Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koryne
Igen, nVidia Tegrát is rebesgetnek vele kapcsolatban, ami igencsak jót jelent.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sziasztok. Arról tud valaki valamit, hogy a 3ds kap új hardvert is? Erõsebb lesz talán?
Beast Machine
ismerem a csajt, aki csinálja ezt az oldalt, osztálytársam fõsulin 😊

...vágod?

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

ma vettem egy pokémon playtinum version-t . azt nem értem hogy ezek a verziok hogy vannak?ez az egész egy egymásra épülõ történet vagy miben tér el? valaki feltudna világosítani?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

és szerintetek megéri venni egy micro sd kártyát.azt hallottam róla hogy arra jó hogy zenét és feényképet tudok rá menteni meg játékot. Érdemes-e vennem ezek miatt?
koryne
Törölni általában egy gombkombinációval lehet, amit rögtön a játék elindításánál kell megnyomni. A játékhoz adott kis füzetbe le szokták írni, hogy mi ez a kombó,

kisgabo
a játék kártyára ment, nemtudod megnézni.

Sziasztok!
Nemrég vettem egy új nintendo dsi-t és azt szeretném kérdezni: hogy hova menti le a játékok mentéseit a gép, és ezt hol tudom megnézni illetve törölni hol lehet ha van rá mód?
Szia!

Nekem van egy alkatrésznek vásárolt DS-em. Nem tudom hogy mûködõképes-e de a felsõ kijelzõje megvan:
Törött DS
2600-ért vettem, annyiért meg is válnék tõle, én nem használtam/piszkáltam.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Üdv!
Ha valaki tudja, hol lehet szerezni felsõ kijelzõt pufi DS-hez, legyen olyan kedves és ossza meg velem az információt.
Elõre is köszönöm.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

zola2000
A paypalon kivül vannak alternativ fizetési lehetöségek is, de tény hogy igy majd kevesebb helyen lehet kapni, ami nem is lenne akkora baj.

A

ArsenalForever
Szerencsére taobaodao-n még kapni.

kisgabo
" Well, users on a small budget will have to find a new way to get a flashcard since DealExtreme no longer sells any flashcards.

Early in 2010 DealExtreme was told by PayPal (unconfirmed) to stop all sales of flashcards, due to legal issues. DealExtreme did comply and removed most flashcards from product pages (items like the iPlayer were missed at first, but all were removed later). DealExtreme simply says it was because of of DMCA issues.

Legal issues on flashcards has always been a sticky issue, even more now since most DSi compatible flashcards contain copyrighted code from Nintendo.

Currently PayPal has not told any other flashcard retails to stop sales. Only time will tell if other shops are forced to remove flashcards because of copyright laws.

Before (last confirmed to work on March 20th by Wanderer509) you could use a little trick to directly add flashcards to the cart, but DealExtreme has now fully removed them. Many users reported that this trick worked."

tehát, elvileg, a paypal -nintendo- nyomására a kinai /& vonzáskörzete, és gondolom bárhol a sárgolyón még/ rendelõ oldalak egymás után tüntetik, tüntethetik el a okoskarikat kínálatukból.<#idiota>

GP2100
Eladó teljesen új GTA:CTW hiánytalan, gépben még nem volt. 6000Ft.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

kisgabo
r4i gold kari, novi uj eladó ( sd olvasó is van hozzá 2k<#awink>

Így akkor elmondhatjuk, hogy a DS-nek 6-7 éves életciklusa van.

http://thelegendofzelda.blog.hu

El kell hogy szomorítsalak,ez nem kamu. Amúgy nem kötelezõ megvenni rögtön, 3okból is:1. drága lesz az elején, 2. kis játékkínálat, 3. úgyis majd jön a 3ds lite😊

Új infó:3D analóg kar, 4colos képernyõ.
TidusX
Ajánlom hogy kamu legyen mert nem akarok megint új gépre költeni. Ráér szerintem majd vagy 3 év múlva is.

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

koryne
Fail.
Link.

koryne
Ehun van e.

koryne
A 3D dolog valszeg nem kamu, mert láttam egy videót, ami DSi-n mutatott valami programot. Ott a kamerát használta a 3D hatás eléréséhez. Mindjárt megkeresem, hátha valaki még nem látta.

B+, ezek mindig kitalálnak valamit amitõl leesik az ember álla😊
De messze van még az E3.
A neve (egyelõre "munkanév") Nintendo 3DS! 3D-s lesz, méghozzá speckó szemüveg nélkül(!), ráadásul visszafelé kompatibilis lesz a DS játékokkal! <#eljen> Az infó igaz, mert már letölthetõ PDF is van a Nintendo honlapján. További infó itt!

