24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tinman #20983
    Gondolhatod, hogy nem 256x192-es felbontásban fejlesztenek meg rajzolják a cutscenet. Meg nem lenne valami jó mézesmadzag, ha csak kisméretű képeket dobnának ki.
  • rnd
    Azért arra kiváncsi leszek hogy a 256 x 192 felbontású kijelzőre hogyan rakják rá a 640 x 515-ös cutscene-t, meg a 384 x 288-as ingame-et
  • Sir Quno Jedi
    nem, ez már az angol verzió (ott alul látszik is) :DDD
  • Tinman #20980
    Dehogy! Európában is nagy kultja van a Ghibli munkáknak és a lesz EU verzió is!
  • Tinman #20979
    2009. nyár körül
  • Tomek83
    Faszásan néz ki,de gondolom ez csak Japóföldön jön ki.
  • Tinman #20977
    1. ingame, 2. cutscene

Just 4 u... önádör ingém:

• Sephi
    Mikorra van a megjelenés?
  • rnd
    Kár hogy ezek még csak artwork-ök...
  • Tinman #20974
    Masszív élvezet IGÉNYESEKNEK:

Ni no Kuni /Platform: DS/

"A képek beigazolni látszanak azt, hogy a Studio Ghibli szerepe nem csak az átvezető animációk elkészítésére korlátozódik, ők felelősek ugyanis a karakterek designjáért, de még ennél is fontosabb lehet, hogy a játék zenéjét Joe Hisaishi szerezte. A roppant híres zeneszerző felelős többek között szinte az összes Ghibli-alkotásért"

HEVÖN!!!!
  • james69holden
    már vagy egy fél éve nem játszottam a DS-emmel :/
    most viszont kedvet kaptam hozzá, így megkérnélek titeket hogy ajánljatok pár "must have" játékot az utóbbi időkből!
    (professor layton volt talán az utolsó amivel játszottam)
  • Tomek83
    Disgaea tényleg jónak tűnik,csak kár hogy nem állnak közel hozzám az ilyen stratégiai rpgk.
  • Sephi
    Nekem a Time Hollow jott be :) Kicsit neha viszont nem fair, hogy csak bizzonyos szamu kaput nyithacc. En meg majig nem ertettem, miert kellet a kiscsaj szemuveget ellopni a multban majd visszadni neki a jelenben :D

Lehet csak ugy... viccbol?
  • Szeszmester
    A Disgaea nagyon jónak tűnik!
    Körökre osztott stratégia.
    Sokat még nem játszottam vele, csak kipróbáltam.

A grafika kiváló, a szövegek jók, nem eresztik bő lére és a poénok sem laposak. A harcrendszer érdekes és mélysége is van.

Érdemes megnézni :)
  • rumkola
    Azért ide egy "kis" HW erőítés is jöhetne... (bár akkor az újabb game-ek nem lfutnának jól a régebbi DS-eken.
    :(
  • kisgabo
    ds classic helyett kiadták a slim-et nem? nemhinném, ha van egy komolyabb kinézetű gép, nem dobnák ki karira...

gyártani ugyanannyi, de egy kis dizájnváltás sok embert hozhat, lásd peugeot 206 207 208...
  • Risu Führer
    sztem nem jön még új.elég jól veszik még a ds-t és hamarosan itt a karácsony amikor sztem még több menne el de ha akkor kiadnak egy drágább verziót akkor azt nem vennék meg annyian.
  • Tomek83
    Október 2-án lesz valami Nintendo konferencia,akkor minden kiderül hivatalosan...remélhetőleg:)
  • rnd
    Ehhe, ehhe:

Reports in today's edition of the Nikkei newspaper in Japan have revealed the existence of what is apparently the next Nintendo DS model, which will launch in Japan by Christmas. The re-design supposedly features many completely new features for the DS, including:

Built-in digital camera
    Music playback function
    Stronger wireless connection
    Larger screens
    SD Card support

The article discusses that the camera will be used in games, and that the handheld will launch at a price under 20,000 yen (the DS Lite currently retails for 16,800). Japan is supposed to see a release of the console this year, with "several hundred thousand" units being allocated for the country before any are shipped overseas.
  • rumkola
    Van eladó DSTT és G6 kártyám.
    privi
  • Risu Führer
    szevasztok
    nem tudom tudtok e segíteni.
    a Sims 2-vel játszok és most az a küldetés hogy valamilyen Ratticatorral le kell szednem három robotot, és ezt a műszert a Rat Cave-ben találom meg.De akárhányszor lemegyek oda nem találom csak annak a szobornak lehet adni ilyen guardokat vagy miket.jó lenne ha segítenétek.
  • rumkola
    DS-hez DSTT flashkártya ajándék microSD-vel eladó.
    Privi.
  • Banyapapa
    azt nemtom,de ez a sonic bioware egy rakás szar,3 ft-t nem ér.

spéci skillek,mintha nem is lennenek bevinni dögnehez kis hiba,és annyi is,cerkával harcban a menüben kotorászni elég béna,és lassu,eröltetett.

ilyen összecsapott okádmányt rég nem láttam,adták volna inkább sonicék a nintendonak,csinálta volna az,ezek biowarenel egy pancserek.
  • Sephi
    En pl a FFTA2-ben SOHA nem hasznaltam a stylust. Csakis a gombok :D
  • kisgabo
    harvest moon2 is nélkülözi a gombokat, ezzel el is cseszték..
  • Sephi
    Koszi :)
  • Banyapapa
    azért ff3-tol bazimessze van (föleg gombok nem játszanak,váh)
  • rumkola
    Lagjobb hagyományokat követő RPG.
    Úgy képzeld el, mint a Final Fantasy 3-at (harcok, itemek használata), a mászkálás realtime a harcok körökre osztottak.
    Sonic a haverjaival van egy csapatban akik folyamatosan csatlakoznak hozzá. A karakterek fejlődnek, vannak speciális tulajdonságaik (támadás kombó, stb.) amiket szintén fejleszthetsz. Kb. fél órát játszottam vele, de nagyon kellemeset csalódtam. Bioware....
  • Sephi
    Aki jaccot mar az uj Sonic jatekkal az irjon mar rola valamit...
  • butyokanime
    Szerintem alapból látni hogy van a faszibe egy enyhe ferdülés :D
    De ez jött ki a game-hez ez mutatja be. Ez van
  • Szeszmester
    Nagyon gáz ez a videó. 2:40-nél azt írja a trikóra, hogy gay :)
    Nem néztem végig, az egyik hsz-ben írták.
  • butyokanime
    Sorry nem rakta ki a youtube linket:)
    VIDEO
  • butyokanime
    Még mindig elado egy Guitar Hero, a párját elvitték de egy vihető! 7000ft!
    <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wzQIRTRHQ9w&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wzQIRTRHQ9w&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
  • rumkola
    Lego Bat-Man, új Kirby stbstb.
    :)
  • butyokanime
    ez a gta rohadt jó lesz
  • Sheltem
    Ne bántsátok Borgit mer....!!

Inkább meséljetek milyen a Lock's Quest? Hétvégén azt szeretném kipróbálni, állítólag nagyon frankó cucc.
  • Borgi
    a stratégiai játékok tényleg "shooter"-ek ;>
  • timantes
    ennyi erővel az összes stratégiai játék TPS.... ügyes
  • lowdog
    izoimperiális?
  • rumkola
    De megnéztem és még a benne lévő egyenletet is kiszámítottam.
    :))