24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#23594 Sajnos a hivatalos oldalakon nincs mindig fent a legújabb firmware, ne kérdezd, miért. Nekem M3 kártyám van, és már jó ideje nincs fent semmi az M3Adapter.com-on, én is a linfoxról frissítek, a te kártyád esetén az 1.34-es van a hivatalos oldalon, míg a linfoxon 1.35, ezért gondoltam, hogy próbáld ki azt.
Az, hogy klónkártya, nem jelenti azt, hogy sz*r, egyszerűen arról van szó, hogy ezek a cuccok kínaiak, semmi köze az R4 csapatnak ehhez a kártyához, viszont a készítők az R4 sikerén felbuzdulva csináltak egy ilyen kártyát. Ettől még lehet jó, ami tuti, hogy a kingston microSD-vel eddig minden kártyával bajom volt (M3Simply, M3DS Real és R4iGold kártyákról van szó), lehet, hogy a te kártyáddal működne, nem tudom, de ha tudod, próbáld meg egy sandisk-kel, azzal gyönyörűent ment mind a három említett kártya. Mondjuk nálam fagytak a játékok, de ki tudja, ennél a kártyánál mit produkál.
Soft reset: X+Y+A+B+L+R (tehát a 6 gomb) egyszerre való lenyomásával visszadob a kártya menüjébe. Nem minden játék támogatja, de legtöbbjük igen, viszont van olyan, ami el sem indul, ha be van kapcsolva. -
PHM #23593 Némelyik flashkártya elég mostohán kezeli az SDHC microSD-ket.
Jó esetben nem mindet, csak egyik-másik típust nem szereti.
Ezért javasoltam, hogy próbáld ki egy max 2 gigás memória kártyával.
Softreset: kikapcsolás nélkül térhetsz vissza a főmenübe.
Általában 4-5 gombot kell hozzá egyszerre megnyomni. Típusonként eltérő lehet a kombináció. -
vortob #23592 Huh kösz a sok tippet.
Firmware: Mint mondtam már frisitettem nem oly rég, és a legfrisebb van. Azért megtettem megint, bár ez nyilván nem csinált semmit. Hátha...
és 4Gb-os Kingston kártya van benne, szóval az tényleg lehet problémás. Kiprobálok másikat.
Elméletbe csak az, hogy ez egy klón kártya az önmagában így okozhat problémát, vagy csak az hogy mondjuk a microSD kártyával nincs összhangban? (a kártya egyébként új).
Egy nem idevonatkozó kérdés: soft-reset az mire való? -
#23591 Ja, még egy, PHM hozzászólása alapján, milyen microSD kártyád van? Nekem pár játék nem ment rendesen (mondjuk azok fagytak) Kingston-nal csak Sandisk-kel... -
#23590 Az R4i Neo nem eredeti kártya, csak egy klón. próbáld ki a http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/ -en lévő 1.35-ös firmware-t hozzá.
Pár jó tanács angolul:
First of all, DON'T download the clone loaders for a legit R4 (or vice-versa).
Download the latest version from the top of the R4 DS category, corresponding to your card's language.
The cards are language-locked to the region they were produced for, so only the correct language loader will work.
If you are upgrading from an older version, first delete the file _DS_MENU.SYS from the root of your microSD card.
Then, extract _DS_MENU.DAT, _DS_MSHL.NDS and the folders _system_ and moonshl onto the root of your microSD card.
Továbbiak a fenti oldal tutorialjai közt... -
PHM #23589 Próbálj ki benne egy másik, non SDHC microSD-t.
Lehet, hogy csak inkompatibilitás van a háttérben. -
vortob #23588 Hát probáltam mindenféle játékot. Final Fantasy IV, Rayman RR2, Brothers in Arms. Szóval nem feltétlen mai játékok.
Ellenben a kártyában lehet valami, arra én is gyanakszom, mert ez a R4 valami gagyibb változata lehet (pontosan valami R4i Neo). Firmwaret is updateltem, de sajnos nem akar müködni. Lehetséges hogy ez a baj? -
#23587 Ha bejönnek a belsőnézetes cuccok, akkor ajánlom a Mazes of Fate-et, a Fighting Fantasy: Warlock of the Firetop Mountain-t vagy az Orcs and Elves-et (ez utóbbi elég lightos, inkább kezdő RPG-seknek való, de el lehet vele szórakozni).
Ha Diablo-szerűséget keresel, akkor Dungeon Explorer - Warriors of Ancient Art -
PHM #23586 From The Abyss esetleg? -
#23585 Castlevania :) -
#23584 Egy kérdésem lenne: Nem tud valaki ajánlani egy jó RPG- t, vagy olyat ami akció-mászkálós de RPG elemekkel szóval szintlépés, HP/MP stb. Csak ne legyen stratégiai mert azt nem szeretem (mint pl. a Valkyrie Profile amit megvettem és rábasztam mert nem is játszok vele...) -
#23583 Újabb játékokat próbáltál csak, vagy régieket is?
Csak mert ez egy másolásvédelem (illetve jellemzően az a másolásvédelem csinál ilyet, lehet, hogy neked a kártyád sz*r), kb. egy éve használják... -
vortob #23582 Hogy lehet elkerülni hogy ne legyen corrupted save data? Szinte majdnem minden játéknál jelentkezik 4-5 elinditás után. Vissza lehet valahogy csinálni? Egyszerűen lehetetlen hosszabb játékot így végignyomni. -
PHM #23581 Nézd meg a DSLite töltő csatlakozóját. Összesen 2 érintkező van benne.
