Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GBA: december 31, 2008 How to Train Your Dragon
szerintem meghót már egy fejlesztés ide vagy oda
Sephi
Nekem konkretan az olvaso halt be... olyat hol tudok szerezni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

koryne
Ilyenem nekem is van 2 eladó, ha esetleg rumkoláéra túljelentkezés lenne. 10k-ért odaadom mindkettõt.

Xbox Live gamertag: kilencnad

1GB-os G6DSReal flashkártya 6K-ért eladó.
Privizz.

fotográfik kolomp edisön :D

Banyapapa
de a gitar hero kezelöje nem oda megy be?

kisgabo
gba meghót? ergo nincs software fejlesztés....

mintha azé jelenne meg 1-2 dolog.

james69holden
még mindíg van egy eladó Nintendo Wi-Fi USB Connector-om, ha valakit érdekel!

(Wii-hez ill. DS-hez is jó)

- alig használt
- dobozlva
- minden tartozékával

5K

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

GBA slotot is azért vezetik ki mert GBA-t már nem támogatja a Nintendo :/
Aakoss
Ez így van, de ez a fórum a DS -rõl szól és beszélgetni beszélgethetünk róla, legyen az új hír, érzések, elvárások, gondolatok...

szerintem... <#nemtudom>

senkinek se kötelezõ megvenni az új DSi-t

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Nem vagyok egy nagy hardcore gémer, de azt a slot2-t nagyon sajnálom 😞

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Borgi
jóhát, hangon tuningolni, mondjuk mp3-akat lejátszani az frankó dolog. de kamera? o_0 nevicceljél :C

porki fagyok fállalon

kisgabo
az egyre szarabb psp változatok jobbak? lehet hogy a fat nehéz, de kivitelezés és anyagminõségre jobb, mint a slim... és kitudja, mien lesz a psp3000.

ds nem lett rosszabb, lite baróó.

Borgi
nekem nem tünik egy nagy vaszizdasznak ez az újítás. olyan szaga van, hogy ez már akkor ki volt találva amikor tervezték ds-t. hogy akkor megint el lehet adni belõle egy adagot. szerintem japánon túl nem is lesz másutt.

de lehet én vagyok tul negativ :C

porki fagyok fállalon

Risu Führer
remélem is

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Tinman
Miért ne lenne kompatibilis? Több millió DS Lite ment el, naná, hogy kompatibilis lesz, saját maguknak nem ellenségei.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Risu Führer
remélem erre az új ds-re jön zelda ami lite-al is kompatibilis lesz...

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Ravasz japók...

Aakoss
Egyébként ez úgy mûködik, hogy bekapcsoláskor a megszokott képernyõ helyett egy kislány jelenik meg a képernyõn, erre a nyálad rácsöppen a touchscreenre és ezzel beindítod a pedometer-t <#banplz>

Vagy mint az Alien filmekben a mozgásérékelõ...
😄DD

Aakoss
Nem dehogy, ha Te például bekapcsolod a gépet már rögtön csipog <#idiota>
!!!!!!! Lebuktááááál !!!!!!!!!!! <#banplz>

Amúgy hogy fog mûködni a pedometer? 😊
Beállítom mondjuk az életkort, és csipog ha van olyqan a közelben?
😄DD

Tinman
DS Lite továbbra is nyerõ és az is marad.

Kamera egyébként arra kell az elmondások alapján, hogy a saját arcod megjelenjen 1-2 játékban. Értelmét nem látom, de mindegy.
Meg gondolom lesz kamera gaming... PC-re is van ilyen, hogy a mozgásodat figyeli és úgy irányítasz... fasság, 20 perc alatt megunható.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Aakoss
arról nem is beszélve, hogy a pedometer lebuktatna <#mf1>

Aakoss
Hát ez érdekesnek ígérkezik...

GBA slot kivezetésével megölték a DS -en játszható játékok felét... (vajon "okosítva" menni fog-e rajta?)

Nálam kb. ezen múlik a váltás...

