Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most viszont kedvet kaptam hozzá, így megkérnélek titeket hogy ajánljatok pár "must have" játékot az utóbbi idõkbõl!
(professor layton volt talán az utolsó amivel játszottam)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Lehet csak ugy... viccbol?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Körökre osztott stratégia.
Sokat még nem játszottam vele, csak kipróbáltam.
A grafika kiváló, a szövegek jók, nem eresztik bõ lére és a poénok sem laposak. A harcrendszer érdekes és mélysége is van.
Érdemes megnézni 😊
😞
fotográfik kolomp edisön :D
gyártani ugyanannyi, de egy kis dizájnváltás sok embert hozhat, lásd peugeot 206 207 208...
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Reports in today's edition of the Nikkei newspaper in Japan have revealed the existence of what is apparently the next Nintendo DS model, which will launch in Japan by Christmas. The re-design supposedly features many completely new features for the DS, including:
Built-in digital camera
Music playback function
Stronger wireless connection
Larger screens
SD Card support
The article discusses that the camera will be used in games, and that the handheld will launch at a price under 20,000 yen (the DS Lite currently retails for 16,800). Japan is supposed to see a release of the console this year, with "several hundred thousand" units being allocated for the country before any are shipped overseas.
privi
nem tudom tudtok e segíteni.
a Sims 2-vel játszok és most az a küldetés hogy valamilyen Ratticatorral le kell szednem három robotot, és ezt a mûszert a Rat Cave-ben találom meg.De akárhányszor lemegyek oda nem találom csak annak a szobornak lehet adni ilyen guardokat vagy miket.jó lenne ha segítenétek.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Privi.
spéci skillek,mintha nem is lennenek bevinni dögnehez kis hiba,és annyi is,cerkával harcban a menüben kotorászni elég béna,és lassu,eröltetett.
ilyen összecsapott okádmányt rég nem láttam,adták volna inkább sonicék a nintendonak,csinálta volna az,ezek biowarenel egy pancserek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Úgy képzeld el, mint a Final Fantasy 3-at (harcok, itemek használata), a mászkálás realtime a harcok körökre osztottak.
Sonic a haverjaival van egy csapatban akik folyamatosan csatlakoznak hozzá. A karakterek fejlõdnek, vannak speciális tulajdonságaik (támadás kombó, stb.) amiket szintén fejleszthetsz. Kb. fél órát játszottam vele, de nagyon kellemeset csalódtam. Bioware....
De ez jött ki a game-hez ez mutatja be. Ez van<#wave>#wave>
PSP & DS RULEZ!
Nem néztem végig, az egyik hsz-ben írták.
VIDEO
PSP & DS RULEZ!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wzQIRTRHQ9w&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wzQIRTRHQ9w&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
PSP & DS RULEZ!
😊
Inkább meséljetek milyen a Lock's Quest? Hétvégén azt szeretném kipróbálni, állítólag nagyon frankó cucc.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
😊)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
részemrõl ez a beszélgetés itt lezárult ;>
porki fagyok fállalon

ez az izometrikus
porki fagyok fállalon
NAGYON JOL NÉZ KI! JO HOGY NEM LETT ISOMETRIKUS. KÖSZÖNJÜK MEG A NEMTOMKINEK! (Y) (Y) (Y)
porki fagyok fállalon
Grand Theft Auto: Chinatown Wars
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Special "fülön" van két promo videó is.
Október 30. a Japó megjelenés.
Elõtte nézd meg a hirdetést, itt vannak képetk vidik:
http://www.vatera.hu/nintendo_ds_guitar_hero_on_tour_5000ft_areses_92169827.html
PSP & DS RULEZ!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Legalábbis én a 90-es évek végén napi 5 ropit kaptam feketén egy építkezésen... igaz hulla voltam de vasárnap ott virított a zsebemben 35 ropi.
Persze mondhatnám, hogy diákmunka... de az nem biztos, hogy olyan jól fizet...
Elõbb még magasabb prioritást élvez az Xbox 360 120GB-os winyó 😄