Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen fulhallgatot javasoltok a DS Lite-hoz ,ami normalisan szol ?
THX !!

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Dsi-re tudtok ajánlani amiga emulátort játékokkal? Köszi.

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

így igaz, Angliában láttam 6-7 font körül is jó játékokat.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

kisgabo
szegények, mindjárt könnyeket ejtek. bár a hazai játékárakról nem õk tehetnek, a minimálbéresek országában 10-12k egy játék, a nyomorgó angliában 10-20-x font /akciósan/ a cucc, és a jó cimek is.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Nagyon szepen koszonom !!

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Könyv (txt) olvasáshoz/szerkesztéshez kiváló a DSOrganize.
Ismeri a magyar nyelvet és viszonylag jól bánik az ékezetes karakterekkel.
MP3 lejátszásra meg ott a Moonshell, de van rá még sok más alternatíva.
Részemrõl a DSDoom az, amit még néha használok.
Homebrew ügyben itt nézelõdj, biztos találsz magadnak valót.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Ezen kivul meg mik azok az alakalmazasok amiket erdemes telepiteni a kuture ? Pld. konyv olvasashoz stb...
THX !!

Egyikük a DSOrganize. Alapvetõ kellék, jómagam csak ezt használom.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

"Rengeteg ú.n. homebrew program létezik, amikkel többek közt pl. ftp-zhetsz, msn-ezhetsz, képeket rajzolhatsz, zenét szerkeszthetsz, határidõnaplót vezethetsz, vagy akár könyveket is olvashatsz"

Mik ezek a progik pontosan amik szuksegesek ezen alkalmazasok futtatasahoz ?
THX !!

Acekard 2i hasznalat elotti setupolasra jok lennenek az ezen az oldalon talalhato infok es videok ? :
Acekard 2i setup

THX !!<#worship>

kisgabo
gyors reg ajánlott...

http://www.ntorrents.net/register.php

kisgabo
alapból nincs. a dsi shopból töltheted le ingyé, mellé még valamit, és hálából a legújabb FW is jár, ami a gyengébb warz karikat ki is üti.

az xl már alapból böngészõvel jön.

zola2000
A dsinek már alapbol van böngészöje.

A

Na én most már teljesen bele zavarodtam ebbe a flash kártyákba. 😊
Szóval amit nálunk a konzolboltokba lehet kapni(R4i SDHC Kit V1.4 ) nem igazán jó? És így warezolva mik futtathatóak a gépen a játékokon kívül? Pl. web böngészni lehet?
Én majd DSi XL-t tervezek venni és ehhez ugyanúgy mûködik a DSi-hez való flash kártyák, vagy itt már valami okosítva lett a gépben?
A wikipediés linket köszönöm, tényleg hasznos.

zola2000
Föleg rpg fronton jó a ds (de persze vannak rá jó akciojátékok is), mig a psp inkább akciojátékra jó (meg van néhány jó rpg is rá).

A

Beast Machine
EZT az oldalt, ami jóféle információt tartalmaz a flashkártyákról érdemes megvizslantani a DS-el most ismerkedõknek. 😉

Illetve szerintem érdemes lenne bannerba foglalni!

...vágod?

kisgabo
a lúza, supercard2. <#idiota>

kisgabo
nyesztek acekard2 ,free shipping. csak alapból nem lett olcsó.

Tapasztalatból. Összesen 4(+2 GBA sized) változat jelent meg a 3in1-bõl, ezek közül az elsõ 2-vel nem volt ilyen probléma.
A 3. Lite verzió példul az Acekarddal sem mûködött, bár lehet, hogy azóta kijavították ezt a hibát.
Az Acekard 2 azon kevés kártyák közt van, amim nincs, úgyhogy nem vagyok ez ügyben naprakész.
De igyekszem pótolni...

Hát nekem acekard2-vel tökéletesen mûködik minden funkciója!!! Nemtudom honnan veszed ezeket? 😄
Ja, és ha már warezolunk, ne sajnáljuk rá azt a 20-25 dollárt.
Tehát a Slot1 karik, amiket jó szívvel ajánlok, ebben a sorrendben:
M3i Zero; EZ5i; Supercard DSOnei; Acekard 2i; valamint majd ha megjelenik: Supercard DSTwo.

Senkit nem akarok elkeseríteni, de az EZ5 3in1 bõvítõ legutóbbi kiadását egyedül az EZ5, ill. az EZ5 Plus támogatja perfekt módon. (1.86-os firmware-rel)
Úgyhogy akinek fontos a GBA kompatibilitás, annak DS/DSLite-hoz az EZ5 Plus-t javaslom 3in1 bõvítõvel.

Na szóval msn alkalmazást tud futtatni a ds lite gyárilag is, meg multizni is tudsz bármilyen játékkal, ez a kari böngészõ futtatásához kell (opera) és itt a kari:

http://www.vatera.hu/nintendo_ds_lite_ez_flash_3_in_1_166187989.html
Netezeshez mi kell az Acecardhoz meg pluszban ? Akar johet priviben is ...

