Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
tehát, a gba emu nem tökéletes? feltünõ a szaggatás? játszhatatlan, zavaró?

240 az usd....

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

koryne
A Doom II még eredeti cartridge-en is szinte játszhatatlanul szaggat 😞

Xbox Live gamertag: kilencnad

Fõleg a kalandjátékokat kedvelem, azoknál nem olyan feltûnõ a dolog.
Ettõl függetlenül igazad van, akciódúsabb játékoknál jól észrevehetõ a frameskip.
Közben kipróbáltam a Doom II-õt, sajna az is a játszhatatlanságig szaggat.
Van még mit csiszolni az emulátoron, bízom benne, hogy meg is teszik.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Laza
Sziasztok!

Melyik gépet érdemes most venni?
Látom, hogy az XL borzalmasan drága ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

fishBNS
Az emulator igen nagy frameskip - el fut,szóval nem véletlenül van olyan érzésed. 😊

No, ma kijött a friss oprendszer, mindjárt be is izzítottam.
Eddig kb 30 GBA romot próbáltam ki.
Java részük (a Pokémonok is) jól fut, bár néha olyan érzésem van, mintha pár frame-et eldobna a gép.
Amikkel probléma volt eddig:
Duke nukem advance: csúnyán szaggat, max. procisebességen is.
Shining soul I és II: mindkettõ lefagy.
Összességében azt mondom, hogy a kártya bõven megéri az árát, különösen az ígért fejlesztések fényében.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
akkor van ott hw, csak idõ kell neki. lényeg, hogy jó kis cucc....

dollár meg megy fel.

Nem, szerintem kiforratlan még az emu. Az RTC hiánya többnyire csak egy hibaüzenetet okoz.
A Shining soul II sikeresen kifagyasztja a DS-t.
Viszont a Zelda második része kitûnõen mûködik.
Lesz itt még pár ficsör, csak gyõzzük kivárni.
A SNES emut és a videó lejátszást késõbbre ígérik.

kisgabo
azaz, innen jött meg a supercard om, és jön egy ez4 is, szépen...

gondolom, a pokemon real time clock -ja v mi a szösz bekavar. ez több cuccnál van, ez gba kariknál is gond volt.

Én is szeretlek...<#wink>
Innen rendeltem.
Közben rájöttem, láma vagyok...
Ma este kaptam meg, még csak ismerkedem vele.
Amúgy a GBA emu jónak tûnik, de nem minden rom indul el vele.
A Shining soul II és a Pokémon emerald példul nem mûxik.
Bõvebben holnap este.

kisgabo
utállak.... <#idiota>

honnan jött? taobaon 35 usd, lassan én is rendelek, és fõleg a gba rész izgat, remélem megy....

a gbatemp oldalon van egy video (gbatemp) , a legvégén 1 gba cuccot elinditanak, lesd meg.

és beszámoló pls!!

Nna, megjött a SCDSTwo-m.
Csak arra nem jöttem rá, hogyan bírjam mûködésre a GBA emut.
Úgy látszik öregszem. Nem tudna valaki segíteni?

Köszönöm a választ!
Megéri a plusz 15e forintot a nagyobb kijelzõ? Van itt vele tapasztalat esetleg?

Lite az 30ezer környékén van,ha azt veszel 30nál többért ne vedd.
kisgabo
változott a méret, a belsõ / picit erõsebb hw / lemaradt a gba slot, és lett sd kártya hely. / dsi és dsi xl re értettem a dolgokat /

Sziasztok!
Régóta kokettálok valamelyik DS-sel, de eddig nem szántam rá magam vételre. Manapság azonban elkapott a nosztalgia hullám és nagyon szeretnék újra játszani a Mario World-del, Yoshi's Island-del és más régi snes-es illetve N64-es kedvencemmel.
Most, hogy kijött a DSi XL elgondolkodtam: 35e-ért vegyek egy DS Lite-ot, vagy 50e-ért egy DSi XL-t? Kell-e valamire figyelnem a kettõnél, vagy csak a méret változott?

Most volt itt ismerõs és elvitte a kis DS-t. Azért megsirattam. <#sir> <#smile>

koryne
Majd eladod egy múzeumnak 😉
Na, már megint van 2 játék DS-re, ami érdekel: Spirit Traks, Okamiden. Másfél éve adtam el, azóta ennyit sikerült a fejlesztõknek (számomra) kiköhögniük. Nem bántam meg 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

zola2000
Hát mostanában én sem használom a DSt, de ha kijön a Golden Sun ds, az okamiden, a DQ9/DQ6/inazuma eleven akkor megint izzadni fog, asszem én csak a 3DS megjelenése után adom el (báár akkor már kinek kell egy több mint öt éves agyonhasznált tiszta karcos nem is LITEos DS?)

A

25eHUF-ért. Minden sz@rt adok hozzá, mert nem kell.

kisgabo
supercard 2

supercard 2

supercard2

lehet rácuppanni. free shipping.

mennyiért sikerült eladni?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

kisgabo
haver eladta ds, vett egy órát / szvaccs / azt meg elhagyta. ennyi. 😊

érdemes, volt, mikor nyaral néha felemlegeti, jó lenne jáccani.

Nekem is lesz biztos, de megállom, hogy vegyek megint. Csak akaraterõ kell nekem, az meg van. <#smile>

kisgabo
eladod, eladod. én döglés közben tolom, a wiit- nem használom mert nincs idõm, de nem adom el, hogy megvehessem újra dupla áron, ha megint vágyásom lesz.

