24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kisgabo
    igaz, már kérdeztem a gyökeret hogy mennyi, de nem válaszol.
  • jaszy
    Viewtiful Joe Double Trouble Ds játék eladó
    Újszerü állapotban kézikönyvvel,tokkal. 4500 Ft. Érdeklődni privátba!
  • PeeTeR
    vp -ben atveszik es becserelik barmire...
  • butyokanime
    Hmm....Jaóvan he' :D nagyon nem mélyültem bele még a játékba de te már látom igen doktor bácsi ;) köcce.!!!
  • testerlnx
    :D
  • Tinman #16262
    WTF??????!!!

Há' mé' nem stabilizálod a beteged állapotát tesvír'? :-D

Amikor gáz van, vagy akármikor amikor úgy ítéled meg lökess be egy ZÖLD injekciót a betegnek, ugyanis nem 1 perced van, hanem általában 5!
    Amit te percnek nézel az a szívverés... értelemszerűen 10 alatt gáz van.

• vbence13
    plz help, m3 ds-sel tolom settlers-t és nem akarja betölteni a save gamemet, pedig régebben betöltötte, most meg 10%-nál elakad
  • butyokanime
    Hát sorry lehet hülye vagyok de nemvágom hogy ezt hogy érted? :S
    Nemtudnál nekem egy kis képet vagy videót csinálni? Nekem ez a pentagramm nemnaon akar összejönni.
  • Tinman #16259
    Ahááám értem már.
    Használj HEALING TOUCH-ot!
    A kéz ikonnál, ha még egyszer megnyomod, akkor egy pentagramma jelenik meg, akkor rajzolj egy pentagrammát a testre.
    Ha sikerül lelassul az idő :-)
  • butyokanime
    Na ittvan ez lesz az, hát nemtom mond e valamit, ha tudsz várom a segítséget, egyébként az eleje felé van 10-es körüli lehet!

KATT

• butyokanime
    Nem ez az sajna!!!Várj énis megpróbálok csinálni egyet!!És leírod mit cseszek el!!Egy pár perc!!
  • Tinman #16256
    Hát asszem ez lesz az, ha nem szólj és csinálok másikat, csak pontosísd a rész nevét.

KATT

Tedd ki nagyba úgy jól látszik, elég xar a digi fénygépem :-/
  • thebluesnote
    Hm. Beleszaladtam egy igencsak hardcore játékba. Etrian Odyssey-nek hívják, és egy Wizardry/Eye of the Beholder szerű rpg volna, kiegészítve egy touchscreenes térképrajzolgatós résszel. Ez eddig nagyon szép és jó, a baj viszont, hogy már a tutorial dungeonben olyan monszták kolbászolnak, hogy lazán legyakják a partimat. A legelső vérvakond azzal kezdte, hogy leharapta a lovagom mindkét lábát, a harcosomat meg kiütötte, mire a varázslóim ki tudták nyuvasztani, már megette a fél papomat is. Hát sz'al ez durva. Esetleg valaki eljutott tovább is? Ha igen, milyen partival?
  • butyokanime
    A japán zenék szentem naon jók!!!!!!Sokkal jobb mint az Elit Beat AGents-ben levő számok!!Sok szar amerikai hülye számot raktak bele, ebben legalább nem ismerd a számokat és sokkal jobbak is Ezt mindenkinek kikell próbálnia
  • Seth
    Osu! Tatakae! Ouendan az egyik legaddiktívabb ds game amivel játszottam (már amíg volt ds-em ^^), feltéve ha nem ráz ki a hideg a japcsi énektől , nyugodtan próbáld ki
  • butyokanime
    Na neszopass amugy köccce
  • Tinman #16251
    Vágom -szó szerint :-D
    Mindjárt megpróbálok egy gameplay vidit készíteni és feldobom valahová... hidd el az az egyik legegyszerűbb műtét
  • butyokanime
    Fú én nagyon crash párti vagyok, az tény hogy feltud húzni,de attól még qrva* yo!!!A taruma center-be meg ott hogy felvágom a faszit szikével (gyenge idegzetűek ne olassák ) és ráközelít a mittoménmijére és ilyen sok kis fehér páraszerűséget mutat, injekcióval bekell adni mindegyikbe a kékből asszem aztáán megkeresni a daganatokat szikével felvágni a genny-et(vagy mit azt a zöld izét) leszívom aztán a vért is kiveszem fogóval és kész van 1, igen 1 darabot vettem ki és ez már annyi idő hogy ha angyon gyorsan is csinálom akkor is vagy 20mp-m marad a többire és van vagy 6! Nemtudom vágod e miről beszélek Az a baj hogy nem doktornak készülök és nemtudom szakmai nyelven leírni a műtét eseményeit de azért remélem érthető
  • Tinman #16249
    Képek alapján furának tűnik, de egy esélyt majd adok neki, de annyi "jóféle" anyag van, hogy nem bírom a terhelést :-D
  • Tinman #16248
    Osu! Tatakae! Ouendan!-t már láttam youtube-on, nem lehet rossz, majd rákattanok :-)

Crash-t PS2-ön toltam, de iszonyatosan fel tud húzni, néha nagyon idegesítő :-/ Ha platform és DS, akkor New Super Mario Bros, pár nap alatt ki is végeztem annyira jó volt.

