24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#21633 akár, de csak nagyon kevés folyadékkal, nehogy eláztasd a cuccot!! -
#21632 Megjavitottam a G6 -os kartyaolvasomat. Egyszeruoen le kell pattintani a erintkezoket abbol a muanyag fugasbol ami tartja es voila, csodalatosan mukodik. -
qper #21631 köszi a választ!
mivel tisztítsam a kártyanyílást? érintkezők mehetnek tiszta alkoholba mártott fültisztítóval pl.? -
#21630 egyszer kétszer nekem is előjött, tisztítsd ki a kártyanyílást, illetve a kártya érintkezőit. -
qper #21629 help me:
M3 DS Real kártyám mintha szarakodna.
Néha bekapcs során a DS nem is látja hogy van bent kártya, több reboot után sem, csak a kártya kivétele és újbóli berakása segít.
Mi lehet a ház? Szaraxik a kari, vagy ez tök normális jelenség? -
Dj Siegfried #21628 szerintem a ''konzolokszervize'' lesz az -
dsg #21627 melyik szerviz? tel szam, cim, ha tudsz! koszi -
neonguy #21626 elado egy DS Lite, lasd olcso konzol, game topik. -
#21625 Van valakinek eladó eredeti New Super Mario Bros játéka? Jó lenne fóliásan, ha nem az akkor nagyon jó állapotban és jó áron! :) Előre is köszönöm -
#21624 Miert nem viszed szervizbe? Ismerosomnek ugyanez volt a problemaja es 3000 ft-ert 2 ora alatt megjavitottak. -
Dj Siegfried #21623 döglődő DS lite-omat DS Phat ra cserélném. Fekete színű, lekapcsolgat, van hozzá 2 töltő ( 1 hálózati és 1 usb), fóliázott kijelzők, plüss dslite tok, csuklópánt és egy Top Gun DS játék.... Pü (ha egyáltalán kell vkinek)
-
toza #21622 jajajaaaj .. ez 3 in 1 nem kompatibilis a pufi ds el?mit kell meg hozza venni hogy az legyen?! kosz -
kuala #21621 Üdv. Valaki tudna segiteni a Dslazy, illetve a MaxOverload programok használatában? Már leszedtem öket,de nem értem,mit kell csinálni. Köszi. -
Nuki #21620 Acekardot, micro SD kártyát rendeltem nem egyet, és kifogástalanul működnek.
Pendrive-val volt csak baj eddig. -
mcnabb #21619 http://nintendodsmania.atw.hu/ -
toza #21618 nemtom te honnan es hogyan szoktad,de majd meseld mar el hogy lehet doboz nelkul ellopni barhol is ,amikor sehol sincs bennne dobozban pl.. de meseld el te hogy csinalod.
ugy kaptam ismerostol..bocs...mennyit er meg neked?
-
#21617 doboz hova tűnt? v igy sikerült ellopni? -
toza #21616 city -
toza #21615 elado the urbz the sims in the scity jatek.. csak a jatek maga,doboz,vagy konyv nincs meg.. mukodik frankon.. erdekel vkit???mennyiert>? -
Dj Siegfried #21614 én még nem vettem elektronikai cuccot a deal ről (de nem is fogok).... mit forrasztottál meg a dsl ben? -
dsg #21613 Az a k.... B betu!
Az enyem azota (1 ev) se mukodik, pedig a jovo hetet is megforrasztottam benne. -
dsg #21612 Udv!
En itt hallottam eloszor a Dealextreme-rol, tetszett. Aztan tobb alkalommal rendeltem, toluk es vmi mindig hibadzott (elromlott, hianyzott, kinai dugo stb...), bar tenyleg nagyon olcso. Javaslatom, ha tudod, vedd meg a kozelben (reklamacio, ilyesmi) valamivel dragabban.
Ui.: nem elektromos termek vasarlasaval eddig nem volt problemam (kes). -
cSabonc #21611 Eladó Zelda: Phantom Hourglass! 5800 Ft-
Ha valakit érdekel privizzen!
cS -
#21610 keresek Nintendos GBA kazikat. Privi akinek volna eladó. -
Dj Siegfried #21609 a vaterán árusította 1 fickó akinek boltja van békés megyében.... -
vegytek #21608 magánszemélytől vetted vagy "boltból"? -
Tomek83 #21607 Ez így nem okés,nehogymár a szart rád sózza. Ki kellett volna neki cserélni. -
Dj Siegfried #21606 még mindig, a fickó nem vette vissza, azt mondta leszervizelteti. (gondolom meg is tette) 2 hónap után visszakaptam tegnap, hogy nem találtak hibát, minden ok ... na erre megint elkezdte.... -
Tomek83 #21605 Már megint a B betűs probléma? -
Dj Siegfried #21604 lekapcsol, -
PHM #21603 Mi a hibája? -
Dj Siegfried #21602 Hibás DS lite eladó. Fekete színű. Fóliás kijelzők. Enyhén karcos. Adok hozzá: fekete plüss dslite tartó, csuklópánt, után gyártott töltő,usb töltő, Top Gun ds játék. (pü) -
rnd #21601 Ööö... semmilyen költség nem rakódik rá... -
zenbasd #21600 Nem akar valaki rendelni a DealExtrem-ről, akivel lehet találkozni valahol az Árpád hid közelében?
Ha igen akkor betársulnék, nekem csak pár apróság kellene - képernyővédő fólia, szines stylus pack ilyesmi.
Ha valaki rendlt már megirná, hogy a csomagban 2 db van vagy két pár, illetve kell-e a felső képernyőre fólia?
-
#21599 CycloDS, M3DS Real, sztem. -
vegytek #21598 ahogy nézem az M3Simply firmware-t már régóta nem fejlesztik/frissítik
Most melyik slot1-es kártyára érdemes beruházni? -
zenbasd #21597 Nekem is kellene egy GBA kiegészítő, ha jól tudom azzal működik az Opera is, melyiket rendelted?
Nekem G6DS Real kártyám van.
Jó lenne tudni, hogy Paypal-on keresztül milyen költség rakódik még rá? -
vegytek #21596 civilization-ban van tutorial? vagy esetleg tud vki "elektronikus" manualt? -
kuala #21595 Hát nekem nem megy. Nagyon minimális angoltudásom,majdnem 0. Ha esetleg aki használja,valami gyorstalpalót eszközölne... -
toza #21594 ezflash?bealitasok?szabad ezt kerdezni?!