Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tudtok egy Metroid-Prime Hunters (Independent) lelõhelyet?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A
Pedig olyan szép ötlet volt. Bár én igazából úgy képzeltem el,hogy mintha egy GC gamepad lenne kezedben.Ez a hordozható GC viszont egész jó. Ezt kellene összegyúrni a DS-el.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Lemaradtál... nem kicsit... nagyon.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
vagy még az jutott eszembe hogy a kézikonzol úgy nézne ki mint egy gamepad aminek a közeépn van egy képernyõ...az ötletet nem ellopni<#ejnye1>#ejnye1>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A
Megpróbáltam kicsomagolva "nds"-ként, úgy betöltötte és megcsinálta!
Lehetséges, hogy a beépített "zip" tömörítõvel nem kompatibilis Vistán?
.:asChil:.
Nekem sajna nem megy.
Hibaüzi a játék betöltésekor: "Directory does not exits"
.:asChil:.
Na de lenne 1 kérdésem :
Ti honnan szoktátok megrendelni az "only for japan" cuccokat? Lenne egy pár, de azért érdekelne, hogy honnan érdemes, megbízható-e stb.
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
PSN ID.: Beegabor
Szerintetek elképzelhetõ DS-re egy N64 emulator?
Az volt a baj, hogy a a napocskánál nem érzékelte a stylust, de beállítottam ott amikor egy ilyen piros kis pontra kell rábökni.
Nem tudom, hogy ez világos?<#smile>#smile>
Ha télleg kell siess mert itt a legolcsóbb és nagyon viszik!
hol lehet most legolcsóbban hozzájutni a Lite verzióhoz?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!