Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

képet tudsz róla csinálni?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

n000rbi
Sziasztok! Egy jóbarátom nagy sz*rban van, frissen regelt ide, amint bekövetkezett a baj, de sajna egy napig nem tud írni, ezért teszem fel én a kérdését a szakavatott DS-eseknek. Légyszi segítsetek!

"A DSi XL géphez vettem egy M3i Zero kártyát és egy NES emulátoron játszottam, majd kb. 2 órára összehajtottam a gépet és felraktam töltõre, mikor kinyitottam fehér csíkok voltak a felsõ kinyelzõn. Ki/be kapcsoltam nem segített, raktam bele eredeti játékot nem segített, utána kiszedtem az aksit, hogy áramtalanítsam, hiába.
Valaki találkozott már ilyen hibával, ötlet? "

Elõre is köszi!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Felgolos
Nagyon szépen köszönöm!

Szia! http://r4neo.com/ Ez a hivatalos oldala az R4i Neo Revolution karinak! Innen töltsd le a legújabb meghajtót és rakd az SD-kártyádra.

Felgolos
Hello már nem kell segítség mert megtaláltam mindent a google-ben, de egy valamibe még is R4i Neo Revolution flash hol találom a progit amit a micro sd-re kell másolni.(azért kérdem ,mert szerdán jönn meg az adapter de elõre meg akarom csinálni próbáltam keresni de nem vagyok benne biztos hogy azt találtam meg ezért kérnék egy linket).

Felgolos
Hello!

Vettem egy dsi-t és egy R4i Neo Revolution flash kártya szerdán érkezik meg, nem tudom hogy mit kell csinálni az R4i Neo flas kártyával (hogy kell rátelepiteni) és valaki tudna küldeni privát olyan oldalt ahonnan játékot tudok letölteni.Hiába felül ott a FAQ ott nincs semmi!
Kösz a válaszokat!

Laza
Lehet csak a játék cseszte el a mentést mikor utoljára mentettem.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kisgabo
acekard relative olcsó és jó. jó támogatottsággal.

r4 már milliónyi klón / hamisitvány, kerülendõ.

supercard ds two állati drága /35 usd/ a gba emu miatt, amúgy korrekt cucc, inkább az elõzõ változat 20 dodóért.

szerintem 1,3 fw.

nekem sikerült amúgy a browsert 1,3 fw mellé feltenni, pedig a dsi shop azonnal frissitene 1,4 re... valszeg a régió és a nyelv miatt akadt ki, meg az ujrainditásnál lenyomtam, igy elmaradt az 1,4... mondjuk, az a böngészõ is csak van, remekül lehet vele lopni a netet pl görögországban nyaralás alatt, alapfunkciókat tudja, de sokat ne várjunk tõle.

2 igen 1szerû kérdés:

meik flash kari éri meg a legjobban?

én AceKard 2i rõl olvastam sok jót nagyon dicsérik és hogy majd minden játékkal kompatibilis

Supercard DSTWO-t is de jóformán csak az emu miatt

R4i-t meg ot szídják ahol tudják XD

a másik: Konzolstudio-ban mien fw-vel van a DSi?

csak ennyi 😄
kisgabo
azaz.../release/ bár ugye fura, mert a .sav cucc, a micro sd karin lakik. elvben ha gond van, akkor mindennél lesz.

Laza
Csak ennek a játéknak a mentése szállt el.
És alapból 3 mentés lehet, 2 volt használva.

Lehet felteszek egy másik release-t.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kisgabo
nem jellemzõ. ha csak a rom nem hibás. minden elszáll, v csak egy, nem mindegy.

aztán, egy játékon belül 5 mentést nem biztos, hogy jól kezel. mégiscsak warz cucc...

Laza
Járt már úgy valaki Acekard 2i-vel, hogy elszállt egy játék mentése?

Asszony mentése több napos volt, Én meg új játékot kezdtem, és W2 közepén hagytam abba a New Super Mario-t... mikor este letettem még minden szép és jó volt, majd reggeli bekapcsolásnál csak új játékot lehetett kezdeni 😞

csak biztos akartam lenni nem vagyok ennyire beválalós(fõleg ha költésrõl van szó) 😄
kisgabo
We can ship to virtually any address in the world!

First Class shipping within the US is a flat-rate $1.99 (Usually 3-4 days). We also offer priority shipping for $5.99 (2-3 days). Shipping to most other countries is flat rate $5.99 for first class international Air Mail.

tehát?

nah sziasztok
lenne egy igen egyszerû kérdésem
a simplymods.com szállít magyarországra?
zola2000
ÁÁÁÁÁ, nagyonköszi, ÁRÍGÁTÓÓÓ!!!!!!!!

A

Na végre 2 hosszú év után kijött a Tales of Innocence-hez az angol patch,akit érdekel, az innen leszedheti:
http://www.absolutezerotranslations.com/
kisgabo
mert 10 dolláros hamisitvány. / taobaodao s cucc /

cloud.strife
Nyehh...

Rendeltem egy New Mario-t az ebay-en és kiderült, hogy csak DS-en megy, DSi-n nem. Ez mér van?
Monnyuk nem téma, mert már el is adtam DS tulajnak. Csak idegesít, mer már beleéltem magam... 😄

www.digimomentsvideography.com

Laza
Animált hátterekkel simán.