Kamera jójó, de minek? A telefonommal sem fényképezek... és nem hiszem, hogy kamerafüggõ játékokkal szeretnék játszani a "buszon, vonaton, utcán" (nem mintha nem autóval járnék, de akkoris)

Már a hangérzékeny játékoknál is volt szó arról, hogy hülyén néz ki, ha a metrón valaki a DS-hez beszél 😄 (Ami egyébként japánban természetes, de itt jönnek a kedves fehérruhás bácsik és hoznak szép fehér kabátot)

arra kíváncsi lennék, hogy processzor terén változott-e valami... szerintem nem, ami szomorú, mert azzal, hogy kimegy a GBA és lenyelhetõ lett volna, ha a gép képes lenne arra, hogy faszán futhasson rajta a SNES emu...

SD kártyát mi eddig is megoldottuk 😉
A böngészõ tényleg jobb beépítve, de nekem ez az Opera a DS-en egyáltalán nem volt "kezelhetõ" a telefonomon levõ böngészõvel jobban elvagyok, és a 3G lefedettség pesten elég jó... wifi meg ugye... ha meg már wifi közelben vagyok akkor valószínûleg nálam van a notebook...

fényerõ... tudom ez a fórumon kényes téma 😄
de DS és a DS Lite között valóban szükséges volt a javítás...
a DS Lite-om max alatt van, mert maxon már rossz ránézni, annyira erõs a fénye. (persze ebben van egy kis költõi túlzás, de elég ritkán használom max fényerõn)

Summa summárom... vagy hogy szokták mondani...
Kijön a kütyü... megnézzük, hogy az okosító csapatok mit tudnak vele kezdeni, ha elõállítható nemhivatalos GBA support akkor nálam nyert ügye lehet, de úgy érzem, számomra bukott ügy...

Én "retro" gamer vagyok, a régi dolgokért vettem a DS -t, mert újrajátszhatom rajta a gyerekkorom, legyen az C16, C64, GB, NES, SNES (tudom tudom...) SEGA MS MD, és ott vannak a felújított játékok GBA és NDS változata, illetve a régi jó játékok folytatása...
Az ilyen "vén rókáknak" erre van szükségük, nem pedig hogy a kamerának integethessek.

Mindemelett a neo generáció valószínûleg habzsolni fogja és élvezni, mert biztos élvezetes játék a mai gyerekeknek és akik ezen nõnek fel, azok erre fognak nosztalgiázni és meg is értem õket, mi is behugyoztunk volna örömünkben, ha annak idején a féltégla GB ketté nyitható és benne olyan digitális kamera van ami odaveri apu tükörreflexes gépét 😊
De örültünk a 8bitnek és a ceruzaelemeknek is 😛

Nem ítélem el a gépet, sõt feszülten várom a fejleményeket és kíváncsi vagyok mit hoznak ki a masinából hivatalosan és nem hivatalosan és majd döntök.

(anno GBA SP -t akartam venni, csak bejött az NDS aztán vártam, bejött az NDS Lite, amire azt mondtam, hogy igen ez kell, mert ez eljátsza az én múltamat és nem utolsó sorban azt a pár újat is adja ami a régieket új fényben tünteti fel és érdekelhet, zelda, square játékok, mariók stb...)
Úgy gondolom ha a szokásos lóval példálózunk ez nekem pont a nyereg volt, a DSi már a túloldalán van számomra, vagy lehet, hogy ez még a nyereg, de a kidobott gba slot szúrja a seggemet 😄

Én a rumble pak-ot nagyon nagyon sajnálom... <#rinya>
És ez azt is jelenti hogy új játékok már nem is fogják támogatni, mert a DSi, a "jövõ DS-e" úgyse kezeli... <#rinya>

Fényképezõgép... amilyen minõség lesz (300k pixel) nem érdekel
Böngészõ... amilyen használható lesz, nem érdekel
Belsõ memória alkalmazásoknak... gondolom viszik tovább az ASF vackokat PayYan-rõl, tehát nem érdekel
SD kártyahely... gondolom olyan szarul csinálják meg mint a wii-n, tehát ez is használhatatlan lesz...
Akksi idõ... 30-50% minusz, irigykednek a Sony PSPre hogy ennyire lerontották az üzemidõt???

Nagyobb képernyõ... szuper!
DSi shop... talán

Nekem a régi féle DS van, slim-et kihagytam, ez határeset.
Sephi
Eleg volt nekem, hogy repülõn a fel gép nézte, hogy mi bajom van mert fújom a gépet a kezembe... Zeldaztam na...

