24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#23634 Pf, ez a Soma Bringerhez képest borzalmasan csúnya :) -
Tomek83 #23633 Annak ellenére hogy nekem bejöttek a nintedos Tales of-ok, ez a ToI nem tetszett,pedig évek óta vártam az angol nyelvet. Na majd talán a Tales of Hearts. -
#23632 Nekem az nem jött be, helyette a tales of innocencet ajánlom, bár ahhoz is csak angolosítás van trailer!
Meg ajánlom a Ni No Kunit is, ami jövőre jön. -
PHM #23631 Mindegyikkel lehet. De nem éri meg... -
0Georg0 #23630 Sziasztok !
Meg tudjátok nekem mondani, hogy a sima nintendo ds-sel is lehet internetezni, vagy csak a lite-tal ? -
#23629 De legalább örvendetes, hogy az ilyen jó címeket van aki lefordítja. -
#23628 Mert ezek a rohadékok basznak kiadni európában RPG- ket csak japánban nyomják... De utálom ezért őket... -
Tomek83 #23627 SomaBringer jó játék,én is játszottam vele. Kár, hogy ilyen stílusú játékok nem sűrűn vannak DS-re. -
#23626 Találtam egy nagyon jó játékot, szvs neked is tetszene.
Az a címe, hogy Soma Bringer. Csak japánul jelent meg, de valaki lefordította (97%-os fordítás van hozzá), csak fel kell patchelni a romot (1 perces művelet).
Ez egy Japán RPG, mászkálni kell, van szintlépés, abilityk, tárgyak, minden ami szem szájnak ingere ... és ... nem körökre osztott a harc, hanem realtime!! (mint pl a Zeldában)
Gameplay videjó 1
Gameplay videjó 2
Gameplay videjó 3
Nekem ez most nagyon bejön, imádom az ilyen játékokat. Olyan mint egy nagy gépes JRPG, ami a PS2 idejében rengeteg volt, manapság meg semmi :( -
#23625 Nem tudnak már újat felmutatni. Ezek az új játékok csak úgy tűnnek, hogy milyen fejlettek a grafika meg a hang miatt de le vannak butítva meg csak újrafeldolgozzák a régieket... Eléggé szarul esik ez biztos nemcsak nekem... Pff... -
#23624 Inkább már valami új részt kreálhatnának abból ... aki eddig akart már rég játszott vele. -
Tomek83 #23623 Nekem erősen kamu szagú ez a elzárják a Dst dolog.
Dehogy on is legyen: 2011 január, Plants vs Zombies. -
#23622 Csak a DS-t zárják el a laptopot nem? Amatőrök.. -
dvid95 #23621 de hogy vigyem el ha elötte elveszik és elzárják -
dvid95 #23620 szerinted nem tudom -
#23619 Csak emlékeztetnélek rá, hogy DS hordozható... :) -
dvid95 #23618 mert amikor elmegyünk ithonrol csak a muter laptopja van és nincs más ezért -
#23617 De miért??? :( -
dvid95 #23616 azzal nyomom csak szeretném idönként gépen is nyomni -
PHM #23615 Ráadásul szaggatni sem fog. Vagy legalábbis nagyon ritkán. -
#23614 Vegyél egy Nintendo DS Lite- ot és normálisan fognak menni a játékok és még menteni is lehet haver!... :) -
dvid95 #23613 hali tudna valaki olyan emulátort mondani ds-hez ami ment is nem csak olvassa a játékot -
#23612 Nem hiszem ... ugyan lehet vele böngészni, de nem arra találták ki ... ez csak egy felesleges feature. -
#23611 A játék által használt mentési mechanizmust használja külön fájlba.
Tehát úgy mentesz, mintha eredeti játékod lenne.
A bárhol mentés felér a cheattel :) -
Esham #23610 NDSi-hez kérdés.
Szóval, rajta van a webböngésző.Megy is minden oké..viszont..a gép memóriáját használja, így korlátozott a böngészés( megtelik a memória) viszont van benne egy 1 gigás sd karim...hogyan lehetséges, és lehetséges e átállítani hogy az sd-t használja adatletöltéshez? -
PHM #23609 Nem tudom, hogy van-e real time save. Olvasd el ezt. -
Momo85 #23608 Köszi a választ! És ezzel lehet bárhol menteni? -
#23607 http://www.teszvesz.hu/item1194855966_nintendo_ds_acekard_2i_adapter_kartya.html
Acekard2i - holnap jár le. Nekem ez van, és tökéletes. -
PHM #23606 Az R4 klónokat felejtsd el, ha lehet.
Inkább valami normális kártyát vegyél. -
#23605 Vateráról, Tesz-Veszről... -
Momo85 #23604 Sziasztok!
Manapság honnan érdemes Flash-kártyát rendelni? (Megbízható, és olcsó)
Egy R4i RTS-re lenne szükségem. -
Esham #23603 Vaciúj Fekete Ndsi-> 37.000 + 9 hónap gari.
Személyes: Bpest vagy posta. -
#23602 Valkyrie Profile - Covenant of the Plume eladó. Az játékot azért adnám el mert stratégiai RPG és én nem tudtam megbarátkozni ezzel a stílussal. Sok angol szöveg van benne csak előre szólok, nagyszerű a vedeója és jó vizuális effektek vannak benne. Összesen 3 órát volt a gépben. Eredeti, kisfüzete, doboza minden megvan. Az árát olyan 5000 Ft körül gondoltam, mivel én az 576 webshopból vettem pár hónapja 6500 Ft- ért. Ott most 6290 ha jól tudom. Várom a jelentkezőket, ha valakit érdekel. Ja és cserélek is szívesen, ha nem DS esetleg két GBA játékra. -
vortob #23601 Ma sem beszélhetek hibás mentésről, így szerintem probléma megoldva. Köszönöm a segitséget! -
#23600 Nem játszok mobilon ... nem arra találták ki a telefonokat, borzalmas azon játszani :) -
#23599 Igen, olyasmi, és nem, mobilra le tudod tölteni ingyen is. :)
(nekem a telefonomra megvan, nem rossz cucc) -
#23598 Ez a Soul of Darkness olyan mint egy Castlevania?
Ezt csak N pontokért lehet letölteni? -
vortob #23597 Játszok már vele egy ideje, de eddig nem törölte egy mentésemet se. Kezdek egyre jobban reménykedni, ha ma estig kitart, akkor elkönyvelem "gyógyult"-nak. -
#23596 Nos? -
vortob #23595 Most átpakoltam már. Mentésekről még nem tudok semmit mondani, de elképesztő a különbség a két microSD közt. A menü, meg az egész konzol sokkal gyorsabb lett. Simán eltudom képzelni, hogy ez lehet a baj.
Érdekes a firmware, mert én szerintem ennek a kártyának a "hivatalos" honlapjáról szedtem le, és ott is 1.35 volt. Mondjuk a 1.34 és a 1.35 közt annyi a különbség, hogy valami Mario Kartos bugot fixeltek.
Most pedig nekiállok nyüstölni a konzolt, aztán írok mi történt.