24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Tomek83 #21063 Chrono-ba én csak belenéztem SNESen,majd itt Dsen jobban nekiállok,ha már ennyire istenítik. Ha jól emléxem annak volt emulátoron valami átszinkronizált változata,kicsit durvább szöveggel:) -
#21062 Én is végigvittem anno, de mivel sosem néztem végigjátszást, ezért nekem Magus kimaradt, mint játszhato karakter. Végén gyanús volt, hogy hiányzik meg jopár kombo... Meg ne felejtsük el a többfajta befejezest. Na de nem lövöm le a poénokat, hat ha valakinek dsen lesz az első... -
#21061 Az a baj, hogy meg anno SNES-en vegig tltam a CT-et... majd 2003-ban emulatorral PC-en is vegig toltam de ott meg azert könnyebb vala mivel lehetet menteni akarhol... igy most nem tuti, hogy turelmem lesz ujra vegig tolni... bar ki tudgya. Jacottam vele fel orat es borzalmasan teccet! Kerdes mennyire tud majd lekotni :) -
#21060 Chrono Trigger, nekem ennél bíztatóbb nem kell. Mostanában én sem játszom túl sokat, de nem is igazán volt időm... Mondjuk kinek mire kell a gép. Nekem megfelel... Meg van bőven mit játszanom és amennyi időm van, el leszek meg jo ideig. -
Tomek83 #21059 Tényleg kijött egy valag RPG és nagyon nekem se jöttek be,egyedül a FF3at játszottam végig(nekem jobban tetszik mint 4). De azért mindig van olyan játék amivel el lehet lenni.Max ha megunom a DS játékokat akkor valami GBA játékot keresek. -
#21058 En soha nem gondoltam arra, hogy eladjam. Az egyetlen konzol a DS-em ami mindig megmaradt. Mindig van valami ami lekot :D -
#21057 Loll, tényleg igaz :D
El fogom adni a DS-em hamarosan :/ Még kb 1-2 hónapot marad, de nem jön rá semmi értelmes, amit érdemes lenne játszani... Párszor okozott nekem csalódásokat (bár ez nem a masina hibája volt, hanem a fejlesztőké, vagy én vártam el túl sokat).
Pl Orcs&Elves. Elsőre jónak tűnt, sőt másodikra is. Végül lett egy igen bugyuta történet meg kb 3 óra játékidő... Pedig épp azon gondolkoztam, hogy "na, holnap bemegyek a sarki konzolboltba és meg is veszem" aztán egyszer csak vége lett...
A másik, ami szintén csalódás volt valamilyen szinten, az a Metroid Prime Hunters. Elég nagy Metroid fannak tartom magam (sőt, a játékot meg is tartom), de ez nem AZ a Metroid, amibe én 12 éves koromban beleszerettem, míg a többi Prime és a gba-s verziók mind hozták a színvonalat. Az egyetlen általam rég várt game, amiben nem csalódtam, az a Zelda volt. Meg annak is örültem, hogy a Phoenix Wright sorozatot megismertem.
De az én ízlésemnek megfelelő rpg sem jött rá, egyedül a Digimonokat vittem végig (már ha azt rpg-nek nevezzük), mert nagyon tetszettek a dögök meg a fejlődési rendszer. Azt a rohadt Wizardry-t sem sikerült évek alatt sem kihozni angolul :/
Mondjatok valami bíztatót, pls! :( -
rumkola #21056 ja, olyanok
:) -
ivanicsm #21055 Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy a letöltött Final Fantasy nak minden része olyan hogy ha felteszed a nintendora akkor valamit csinál a kártyával? (nekem lekellett formáznom és akkor tehettem rá ujra játékokat) -
#21054 tényleg hol vannak a játékok? -
#21053 Mennyire igaz...:DDDDD
-
#21052 Nintendo DS tok eladó! Anyaga: polimer
2 cipzározható fiók, egyik a gépnek (Lite és a régi is belefér), a másik a játékoknak, stylusoknak stb.
Ár: 2000 forint
Ha megveszed ajándékba kapsz hozzá egy stylust is!
érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet -
kelly7 #21051 Köszönöm ezzel sikerült,bár telepítenem kellett a net keretrendszer 3.0-at (ez nem tudom minek kell hozzá).De jó lett.Azt kérdezném még,hogy mit érdemes még rátenni a gépre.Gondolok itt programokra alkalmazásokra.Egyáltalán mire lehet még használni játékon kívül.
Hello. -
toza #21050 svsip el kapcsolatban erdeklodnek h lejelszavazott ruternel megy mindenkinek akinek az van ha beirja wep key t szamokkal e..? -
#21049 Hali!
