24434
Nintendo DS/DS Lite
  • thebluesnote
    Te a nedves álmaidban psp-s emulátorokat látsz? lál.
  • thebluesnote
    Settlers DS murvajó lett.
  • butyokanime
    A multkor oan cuccokat láttam psp-re aszittem bebaszok!Ilyen hogy Gamecube amulator PSP-re meg a gba-t is simán iszi gecc és semmi köze hozzá!!!Sőt még a ds játékot is elindítja :S azé ez nemsemmi szerintem.Nem szar az a psp.
  • kisgabo
    és egyre állatabb játékok jönnek. psp elbújhat a sunyiba.
  • Tinman #16183
    Már eredeti GBA játékokat is vettem a DS-hez, hidd el megvan a feeling, DS-en is!

Erről jut eszembe:

WTB: Brand New Sealed Golden Sun 2 :-))

Nem tudok betelni a DS Lite-al pedig már jó ideje megvan
  • Pepito4556
    már minden ok.
  • kisgabo
    hemm? rakd töltőre, onnan mehet a multi, neten. vagy 4 sarok, 4 töltő..
  • butyokanime
    Lehet,de nem mindig a DS játékok csak a jók.Nagyon sok játék van gba-ra ami többet ér mint egy jópár DS-es szar game!És szerintem azé nemvesz egy SP-t mert a DS mellett GBA-zni akar
  • CéZé
    Kár, hogy nincs bent multi. Lehet egy partit nem is birna végig a ds akksi :)
  • kisgabo
    SETTLERS DS.... ops.
  • Pepito4556
    Valaki segítsen! Az a helyzet, hogy amikor az R4-et(micro sd-vel) berakom a ds-be, azt írja ki, hogy:Could't find _DS_MENU.DAT, pedig rajta van a moonshelll, és benne van egy _DS_MENU, DE EZ MPEG fájl, pedig az R4 oldaláról töltöttem le! Mi lehet a baj???
  • JiBBeRiSH
    Nekem megérne, csak postát nincs kedvem fizetni.:D
  • orkenyid
    Itt:

Le lehet húzni az alaplapról, ezt nem kell forrasztani mint a réginél :)
  • celofank
    Emberek, most komolyan, senkinek nem ér meg 2000 Ft ot egy Polarium dobozostul mindenestül?
  • Herczi
    Szia Freeman, a firmware Ic-t azt hol, merre kell keresnem?
  • Borgi
    áá nemá.. :C
  • orkenyid
    Visszajöttem :P (sok a warez )
  • Borgi
    becsüllek :)
  • CéZé
    Hogy én erre mennyit vártam :)

Már csak egy bolt kéne ahol meg lehet VENNI.
  • Borgi
    gémbojozáshoz vegyél gémbojt, hidd el nagyobb feeling :)
  • Kernya
    Köszönöm.Esetleg valami program vana géphez hogy lehessen vele játékokat lejátszani?
  • Csibe001
    Én nem ismerem a kártyád de ITT azt írják, hogy No GBA support.
  • Kernya
    Sziasztok!

Tudtok segíteni nekem hogy tudok GBA romokat futtatni Nintendo DS Lite-on? Super card Lite rumble pack-em van.Választ előre is köszi
  • flevente
    Nem megy :((( Ha kiveszem a passcarsdot lefagy!
  • Csibe001
    Jól van, erre gondoltam rögtön mikor elküldtem az üzit. :)
    Csak korábban azért nem jutott eszembe, mert én a régi DS-em flasheltem így slot1-es kari nem kell bele :)
  • flevente
    Azért akárnám kiszedni a Passcard-ot hogy ne kelljen kettőt venni... érted csupán gazdaságosságból.
  • Kernya
    Sziasztok!

Tudtok segíteni nekem hogy tudok GBA romokat futtatni Nintendo DS Lite-on? Super card Lite rumble pack-em van.Választ előre is köszi
  • BFBenjy
    Üdvözletem.
    Ez eddig egy jó válasz. És miért kell a "works with Linux" alatt zöld jelzésűeknek lenni? A módosított driver szükségessége miből vehető észre? Az a gyártó oldaláról letölthető?
  • Csibe001
    Miért akarnád kiszedni? :O
  • Nyarlathotep
    Én úgy tudom, hogy kilehet, de én félteném a gépet, nehogy zárlatos legyen vagy milyesmi.
  • flevente
    Cső!

