Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james69holden
már vagy egy fél éve nem játszottam a DS-emmel :/
most viszont kedvet kaptam hozzá, így megkérnélek titeket hogy ajánljatok pár "must have" játékot az utóbbi idõkbõl!
(professor layton volt talán az utolsó amivel játszottam)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Disgaea tényleg jónak tûnik,csak kár hogy nem állnak közel hozzám az ilyen stratégiai rpgk.
Sephi
Nekem a Time Hollow jott be 😊 Kicsit neha viszont nem fair, hogy csak bizzonyos szamu kaput nyithacc. En meg majig nem ertettem, miert kellet a kiscsaj szemuveget ellopni a multban majd visszadni neki a jelenben 😄

Lehet csak ugy... viccbol?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A Disgaea nagyon jónak tûnik!
Körökre osztott stratégia.
Sokat még nem játszottam vele, csak kipróbáltam.

A grafika kiváló, a szövegek jók, nem eresztik bõ lére és a poénok sem laposak. A harcrendszer érdekes és mélysége is van.

Érdemes megnézni 😊

Azért ide egy "kis" HW erõítés is jöhetne... (bár akkor az újabb game-ek nem lfutnának jól a régebbi DS-eken.
😞

fotográfik kolomp edisön :D

kisgabo
ds classic helyett kiadták a slim-et nem? nemhinném, ha van egy komolyabb kinézetû gép, nem dobnák ki karira...

gyártani ugyanannyi, de egy kis dizájnváltás sok embert hozhat, lásd peugeot 206 207 208...

Risu Führer
sztem nem jön még új.elég jól veszik még a ds-t és hamarosan itt a karácsony amikor sztem még több menne el de ha akkor kiadnak egy drágább verziót akkor azt nem vennék meg annyian.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Október 2-án lesz valami Nintendo konferencia,akkor minden kiderül hivatalosan...remélhetõleg😊
Ehhe, ehhe:

Reports in today's edition of the Nikkei newspaper in Japan have revealed the existence of what is apparently the next Nintendo DS model, which will launch in Japan by Christmas. The re-design supposedly features many completely new features for the DS, including:

Built-in digital camera
Music playback function
Stronger wireless connection
Larger screens
SD Card support

The article discusses that the camera will be used in games, and that the handheld will launch at a price under 20,000 yen (the DS Lite currently retails for 16,800). Japan is supposed to see a release of the console this year, with "several hundred thousand" units being allocated for the country before any are shipped overseas.

Van eladó DSTT és G6 kártyám.
privi

Risu Führer
szevasztok
nem tudom tudtok e segíteni.
a Sims 2-vel játszok és most az a küldetés hogy valamilyen Ratticatorral le kell szednem három robotot, és ezt a mûszert a Rat Cave-ben találom meg.De akárhányszor lemegyek oda nem találom csak annak a szobornak lehet adni ilyen guardokat vagy miket.jó lenne ha segítenétek.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

DS-hez DSTT flashkártya ajándék microSD-vel eladó.
Privi.

Banyapapa
azt nemtom,de ez a sonic bioware egy rakás szar,3 ft-t nem ér.

spéci skillek,mintha nem is lennenek bevinni dögnehez kis hiba,és annyi is,cerkával harcban a menüben kotorászni elég béna,és lassu,eröltetett.

ilyen összecsapott okádmányt rég nem láttam,adták volna inkább sonicék a nintendonak,csinálta volna az,ezek biowarenel egy pancserek.

Sephi
En pl a FFTA2-ben SOHA nem hasznaltam a stylust. Csakis a gombok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kisgabo
harvest moon2 is nélkülözi a gombokat, ezzel el is cseszték.. <#levele>

Sephi
Koszi 😊

Banyapapa
azért ff3-tol bazimessze van (föleg gombok nem játszanak,váh)

Lagjobb hagyományokat követõ RPG.
Úgy képzeld el, mint a Final Fantasy 3-at (harcok, itemek használata), a mászkálás realtime a harcok körökre osztottak.
Sonic a haverjaival van egy csapatban akik folyamatosan csatlakoznak hozzá. A karakterek fejlõdnek, vannak speciális tulajdonságaik (támadás kombó, stb.) amiket szintén fejleszthetsz. Kb. fél órát játszottam vele, de nagyon kellemeset csalódtam. Bioware....

Sephi
Aki jaccot mar az uj Sonic jatekkal az irjon mar rola valamit...

butyokanime
Szerintem alapból látni hogy van a faszibe egy enyhe ferdülés 😄
De ez jött ki a game-hez ez mutatja be. Ez van<#wave>

PSP & DS RULEZ!

