24434
Nintendo DS/DS Lite
-
kazuma89 #23754 Bocs hogy a 3. kár h nem lehet szerkeszteni a hozzászólásokat.
Sikerült ezt a verziót elindítani: DSOraginze 3.2
Mostmár megtalálja a routert de nem akar jó lenni, alig hozza be az oldalakat. meg Incomplite DownloadThe server sent an incomplite replay back.This can usually be fixed simply refreshingg this page.This can also be caused by file corruption or bad DLDI driver.
(DS Lite-om van) -
kazuma89 #23753 EZ jön be, kék háttérrel:
Error!
You are not using a card that is compatible with Chishm's FAT library.Please run this program using a GBAMP or other compatible card!
EZ mi akar lenni?
-
kazuma89 #23752 Köszönöm a segítséget.
A routert( TP LINK) hogyan tudom összehozni a DS-el? -
PHM #23751 Tökéletesen igaz.
A DSOrganize és a Moonshell is kötelező program szerintem.
A browser viszont felejtős.
DS-en és DSi-n is próbáltam, kínszenvedés. -
Miken #23750 Ja es jogsertest sem kovetsz el a hasznalataval ;) -
Miken #23749 Ez nem fog elindulni az R4i-den mert extra RAM kell hozza. (Slot 2-be mondjuk egy 3 in 1, az eredeti programhoz is adtak egy ram expandert a gba slotba)
Toltsd le ezt a programot (DSOrganize) http://www.ds-xtra.com/DSOrganize
Ebben van bongeszo, irc kliens, es egy rakat fajltipust ismero medialejatszo
Gyakorlatilag PDA szoftver a dsre. -
kazuma89 #23748 időközbebn már rátaláltam erre: DS Web Broswer
http://www.gamespot.com/ds/puzzle/dsbrowser/index.html
Reméllem ezzel jó lessz:D -
kazuma89 #23747 Na végre DS Lite boldog tulajdonosa vagyok :D Nagyon bejön, játékok valami kegyetlen jók, tök jól kihasználják az érintő képrenyőt.
Kérdésem az lenne hogy:Böngészőt hogyan tudok rárakni?(R4i Gold kártyám van, játékokkal nincs gond) -
#23746 Ejnye... Ekkora ellenszenvességet gamer haverom... :D -
#23745 Elképzelem azt a meetinget, ahol előállt a nagyokos, hogy egy homogén bűvész faszi legyen a főszereplő, aki géppityú helyett kártyákat dobáljon, és a pályák között repülő helyett varázsszőnyeggel kolbászoljon ..... ott vágtam volna orrba rögtön :) -
PHM #23744 Nálam sajnos bejött a "Most azonnal a falhoz vágom a gépet!" életérzés, így inkább abbahagytam.
Túl sok nekem az újítás, ugyanakkor mintha hiányozna valami a játékból.
Ehh, azt hiszem öregszem... -
#23743 A játék ideje alatt biztos nem volt pangás... :) -
#23742 De, ez az. Ha hozzászoksz a ratyi figurához, egész kellems ki játék. Én már végigtoltam. :D -
#23741 Hjaj, tudom én mi az a Pang :)
De nekem DS-re ez van meg, azért kérdezem, hogy van e más verzió is:
Pang: Magical Michael -
PHM #23740 3500, 2 gigás microSD-vel + kártyaolvasóval. Nem ezen fogok meggazdagodni. :)
Takarítok, amiből több van, elpasszolom. AK2i-ből van még 1 feleslegem... -
Esham #23739 Nekem van eladó R4 kari, bontatlan 4.000-be odaadom. Személyes Bpest, vagy posta. -
#23738 mennyi egy r4 kari 3-4k? -
#23737 Csak nem tudom, hogy kell rá telepíteni meg ilyenek... -
#23736 Meglátjuk jövőhéten mennyi pénzt kapok és veszek tőled egy ilyen R4 kártyát. Rakjál félre nekem belőle egyet... -
PHM #23735 Van. Az is... -
#23734 Nekem is tudsz majd. :) Azt mondtad van még R4 kártyád... -
#23733 Igen. A Dragon Questből az V a legjobb eddig. Legalábbis nekem. Mert még nem játszottam az összes résszel. A végén elsírtam magam... Nagyszerű történet. Most a DQ 3- al játszok. A Final Fantasyból pedig szerintem a 3 jobb mint a 4... -
PHM #23732 Igaza van kisgabonak, az R4 klónok kerülendőek.
Akkor már inkább az eredeti R4, annak legalább újra van normális támogatása. (+ olcsóbb is...)