Egyértelmű, hogy az USB töltökábel ez esetben csak töltésre alkalmas. -
icf #23580 sziasztok egy újabb hülye kérdés:
a ds lite-ot usb kábellel csak tölteni lehet vagy beletudok nyúlni az m3-ba is vele? -
#23579 Csá! Most hogy megint van netem tudok írogatni... A Golden Sun ki fog jönni DS- re! A legjobb GBA- s játék ami létezett!!! Azt biztos megveszem. Egy kérdés: A Blue Dragon Plusról mi a véleményetek? Megéri megvenni? Azóta megjelent a Dragon Quest IX is nem tudom mit kéne csinálni ajjh... -
#23578 Mindennel együtt 32000Ft! 4gb micros sd nincs benne! -
#23577 Mennyiért eladó? -
#23576 Eladó vagy cserélhető! Egy metálkék Nintendo Dsi(garanciás) kiegészítőkkel:Hordozható Fekete szinbű tok, 2 db Érintő ceruzával, Autós töltő, Játék tartó, Kijelző védő fólia ,Fülhallgató, Csuklópánt, Törlő kendő, R4neo flash kártya viszi a tört játékokat!+ ha kell egy 4gb
microsd kártya játékokal!
A CSERE CSAK PS3 JÁTÉKOKRA ÉRVÉNYES!!! -
#23575 frozenroms-ról -
#23574 Vagy: http://downloadfreeroms.kamranweb.com/2010_07_01_archive.html -
tihibaby #23573 Vagy:http://www.rom-freaks.net/nds-roms-0-desc-name-.html -
Csuzi1 #23572 Szia, Mondjuk innen: http://www.emuparadise.org/roms-isos-games.php -
vegytek #23571 romulation.net befenyítése óta honnan szeditek a ROM-okat? -
#23570 Légyszi ajánljatok már valamilyen kártyát, amihez van támogatás, és viszi az új játékokat is. (nem igazán értek hozzá) :) -
#23569 Igazából nem találtam mást, csak ezt a kettőt.
A SnesDS, amivel át tudom konvertálni a SNES romot DS rommá, és úgy futtatom, mint egy sima DS játékot, az működött nekem normálisan. De nem próbáltam még ki több játékkal. Az egyetlen baj vele, hogy a kész .nds rom nem lehet több 4MB-nál a leírás szerint. -
Tomek83 #23568 Nekem van slot 2 kártyám,szóval lehet,hogy kell hozzá az is. Te milyen snes emut próbáltál még? -
#23567 Ja, ezt én is megtaláltam. De ez nekem nem listázza ki sehogysem a romokat, hiába adom meg az elérést ini-ben.
Ez az amelyiknek kell slot2 kártya is (GBA), nem? -
Tomek83 #23566 SnemulDs a neve,szerintem te akkor mást használtál. -
#23565 De melyik SNES emut próbáltad? Azt amelyik nekem is ment, ahol .nds fájlt kell generálni a romból? -
Tomek83 #23564 Lameboy és a jEnesis jó emuk,elvileg ott nagyobb problémák nincsenek,van még NES emu is (nesterds)az is jól működik. A SNES emu nem a legjobb,pont olyan játékokat nem játszik le,amiket ki akartam volna próbálni és a kép se fér el rendesen, lehet állítani,hogy a kép alja vagy teteje lógjon ki a DS képernyőből,vagy ha összenyomod a képet akkor látsz mindent de vannak grafikai hibák.
C64 emuval próbálkoztam még,de valamit rosszul csináltam,mert nem sikerült elővarázsolni a játékokat. -
#23563 Bocsi, csak a Z betűt nem mindig veszi be a bill :) -
#23562 Kipróbáltam pár emulátort, és némelyik remekül működik (DSi+Acekard2i).
Például:
- Lameboy DS (GB/GBC) - van hangja, lehet normál GB méretben játszani és zoomolva is, a sebessége pedig teljesen normális (tesztalany: Super Mario Land)
- jEnesis DS (Sega Megadrive) - van hangja, és a sebessége stabil 60 FPS, teljesen normális (tesztalany: Sonic, Street Fighter II.)
- Snes DS (SNES) - ezel trükköni kell egy kicsit, mert a normál emuhoz kéne slot2 kártya. Van egy kis progi, amivel a romból lehet .nds fájlt generálni, és azt már ugyanúgy lejátsza a gép, mint egy DS romot, a sebessége, hangja, minden klafa (tesztalany: Super Mario World)
Megadrive emuból először a Picodrive-ot néztem, de annak nem volt hangja, és bár a játékban nem zavaróan, de lassú volt.
SNES amut is szedtem le, el is indul, csak annak a romok beolvasásához elvileg kellene slot2 kártya is, ezért a fenti SNES-es megoldás.
Esetleg ha valaki tud még valami jó emut, mesélhetne :) -
#23561 Próbálta már valaki az alábbi Mame emulátort?
http://www.portabledev.com/pages/ds/jeuxdev.-perso/marcads.php
Nálam el sem indul, valamit keresne amit nem talál :( -
Esham #23560 Fehér újszerű NDSi angol töltővel 33.000-ért eladó.
Személyes átvét Bpest, vagy posta.
Privi!
-
#23559 helló!
laptop nem igen érdekel, van 4 is itthon. :/ -
fityere #23558 Szia
acer travelmate 2310 tipusu laptopra cseréled?
1400Mhz proci 512 ram 64mb videokártya 20gigás vinyo.az aksija 1 2 perces.adok hozzá táskát telepitöt leirást
Enter gombja hiányzik. -
#23557 Nekem van egy eladó zöld DS Lite-om. R4 karival.
Ha valakit érdekel írjon. -
Krizstian #23556 THX!
Bocs az előző alá ment -
Krizstian #23555 THX!