24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#23674 Ha a komolyabb stuffokat szereted, akkor egyértelműen Dungeon Explorer, nekem nagyon bejött. Nézz meg videót, szerintem simán a legjobb Diablo-klón... -
#23673 A FF Crystal Chroniclest meg a XII Revenant Wingset selejtnek tartom azok nem is FF- ik. :( -
#23672 Gondoltam még a DQ Monsters Jokerra de nem szeretem az ilyen Pokémonos dolgokat mondjuk ebben a szörnyek jobbak... -
#23671 Ja elfelejtettem volna leírni? Ezeket már végigvittem azért vettem DS- t XD. Final Fantasy rajongó vagyok ;). Kivéve a DQ IV- et mert elakadtam amikor meg kell szerezni a léghajót, a DQ IX- et meg nem veszem meg mert drága majd ha látok valahol olcsón. Az se most lesz... -
darkmore #23670 Hát én inkább ezeket ajánlanám:
Chrono Cross
Final Fantasy III és IV
Dragonquest IV,V,IX
ezek nagy klasszikusok ;) -
#23669 Szeretnék venni egy RPG- t Nintendo DS- re, csak az a baj nem tudom eldönteni melyiket. Ti melyiket vennétek meg: Zelda Phantom Hourglass, Contact, Legacy of YS, Dungeon Explorer. Ezeket néztem. Olyat szeretnék amit még nem ismerek, mert pl. a Zeldát igen jó mondjuk nem ezt a részt de tudom mik vannak benne segítsetek már ha láttok valami jót a neten szóljatok addig én is keresgélek. -
#23668 Super Mario Bros Deluxe doboza, kisfüzete megvan? Mennyiért adnád? -
#23667 rózsaszint gb micrót nem láttad 28k ért? az is ott volt. -
Tomek83 #23666 Tegnap a soroksári Auchanban láttam turquoise kék Lite-ot 21 ezerért,mellette silver 41...nem teljesen világos az árpolitika,de valakit érdekel,akkor talán még nem vitték el. -
#23665 -
Esham #23664 jó állapotú, ezért 2000:) nos? -
#23663 Mindegyikből kilátszik, mivel a GBA karik fele akkorák mint a GB kari.
-
#23662 mariokart ha jó állapotú, 1500? -
Esham #23661 GBA: mario kart - 2000-ért odaadó.
na meg pár ritkaság: Mortal 2, Mortal 4 gameboyra 3000/db
személyes Bpest, vagy posta. -
#23660 Igan, kilátszik. Sima GBA-ért én legfeljebb 3000 Ft-ot adnék. -
#23659 Segítsetek már a Gameboy sp- ből is kilátszik a GB és a Color kártya? Vagy egy sima GBA- ért max mennyit adnátok? Az a baj nincs háttérvilágítás. Csak azért írok ide mert a Game Boy topicban nem írnak túlzottan... -
#23658 ezt én is tapasztaltam, dealextreme 1 dolláros fólia tiszta karc, az eredeti hori olyan volt régebben, mint az üveg... -
#23657 eredeti hori fóliát honnan lehet beszerezni?
eddig kétféle hamisítvánnyal találkoztam, az egyik típus egész jól bírta, de az utóbbi attól is karcolódik, ha ránézek :( -
nagy hős #23656 bah, nevermind már megtaláltam mi a baj :D 24 heylett 20 framere volt állítva -
nagy hős #23655 kipróbáltam, de hamarabb jön a hang kb 2-4 másodperccel. meg tudnád mondani hogy milyen beállításokkal használjam hogy ne csússzon ennyit? -
Esham #23654 super mario kart GBA-ra 2000-ért eladó, illetve Mortal Kombat IV Game Boyra(!) 3.500 ft.
Privi, személyes átvét Bpest. -
PHM #23653 Bármelyikkel, de telepíteni kell hozzá a Moonshellt, ha az nem része a kernelnek. -
#23652 Ezeket a dpg fájlokat valami extra karival lehet csak lejátszani, vagy mindegyikkel? -
#23651 Super -
nagy hős #23650 nem tud valaki egy jó dpg konvertert? -
#23649 Nem olcsó ... ennek ellenére drága :) -
vegytek #23648 ELADÓ: Nintendo DS lite (szürke) + 3 játék + M3DS Real és Simply -
zituska8 #23647 Elsősorban gép. Játék nem kell. Ha van okoskártya az nem baj. De ez sok mindentől függ, hogy mi fér bele abba az árba. Állapot meg ilyenek... -
vegytek #23646 csak gép érdekel? esetleg hozzá játék, okoskártya? -
zituska8 #23645 15000re gondoltam. -
vegytek #23644 mi számít neked jó árnak? -
zituska8 #23643 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet használt ds lite-ot venni jó áron? -
#23642 Be kéne tenni inkább a kedvencek közé, és akkor nem 'tűnik el' :) -
#23641 Nekem XL-em van, azon is ilyen lapos a d-pad és a gombok. Lite-on szerintem másabb mindkettő.
Kérdés: DsiWare-ről tudtok ajánlani valami alkalmazást, minijátékot, ami megér pár pontot? -
#23640 komoly? ilyen multú topikot törölni? röhej -
#23639 A Game Boy Advance a legjobb kézikonzol a világon!... -
#23638 Valaki kitörölte a Game Boy Advance csoportot rohadjon meg!!! -
#23637 A DS Lite és XL d-paje és gombjai is ugyanazok, mint a DSi-nek?
Az új-végeim már nagyon készen vannak :) Ez a d-pad meg olyan kicsi, és 'lapos', hogy szenvedés rajta átlós irányba menni. -
#23636 Nekem ezek olyan egyformának tünnek:P -