24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Tomek83 #21673 Igen,mert most rohadtul gyengült a forint, de "alap" esetben sokkal olcsóbb lenne itt is. Lite az kb17ezer yen volt megjelenéskor, a DSi 19ezer yen. -
rnd #21672 Mármint: náluk... -
rnd #21671 Nem hinném hogy olcsóbb, max jobban keresnek nálunk. Sztem 20k jen, ami cirka 49k forint... -
Tomek83 #21670 Csak a japóknál kicsit olcsóbb mint nálunk,tudhatod hogy a Nintendo minket vesz le legjobban,amúgy náluk nem sokkal olcsóbb a Lite mint a DSi. -
#21669 50é most? szerintem polcon rohadós lesz.... mikor vettem Wii, akkor az x360 volt 54k. most kissé több, de ehhez képest vagány ára van DSi nek... sok hüje japán veszi gondolom. -
rnd #21668 Ha ennyiért is viszik, kaszálni kell amíg lehet... -
#21667 nekem itt az asztalon az acekard... deal-ról nincs postaktg.
de az 50 sok, 56k volt a wii-m, kicsit keményen áraz a nintendo, lehet mégis lesz ujra sima ds lite... -
TGArtist #21666 Bizony, kissé sok érte az 50 ropi, de ez lesz az első handheldem, és már nagyon várom az április 3-at :) Valaki nem tervezi, hogy vesz? Rendelek a hónapban Acekard DSi kártyát, a postaköltség olcsóbb lenne, ha többen rendelnénk. -
#21665 ds meghalt, éljen a wii....
amúgy jön a dsi, de a 49900 ft-os ár... kissé brutál. -
dsg #21664 Kihalt a forum?
Bar nem en tartottam eletben eddig.
Vagy uj konzol van a piacon? -
SirArcheer #21663 Chinatown Wars video -
kuala #21662 Amugy még mindig keresnék segitökész embert,aki tudna segiteni a Dslazy,illetve a Max Overload progik használatában. Thx. -
kuala #21661 A gba.temp oldalán találtam m3simply ger.1.18as fw-t. Mellette zárojelben ez: /hack/ . Fel lehet ezt tenni vajon az 1.14 fw helyett? Hisz hivatalosan az 1.14 az utolsó eddig. -
Dj Siegfried #21660 dekivagy...... -
#21659 szerintem nem életszerű, hogy én valamiért is bármikor könyörögnék neked. de csak álmodozz.
ha csak, nem lány vagy, profi aktkép gyüjteménnyel.
-
PHM #21658 Ment válasz. -
#21657 #21641
Hozzád nem szóltam volna. -
#21656 Te hergeltél link kéressél. -
Dj Siegfried #21655 jó kivagy..... szerintem nem annyira versenyképes az...... minden esetre nekem könyöröghetnél egy hétig is akár, hogy a fóliás final fantasy-m elcseréljem egy supercard ra :P -
#21654 na, ez már pozitiv hozzáállás.
bár szemezgetek a golden sun-al, még ellenállok. supercard még mindig versenyképesebb... :) -
#21653 6.5 volt, amikor vettem. Direkt nem bontottam ki inkább a biztonsági másolattal játszottam. Azért egy Golden Sun, meg FF trió nem egy kategória egy Brain Traininggel.
De egye fene, velem lehet beszélni:
Játékok GBA (NDS, NDS Lite-hoz is tökéletes!!!):
- Golden Sun 1. (Perfekt állapot, 1x volt a gépben, doboza, mindene megvan!): 5.000 Ft/db
- Final Fantasy I-II. Dawn of Souls BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy V. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy IV. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
Ha csak a GBA játékok kellenének, ezek együtt 18.000 Ft-ért vihetőek.
-
#21652 Már túlvagy rajta, beleszóltál. -
#21651 Írtam privit. -
PHM #21650 Mi a probléma?
Hátha tudok segíteni... -
#21649 Milyen Linket? Kurvára nem akarok beleszólni a dolgokba... de akkor is túlzás. Boltban lehet annyi, de aki boltban vasáról az meg is érdemli. -
#21648 mennyiért van a polcon, és porosodik? hát, vagy eladod, vagy nem, nekem 8. -
dsg #21647 Szia Siegfried!
Bocs hogy nem valaszoltam a hetekkel ezelott feltett kerdesedre. Ha visszalapozol ugy egy evet megtalalod a "forrasztasos eszmecseret" valahol, lehet meg feltoltott kep is van a kibelezett Ds-emrol. PHM-ek sokat segitettek, de nem gyogyult meg. Ha vagany vagy meg tudod forrasztani te is, de a sracok szerint valami konzolmuhelybe megjavitjak. -
Balin #21646 nekem lenne 1 eladó ds-em!
babakék szinü tökéletes állapotban!
még van rá pár hónap garancia!
van hozzá még 1 M3DSREal kártyám
30ezerért!:) -
#21645 gyakoriak a gyárilag szarok? -
Dj Siegfried #21644 ha xart fogsz ki, akkor jön a gond.... -
#21643 Linket itthonról ;-)
Pf.: ? :-D -
#21642 Sziasztok!
Érdemes használtban venni DS Lite-ot? Mennyire nagy a meghibásodási arány? -
#21641 4500???
Pf... -
#21640 Te bajod... nézz körül idehaza, hogy a bontatlan ill. perfekt cuccok mennyiért mennek. -
rnd #21639 mint minden, ez is játék függő. final fantasy mindig is kelendő volt, minden konzolra, az európai fóliás gba verziók meg elég ritkák ahhoz hogy jó áruk legyen. az már másik kérdés hogy itt a fórumon / az országban mennyi hardcore fan van, mert nem biztos hogy meg fogják venni. én spec vinném az ff4et ha lenne zsém, eléggé sikerült kiköltekeznem... -
#21638 gba kazik ára nem semmi.... wii játékot nem tudtam eladni ennyiét... -
#21637 Meg tudnátok mondani melyik fórumtársa szokott DS Lite-ot javítani?
Előre is köszi!!!! -
#21636 OFF:
Nem, de a befolyt összeg remekül fedezni fogja a nyári gumi szettet :-) -
#21635 És a Toyotádnak is lesz GBA-kompatibilitása? :DDD -
#21634 Toyota Corollára való átállás miatt -nem röhög :-D - eladó a következő pár NDS cucc:
- 1 db fehér NDS Lite (összesen 20 órát volt használva, szigorúan női kezekben), összes tartozékával, papaírjaival, dobozával, sértetlen PERFEKT állapotban, karcmentesen!
Ára: 23.000 Ft
Játékok (esetében posta játszik, utánvétel) NDS:
- Brain Training (2.500 Ft)
- Resident Evil Deadly Silence (4.500 Ft)
- Super Mario 64 DS (4.500 Ft)
Ha csak az NDS játékok kellenének, ezek együtt 10.000 Ft-ért vihetőek.
Játékok GBA (NDS, NDS Lite-hoz is tökéletes!!!):
- Golden Sun 1. (Perfekt állapot, 1x volt a gépben, doboza, mindene megvan!): 6.000 Ft/db
- Final Fantasy I-II. Dawn of Souls BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy V. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy IV. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
Ha csak a GBA játékok kellenének, ezek együtt 20.000 Ft-ért vihetőek.
Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Székesfehérvár, Budapest, Tiszaújváros személyes átadási lehetőséggel!
Az egész pakk egyben: 45.000 Ft-ért elvihető!!!
Érdeklődni: p.ü. vagy a tinman kukac freemail pont hu e-mail címen.
[A fekete NDS-em term. továbbra is marad ;-)]