Gyúrógép Menüben nekem sokkal gyorsabb az acekard, a játékok lapozásánál, stabil, a Ds fõ menüjében indít, és onnan lehet belépni a kerneles menübe, támogatja a slot 2-es flash karit (ez flash slot 2 van nekem) , amivel mûködnek a gba játékok emulator nélkül, és tudsz vele netezni is! Ezenkívül nagyon jó emulatorok vannak rá (gbc, snes)
Anubys
A PSP-s GTA: Chinatown Wars pl DS-es átírat, a másik topic-ban olvastam, hogy azt akarod megvenni, de itt van még két kedvencem:

Dementium

C.O.R.E.

Persze, az ilyesmi elég ritka, de van elég sok jó stuff...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Es miben jobb az Acecard 2i mint az R4 Gold ? Csak azert kerdezem mert epp vasarlas elott allok es ahogy nezem arban kb. ugyanaz...
THX

Nekem is van r4-em. Kernel: R4i english v1.20b date: <2010-4-16>, szóval van friss kernel hozzá!

Van acekard2-õm is és tény, hogy az jobb!
Beast Machine
én a sima R4rõl beszélek, nem a DSi-hez valókról, azok külön kártyák...

...vágod?

kisgabo
R4i Gold Kernel Download

Update R4i Gold v1.31 kernel 2010-1-21
To support the new game

rohadt régi a kernele...

Beast Machine
Gyerekek, gyerekek, gyerekek, R4 karit kerüljétek, mint a pestist!!

Régi, elavult, hivatalos supportja gyakorlatilag megszûnt - régen jó volt, de manapság már az ember a CycloDS, az Acekard meg az M3 termékek között nézelõdjön, ha picit is hosszabb távra tervez.

SZVSZ.

...vágod?

En ezt talaltam ami meg viszonylag olcso lenne...:

R4

OK KÖSZ
sziasztok !

R4 karit honnan tudok venni legolcsobban ?

hát én erre azt mondom ,hogy: a psp-nél a nagy "techinka"(graf,hang,stb) mellett ott viszont nálam kicsit eltûnt a játékélmény. én pl: meguntam a psp-n a pes10-et pedig az elég ismert game.
oké kösz <#vigyor4> át gondolom de a ds-el nekem csak azért van bajom mert a játékok hááát nemtudom kicsit ojan dedó nak tünnek a psp mellet de aszt mondod vannak rá jó játékok is?
szia. én is nem rég váltottam psp-rõl ds-re és azt kell mondanom hogy nem bántam meg. én fõleg azért váltottam,mert a psp-n nem kaptam vissza annyi játékélményt. ds-n eddigi tapasztalatom az hogy teljesen más "kategóriás" játékok vannak rá, lehet hogy jópárat név alapján nem ismersz meg de ha játszol vele megszereted.
CSÁ! én eddig psp vel nyomtam és most szeretnék egy ds-t nekem ojanom még nem volt és szeretnék tippeket (tanácsokat)kérni elörre is kösz<#alien>
Sziasztok holnap tervezek beszerezni egy ds lite-ot. Nem tudja valaki hogy valahol bp-n tudok hozzá "viszonylag olcsón" okoskarit szerezni?
Dark void zerot dsiwaren kivül meglehet valahonnan szerezni? Sehol sem találom neten!
Persze vágom a rearmedet, xboxozok is! 😊 De az ds-en adná nagyon! Nekem már bõven elég lenne amúgy ha az új ds szebb kijelzõt kapna, mármint ha sokkal több szín lenne benne, és nagyobb lenne a kontraszt, ezek a 2d retro gamák sokkal nagyobbat szólnának rajta! Metroidból meg még nemvagyok ekkora veterán, még van mivel játszak😊
koryne
Bionic Comandoban is egyetértek, fõleg, hogy ugye lehetne benne coop multi.
Egyébként xbox360 arcade-on kiadták az elsõ BC-t (Rearmed alcímmel) feljavított grafikával, plusz challage-ekkel.

Xbox Live gamertag: kilencnad

koryne
Ha kivégezted az összes metroidot és úgy érzed, hogy már a kisujjadban van, akkor ajánlom a Super Metroid Redesignt. Ez egy patch, amit a snes-esre kell rakni és átírja az egész játékot. Ha eddig profinak (de legalábbis elég jónak) érezted magad, az a játék majd megmutatja, ki is az úr valójában 😄 Nagyon jó és nagyon nehéz 😊

Jaja egy jó kis snes-es metroid az kellene😊 Én mostanában a gba-s metroidot, meg az elsõ snes-es super metroidot tolom! Meg egy 2ds bionic commando is isten lenne! Ja és egy kérdés, R4, vagy acekard2 a jobb?
koryne
Én így sokadszorra elolvasva sem látom a hsz-emben a cinikus undort, már ha nekem írtad...
Örülök, ha tényleg tegra. Még a végén veszek is egy ilyen gépet. Csak kérek hozzá egy normális Metroid játékot is (akár Prime, akár originál 2D, de ne legyen olyan semmilyen, mint a Hunters...)

zola2000
Lényeg az, hogy viszi majd alap szinten az unreal engine 3mas cuccokat is!

A

Na ez jól hanzik! köszi a választ!
Beast Machine
Ne kapd már föl a vizet, tényleg a legutóbbi pletykák szerint Tegra kerül bele, ha jól tudom, az iPhone/iPod Touch is ezzel van hajtva.

...vágod?

Most ezt cinikus undorral írtad? 😊 Vagy kis iróniával csak, de jelezve, hogy kicsit tényleg erõsebb hardvert kap?