Na, visszakaptam a pénzt DealExtreme-tõl. <#smile> Sûrû elnézések közepette visszautalták a pénzt. Igaz, most megint megpróbálom megrendelni a cuccokat. <#rolleyes>

A héten eladom/eladtam a Nintendo DS Lite gépemet, szóval búcsúzok a topiktól. Abszolút nem játszottam már vele, így minek maradjon meg.

kisgabo
supercard dstwo.

fut vele ds-en a gba cucc... innen most rendeltem elõször, addig nagyobb összegért nem merek, amig meg nem jött. ajánlom még figyelmetekbe a shoptemp.com oldalt, sajna ott nem megy a paypal, hanem ALERTPAY van, ami paypay jellegû fizetési mód, kanadaiak. kedvükért cib internetkártyát kértem, elkerülendõ a nagyobb problémákat... /netes fizetés/

kisgabo
karácsonykor durva csúszások voltak, de manapság.... nem kéne. bár a légiforgalom a válság miatt, érdekesen alakul.

akkor is, tavaly ienkor átlagosan 10 nap alatt ittvolt a deal cucc. a taobaodao ról rendelt pedig alig 1 hét volt, januárban.

lehet, szerencse kérdése is.

nekem minden rendelésem megjött eddig tõlük.

Írj nekik, az a pénz semmiképpen nem veszett el. Nálam is voltak már durva késések, de néha sajnos nincs kommunikáció az oldal és a raktár között és noszogatni kell õket.

Nekem nagyon sok rendelésem volt már tõlük, ne aggódj 😉

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Igen, légipostával. Ez volt az 5. rendelésem (egyébként 5700HUF értékben) és az elõzõ 4 rendesen megjött. <#rolleyes>

kisgabo
ajánlott légipostával kérted? lehet a deal elkütte, csak a postán elkóborolt...

rendelj máshonnan ha lehet, shoptemp.com, taobaodao.com,

edios
ahogy elnéztem elég általános probléma h nem tökéletes a kártya/slot csatlakozás, ami épp elegendõ egy cuki kis r/w hibához, ami okozhat fájlsérülést.

ha gép tudja olvasni, mentéseket szedd le, majd formázás, és rárakni megfelelõ rendszert.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

DealExtreme-rõl még Április 2.-án rendeltem, azóta se jött meg a cucc. <#shakehead> Ilyenkor mi a fene van? <#confused> Veszett a pénzem?! <#rolleyes>

Ja tényleg múltkor volt ilyenrõl szó.

Beast Machine
Amióta a Nagy N hivatalosan is hadat üzent nem csak a gyártóknak, hanem a forgalmazóknak is.

...vágod?

DealExtreme-en mióta nem lehet kapni warezkártyát? :o

Rakd újra a rendszert a microSD-n.
Valamelyik rendszerfájl letörlõdött, vagy megsérülhetett.

Letöltött játékokkal használtam a nintendot, de nemrég az alábbi hibát kaptam(lent), és ha nem a micro sd adaptert választom, hanem a másikat akkor meg hangosan rezeg az egész gép. Semmit nem töröltem és nem is másoltam a kártyára. Kérem aki tud segítsen mit tegyek, hogy ismét elinduljanak a játékok.
Köszönöm!

A hibaüzenet:

An error was detected while trying to acces the disc or file? Please confirm the followings:
Did the setup normaly?
Is the "/moonshi" folder moved or deleted?
Have you enabled the resume function with nedia that is not supported?
stb...
Bakker ez már hanyadik változat DS-re?😊 Lassan már egy kezeden se tudod megszámolni.
shaddam
Eladó egy phantasy star zero.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

kisgabo
nahálistennek. remélem az irányitása rendben lesz... <#vigyor3>

Prody
Eladó egy Advance Wars Dark Conflict játék kifogástalan állapotban. Doboz, kézikönyv rendben van. 3000FT

És végre itt a Dementium 2 is,bár mentési problémák akadnak.
DQ5 a gamestoreban elõrendelhetõ.
kisgabo
egy példa.. harvest moon - island of happiness játékot karin próbáltam, az irányítása botrányos ( rom-os... oldalon is írták ) az usa változatnak (sunshine islands) viszont jó. persze az itthon nem kapható, mint a játékok 79.935% a.

ha nem próbáltam volnak ki, megvettem volna.... <#wilting><#falbav>

szal én pl a kedvenceket megveszem, persze nem magyargányföldön, rendelem.

Anubys
Én is használok warezkártyát, és hülység, ami írnak. Kb. 10 olyan játékom van eredetiben, amit nem vettem volna meg, ha elõtte nem nyomulok vele warezkártyán (ez a gyûjteményemnek majdnem a fele).
Másik kb. 8 olyan, amit meg akarok venni, de nem lehet itthon hozzájutni.
Szerintem aki warezzal játszik csak, az meg gépet sem fog venni, ha megszûnik ez a lehetõség...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

zola2000
Vicces hogy az én dsemben is van egy ilyen kártya, de nemrég nézegettem hogy jó lenne eredetiben is megvenni a Dragon Quest V remaket (a kedvenc ds játékom), aztán nézegettem az 576 webshopban, "A keresett kifejezésre (dragon quest) nincs találat a termékek között." (mondom MIVAN?!), a többi magyar webshopban is kb semmi a vaterán/teszveszen semmi, a game.co.ukn semmi, az EBayen csak használt van, illetve lett volna kettõ új, de õk nem szállítanak magyarországra. Tudtam hogy a dragon quest csak japánban a legnépszerûbb játék, errefelé nem olyan népszerû, de erre azért nem számítottam, komolyan mondom a dragon quest 9re a nyári megjelenéskor kell lecsapni, mert utána egy évvel olcsón már sehol nem lesz belõle új eredeti példány (ha más nem is, de az eredetiben kell)!

A

Beast Machine
Ami alapból jól szól mondjuk egy mp3 lejátszóval, az jól fog a DS-el is.

...vágod?