24434
Nintendo DS/DS Lite
-
PHM #23554 Töltsd le a Moonshellt és indítsd el a "setup.exe"-t.
Add meg a memóriakártyát célként majd "enter".
Ezután a Moonshellt a microSD gyökeréből tudod majd elindítani.
-
#23553 De ma már max a gyűjtők veszik meg, és nem igazán van rá kereslet, vagy ha van, akkor minél olcsóbban.
Én még a géppel csomagolva vettem meg, és az egész azóta is gyűjtői állapotban van (dobozok, lemezek, stb). -
icf #23552 miskolc auchan, legalábbis egy hete még annyi volt...... -
#23551 van valahol most akcióban ds lite?
korábban olvastam, hogy valahol 20k-ért tolják!
-
Krizstian #23550 Köszi PHM a játékok működnek, de így mp3-at nem játszik le.
arra esetleg van valami ötleted? -
#23549 A zelda tényleg nem olcsó manapság sem ezt aláírom. -
Szeszmester #23548 Négyéves, használt gép, garancia nélkül.
Aksicserét is számolj bele.
Újabb DS változatok nagyon sok tekintetben jobbak.
Nekem nem érné meg.
-
#23547 http://www.differencebetween.net/technology/difference-between-nintendo-ds-and-ds-lite/ -
Krizstian #23546 Köszi!
megpróbálom.Nem voltam itthon azért ilyen soká... -
fityere #23545 Az lehet de maga a The Legend of Zelda Wind Walker játék csak 6k-7k mivel ritka és csak gc-re jött ki.
Szerencséd volt, hogy ennyiért vetted és egy balek volt aki ennyiért adta.
Vannak játékok amik még most is nagyon drágák hiába 2010 de már kuriózum.
Mivel én nem nagyon vagyok itthon ezért adom el és keresek kézi konzolt.
-
#23544 Hát nem tudom. Az enyémet 1 hónapja 4500 ft- ért vettem 2 joy memóriakártya + 1 játékkal, tökéletesen működő állapotban(vatera). Sokat nem is kellett keresgélnem. A dreamcastomat 4000ft ért vettem vmu-val és 3 eredeti játékkal. A ps one volt a legdrágább a maga 6000ft -ával.
Ezek 2010-ben már ennyit érnek. -
kazuma89 #23543 Szerintetek sima Nintendo DS megér 15 ezer forintot?Elég jó állapotban van..Személyesen is meglestem őket.
Newwave
Kinézeten kívül valamivel szarabb a DS Litenál??
(Megbizható hely ps2met is itt vettem 4 éve(Igaz azt újan) -
fityere #23542 Zelda nélkül ér 15k-t ez igaz. -
#23541 Sry, akkor sem ér többet .. és ezt nem Én mondom, hanem a piac.
De azt kívánom, legyen szerencséd, és cseréljen veled valaki :) -
fityere #23540 Az egyik joy új és 1 év garancia van rá -
fityere #23539 Hát nem az xl és nem a dsi-re gondoltam -
#23538 Mármint a DS melyik változatára? Mert az egész ér max 15eFt-ot :) -
fityere #23537 Sziasztok
Gamecube
2 Db Joy
Memóriakártya
Táp
Tv Kábel
Játékok
Batman Begins
The Legend Of Zelda Wind Walker Limited Edition
Cserélném egy ds-re r4 kártyával. -
Csuzi1 #23536 Eladó egy teljesen új Game Boy Advance SP - Backlit gép. Limitált kiadású, állítható fényerejű típus! Gyönyörű, Metal Pink színű. Dobozában, tartozékaival. Használva nem volt, mivel gyűjtemény céljából vásároltam. Fix ár: 20000 Ft. Megtekintés és átvétel, csak személyesen! -
darkmore #23535 Hát ha belegondolo, hogy az XL 52e volt és annyival tud többet, hogy nagyobb a képernyője a 29e DSi-hez képest (és így nagyobb és nehezebb), hát lehet nekem is elég lett volna az a 29e DSi ...
Abból a 33e árkülönbségből, kb 10-12 játékkal többet vehettem volna a játékaim.hu-n... -
#23534 én is drágán vettem... de nem ért annyit, ha a wii 45k.. /najó, nem 40/ arányaiban sok a kis konzol.... de a 3ds re benevezek, akkor is. -
#23533 Na, mondjad csak hogy nem is ér többet :) -
#23532 mert sok a hamis mocsok, vagy 20 féle.... gold silver green disney... :) és a támogatottsága se a régi. de a sóher w@rezolók vegyék csak.