Próbáld meg az xvid4psp nevű programmal a konvertálást (a format menünél válaszd a "DPG Nintendo DS" menüpontot). Szerintem az egyik legjobb handheld konvertáló szoftver... -
kelly7 #21048 Sziasztok.
Kis segítség kéne.Szeretnék filmeket nézni a DS-en.Addig eljutottam,hogy letöltöttem a BatchDPG v1.3beta4 programot mert ezt olvastam valahol hogy ezzel kell konvertálni plussz feltettem az Avisynth programot mert ezt is írták,hogy kell hozzá,de nem tudok egy filmet sem átkonvertálni,mindig hibát jelez.Akár milyen formátumú filmet akarok konvertálni mindig hibaüzenetet ír ki és nem csinál semmit.Mi lehet a baj?Valaki írja már le részletesen hogy hogy,mit és mivel kell csinálnom.Köszönöm. -
Nuki #21047 Köszi ^^ -
#21046 Igazából van nintendo oldalán egy
http://www.nintendo.com/consumer/wfc/en_na/ds/routerInfo.jsp
Itt minden supportált routert megtalálsz.
De őszinte leszek, eddig még bárhol próbáltam, ott megette a routert és sosem kérdeztem, hogy "milyen routered" van? Ha WEP titkosítás van rajta, vagy nyílt a rendszer akkor eddig nekem mindent megevett.
Az igaz, hogy olyasmit nem teszteltem, hogy szakadozik-e vagy ilyesmi, nem igazán játszom neten keresztül... -
#21045 naon szép.
linksys wrt54gl miért nem jó? igaz nem mimo, de tökkéletes. -
Nuki #21044 Egyik ismerősöm ilyen wireless routert szeretne venni, csak nem tudjuk eldönteni, hogy ezzel a jövőben működne-e a nintendo DS-e.
Tudnátok segíteni abban, hogy megállapítsuk tudna-e vele wireless-szel interneten játszani? Működne-e a dolog? Köszi :) -
#21043 TIM > ALL -
SirArcheer #21042 Nem tudom hogy a folytatása de timre hasonlít.
Pár pályát megcsináltam. Nagyon tetszik. :D -
#21041 ez a tim folytatása? vagy ezmiez? :O
timet nagoyn imádtam (L) -
SirArcheer #21040 Hopp. A lényeg lemaradt ;):
Crazy Machines -
SirArcheer #21039 Kis retro! -
PHM #21038 Használj microSD olvasót és elfelejtheted a pöcköt. :)
Amúgy ha nem a pöcök okozta a problémát, másold ki a mentéseket és formázd a memóriakártyát. -
#21037 de eddig semmilyen gond nem volt vele -
Szeszmester #21036 Az adapteren, amibe beteszed, azon van egy pöcök, azt told át.
Nekem is mindig hátracsúszott, én egy vékony csík ragasztószalaggal megoldottam a dolgot. Ha letörted, ügyes vagy, ess neki tűvel! -
#21035 hát a kimásolást még nem próbáltam de bemásolni játékot nem tudok rá -
#21034 Gyerekek a Lock's quest iszonyat komoly játék...próbáljátok ki... -
#21033 Miért nem tudod lementeni a dolgokat? Ha olvasod az adatokat, nem írsz rá, akkor tökmindegy, hogy írásvédett-e a kártya. -
#21032 igen látom az én kártyámon is ki van írva de pöcök az nincs -
rumkola #21031 Kártyaolvasóval, vagy bármilyen eszközzel amit külön meghajtóként tud kezelni a gép. -
#21030 nem fényképezőgépbe rakom bele. -
rumkola #21029 SD adapterrel használod? Van azon egy LOCK pöcök... -
#21028 :S
annak pedig nem örülnék mert nem tudom lemeteni a játékokból a mentéseket a gépre.különben azt valahogy meg lehet csinálni? -
#21027 Így kapásból most csak a formázás jutott eszembe. -
#21026 szevasztok
van egy kis problémám az sd kártyámmal.mégpedig az hogyha rá akarok tenni valamilyen ds-es játékot akkor azt írja ki hogy írásvédett a kártya és nem lehet semmi rá tenni.hogy lehetne levenni róla az írásvédettséget? -
frnckss #21025 Eladó 2 db NDS LIte.
1. NDS+M3 Real (gba expansion + rumble pak), 1 gb kingston, fehér tartó 30000 ft-ért
2. NDS+M3 Simply, 1 gb kingston, képernyővédő fólia(bontatlan) 25000 ft-ért -
#21024 Azt sajnos nemtom :( Ha esetleg valaki elviszi tőlem mindkettőt és lemond az egyik olvasóról, akkor szólok. (bár erre igen kis esélyt látok sajnos...)