Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha viszont Dawn of sorrow-val kezdenél,akkor talán elsõnek az Aria of sorrowt(GBA) kellene végignyomni,mert a történet ott kezdõdik. Bár igaz nekem is elõbb volt a Dos utána pedig az AoS.
a kedvenc játékom volt...
...a DS-es CastleVania-k viszont annyira nem jöttek be... lehet azért mert kicsit mangásra sikeredett, a mangát meg alapból rühellem...
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PSP & DS RULEZ!
Eladó! ( Egy Nintendo DS lite konzolgép, szép ,karcmentes mûanyag tokban tárolva, M3 DS real kártyávával, ami képes akár 100%-os minõségben a Zenéket, Videókat és játékokat is lejátszani. Dobozok,papírok és egyéb alaptartozékai megvannak ,illetve egy képernyõvédõ fólia és egy csuklópánt és egy rumble pack járul hozzá. (1gb memória,8gb-ig bõvíthetõ). Érdeklõdni : [email protected] [email protected] 06703831865 Csere érdekel: Nintendo Wii , Okostelefonok.
Eladó Nintendo DS lite +M3 DS real + 1gb memória+mûanyag tok
* Ár: 35.000 Ft
* Feladó: Kozma Viktor
* Telefon: 06703831867
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Flash kártya nem kell. a gbatemp tesztoltalját kell belinkelni és mindenki keresse ki magának a legszimpatikusabban.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1. verzió: Felsõ sor a megjelent játékokból csokor(utolsó 4 boxart a sorban nemrégiben megjelent játékok közül) alsó sor a megjelenés elõtt álló játékokból.
2. verzió: Felsõ sor a népszerûbb flashkártyák és a hozzájuk tartozó teszt linkje, alsó sor gyakorlatilag ugyanaz ami jelenleg.
3. verzió: Egyéb, itt kérlek írd le hogy szeretnéd(hozzáteszem az egyik sor fix,hogy a játékoké marad, tehát a felsõ sorra jöhetnek egyéb ötletek).
Üdv
Sheltem, a többi rajtad múlik 😊 (felõlem flashkártyák is lehetnek)
1. Mennyire populáris, elterjedt a játék
2. Melyiket tartom jó játéknak.
Lehet csinálni olyat is, hogy megszavazzuk melyikek legyenek kinn én benne vagyok.
Másik lehetõség, amit lejjebb írtam, hogy leveszünk a szövegbõl és 2 sorban lennének, és mondjuk a felsõ sor a már megjelent játékok közül lenne kiválogatva az alsó sor a megjelenés elõtt álló cuccosokból lenne csokor.
Egyéb ötletekre nyitott vagyok, ha ezek sem tökéletes megoldások <#wilting>#wilting>