Ha a ds már betöltött egy játékot akkor kiszabad húzni a Passcard-ot, nem lesz baj?
  • james69holden
    usb connectorok közül csak ezekkel mennek: http://linux-wless.passys.nl/query_alles.php?

és ezek közül is csak azok amik "ralink" chipsetesek és "works with Linux" alatt zöld jelzésűek... (tehát nem sok van)
    és ha jól olvastam némelyhez módosított drivert kell leszedni, tehát macerásabb
    jobban teszed ha eredeti nintendo usb connectort veszel...
    ebayen jóval olcsóbban hozzá lehet jutni mint itthon, múlt héten vettem én is ott ~7ezerért pk-val együtt
    tehát vagy eredeti usb connector vagy olcsóbb wifi router, (szerintem)

• BFBenjy
    Üdvözletem a szakértőknek és a kevésbé szakértőknek.
    Új vagyok itt a fórumon, igyekszem visszaolvasni, de még nem értem a végére ennek az évnek sem. Új vagyok a tekintetben is, hogy hozzájutottam egy ilyen DS Lite-hoz, chello jóvoltából. Van egy téma, ami érdekelne, de itt (eddigi visszaolvasás alapján) eddig nem találtam rá teljes választ.

Elhangzott egy kérdés korábban (akár én is kérdezhetném):
    Ahhoz, hogy neten játszhassak, csak a Nintendo WiFi USB Connectort használhatom, vagy bármely számtechboltban kapható mezei usb-s wifi kulccsal is mennek a játékok?

Azt hiszem ez érkezett rá válasz gyanánt:
    802.11b/g szabványú kell ami támogatja a Softap módot.

Kérhetném az itt jelen lévőket, amennyiben valakinek összejött a wifis kapcsolat (böngészés, játék) írja le, hogy melyik típusú eszközzel, miyen buktatókkal, ha volt buktató. Csak úgy okulás képpen.

Egyébként én is Wifi (WLESS USB 54MBIT TP-LINK, vagy más) vásárlása előtt állok, tehát konkrétan is kérdeznék, hogy van valakinek az eszközzel és a N.DS-sel közös élménye? Egyébként támogatja a 802.11B szabványt.

Akinek esetleg kell ilyen eszköz, az szóljon 5.000 hu Ft-ért újonaan garanciával tudok hozni. Természetesen + postaköltség, vagy egyeztetve személyes átvátelről Tatabányán, néha Budapesten.

Egyébként most rendeltem R4-es kártyát angliából, postaköltséggel és valutakezelési pótlékkal (vagy mi) majdnem 11.000 hu Ft-ba került. Ha valakit érdekel, hogy mi módon (Itt a forumban korábban említett, dícsért oldalról rendeltem) sikerült, annak leírhatom. Vagy némi haszon reményében rajtam keresztül is mehet, csak várakozni kell.

Írhatna valaki olyan is aki szövegszerkesztőt tud ajánlani DS-re...
  • butyokanime
    Én is sok fajtát próbáltam mire végre találtam egy normálisat verziót!Nekem sem visz wmv-t csak az imént említett fájltípiusokat.
  • PHM
    Hm.
    Este otthon utánanézek.
  • Pepito4556
    de én ezt letöltöttem, és mpeg-et próbáltam meg átkonvertálni, de akkor is ezt ítra ki.mi lehet a gond???
  • PHM
    "Moonshell 1.71 + dpgtools 1.3"
    Link az oldal felső részén.
    Ez az encoder szvsz jó, de ne várd el tőle, hogy mindent átkonvertáljon.
    Az említett hibaüzenetet jellemzően akkor kapod, ha védett wmv-t próbálsz átkonvertálni.
    (Ez nekem sem sikerült, más progival sem.)
    Avi, vob, mpeg konvertálás viszont gond nélkül kell, hogy menjen.
  • james69holden
    Sonic Rush Adventure gameplay

Release Date:

US: October 2, 2007
    Europe: Fall, 2007
  • testerlnx
    Nem wifizek vele.
  • Nyarlathotep
    És olyan programot, amivel meg tudom nézni, hogy hol van wifi kapcsolat?