Pletykák szerint már az E3 konf-n illene bemutatni az új handheld gépet.
Pár fejlesztõ meg azt mondja,hogy már év végére elkészül néhány játék,szóval Japánban akár év végén is kijöhet. De ezek csak pletykák,még nincs semmi hivatalos info.
TidusX
Ekkora hülyeséget... Ez igaz?

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Tetsuo
Nyaron mutatjak be, jovore jon a DS2..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Szerintem is nagyon jó a DSi. Végülis nem meglepõ, hogy lement az ára. Érdemes venni egyet belõle.

Az M3 Perfect (Lite-miniSD-SD) jó lenne, csak éppen kapni nem lehet õket.
A Pro verziók felejtõsek, csak 4 mega ram van bennük.
Az EZ5 3in1 bõvítõje kapható még, de a legújabb verziója csak az EZ5-tel használható.

JaSSeR
M3 DS jó lenne esetleg?

vagy DSTT-hez van ilyen plusz kártya? merre lehet venni ilyet?
kisgabo
egy slot2 es kártya, erre a célra.

JaSSeR
az lenne a kérdésem, hogy mi kell ahhoz, hogy DS-en GBA játékokkal tudjak játszani? Adott egy DS lite + DSTT kártya.
cloud.strife
Már nemcsak a Sonic Chronicles, hanem egy Wario Touched! is eladó, cserálhetõ... 😄 Occó mindkettõ... 😄

www.digimomentsvideography.com

koryne
Ha vannak hsz-ek hozzá dx-en, akkor nézd meg azokat, így a legegyszerûbb.

Az igazság odaát van! <#buck>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

láttam a DX-en gba sp gépet (természetesen nem eredeti) beépített 2gb memória ..stb. ugyan az a gép fenn van a taobao-n is. az egyiken nem támogatja az eredeti gba kazikat, a másikon igen... akkor most mi az igazság? nem tudja vki? köszönöm
kisgabo
tehát, dsi or xl?

Tetsuo
😊 nem szvsz, hanem a DSi jobb gep mint a Lite, a specifikacio alapjan.
Az XL ugyanaz mint a DSi, csak nagyobb a kepernyo. Ennek van jo es rossz oldala is. Ennyi.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

cloud.strife
Van egy Sonic Chronicles-em eladó, vagy cserélhetõ.

Ezaz.

www.digimomentsvideography.com

pocketNES-re gondolsz? annak a DS portjat probaltam (nesDS), harom jatekbol 1 nem ment vele 😞

kisgabo
kézbevettem, nagyon kis patent gép az XL, de nekem 35k ba van a dsi, és közel 50 lenne az xl... annyi elõnyt meg talán nem ad.

dsi viszont nekem jobban bejön mint a lite, gba port talán hiányzik, de jobb gép szvsz.

Hát, sima DSi-hez képest nem tudom. Nekem az nem volt, ezért nem tudtam összehasonlító-posztot írni. Nekem nagyon bejön a DSi XL, de csak azért, mert a DS Lite után jött.

A Mario vs. Donkey Kong az jó játék. A WarioWare nekem nem jött be annyira.

koryne
Csak érdeklõdés szintjén: vett már itt valaki bármilyen dsiware-s cuccot? Ha igen, van köztük jó?

kisgabo
+15 ropit megér az XL? most vinnék el a DSi met...<#conf>

kellemes a masin, jó a kép, de a pixelméret pl maradt..

Most már tudom: Nagyon jó a Nintendo DSi XL. Szombaton vettem egyet, egyszerûen fantasztikus! Itt írtam róla: http://thelegendofzelda.blog.hu/2010/03/13/tanjobi_omedeto_okui_masami

Beast Machine
én a pocketDS-t nem próbáltam, szerintem próbáld ki mindkettõt, melyik jön be jobban neked.

...vágod?

melyik NES emulatort ajanljatok DS-re?

valamelyik nesDS verzio vagy inkabb pocketNES (GBA-s)?

zola2000
... Nekem egy régi 2005ös évjáratú klasszikus dsem van, simán jó, pedig a 42ezer forintos elsõ árán vettem (akkoriban még többnek is számított mint manapság 50k), de hosszú távú befektetésként simán megérte, minden nap órákat nyúzom, jól bírja (bár már nagyon nyúzott, de le nem cserélem egy igazi handheld generációváltásig, tehát jópár évig.

A