Valószínűleg tudok segíteni, keress meg privátban. -
#23731 Hát a legtöbb embernek az FF4 az alap, de én mindenképp a dragon quest 5 remaket (dragon quest hand of the heavenly bride) ajánlanám, elsőre gyengébbnek tűnt mint az FFek, de amikor volt időm foglalkozni vele több mint egy órát, és haladni a történetben számomra abszolút kedvenc rpg lett (meg az össze többi dqt is mint a 4., 9., hamarosan DQ6 ajánlom). -
#23730 Vaterán keresél, Tesz-vesz, Zsibvásár. A legutolsón biztos, hogy van... -
#23729 miért kell a legszarabbat megvenni? hihetetlen spúrság, ha már játékra sajnálod. -
kazuma89 #23728 DS Litehoz r4es kártyát hol lehet kapni?
http://hardverapro.hu/apro/r4i_gold_kartya_ds_dsi_dsi_xl_kompatibilis/hsz_1-50.html
Ez jó hozzá? -
#23727 Megvan MAME emulátoron 3 rész... Meg mobilra is van... -
#23726 Hát egyáltalán nem az, mert a Pang az olyan, hogy egy karakterrel kell a pattogó gömböket egy felfelé lövő szerszámmal kilyukasztani (mondjuk én még a játéktermi gépen azt hittem köpőcsővel nyomják, nem figyeltem ). Egyre kissebbek lesznek, és azt hiszem időre kell teljesíteni. A pályákon haladva persze egyre másabb és nehezebb akadályok vannak... -
#23725 Ez a Pang az a nyomi varázslós, valami Michael, nem?
Nyomogatom, nem rossz ... bár nekem valahogy a régi, eredeti jobban bejött.
Az viszont megvan SNES-re :) -
#23724 De GBA-ra van Final Fight ... azt nyomtam valamelyik nap szinték klotyón :) Micsoda régi játéktermes nosztalgia hangulat fogott el :) -
#23723 1. A story elég gáz, egy über super special op csávóval vagy, aki egy űrbázist tisztít meg (ezt figyeld!) földönkívüli terroristáktól. Anno, amikor volt a Wolf, meg a Doom, akkor adták ki Megadrive-ra, mi meg, Amigások csorgattuk a nyálunkat (egészen az Alien Breed 3D-ig :) Minden esetre az akkori korhoz és a Megadrive lehetőségeihez képest nagyon jól összerakott FPS.
2. Pang jó cucc, Puzzle Bobble szintén van DS-re, Cadilacs nincs, de még csak hasonló sem. Samurai Shodown sosem volt bejövős. Verekedősök közül nálam a Mortal volt az etalon, később a Wargods és a Mace: The Dark Age.
3. :) -
#23722 1. Zero Tolarence- szel játszottam emulátoron. De amúgy miről szól?
2. Pang- ot szeretem, jó kis játék. Régen a kocsmában nyomtuk kb. vagy 13-14 éve... Meg a Puzzle Bubble... De ott a Cadillacs and Dinosaurs meg a Samurai Shodown voltak a menők (utóbbi legalábbis nekem)...
3. Röhögtem egyet a szövegeden -> melegfelvonulásról, WC- n ülős... :D -
Esham #23721 Fehér NDSi + britt töltő újszerű állapot eladó 31.000 vagy csere PSP-re.
Személyes XI-XII Bpest. -
PHM #23720 A Zero tolerance tényleg király, én is eltöltöttem vele pár délutánt anno.
Kár, hogy a multit nem volt alkalmam kipróbálni.
A Pang-ból viszont kár, hogy kihagyták valamelyik régi epizód remake-jét.
16 bit rulez! -
#23719 :D Ha megtalálom azt a kazettát(!), akkor oké :) -
#23718 Nyomj egy Lode Runner-t az egészségemre... :)
Amúgy "Only Amiga makes it possible!"
A PS2 sem rossz (főleg a szívem csücske stílus -a survival horror- tekintetében), de a favorit a 16 bites korszak. Pár napja át-Zero Tolerance-oztam a délutánt Megadrive-on. Hihetetlen, milyen jó stffok voltak akkoriban.
Viszont, ha már DS topic, Pang, tök jó lett DS-re, aki ismeri az eredetit, az nem fog csalódni (leszámítva, hogy a főszereplő egy rózsaszín ruhás fazon, egyenesen a melegfelvonulásról), aki nem ismeri, az tegyen egy próbát. Tipikus remek kis WC-n ülve alkotós játék. -
#23717 Sajnos ez igaz... hál'Istennek DS-re azért van pár dolog, ami leköt most is :), de dögöljek meg, ha legközelebbi hazautazásomkor nem porolom le a szüleimnél a jó öreg C64-emet:D -
#23716 Örülök, hogy mindenkinek ez a véleménye. Másrészről azért elég szégyen, hogy az új gépekre nem tudnak ilyen jókat összeszerkeszteni... -
#23715 A PS2-es időszakot nem hozza már vissza semmi ... azóta a 'játékok' lefelé tartanak :(