24434
Nintendo DS/DS Lite
  • flevente
    At igaz, hogy az M3-nak jobb a GBA kompatibilitása mint a SuperCardnak?
  • Prowler
    Bár még csak keveset játszottam vele, nekem a pc-s Settlers II teljes értékű portolásának tűnik. Butítás legfeljebb a választható népek/pályák számában lehet, bár már az eredetire sem emlékszem olyan jól. Az összhatás kb. olyan mintha egy nem túl erős pc-n játszanál a Settlers II-vel. Nosztalgiázásra kiváló
  • rozsdas
    Nekem nagyon lassú :( de legalább mégnem fagyott egy óra játék után
  • Sheltem
    Gyerekek hogy sikerült a settlers? A pc verzióhoz képest mennyire lett "butább"? Nem volt még időm kipróbálni.
  • butyokanime
    Hát igen, elég érdekes egy oldal!Van rajta minden de olyan lassú mint a sz*r!!!Sőt egy csomoszor lesem tölti megszakada negyedénél stb...stb...!Én már úgy töltöm hogy firefox-ban rámegyek hogy cél mentése--> ok és ha véletlenül megszakad akkor a fox csak ugy tudja folytatni ha a letöltési listában kitörlöd a megszakadt letöltést és megint elkezded tölteni!Akkor folytatja és letudod szedni, viszont ha simán elkezded tölteni és még a letöltési listádban van amit az imént írtam akkor utána ír egy "(1)" jelölést vagy ha többször próbálod és megszakad akkor "(2)" "(3)" és akkor ujrakezdi.Kicsit fura de így lehet tölteni máshogy nemnagyon mert megszakad :) minden van amugy az oldalon csak türelem kell hozzá! Próbáld meg így ahogy leírtam.
  • BFBenjy
    Üdv.
    Nekem minduntalan hibásan tölti le.
  • butyokanime
    Jól megy egyeseknek, 2 hetes nyaralás Akkor vigyed a DS-ed és a töltőd is :D a sok strand mellett jóljön majd azért néha az a DS
  • Pepito4556
    két hétig nem leszek itthon, végre egy kicsit megszabadultok a hülye kérdéseimtől!
  • thebluesnote
    A Settlers Minisd-s Supercardon nem fagyott. (kb. 2 óra alatt)

A zoom-out nézetet használta valaki? Ilyenkor lenne jó overclockolni a DS-t...
  • Pepito4556
    ja... bocs, félreértettem...
  • Pepito4556
    innen
  • butyokanime
    gondolom homebrew progi amivel próbálkoztál azokat pedig patch-elni kell az lenne az a DLDI!Hirtelen linket nemtok de a fórumozók közül néhányan biztos vágják fejből :)
  • Prowler
    kb. fél órát játszottam, aztán egyszer zoomolás közben kifagyott.
  • BFBenjy
    Üdvözletem.
    Most próbálgatom az új R4 kártyámat. Szeretnék rátenni szövegszerkesztőt. Eddig egyik sem indult el. Valakinek van valamilyen ami működik? Némelyik valami DLDI-akármire hivatkozik. Nem tudom mit tegyek vele. Valaki valami infóval bír?
    Előre is köszönöm.
  • Johnny23
    ..honnan szedted le?
  • Pepito4556
    settlers-t , és a stratégiai játékokat nem szeretem...(bár tom senkit sem érdekel a véleményem) Ja és a LSWIIOT is király...
  • Pepito4556
    A legkirályabb játék: Metroid Prime Hunters
  • butyokanime
    Na ezt a settlers-t énis kiprószálom!R4-en is fagy?
  • kisgabo
    ajaj.... mikor?
  • vegytek
    próbáld meg itt> DS játék
  • Prowler
    A Settlers nálam is fagy (M3DS simply)
  • CéZé
    G6 lite + superkey
  • vegytek
    min játszottál vele?
  • kisgabo
    rom + romkártya, védelem + cd... nemugyanaz.
  • thebluesnote
    Dehát mos' komolyan, hogy lehet ilyet csinálni?
    Anyukám nem lenne büszke rád. :D
  • butyokanime
    el van a gyerek ha játszik!Én még nem próbáltam,délután meglesem :)
  • PHM
    A gbatempen láttam, van új picodrive emu.
    Próbálta már valaki?
  • thebluesnote
    BUTYOKANIME