Trauma Center: Hmmm... ott akadtál el, ahol ilyen kis fekete pontok vagy mik áramolnak az erekben?
  • butyokanime
    Huhuuu :) hát nem is csodálkozom hogy nemtudod lerakni a DS-ed :) hamár a játékok leírására is ennyi időt szántál (még a nevük leírását is élvezted ) Ha minden igaz pénteken megjön az EZ IV Flash kártyám és akkor már nyomathatom a GBA játékokat , dejó is lesz már.Sokkal több jobb játék jött ki arra már szerintem mint ds-re, viszont egy pár játék meg annyira jó DS-en hogy wááá :) !Ismered az Osu! Tatakae! Ouendan-t?:))) na ez szerintem az egyik legjobb DS játék.....Ha nem ismered azonnal próbáld ki :) és nem Touch Svreen gyilkos csak úgytűnhet elsőre!!hehe.Amit sajnálok hogy DS_re nem portolják át a PSX-es crash játékokat, sőt Crash játékot kisem adtak DS-re cask azt a hülye társasjátékfélét a Boom-Bang-et vagy mia fenét!Viszont GBA-ra vagy 3 is kijött azt hiszem.Azokból a gamma-kból amit leírtál és DS a trauma center-t énis vittem de már az elején felbaxta az agyam!Daganatot (vagy mia fenét :) ) kellene kioperálni a fasziból 1PERC ALATT!!!!Ez lehetetlen én nemtudom te hogy csináltad meg de ha megmondanád megköszönném :P.
  • thebluesnote
    Ha már GBA-ra terelődött a szó, ajánlanék két "japan only" gyöngyszemet.
    Az egyik a Kururin Paradise, ami a Kuru Kuru Kururin folytatása (EU-ban is megjelent), kb. arról van benne szó, hogy egy folyamatosan forgó pálcát (a játék szerint helikopter felülnézetben...) kell egyre bonyolultabbá váló pályákon átnavigálni, a falak és ellenfelek érintése nélkül. A játék a pályaidőket is méri, én hónapokat elszórakoztam saját rekordjaim megdöntögetésével... A Paradise annyival jobb az elődjénél, hogy sokkal kiforrottabb a pályadizájn (nincsenek túlzottan szerencsén múló pályák), plusz egy nagy halom extra tartalom került bele .(minijátékok amiket multiban is lehet játszani, pl.)
    A másik a Guru Logi Champ, ami egy logikai játék, amiben képeket kell kirakni úgy, hogy csak a képernyő négy széléről lehet "belövöldözni" az egyes darabokat. Nagyon addiktív és nagyon nehéz tud lenni a vége felé...
    Természetesen ezek a játékok "japánul beszélősek", sz'al kell hozzá egy kis kitartás, amíg az ember átszenvedi magát a menükön...
    Jah, meg GBA-n a Ninja Cop-ot sem szabad kihagyni, tiszta Bionic Commando az egész, elsőrangú játék, a gagyi név ellenére.
  • Tinman #16245
    Hát a lényeget kihagytam LOST VIKINGS!!!!
    VÁÁÁÁÁ, orbitálisan, egetrengető gáma... anno PC-n egy jó honapon át nyúztam de nem értem a végére, na majd most :-)

Köszi a Mazes of Fate-t, már meg is lesem és ha tényleg mászthev, akkor nem fogom rá sajnálni a pénzt.

