Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
29k ért jó a dsi, szvsz nem is ér többet, amikor a wii 39900.. <#wow1>#wow1>
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
lite- 20ezer
dsi-30ezer
egy hete jöttek van ismerõsöm, nem az árvizbõl maradtak.....
r4 retekártya helyett inkább acekard 2i.
ha meg van dellád mint kutyán a bolha, m3, supercard 1 v 2.
Konzolstúdió
Most nézegettem itt a Lite-ok csak 29.990ben kerülnek, nem is sok.
R4es kártya jó bele?Vagy milyen kell hozzá, és mennyi?Annyira nem értek hozzá még..
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
20-max 25ért lehet már jó állapotú használt vagy akár új DS(Lite)-t venni?
annyit szeretnék kérdezni, hogy zenéket, filmeket hova kell tenni és hol kell konvertálni?
Személyes átvét: Budapest, vagy posta.
érdeklõdni priviben.
http://dualscreen.web4.hu/
az eddigi legkomolyabb DSes híroldal amit láttam.
A
Nintendo DSi-vel kapcsolatos alapszintû kérdésekben kérnék segítséget. Budapest környékieknek jó minõségû édességgel tudnám meghálálni a support-ot.
Köszönöm,
(privátban, ha lehet)
Én nemrég váltottam PSP-rõl DS-re, ezen tényleg több RPG és stratégia (=építgetõs) játék van, mint a PSP-re. Van "Age of ..." játék, Might and Magic, Advanced wars (bár ebben épületet csak korlátozottan lehet építeni). jRPG-bõl meg rengetegrengetegrengeteg...
Még az M3-as problémához: megpittyegteted mindig az kis USB kábellal a kártyát mikor raksz fel rá valamit?
Tanácsot kérnék a szakavatott fórumozóktól. 😊
Megfordult a fejemben,hogy veszek egy dsi XL-t mivel engem nem zavar a méret és szeretem a nagy kijelzõt is. Jelenleg egy PSP-m van amivel nagyon jól megvagyok azt az egyet kivéve,hogy nincsenek rá építgetõs,fejlesztgetõs játékok. Sim city,mindenféle tycoonok stb.
A különbözõ platform játékok nem vonzanak,elsõsorban ezek a tycoon szerü játékok valamint az rpg-k.
Elõbbiekbõl mennyire bõséges a választék dsi-n? Tudnátok esetleg néhány példát mondani? Csak mert ha elég bõséges a választék valószínüleg beszerzem majd egyet.
Köszönöm elõre is.
Üdv: Pripyat
érdeklõdni priviben.
(a szürke pixel téma megoldódott, használni kellett pár órát, hogy kiengedjen)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Sehol nem találok ilyen címet 😞
R4-bõl már annyi van ugyanis, mint égen a csillag.
Próbáld ki egy másik (non SDHC) memóriakártyával, ha az nem segít, eggyel régebbi kernellel.
Ha így sem jó, kuka.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Próbáld meg a Wood-R4-1-10 kernelt.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Olyan kérdésem lenne, hogy DSlite gépbe R4 ds kártya van(Update R4 v1.18 kernel) és 1-2 új játék pl:Lego Herry ,Wipeout... nem indul el.
lehet valamit kezdeni vele, hogy mûködjön? Köszi.
megjött a dsi-m minden rendbe van R4neo-val, de ha ujra belépek a játékba a mentés nem tölti be vagy olyan mint ha nem is létezne, pedig ha a (pc)gépen nézem akkor van.mi lehet a gond?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
itt is lehet, csillagom. pl. vagy mutassak neked marékszám blokkot, angliai rendelésrõl? nekem is van m3, de fizetek a játékért, ami nekem értékes, de van aki csak pofátlanul "lop". nem mindegy. <#duhos2>#duhos2>
hetekig hirdettem Wii /bontatlan/ és pár ds játékot, mire a bolti ár harmadáért!!! elkelt. igen, itt tartunk.
ha a gép hibás, cseréltesse ki garanciába, abban egy fórumlakó sem kompetens. ha a garancia lejárt, használtan vette.... szerviz.
az m3 nak -vélhetõleg- semmi köze a csíkokhoz, kár volt belekeverni, és ha már m3, privátban is megkeresheted a népet az extra kérdésekkel.
A "W" kártya úgysem hagy nyomot a gépben.
@vegytek: sajnos legfeljebb mobillal tud fotózni, azon akkor meg úgyse látszik semmi 😞
Ha valakinek esetleg még elbírja a gyomra a "warez"-t és némi segítõkészséggel is meg van áldva, az ne szégyelljen reagálni a #23483-ra.
Mégegyszer köszönöm!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."