Meg az hiányzik, hogy most a kis DS-nek integessek mert akkor tuti kiraknak félúton.

😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

És a power gomb is visszakerült a helyére.😊
Slot 2 tényleg maradhatott volna,meg lehetett volna oldani,hogy pl mikro sd-t olvassa a slot 2,vagy slot2be beépített memória. Biztos gondolták hogy a jónép ellesz majd a kamerával,a japók úgyis ilyen kamera,fényképezõgép buzik,aztán 1-2év múlva majd úgyis jön a "next handheld".
CHEAPBOY
De ezektõl eltekintve király lett😊 Beépített Netböngészõje is van pl😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Totis
Sajnálom de ELADÓ:
- Nintendo DS Lite Black (végig fóliázott kijelzõvel) + dobozában, gyári kiegészítõivel
- szürke-fekete DS-Lite-hoz való tok
- EzfaV (Slot1) + Ezfa 3in1 (Slot2)
- 1GB PQI microSD (made in Japan)
- Hori bontatlan fólia
- 3wing csavarhúzó
- utángyártott "2000mAh" akksi

Akit érdekel dobjon nekem privit.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Vicces hogy nincs GBA slot...Rumble pak??? Guitar Hero??? <#confused>
"- Pedometer shown."
::SDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aztakúúúrva 😄DDDDDDD
ezen beszartam

PEDOMETER
😄DDd

Tinman
Kukába vele... pl: no GBA combatibility.

Kizártnak tartom hogy a gagyi 20x20-as sprite-okat (pl a fõszereplõ az általad ingame shot-nak nevezett képen) megrajzolnák 1280x1024-ben, szépen kiszínezve, árnyékolásokkal meg minden, majd egy laza mozdulattal csinálnak belõle egy szines pacát. De tudod...
Tinman
Gondolod Machintoson nem engedhetõ meg a nagy felbontás?
Csodák nincsenek... az animokat Maya-val, az ingamet, meg pl. Mac-el csinálják.

Prúúf? Aggyál te! Kérem szépen a játék teljes forráskódját, képekkel, sprite-okkal, mindennel, de minimum 1280x1024 legyen ám a forráskód is! <#zavart2>
Tinman
Proof?
NDS developkit pictures needed NOW ;-)

Amúgy nem 640x515-be fejlesztenek... hanem min. 1280x1024-be... onnan meg már azt csinálnak vele amit akarnak.

Nehogymár 640x515-be fejlesszenek. Megcsinálják faszán nagy felbontásban, utána meg azon dolgoznak 2-3 hónapot, hogy normálisan nézzen ki kis felbontásban is? Eleve natív felbontásban csinálnak meg mindent. De... ezek artwork-ök.
Tinman
Gondolhatod, hogy nem 256x192-es felbontásban fejlesztenek meg rajzolják a cutscenet. Meg nem lenne valami jó mézesmadzag, ha csak kisméretû képeket dobnának ki.

Azért arra kiváncsi leszek hogy a 256 x 192 felbontású kijelzõre hogyan rakják rá a 640 x 515-ös cutscene-t, meg a 384 x 288-as ingame-et <#vigyor>
Sir Quno Jedi
nem, ez már az angol verzió (ott alul látszik is) 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Dehogy! Európában is nagy kultja van a Ghibli munkáknak és a lesz EU verzió is!

Tinman
2009. nyár körül

Faszásan néz ki,de gondolom ez csak Japóföldön jön ki.
Tinman
1. ingame, 2. cutscene

Just 4 u... önádör ingém:

Sephi
Mikorra van a megjelenés?

Kár hogy ezek még csak artwork-ök...
Tinman
Masszív élvezet IGÉNYESEKNEK:

Ni no Kuni /Platform: DS/

"A képek beigazolni látszanak azt, hogy a Studio Ghibli szerepe nem csak az átvezetõ animációk elkészítésére korlátozódik, õk felelõsek ugyanis a karakterek designjáért, de még ennél is fontosabb lehet, hogy a játék zenéjét Joe Hisaishi szerezte. A roppant híres zeneszerzõ felelõs többek között szinte az összes Ghibli-alkotásért"

HEVÖN!!!!