyéb alaptartozékai megvannak ,illetve egy képernyõvédõ fólia és egy csuklópánt és egy rumble pack járul hozzá. (1gb memória,8gb-ig bõvíthetõ). Érdeklõdni : [email protected] [email protected] 06703831865 Csere érdekel: Nintendo Wii , Okostelefonok.
Eladó Nintendo DS lite +M3 DS real + 1gb memória+mûanyag tok

* Ár: 35.000 Ft
* Feladó: Kozma Viktor
* Telefon: 06703831867

elnéztem , ott van mellette , sry <#gonosz3>

nanostray 2 helyett a Zelda jó lenne szerintem

Risu Führer
a zeldás it beraktad?legjobb

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

nagyon jól alakul a banner, szép munka!

Sheltem
Köszi, alsó sorba még beakartam rakni a végére az új Castlevaniát de egyelõre nem igazán van Boxartja, vagy csak nem találtam. Remélem többieknek is tetszik.

Beast Machine
zsííír!

...vágod?

Sheltem
Akkor kezdetnek mondjuk legyen így a banner <#papakacsint>

Sheltem
Jaja azért raktam ki, érdekesnek találom, elsõre az 1. ds kirby jutott eszembe azis nagyon ott van.

ez a Soul Bubbles nagyon forradalmi cuccnak néz ki , feltéve ha jól megvalósítják a "mikrofonba való fújással történõ irányítási rendszert" ( huh de bonyolult egy megfogalmazás lett 😊 )

Sheltem
Maradni fog igérem.

nem szidtam én senkit csak megkértem hogy még maradjon a Contra 4 boxart-ja 😊
Beast Machine
ndsthemes.com-on bisssztos van 😊

...vágod?

Melyik oldalon vannak jo hatterkepek R4-hez?
Sheltem
Majd otthon délután.

szerintem kezdheted megvalósítani az uj banner tervet <#vigyor2>

Sheltem
Hú hát elég kiegyenlített, vajon melyikre jön a legtöbb szavazat <#wilting>

1
1

Tyler Durden
1

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Beast Machine
ott a pont

...vágod?

Beast Machine
1

...vágod?

Totis
1
Flash kártya nem kell. a gbatemp tesztoltalját kell belinkelni és mindenki keresse ki magának a legszimpatikusabban.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

1

Sephi
1

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TrIp
1

Sheltem
Na akkor a mai nap a szavazásé. Kérek mindenkit, hogy szavazzon, 1. 2. 3. verzióra.

1. verzió: Felsõ sor a megjelent játékokból csokor(utolsó 4 boxart a sorban nemrégiben megjelent játékok közül) alsó sor a megjelenés elõtt álló játékokból.
2. verzió: Felsõ sor a népszerûbb flashkártyák és a hozzájuk tartozó teszt linkje, alsó sor gyakorlatilag ugyanaz ami jelenleg.
3. verzió: Egyéb, itt kérlek írd le hogy szeretnéd(hozzáteszem az egyik sor fix,hogy a játékoké marad, tehát a felsõ sorra jöhetnek egyéb ötletek).
Üdv

Pontosan,és mindenki arra is használja,aki meg warezol annak romoljon el a DSe<#vigyor1> (az meg márcsak a sors iróniája hogy pont az enyém szarakszik)
Beast Machine
a flasheket nem warezre hanem homebrew-ra találták ki<#nezze>

...vágod?

Kérésetek teljesítve <#email>
Sheltem, a többi rajtad múlik 😊 (felõlem flashkártyák is lehetnek)

NeoMaN
Ja, warez hozzászólások moderálva, de bannerban linkek a flashekhez.
😄DDDDDDDDDDDD

Sheltem
2 szempont alapján szoktam kirakni.

1. Mennyire populáris, elterjedt a játék
2. Melyiket tartom jó játéknak.

Lehet csinálni olyat is, hogy megszavazzuk melyikek legyenek kinn én benne vagyok.
Másik lehetõség, amit lejjebb írtam, hogy leveszünk a szövegbõl és 2 sorban lennének, és mondjuk a felsõ sor a már megjelent játékok közül lenne kiválogatva az alsó sor a megjelenés elõtt álló cuccosokból lenne csokor.
Egyéb ötletekre nyitott vagyok, ha ezek sem tökéletes megoldások <#wilting>