MK ügyben én igazából annak örültem meg, hogy elsőre sikerültek a régi jól bevált kombók... lehet, hogy az én taktikám más, de nagyon jól elvagyok eddig az irányítással.
    Ennél is meg a Doom-nál is azon lepődtem meg, hogy remekül elnavigálok :-)
  • kisgabo
    mennyié adod kp amigó?
  • Anubys
    Ha szereted az old school játékokat, és neked is volt DX2-d, akkor talán ismerősen csenghet a Lands of Lore neve... Itt egy GBA-s klón, én először flash kártyán játszottam, de annyira bejött, hogy ezt is megvettem eredetiben. Símán benne van a TOP 10-ben.
    MKAdvance pedig f*s... Nem lenne rossz, csak az irányítás gáz, meg csal a gép, mint atom, meg értelmetlenek a kombók, mert bár számolja a gép, de símán visszaütnek két ütés között, viszont te full sebezhető vagy combo közben... Köszönőviszonyban sincs az eretei MK-val, sajnos. Szerintem GBA-ra símán portolhatták volna az első két MK-t, sokkal jobban jártunk volna.
  • Tinman #16242
    Van már szép számmal EREDETI DS és GBA! játékom is, de sajna nem mindent tudok én sem megvenni.
    Hiába akarok pl !KORREKT! áron Golden Sun 2-t egyszerűen nincs... Cheap is olyan árat írt ki a lapjára, hogy égnek áll a hajam :-(
  • Tinman #16241
    Elkezdtem GBA játékokat is nézegetni és nem bírom letenni a DS-t /eddig se nagyon ment :-D/.
    Nekiestem Doom II-vel tolni és azt vettem észre, hogy u.a. az élmény átjött, mint amit anno a 140 ezerért vásárolt 486 DX-2 adott... azért ez nem semmi :-)

Amikell mostanában játszok:

-Puzzle Quest /lassan a végére érek/

-Castlevania /GBA!/ ---> oltári királyság :-)

-Trauma Center /nem bírtam letenni, de Afrikában elakadtam a háromszöges Guilt műtétnél a néger kissrácon :-( /

-Project Rub /hatalmas hangulata van, de sajna a 11. táncolós résznél nem vagyok elég ügyes, jól elakadtam :-( /

-DOOOOOOM GBA ---> Totális kánaán! Azt hittem gagyi lesz a GBA verzió, de nagyot tévedtem.

-Earthworm Jim GBA ---> Ha árkádra vágyom... alapmű.

-Mortal Kombat Advance GBA --->Egy másik pozitív csalódás.

-Final Fantasy részek GBA, DS vegyesen

-Golden Sun 1-2 GBA.... hatalmas gáma, kérem hatalmas!

Verném a fejemet a falba, ha a 4 MB-nál nagyobb GBA játékok nem futnának az tuti ;-)

• lampard99
    ja engem ha jó

VALKAIVEL elcserélem a nintendo dog játékomat BÁRMIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Bp- vagyok)
    Érdekelne valakit The Legend of Zelda: Phantom Hourglass Link, eredeti új japán verziós játék?
  • lampard99
    HA anyi játékod van adj egyet oda adom a nintendo dogomat
  • butyokanime
    akkor mondj már valami jót nekem mert én msot nemtalálok egy olyan jót sem :)
  • Tinman #16236
    Azt sem tudom mivel játszak, annyi jó játék van
  • butyokanime
    Skacok, teljesen kivan halva a topik
  • Tinman #16234
    Talán... majd, ha lesz időm meglesem, egyelőre GBA verziót nézegettem, de arra köröket ver a Doom 1-2.

Kling-klang_kitt-katt
  • BFBenjy
    Üdv.
    Az a DSOrganize mire is jó? Amúgy köszönöm szépen. e-mail
  • LittleBirdY
    Nintendo DS-re készül John Carmack RPG-je

John Carmack anno meglepte a világot egy mobiltelefonokra készített RPG játékkal, ami olyan nagy siker lett, hogy hamarosan más platformon is láthatjuk majd a programot.

Az Electronic Arts úgy döntött összeáll az id Software fejlesztő zsenijével, hogy elkészíthessék az Orcs & Elves Nintendo DS konzolra portolt változatát. A fejlesztést a Fountainhead Entertainment embereire bízzák, akik még az év vége előtt be akarják fejezni a portolást, ráadásul az említett RPG játék folytatásán is dolgoznak már, amit Orcs & Elves 2 néven ad ki mobiltelefonokra az EA Mobile.

@GameStar online

Kíváncsi leszek rá, Carmack jó játékokat szokott csinálni, és jó RPG-ből úgysincs túl sok.
  • PHM
    Letöltöttem a Duke Nukem 3D-t.
    Nem indult el, mert mint utólag rájöttem, pár fájlt az eredeti CD-ről kellene még hozzátenni.
    Tudna valaki segíteni?
    Jó lenne 1 kicsit nosztalgiázni...
  • PHM
    Ha nem boldogulsz, küldj mailcímet, küldök DSOrganize progit R4.re patchelve.
  • PHM
    Az M3 nem szokott belassulni és RTC is van benne.(Pokémonokhoz)
    Viszont kb 2x annyi az ára, mint a SuperCardnak.
    Lehet dönteni...
  • Tinman #16228
    Azt nem tudom... csak azt, hogy M3 Lite kártyám van és este Doom 1-2, Golden Sun 2, Duke Nukem, Castlevania GBA összes, Earthworm Jim, Mortal Kombat Advance kiválóan futottak, mentés megy, lassulás zéró... Kingston memkártyával.