29k ért jó a dsi, szvsz nem is ér többet, amikor a wii 39900.. -
darkmore #23531 Médiában is 29e a fekete DSi. -
kazuma89 #23530 acekard 2i és r4 között mi a külömbség?r4et mért szólják le sokan? -
icf #23529 sziasztok Miskolc Auchan:
lite- 20ezer
dsi-30ezer
egy hete jöttek van ismerősöm, nem az árvizből maradtak..... -
Csuzi1 #23528 Igen ezt én nagyon jól tudom, csak a srác írt furcsán! Nem említette hogy a mirror oldalról töltötte le végül a fw-t! El se tudtam képzelni mit tölthetett akkor egy M3-ra! Ez tévesztett meg engem! Én öregszem. -
#23527 ha nem kell a gba támogatás /slot/ akkor inkább dsi, jobb.. érzés.
r4 retekártya helyett inkább acekard 2i.
ha meg van dellád mint kutyán a bolha, m3, supercard 1 v 2. -
kazuma89 #23526 Nemsokára lessz fizu megkéne Meglepem magam, PSP nél sokkal jobban bejön nekem
Konzolstúdió
Most nézegettem itt a Lite-ok csak 29.990ben kerülnek, nem is sok.
R4es kártya jó bele?Vagy milyen kell hozzá, és mennyi?Annyira nem értek hozzá még.. -
#23525 Lehet, nézz körbe ismert aukciós oldalakon, 20-ért már kapsz Lite-ot, 25-ért játékokkal is. Sima DS még olcsóbb, 15 körül már simán kapsz olyat is (de szerintem Lite alá ne add) -
#23524 Az m3adapter.com-ról már egy ideje nem lehet letölteni semmit. linkelnek egy mirror oldalra, ahol általában nem működnek a letöltési linkek. Egy párszor már írtam ezt a linket, de akkor újra: http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/. Itt minden ismert kártya összes hivatalos firmware-e fent van, beleértve az M3-at is. -
kazuma89 #23523 sziaztok!
20-max 25ért lehet már jó állapotú használt vagy akár új DS(Lite)-t venni? -
Csuzi1 #23522 Akkor milyen fw kellett? Mert ha az eredeti nem jó, akkor az adapteredet se az M3-as cég gyártotta le! Tehát hamisítvány! A zenék és videók lejátszásához pedig innen töltsd le: http://filetrip.net/c94-Applications.html a Moonshell progit, ezt rakd az SD-re. A filmeket pedig előtte konvertálni kell .dpg formátumra! Ehez nagyszerű progi a Xilisoft DPG Converter! -
icf #23521 sziasztok sikerült végre a játék elinditás nem az m3realadapte.com-os fw kellett...
annyit szeretnék kérdezni, hogy zenéket, filmeket hova kell tenni és hol kell konvertálni? -
Esham #23520 Eladó egy új fekete Nintendo Dsi dobozában garanciapapírjával (11 hónap van még). Ár 38.000
Személyes átvét: Budapest, vagy posta.
érdeklődni priviben. -
#23519 Bocs, de ezt most találtam, és szerintem látnotok kell (aki nem ismeri)
http://dualscreen.web4.hu/
az eddigi legkomolyabb DSes híroldal amit láttam. -
Tompesz #23518 Sziasztok,
Nintendo DSi-vel kapcsolatos alapszintű kérdésekben kérnék segítséget. Budapest környékieknek jó minőségű édességgel tudnám meghálálni a support-ot.
Köszönöm,
(privátban, ha lehet) -
Csuzi1 #23517 Szia! Itt nézted? http://www.r4neo.com/ -
#23516 Hello nekem egy nintendo dsi van és egy R4neo kártyám, az lenne a problémám hogy az uj játékok nem mennek rajta(2009-től felfele) valaki tudna adni egy olyan kernelt amit az r4neo tudhasználni és mennek rajta az uj játékok. A válaszokat köszönöm! -
darkmore #23515 Hi!
Én nemrég váltottam PSP-ről DS-re, ezen tényleg több RPG és stratégia (=építgetős) játék van, mint a PSP-re. Van "Age of ..." játék, Might and Magic, Advanced wars (bár ebben épületet csak korlátozottan lehet építeni). jRPG-ből meg rengetegrengetegrengeteg...
Még az M3-as problémához: megpittyegteted mindig az kis USB kábellal a kártyát mikor raksz fel rá valamit?