TE TETVES G*CILÁDA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa!!!!!4444négy

de sz*r volt :DDDDDD lál x3

mindenki mástól bocs... :D
  • thebluesnote
    Felőlem rendben. Mondj valami DS-es témát, amin lehet flémelni. :)
  • butyokanime
    ez egyre viccesebb :D tudok angolul is csak ha késő van akkor nem olvasok :D nem rejtettem el mert az első volt :P és ja mond valamit :D meg nemszoktam commenteket olasni youtube-on :) de szerintem maradjunk a DS témánál
  • thebluesnote
    Jah tényleg, megtaláltam, bár jól elrejtetted.

Egyébként angolul tudsz? Az hogy "fake" mond valamit a számodra?

Tessék bekopiztam a videó leírásának egy érdekes részletét:
    "NOTE: THIS IS 100% FAKE, I ONLY PUT IT UP HERE TO FOOL SOMEBODY I KNOW AND IT WORKED.
    I CAN'T BELIEVE ANYONE WOULD THINK THIS IS REAL!!!
    I'LL LEAVE THIS UP AS A EXAMPLE OF HOW EASY IT IS TO FAKE A VIDEO.
    SERIOUSLY GC EMU?
    ON A PSP?
    NO!"
  • butyokanime
    nemrontok itt semmit meg ottse csak a hülyeségedre próbáltam rámutatni!A hsz-eket nyugodtan lehet törölni :) de hagyjuk felesleges ienekre hsz-eket írni.Amugy se psp topik.És amugy ja vicces az emu :D de fut.Bár értelme nincs.Ottvan az emulátor te kis vaksi :D
  • thebluesnote
    Ez rossz hír. Anno pc-n is volt valami gáz a tört Settlers-szel, az aranymíves disznókat gyártott, stb. Lehet, hogy *nagyot nyel* meg kell venni eredetiben?
  • thebluesnote
    Kedves butyokanime,

Egyrészt, mi lenne, ha ezekkel a promó anyagokkal átfáradnál a PSP topikba és ott rontanád a levegőt (bár ott is kiröhögnek, szvsz), másrészt elfelejtetted belinkelni a Gamecube emulátort... lál x2

ui, a "DS emu" nemkicsit vicces...
  • butyokanime
    Ja és ittvan a SNES és a PSX emu is!!!!!

http://youtube.com/watch?v=hYkVRYCm_UQ&mode=related&search=

http://youtube.com/watch?v=4Wqq-QE5W28&mode=related&search=

a többire nincs erőm már ienkor kikeresni :)
  • butyokanime
    http://youtube.com/watch?v=wNpIQPz7FNU gamecube emulator http://youtube.com/watch?v=VOl1G5Kx1W8 GBA emulator
    http://youtube.com/watch?v=twbXWV4qDqg DS emulator
    http://youtube.com/watch?v=GTvUNePzb2E&mode=related&search= N64 emulator

tessék ittvannak!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • CéZé
    6 és fél óra játék után kifagyott Nomeg a szerszámkészítőnél nem tudom az összes eszközt állítani.
  • butyokanime
    Elég hülye vagy ha nemhiszed el!!!!FElmész a youtube-ra bazze és rákeresel, és jéééé télleg!Az meg alap hogy a DS ezerszer jobb de egy jópár dolog jobb a psp-ben.
  • Borgi
    litén én nem fogok gba-zni ;>
  • Tinman #16188
    Nem szar de féltégla... meg ahogy már 1x írtam egy örgebb gamer kezében egy PSP gáz, de egy fekete DS bármikor elmegy érintőképernyős PDA-nak... Mit bármikor? Mindig PDA-nak hiszik, ami jó, mert élvezkedhetek vele bárhol/bármikor és nem "néznek le" miatta :-)