24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tomek83
    Én a nintendos wifi cuccot használom DShez.
  • Beast Machine
    Van itt valaki, aki online játszáshoz nem routert használ, hanem valami usb-s WiFi cuccost? Itthon a net már meg van osztva eg normáls switch-csel, nem akarok még pluszba wlan rútert beszerelni.
  • Csokis
    Ment! Ez már az új patch-elt változat, ahol működik a WiFi is! Mondjuk még ne nagyon használja szerintem senki, míg meg nem jelenik hivatalosan.
  • qper
    kérnhetnék én is priviben egy linket a patchelt verzióhoz?
  • zola2000
    Nos, ha lassabb a microsd kártya, akkor nagyobb a töltési idő, de nekem egy nagyon lassúnak számító microsd kártyám van, és onnan is viszonylag gyorsan tölt, tehát szerintem annyira nincs jelentősége annak hogy egy pálya nem 0,8 másodperc, hanem mittudomén 1,4 másodperc alatt jön be :)
  • zenbasd
    Sziasztok!

Egy tanácsra lenne szükségem.
    Vettem egy DSTT flashkártyát és most keresek hozzá micro SD kártyát. Találtam hirdetésben meglehetősen olcsón 8GB-os Class 2 Sandisk-et.

A kérdésem, hogy van-e jelentősége a micro SD kártya sebességének a DS-nél azaz érdemes e nagyobb összeget kiadni Class 4 vagy 6-os kártyáért vagy a Class 2 is tökéletesen ki tudja szolgálni a konzolt?
  • zola2000
    Mivel még sehol nem jelent meg a játék ezért biztos nem megy a multi. Csak nehogy legyen egy banhullám a nintendo wfcről is...
  • Csokis
    Na, mentem aludni. Remélem mindenki megkapta a privit, aki kérte. A mai nap biztos felkerül már minden hova a patch-elt ROM file. Jó játékot! A multi állítólag nem megy.
  • Csokis
    R4, M3DS Real és N5 kártyákon tuti működik, viszont CycloDS-en egy ember jelezte, hogy nem jó!
  • Beast Machine
    nekemnekemnekem, légyszi! :D
  • Csokis
    Na, már fent van a patch-elt NDS is! Mivel nem tudom, hogy itt meg lehet-e osztani (szerintem nem), így privát, akinek kell! Még 30 percig itt vagyok.
  • Beast Machine
    majd azt is ide, szeretlek :)
  • Csokis
    KATT! Ha valakinek nem megy a patch-elés, az várjon, mert már töltődik fel a patch-elt .NDS file.
  • Beast Machine
    Link szépen kérlek.
  • Csokis
    Már van ARM7 patch! Működik M3DS Real kártyán.
  • Nuki
    Pont hogy igazat adok :)
  • Tomek83
    Valami save-elős okosságot raktak rá,és M3on nem indul,meg még jó néhány kártyán sem. Gondolom nemsokára jön egy patch és működni fog.
  • shenmuedc #21696
    Engem az zavar igazán, hogy azt a potenciált amit belefektetnek egy ilyen komplex világok lemodellezésére, sokkal értelmesebb játékokra fordíthatnák.
  • zola2000
    Én supercard ds onen elindítottam szórakoztam a beállításokkal. Lényeg az hogy legyen meg az arm7 hack, és 64k legyen a mentés mérete.
  • zola2000
    Az igaz de ez most a stílusos cel shadednek és a felülnézetnek meg a kelet miatt nagyon hangulatos lett. Nekem sem tetszettek a 3ds gtak a vice cityt leszámítva, de az is csak a jó kis hangulata miatt.
  • gery1113
    Sziasztok!
    Valaki eltudta indítani a GTA-t M3real-en?
    Help me!
  • shenmuedc #21692
    Hurrá! Végre ezen a gépen is köszönthetjük azon játékot, aminek 3. részétől számítva a játékkészítők hirtelen elfelejtettek játékokat készíteni és beindult az öncélúan agresszív játékok kora. Tudom-tudom előtte is volt ilyen de lassan már más sincs.Cirkuszt a népnek. Lehet anyázni.
  • zola2000
    MEGJELENT A GRAND THEFT AUTO: CHINATOWN WARS! és tényleg olyan dinamikus lett a város mozgása, amit eddig ds játékban én még nem láttam. Oké van pspm is, de ez is van olyan jó mint azok a részek.
  • rudymester
    Advance Wars: Dualm Strike eladó 3000ft-ért.
    Szép állapotban, minden megvan hozzá.
  • Borgi
    nehogy aztmond hogy nincs igazam :C
  • Tinman #21688
    Igen, eladó még a DS. 22k-n gondolkodom, meggyőzhető vagyok ;-)

Golden Sun legrosszabb esetben is 4.5k. Ha az állapotával gond lenne, azt mondanám jogos... de nem, perfekt a cucc! Megvettem, kibontottam, csodáltam, betettem, játszottam vele kb. 2 órát, kivettem, visszatettem a dobozba, leszedtem a biztonsági másolatot a netről és azzal toltam rengeteget. Ergo 2 órás gamez, pontosan úgy is néz ki ;-)

• Nuki
    Amit ez az ember mond: >>>>>#21684<<<<<<< :)
  • kisgabo
    3k ért érdekel a golden sun.

amúgy mizu a DS-el? eladó még?
  • Beast Machine
    slot 2 elhagyása erősen öngól szaggal rendelkezik, én biztos nem fogok DSi-t venni - egyszerűen nem tud olyan fícsört felmutatni, amiért nekem megérné lecserélnem a DSL-M3DS Real Perfect kombómat (nagyobb képernyő, ugyanazzal a felbontással, bvááh.).
  • Borgi
    szerintem retardált ötlet volt a sima gb kompatibilitást is kiszedni
  • TGArtist
    Nagyon retardált ötlet volt a Nintendo részéről, hogy kivették a GBA portot ...
  • rnd
    Max pl wifis lehet mert nincs hova dugni...
  • TGArtist
    Engem az érdekelne, hogy fog-e érkezni valami Guitar Hero periféria DSi-hez, mert nem akarok DS-t venni, ha már nyakunkon a DSi, viszont a Guitar Herot imádom Wii-n, és nagy érvágás, hogy nem lehet DSi-n használni.
  • vegytek
    szerintem a 3 gba-s játék dobja meg az árat
  • Beast Machine
    nem, csak sebtiben utánanéztem, az ára szerintem is magas, de egész vaterán ez az egyetlen példány, nézd meg még sztem teszveszen vagy eBayen.
  • rnd
    Ezt te adod el? Mert húzósnak néz ki az ára...
  • Beast Machine
    Vatera, 2 perc
  • Dj Siegfried
    puffancs ds-t keresek megvételre... lehetőleg jó állapotút. töltővel. PÜ
  • Borgi
    eladó szűz, fóliás, bontatlan Skate It DS, ha valakit komolyan érdekel, akkor az árában megegyezünk.
  • cSabonc
    Eladó egy Zelda: Phantom Hourglass 6500Ft-ért!