Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem meghót már egy fejlesztés ide vagy oda
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live gamertag: kilencnad
Privizz.
fotográfik kolomp edisön :D
(Wii-hez ill. DS-hez is jó)
- alig használt
- dobozlva
- minden tartozékával
5K
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
szerintem... <#nemtudom>#nemtudom>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
porki fagyok fállalon
ds nem lett rosszabb, lite baróó.
de lehet én vagyok tul negativ :C
porki fagyok fállalon
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
😄DD
!!!!!!! Lebuktááááál !!!!!!!!!!! <#banplz>#banplz>
Beállítom mondjuk az életkort, és csipog ha van olyqan a közelben?
😄DD
Kamera egyébként arra kell az elmondások alapján, hogy a saját arcod megjelenjen 1-2 játékban. Értelmét nem látom, de mindegy.
Meg gondolom lesz kamera gaming... PC-re is van ilyen, hogy a mozgásodat figyeli és úgy irányítasz... fasság, 20 perc alatt megunható.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GBA slot kivezetésével megölték a DS -en játszható játékok felét... (vajon "okosítva" menni fog-e rajta?)
Nálam kb. ezen múlik a váltás...
Kamera jójó, de minek? A telefonommal sem fényképezek... és nem hiszem, hogy kamerafüggõ játékokkal szeretnék játszani a "buszon, vonaton, utcán" (nem mintha nem autóval járnék, de akkoris)
Már a hangérzékeny játékoknál is volt szó arról, hogy hülyén néz ki, ha a metrón valaki a DS-hez beszél 😄 (Ami egyébként japánban természetes, de itt jönnek a kedves fehérruhás bácsik és hoznak szép fehér kabátot)
arra kíváncsi lennék, hogy processzor terén változott-e valami... szerintem nem, ami szomorú, mert azzal, hogy kimegy a GBA és lenyelhetõ lett volna, ha a gép képes lenne arra, hogy faszán futhasson rajta a SNES emu...
SD kártyát mi eddig is megoldottuk 😉
A böngészõ tényleg jobb beépítve, de nekem ez az Opera a DS-en egyáltalán nem volt "kezelhetõ" a telefonomon levõ böngészõvel jobban elvagyok, és a 3G lefedettség pesten elég jó... wifi meg ugye... ha meg már wifi közelben vagyok akkor valószínûleg nálam van a notebook...
fényerõ... tudom ez a fórumon kényes téma 😄
de DS és a DS Lite között valóban szükséges volt a javítás...
a DS Lite-om max alatt van, mert maxon már rossz ránézni, annyira erõs a fénye. (persze ebben van egy kis költõi túlzás, de elég ritkán használom max fényerõn)
Summa summárom... vagy hogy szokták mondani...
Kijön a kütyü... megnézzük, hogy az okosító csapatok mit tudnak vele kezdeni, ha elõállítható nemhivatalos GBA support akkor nálam nyert ügye lehet, de úgy érzem, számomra bukott ügy...
Én "retro" gamer vagyok, a régi dolgokért vettem a DS -t, mert újrajátszhatom rajta a gyerekkorom, legyen az C16, C64, GB, NES, SNES (tudom tudom...) SEGA MS MD, és ott vannak a felújított játékok GBA és NDS változata, illetve a régi jó játékok folytatása...
Az ilyen "vén rókáknak" erre van szükségük, nem pedig hogy a kamerának integethessek.
Mindemelett a neo generáció valószínûleg habzsolni fogja és élvezni, mert biztos élvezetes játék a mai gyerekeknek és akik ezen nõnek fel, azok erre fognak nosztalgiázni és meg is értem õket, mi is behugyoztunk volna örömünkben, ha annak idején a féltégla GB ketté nyitható és benne olyan digitális kamera van ami odaveri apu tükörreflexes gépét 😊
De örültünk a 8bitnek és a ceruzaelemeknek is 😛
Nem ítélem el a gépet, sõt feszülten várom a fejleményeket és kíváncsi vagyok mit hoznak ki a masinából hivatalosan és nem hivatalosan és majd döntök.
(anno GBA SP -t akartam venni, csak bejött az NDS aztán vártam, bejött az NDS Lite, amire azt mondtam, hogy igen ez kell, mert ez eljátsza az én múltamat és nem utolsó sorban azt a pár újat is adja ami a régieket új fényben tünteti fel és érdekelhet, zelda, square játékok, mariók stb...)
Úgy gondolom ha a szokásos lóval példálózunk ez nekem pont a nyereg volt, a DSi már a túloldalán van számomra, vagy lehet, hogy ez még a nyereg, de a kidobott gba slot szúrja a seggemet 😄
És ez azt is jelenti hogy új játékok már nem is fogják támogatni, mert a DSi, a "jövõ DS-e" úgyse kezeli... <#rinya>#rinya>
Fényképezõgép... amilyen minõség lesz (300k pixel) nem érdekel
Böngészõ... amilyen használható lesz, nem érdekel
Belsõ memória alkalmazásoknak... gondolom viszik tovább az ASF vackokat PayYan-rõl, tehát nem érdekel
SD kártyahely... gondolom olyan szarul csinálják meg mint a wii-n, tehát ez is használhatatlan lesz...
Akksi idõ... 30-50% minusz, irigykednek a Sony PSPre hogy ennyire lerontották az üzemidõt???
Nagyobb képernyõ... szuper!
DSi shop... talán
Nekem a régi féle DS van, slim-et kihagytam, ez határeset.
Meg az hiányzik, hogy most a kis DS-nek integessek mert akkor tuti kiraknak félúton.
😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
- Nintendo DS Lite Black (végig fóliázott kijelzõvel) + dobozában, gyári kiegészítõivel
- szürke-fekete DS-Lite-hoz való tok
- EzfaV (Slot1) + Ezfa 3in1 (Slot2)
- 1GB PQI microSD (made in Japan)
- Hori bontatlan fólia
- 3wing csavarhúzó
- utángyártott "2000mAh" akksi
Akit érdekel dobjon nekem privit.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
::SDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aztakúúúrva 😄DDDDDDD
ezen beszartam
PEDOMETER
😄DDd
Csodák nincsenek... az animokat Maya-val, az ingamet, meg pl. Mac-el csinálják.
NDS developkit pictures needed NOW ;-)
Amúgy nem 640x515-be fejlesztenek... hanem min. 1280x1024-be... onnan meg már azt csinálnak vele amit akarnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Just 4 u... önádör ingém:

Ni no Kuni /Platform: DS/
"A képek beigazolni látszanak azt, hogy a Studio Ghibli szerepe nem csak az átvezetõ animációk elkészítésére korlátozódik, õk felelõsek ugyanis a karakterek designjáért, de még ennél is fontosabb lehet, hogy a játék zenéjét Joe Hisaishi szerezte. A roppant híres zeneszerzõ felelõs többek között szinte az összes Ghibli-alkotásért"
HEVÖN!!!!