24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Tomek83 #21713 Én a nintendos wifi cuccot használom DShez. -
#21712 Van itt valaki, aki online játszáshoz nem routert használ, hanem valami usb-s WiFi cuccost? Itthon a net már meg van osztva eg normáls switch-csel, nem akarok még pluszba wlan rútert beszerelni. -
Csokis #21711 Ment! Ez már az új patch-elt változat, ahol működik a WiFi is! Mondjuk még ne nagyon használja szerintem senki, míg meg nem jelenik hivatalosan. -
qper #21710 kérnhetnék én is priviben egy linket a patchelt verzióhoz? -
#21709 Nos, ha lassabb a microsd kártya, akkor nagyobb a töltési idő, de nekem egy nagyon lassúnak számító microsd kártyám van, és onnan is viszonylag gyorsan tölt, tehát szerintem annyira nincs jelentősége annak hogy egy pálya nem 0,8 másodperc, hanem mittudomén 1,4 másodperc alatt jön be :) -
zenbasd #21708 Sziasztok!
Egy tanácsra lenne szükségem.
Vettem egy DSTT flashkártyát és most keresek hozzá micro SD kártyát. Találtam hirdetésben meglehetősen olcsón 8GB-os Class 2 Sandisk-et.
A kérdésem, hogy van-e jelentősége a micro SD kártya sebességének a DS-nél azaz érdemes e nagyobb összeget kiadni Class 4 vagy 6-os kártyáért vagy a Class 2 is tökéletesen ki tudja szolgálni a konzolt? -
#21707 Mivel még sehol nem jelent meg a játék ezért biztos nem megy a multi. Csak nehogy legyen egy banhullám a nintendo wfcről is... -
Csokis #21706 Na, mentem aludni. Remélem mindenki megkapta a privit, aki kérte. A mai nap biztos felkerül már minden hova a patch-elt ROM file. Jó játékot! A multi állítólag nem megy. -
Csokis #21705 R4, M3DS Real és N5 kártyákon tuti működik, viszont CycloDS-en egy ember jelezte, hogy nem jó! -
#21704 nekemnekemnekem, légyszi! :D -
Csokis #21703 Na, már fent van a patch-elt NDS is! Mivel nem tudom, hogy itt meg lehet-e osztani (szerintem nem), így privát, akinek kell! Még 30 percig itt vagyok. -
#21702 majd azt is ide, szeretlek :) -
Csokis #21701 KATT! Ha valakinek nem megy a patch-elés, az várjon, mert már töltődik fel a patch-elt .NDS file. -
#21700 Link szépen kérlek. -
Csokis #21699 Már van ARM7 patch! Működik M3DS Real kártyán. -
Nuki #21698 Pont hogy igazat adok :) -
Tomek83 #21697 Valami save-elős okosságot raktak rá,és M3on nem indul,meg még jó néhány kártyán sem. Gondolom nemsokára jön egy patch és működni fog. -
#21696 Engem az zavar igazán, hogy azt a potenciált amit belefektetnek egy ilyen komplex világok lemodellezésére, sokkal értelmesebb játékokra fordíthatnák. -
#21695 Én supercard ds onen elindítottam szórakoztam a beállításokkal. Lényeg az hogy legyen meg az arm7 hack, és 64k legyen a mentés mérete. -
#21694 Az igaz de ez most a stílusos cel shadednek és a felülnézetnek meg a kelet miatt nagyon hangulatos lett. Nekem sem tetszettek a 3ds gtak a vice cityt leszámítva, de az is csak a jó kis hangulata miatt. -
gery1113 #21693 Sziasztok!
Valaki eltudta indítani a GTA-t M3real-en?
Help me! -
#21692 Hurrá! Végre ezen a gépen is köszönthetjük azon játékot, aminek 3. részétől számítva a játékkészítők hirtelen elfelejtettek játékokat készíteni és beindult az öncélúan agresszív játékok kora. Tudom-tudom előtte is volt ilyen de lassan már más sincs.Cirkuszt a népnek. Lehet anyázni. -
#21691 MEGJELENT A GRAND THEFT AUTO: CHINATOWN WARS! és tényleg olyan dinamikus lett a város mozgása, amit eddig ds játékban én még nem láttam. Oké van pspm is, de ez is van olyan jó mint azok a részek. -
rudymester #21690 Advance Wars: Dualm Strike eladó 3000ft-ért.
Szép állapotban, minden megvan hozzá. -
#21689 nehogy aztmond hogy nincs igazam :C -
#21688 Igen, eladó még a DS. 22k-n gondolkodom, meggyőzhető vagyok ;-)
Golden Sun legrosszabb esetben is 4.5k. Ha az állapotával gond lenne, azt mondanám jogos... de nem, perfekt a cucc! Megvettem, kibontottam, csodáltam, betettem, játszottam vele kb. 2 órát, kivettem, visszatettem a dobozba, leszedtem a biztonsági másolatot a netről és azzal toltam rengeteget. Ergo 2 órás gamez, pontosan úgy is néz ki ;-)
-
Nuki #21687 Amit ez az ember mond: >>>>>#21684<<<<<<< :) -
#21686 3k ért érdekel a golden sun.
amúgy mizu a DS-el? eladó még? -
#21685 slot 2 elhagyása erősen öngól szaggal rendelkezik, én biztos nem fogok DSi-t venni - egyszerűen nem tud olyan fícsört felmutatni, amiért nekem megérné lecserélnem a DSL-M3DS Real Perfect kombómat (nagyobb képernyő, ugyanazzal a felbontással, bvááh.). -
#21684 szerintem retardált ötlet volt a sima gb kompatibilitást is kiszedni -
TGArtist #21683 Nagyon retardált ötlet volt a Nintendo részéről, hogy kivették a GBA portot ... -
rnd #21682 Max pl wifis lehet mert nincs hova dugni... -
TGArtist #21681 Engem az érdekelne, hogy fog-e érkezni valami Guitar Hero periféria DSi-hez, mert nem akarok DS-t venni, ha már nyakunkon a DSi, viszont a Guitar Herot imádom Wii-n, és nagy érvágás, hogy nem lehet DSi-n használni. -
vegytek #21680 szerintem a 3 gba-s játék dobja meg az árat -
#21679 nem, csak sebtiben utánanéztem, az ára szerintem is magas, de egész vaterán ez az egyetlen példány, nézd meg még sztem teszveszen vagy eBayen. -
rnd #21678 Ezt te adod el? Mert húzósnak néz ki az ára... -
#21677 Vatera, 2 perc -
Dj Siegfried #21676 puffancs ds-t keresek megvételre... lehetőleg jó állapotút. töltővel. PÜ -
#21675 eladó szűz, fóliás, bontatlan Skate It DS, ha valakit komolyan érdekel, akkor az árában megegyezünk. -
cSabonc #21674 Eladó egy Zelda: Phantom Hourglass 6500Ft-ért!