Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ettõl függetlenül igazad van, akciódúsabb játékoknál jól észrevehetõ a frameskip.
Közben kipróbáltam a Doom II-õt, sajna az is a játszhatatlanságig szaggat.
Van még mit csiszolni az emulátoron, bízom benne, hogy meg is teszik.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Melyik gépet érdemes most venni?
Látom, hogy az XL borzalmasan drága ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Eddig kb 30 GBA romot próbáltam ki.
Java részük (a Pokémonok is) jól fut, bár néha olyan érzésem van, mintha pár frame-et eldobna a gép.
Amikkel probléma volt eddig:
Duke nukem advance: csúnyán szaggat, max. procisebességen is.
Shining soul I és II: mindkettõ lefagy.
Összességében azt mondom, hogy a kártya bõven megéri az árát, különösen az ígért fejlesztések fényében.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
A Shining soul II sikeresen kifagyasztja a DS-t.
Viszont a Zelda második része kitûnõen mûködik.
Lesz itt még pár ficsör, csak gyõzzük kivárni.
A SNES emut és a videó lejátszást késõbbre ígérik.
gondolom, a pokemon real time clock -ja v mi a szösz bekavar. ez több cuccnál van, ez gba kariknál is gond volt.
Innen rendeltem.
Közben rájöttem, láma vagyok...
Ma este kaptam meg, még csak ismerkedem vele.
Amúgy a GBA emu jónak tûnik, de nem minden rom indul el vele.
A Shining soul II és a Pokémon emerald példul nem mûxik.
Bõvebben holnap este.
honnan jött? taobaon 35 usd, lassan én is rendelek, és fõleg a gba rész izgat, remélem megy....
a gbatemp oldalon van egy video (gbatemp) , a legvégén 1 gba cuccot elinditanak, lesd meg.
és beszámoló pls!!
Csak arra nem jöttem rá, hogyan bírjam mûködésre a GBA emut.
Úgy látszik öregszem. Nem tudna valaki segíteni?
Megéri a plusz 15e forintot a nagyobb kijelzõ? Van itt vele tapasztalat esetleg?
Régóta kokettálok valamelyik DS-sel, de eddig nem szántam rá magam vételre. Manapság azonban elkapott a nosztalgia hullám és nagyon szeretnék újra játszani a Mario World-del, Yoshi's Island-del és más régi snes-es illetve N64-es kedvencemmel.
Most, hogy kijött a DSi XL elgondolkodtam: 35e-ért vegyek egy DS Lite-ot, vagy 50e-ért egy DSi XL-t? Kell-e valamire figyelnem a kettõnél, vagy csak a méret változott?
Na, már megint van 2 játék DS-re, ami érdekel: Spirit Traks, Okamiden. Másfél éve adtam el, azóta ennyit sikerült a fejlesztõknek (számomra) kiköhögniük. Nem bántam meg 😊
Xbox Live gamertag: kilencnad
A
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
érdemes, volt, mikor nyaral néha felemlegeti, jó lenne jáccani.
A héten eladom/eladtam a Nintendo DS Lite gépemet, szóval búcsúzok a topiktól. Abszolút nem játszottam már vele, így minek maradjon meg.
fut vele ds-en a gba cucc... innen most rendeltem elõször, addig nagyobb összegért nem merek, amig meg nem jött. ajánlom még figyelmetekbe a shoptemp.com oldalt, sajna ott nem megy a paypal, hanem ALERTPAY van, ami paypay jellegû fizetési mód, kanadaiak. kedvükért cib internetkártyát kértem, elkerülendõ a nagyobb problémákat... /netes fizetés/
akkor is, tavaly ienkor átlagosan 10 nap alatt ittvolt a deal cucc. a taobaodao ról rendelt pedig alig 1 hét volt, januárban.
lehet, szerencse kérdése is.
Írj nekik, az a pénz semmiképpen nem veszett el. Nálam is voltak már durva késések, de néha sajnos nincs kommunikáció az oldal és a raktár között és noszogatni kell õket.
Nekem nagyon sok rendelésem volt már tõlük, ne aggódj 😉
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
rendelj máshonnan ha lehet, shoptemp.com, taobaodao.com,
ha gép tudja olvasni, mentéseket szedd le, majd formázás, és rárakni megfelelõ rendszert.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
...vágod?
Valamelyik rendszerfájl letörlõdött, vagy megsérülhetett.
Letöltött játékokkal használtam a nintendot, de nemrég az alábbi hibát kaptam(lent), és ha nem a micro sd adaptert választom, hanem a másikat akkor meg hangosan rezeg az egész gép. Semmit nem töröltem és nem is másoltam a kártyára. Kérem aki tud segítsen mit tegyek, hogy ismét elinduljanak a játékok.
Köszönöm!
A hibaüzenet:
An error was detected while trying to acces the disc or file? Please confirm the followings:
Did the setup normaly?
Is the "/moonshi" folder moved or deleted?
Have you enabled the resume function with nedia that is not supported?
stb...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ha nem próbáltam volnak ki, megvettem volna.... <#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
szal én pl a kedvenceket megveszem, persze nem magyargányföldön, rendelem.
Másik kb. 8 olyan, amit meg akarok venni, de nem lehet itthon hozzájutni.
Szerintem aki warezzal játszik csak, az meg gépet sem fog venni, ha megszûnik ez a lehetõség...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A