Nagyon gáz ez a videó. 2:40-nél azt írja a trikóra, hogy gay 😊
Nem néztem végig, az egyik hsz-ben írták.

butyokanime
Sorry nem rakta ki a youtube linket😊
VIDEO

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Még mindig elado egy Guitar Hero, a párját elvitték de egy vihetõ! 7000ft!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wzQIRTRHQ9w&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wzQIRTRHQ9w&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

PSP & DS RULEZ!

Lego Bat-Man, új Kirby stbstb.
😊

butyokanime
ez a gta rohadt jó lesz

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Ne bántsátok Borgit mer....!!

Inkább meséljetek milyen a Lock's Quest? Hétvégén azt szeretném kipróbálni, állítólag nagyon frankó cucc.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Borgi
a stratégiai játékok tényleg "shooter"-ek ;>

porki fagyok fállalon

ennyi erõvel az összes stratégiai játék TPS.... ügyes<#ejnye1>

izoimperiális? <#idiota>

De megnéztem és még a benne lévõ egyenletet is kiszámítottam.
😊)

Alwares
Ajj istenem, mi lenne már ez ha nem izometrikus? Jajj..

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Borgi
látom nem sikerült megnézni a linket amit az elöbb irtam.

részemrõl ez a beszélgetés itt lezárult ;>

porki fagyok fállalon

TPS a Max Payne vagy a Tomb Raider...

Borgi
nem teljesen felülröl vana játék -> sima tps nézet
de nem izometrikus.

porki fagyok fállalon

a képeken nem teljesen felülrõl látható a játék, szóval szerintem simán mondható, hogy izometrikus...

Borgi
nem tudom melyik hülye találta ki hogy ez izometrikus, bár a cikk is ezt irja, de nemudom miért hivják ezt izometrikusnak, ez egy sima tps nézet.

ez az izometrikus

porki fagyok fállalon

Borgi
anyád! mármint enm a tied, csak hirtelen felindulásbol mondtam!

NAGYON JOL NÉZ KI! JO HOGY NEM LETT ISOMETRIKUS. KÖSZÖNJÜK MEG A NEMTOMKINEK! (Y) (Y) (Y)

porki fagyok fállalon

nem tudom, h volt-e, de tessék:
Grand Theft Auto: Chinatown Wars

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Aakoss
http://www.valkyrieprofile.com/vpds

Special "fülön" van két promo videó is.
Október 30. a Japó megjelenés.

butyokanime
Guitar Hero😮n Tour DS game eladó, 6500-ért viheõ, ha ketten akarjátok nyomatni egymás ellen akkor van egy másik is.Ha mind 2 kell akkor 12 ezerért postával vihetõ. Ha érdekel PM.

Elõtte nézd meg a hirdetést, itt vannak képetk vidik:
http://www.vatera.hu/nintendo_ds_guitar_hero_on_tour_5000ft_areses_92169827.html

PSP & DS RULEZ!

Borgi
egy vincseszterrel játszol? 😮

porki fagyok fállalon

A Knights of Xentar nagyon fun, nekem meg is van vhol 😊

Tinman
Hát azokat full a végére hagynám levezetésnek... nekem nem annyira bejövõsek. Egyiket sem vettem meg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Aakoss
Mivel látom, hogy diák vagy, ezért azt mondanám, hogy itt volt az egész nyár... egy hét segédmunka egy építkezésen és meg is van 😛
Legalábbis én a 90-es évek végén napi 5 ropit kaptam feketén egy építkezésen... igaz hulla voltam de vasárnap ott virított a zsebemben 35 ropi.
Persze mondhatnám, hogy diákmunka... de az nem biztos, hogy olyan jól fizet...

Alwares
Adj 30-at és megyek 😄
Elõbb még magasabb prioritást élvez az Xbox 360 120GB-os winyó 😄

És hol vannak a crystal chronicles részek??? <#vigyor>
Akkor mire vársz😊 irány a bolt és vegyél egyet,már 30ért vehetsz újat. És nem fogod megbánni jó cuccok vannak rá.
Alwares
Huh emberek nekem nagyon tetszik ez a DS-es GTA! Újabb érv a Ds mellet, kéne már venni egyet...

Beast Machine
GBAtemp csak nekem nem jön be?

...vágod?

Beast Machine
ooookéj, kösz a tanácsot, nem feledem 😊

...vágod?