24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Anubys
    Ha a komolyabb stuffokat szereted, akkor egyértelműen Dungeon Explorer, nekem nagyon bejött. Nézz meg videót, szerintem simán a legjobb Diablo-klón...
  • TidusX
    A FF Crystal Chroniclest meg a XII Revenant Wingset selejtnek tartom azok nem is FF- ik. :(
  • TidusX
    Gondoltam még a DQ Monsters Jokerra de nem szeretem az ilyen Pokémonos dolgokat mondjuk ebben a szörnyek jobbak...
  • TidusX
    Ja elfelejtettem volna leírni? Ezeket már végigvittem azért vettem DS- t XD. Final Fantasy rajongó vagyok ;). Kivéve a DQ IV- et mert elakadtam amikor meg kell szerezni a léghajót, a DQ IX- et meg nem veszem meg mert drága majd ha látok valahol olcsón. Az se most lesz...
  • darkmore
    Hát én inkább ezeket ajánlanám:

Chrono Cross
    Final Fantasy III és IV
    Dragonquest IV,V,IX

ezek nagy klasszikusok ;)
  • TidusX
    Szeretnék venni egy RPG- t Nintendo DS- re, csak az a baj nem tudom eldönteni melyiket. Ti melyiket vennétek meg: Zelda Phantom Hourglass, Contact, Legacy of YS, Dungeon Explorer. Ezeket néztem. Olyat szeretnék amit még nem ismerek, mert pl. a Zeldát igen jó mondjuk nem ezt a részt de tudom mik vannak benne segítsetek már ha láttok valami jót a neten szóljatok addig én is keresgélek.
  • TidusX
    Super Mario Bros Deluxe doboza, kisfüzete megvan? Mennyiért adnád?
  • kisgabo
    rózsaszint gb micrót nem láttad 28k ért? az is ott volt.
  • Tomek83
    Tegnap a soroksári Auchanban láttam turquoise kék Lite-ot 21 ezerért,mellette silver 41...nem teljesen világos az árpolitika,de valakit érdekel,akkor talán még nem vitték el.
  • kisgabo
  • Esham
    jó állapotú, ezért 2000:) nos?
  • Laza
    Mindegyikből kilátszik, mivel a GBA karik fele akkorák mint a GB kari.

• kisgabo
    mariokart ha jó állapotú, 1500?
  • Esham
    GBA: mario kart - 2000-ért odaadó.

na meg pár ritkaság: Mortal 2, Mortal 4 gameboyra 3000/db

személyes Bpest, vagy posta.
  • koryne
    Igan, kilátszik. Sima GBA-ért én legfeljebb 3000 Ft-ot adnék.
  • TidusX
    Segítsetek már a Gameboy sp- ből is kilátszik a GB és a Color kártya? Vagy egy sima GBA- ért max mennyit adnátok? Az a baj nincs háttérvilágítás. Csak azért írok ide mert a Game Boy topicban nem írnak túlzottan...
  • kisgabo
    ezt én is tapasztaltam, dealextreme 1 dolláros fólia tiszta karc, az eredeti hori olyan volt régebben, mint az üveg...
  • greyfox
    eredeti hori fóliát honnan lehet beszerezni?
    eddig kétféle hamisítvánnyal találkoztam, az egyik típus egész jól bírta, de az utóbbi attól is karcolódik, ha ránézek :(
  • nagy hős
    bah, nevermind már megtaláltam mi a baj :D 24 heylett 20 framere volt állítva
  • nagy hős
    kipróbáltam, de hamarabb jön a hang kb 2-4 másodperccel. meg tudnád mondani hogy milyen beállításokkal használjam hogy ne csússzon ennyit?
  • Esham
    super mario kart GBA-ra 2000-ért eladó, illetve Mortal Kombat IV Game Boyra(!) 3.500 ft.
    Privi, személyes átvét Bpest.
  • PHM
    Bármelyikkel, de telepíteni kell hozzá a Moonshellt, ha az nem része a kernelnek.
  • Laza
    Ezeket a dpg fájlokat valami extra karival lehet csak lejátszani, vagy mindegyikkel?
  • Beast Machine
    Super
  • nagy hős
    nem tud valaki egy jó dpg konvertert?
  • Laza
    Nem olcsó ... ennek ellenére drága :)
  • vegytek
    ELADÓ: Nintendo DS lite (szürke) + 3 játék + M3DS Real és Simply
  • zituska8
    Elsősorban gép. Játék nem kell. Ha van okoskártya az nem baj. De ez sok mindentől függ, hogy mi fér bele abba az árba. Állapot meg ilyenek...
  • vegytek
    csak gép érdekel? esetleg hozzá játék, okoskártya?
  • zituska8
    15000re gondoltam.
  • vegytek
    mi számít neked jó árnak?
  • zituska8
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki, hogy hol lehet használt ds lite-ot venni jó áron?
  • Laza
    Be kéne tenni inkább a kedvencek közé, és akkor nem 'tűnik el' :)
  • n000rbi
    Nekem XL-em van, azon is ilyen lapos a d-pad és a gombok. Lite-on szerintem másabb mindkettő.

Kérdés: DsiWare-ről tudtok ajánlani valami alkalmazást, minijátékot, ami megér pár pontot?
  • kisgabo
    komoly? ilyen multú topikot törölni? röhej
  • TidusX
    A Game Boy Advance a legjobb kézikonzol a világon!...
  • TidusX
    Valaki kitörölte a Game Boy Advance csoportot rohadjon meg!!!
  • Laza
    A DS Lite és XL d-paje és gombjai is ugyanazok, mint a DSi-nek?

Az új-végeim már nagyon készen vannak :) Ez a d-pad meg olyan kicsi, és 'lapos', hogy szenvedés rajta átlós irányba menni.
  • Banyapapa
    Nekem ezek olyan egyformának tünnek:P
  • kisgabo