Laza
Nincs Street Fighter DS-re? Grrrr ... milyen gép ez? 😊

zola2000
Bár a DQ9 után azt tudom mondani hogy lehetséges...

A

zola2000
Ez vajon tényleg így fog kinézni DSen?

A

kisgabo
szerintem leitam, hogy más ne legyen a karin....

az usb csak az áramra van, más funkciója nincs.

na megoldódot,köszi!

ott csesztem el, hogy már eleve rádobtama micro sd-re a játékokat, így nem indult be az usb upgrade😊
a kérdés az honan szedjem le a firmware fájlt?
Én leszedtem a systemet, meg az F-core-t, mert az láttam a youtube videon is hogy kell ez a kettõ...de semmi..a kari az usb porton nem szaggatottan villog, pedig úgy kéne, hanem világit folyamatosan...a dsi-m fel sem ismeri...
Az Usb kábel nélkül nem is lehet beüzemelni a karit?
Egyáltalán számít a verzió szám? nekem 1.4e gépem van...
kisgabo
ráteszed a fw fálj a micro sd karira, csak azt, és usb. nekem 3 perc volt az upgréd. ne kapkodj.

youtube on video is van egy frissitésrõl.

Szia! Itt nézd meg az M3i-Zero oldalán! http://www.m3adapter.com/Products.htm

Sziasztok!

M3i Zero-m van. Pár kérdásem lenne: sajnos nem ismeri fel a Dsi-m. 1.4e verziószámú. Letöltöttem a systemet, illetve az F-core 1.4-et.Rámásoltam a micro sd-re ezeket. Az Usb upgrade viszont nem szagatottan villog, hanem egfoltába piros, magyarul nem ismeri fel a micro sd tartalmát.

Kérdés: kötelezõ e használi az elején az usb kábelt, ha már rajta vannak a cuccok?
Mi lehet a gond, a nintendo dsi mért nem érzékeli a kártyát? honnan és mit szedjek le hozzá?
zola2000
Tud valaki olyan oldalt, ahol elõ lehet rendelni a dragon quest 9et?

A

kisgabo
supercard ds two igen kellemes, de nem olcsó kártya /35 usd/
ha egy átlagos, de jó kártya kell, acekard 2i /12-13usd/
középkategória supercard ds one, m3 zero, / cca 20 usd /

Laza
Sziasztok!
Melyik kártyát érdemes most DSi-hez venni?
Melyik a legjobb vagy a legjobb featurákkal bíró?

zola2000
Annak lenne értelme? Az kb olyan lenne mintha egy ps2&3 téma lenne...

A

Sephi
Tudom. De ez most hogy jon ide? En azt irtam, hogu majd uj topikot nyitnak neki, mert b keresot hasznalni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Beast Machine
Még nincs itt az ideje, majd ha kijön, és lesz is mirõl beszélni, akkor összevonjuk a kettõt.

...vágod?

koryne
Már van neki külön topicja egy ideje...

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sephi
Nem kene belerakni a cimba a 3DS -t is? Mar latom, hogy majd uj topikot nyitnak neki... es nem lenne ertelme.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kisgabo
pöpecnek tûnik, imádjuk nintendót. csak még 1 év........

Nintendo 3DS és az elsõ játékok listája<#nevetes2>
Simaji
Hallottam már olyat, hogy elvileg a gép magát az aksit használja antennaként a WiFi-hez (szerintem hülyeség de ki tudja?). Vagy az is lehet, hogy csak simán van benne egy vezeték ami az antenna szerepét tölti be?

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

kisgabo
kinából jött egy akku /840 mAh /DSi hez, 4 usd, szerintem korrekt ár.

a poén az... hogy nem mûködik vele a wifi, a gép nem találja a rútert, ha az utángyártott akksi van a gépben. visszaraktam a gyárit, és ollé, megy.

<#idiota> okuljatok....

Acekard 2i mûködik tökéletesen az XL-ben.

Próbálta már valaki az XL-ben acekard vagy R4i kártyát, hogy mûködik-e rendesen?

koryne
A másdik linkedben egy usb-s töltõkábel van. Ha van sima töltõd, akkor az nem kell. Az acekard mellé kelleni fog még 1 microSD és meg is vagy.

Xbox Live gamertag: kilencnad

fejnelkuli
Hello!
Teljesen kezdo vagyok a dologban,ugyhogy lehet noobsagokat fogok kerdezni.Olvasgattam itt visszafele tobb oldal is,meg nezegettem a linkeke,de mire vegere ertem aztsetudtam merre vagyok.
Kaptam egy Nintendo DS Lite-ot es szeretnek rajta tobb dolgot csinalni : filmet nezni-mp3-jatek.
Ha jol olvasgattam ekkor ennyit kell az alap gephez meg vasarolgatnom : hogy : ilyet meg egy ilyet es kesz is vagyok?

kisgabo
frankó...

amúgy

eladó egy fekete, garanciális, megkimélt DSi.<#email>

érdeklõdj priviben.

Golden sun: works
Golden sun 2: jól észrevehetõ frameskip és gyakori hang kerregés <#szomoru1>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
pl egy golden sun? kipróbálnád?

lassan rendelek, mig nem lesz a dodó 260.... 😊

Bizony így van. Pár játék játszhatatlanul szaggat, vagy kifagy.
Akciódús játékoknál pedig észrevehetõ a frameskip, nem is kicsit.
Egyszóval van még mit javítani rajta.
De ahogy látom, szorgosan frissítik.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.