Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Ezért kezdtem veled gabóca <#szeret>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kisgabo
próbálj meg lányokkal. <#idiota>

Sheltem
"nincs sem üzleti, sem más ügyünk, nem is volt, nem is lesz"

nadeakkorhogyéljekteljeséletet ??!?!?!?!??!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kisgabo
sheltem nem érdekel, semmilyen formában, veled meg már letisztáztuk, nincs sem üzleti, sem más ügyünk, nem is volt, nem is lesz, tehát neszójjábe, és én is kerüllek.<#ejnye1>

Sheltem
Egyébkéntis Borgi logója nagyobb!(nem összetévesztendõ a lógóval<#ejnye1>) Mé hõzöngene õ nekem?

Borgi
olvasd el mit irt Sheltem, és utánna olvasd vissza te miket irogattál, és döntsd el hogy Sheltem miért irta azt amit.

porki fagyok fállalon

kisgabo
Borgi privátban hõzöngött? vagy PHM?
ha nyilvánosan jár a szájuk, itt kapják meg. <#beka3>

Sheltem
"és TE miért is szólsz be? közöd 0."

Mivel telefosod a topicot gabóca a lenézõ stílusoddal így van közöm 😉

Ha privátban tennéd nem sok lenne.

kisgabo
és TE miért is szólsz be? közöd 0.

próbálj te ennyi tizenéves sóherral üzletelni, vérforraló stítusban ugat le, és alkudozik, persze priviben, ami a te kicsi/?/ orrodra nincs kötve.

akivel pediglen üzleteltem, szerintem, elégedett. <#beka3>

Sheltem
"és volt tucatszám szarrágó szintén sg érdeklõdõ"

"csak nem értem minek puffogsz, amikor vételi szándék és pénzed zéró. "

Te már mindig ilyen kis beszólogatós fórumhuszár maradsz? <#ejnye1>

kisgabo
gondolod? ha olyanokból élnék mint te / ismerõs ugye a spúr szitu, olcsóbb nincs, miért én fizetem a postát, kinában csak 5 dollár... / akkor éhendöglenék... <#mf1> amúgy 1-1 darabot rendeltem + pár sg kollega, semmi nagyüzem, és volt tucatszám szarrágó szintén sg érdeklõdõ.

Totis
Igen ez kliens - szerver üzemmódban mûködik. Végülis webstream? <#idiota><#vigyor3><#zavart1>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

vbence13
nembaj, de ez az egyetlen használhetó homebrew brózer

Ez nem "rendes" böngészõ... csak képeket küld a ds-re a géprõl

Totis
Új böngészõ DS-re:
DSHobro v0.2

Totis
Ez a Rayman Raving Rabbids intójának a szövege?

lehet, hogy tévedtem, de én valami ingyen játékra emlékszem, de mivel már törölve lett, nem tudom ellenõrizni... ha így van akkor bocs.
nem kell ezt rágni, de nem árt tisztázni a dolgot...

Borgi
ebböl él....

porki fagyok fállalon

kisgabo
csak nem értem minek puffogsz, amikor vételi szándék és pénzed zéró. <#beka3>

amúgy elkelt. szerintem a vevõ jól járt, te meg gondolkodj még sokáig azon, miért adom el... <#hehe>

Nem tudnál megfizetni! 😊
A "mé' adod el?" kérdést arra értettem, hogy meguntad a SC DS One-t, vagy csupán több van belõle.
A hirdetésed ezek szerint így pontosabb lett volna:
"Eladó 1 SC DS One kari 1 gigás microSD-vel, potom 13 ezresért." (példul)
Ezen esetben nem zavartalak volna...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

butyokanime
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2> EKKORA POÉNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄😄😄:😄😄😄

PSP & DS RULEZ!

vbence13
de ember, abban SEMMI warez nem volt!!!! õ a DS Download Playre kérdezett rá bakker!
(elveimbe ütköztem, tovább rágtam xD)

"2. normálisan kérdezett, csak lehurrogták és ezért már csúnyán reagált!"
jóindulatúan jeleztem neki a szabályokat... ha ez lehurrogás, ám legyen! de akkor valaki kérem távolítsa el a bannerbõl a szöveget, amit idéztem...

ettõl függetlenül ez a hangnem elfogadhatatlan -> #16424

Elkezdtem a Tenchu: Dark Secrets-el játszani. Mindenkinek ajánlom, aki még nem próbálta, nagyon jó kis lopakodós, csapdát lerakós, hátulról megtámadós ninjás játék!

BF3: csucsorr

Borgi
1: megérett a meggy
2: csipkebokorvesszõ
3: te vagy az én párom
4: tekis nyuszi hová mégy

énnyertem.. :C

porki fagyok fállalon

1: bocs, elírtam :$
2: de olyat amit nem kellett volna 😛
3: -.-
4: \o/

vbence13
1. vbence13 vagyok, de ez lényegtelen.
2. normálisan kérdezett, csak lehurrogták és ezért már csúnyán reagált!
3. ez egy DS topik, szóval nem rágom/rágjuk továgg ezt a témát.
4. hogy valami ideillõt is szóljak: holnap itt a liteom!!! már nagyon várom a szépséget.

de anyád esténkén😄

Akkor nem az EFnet-en voltál 😛
irc.efnet.net, #konzol

vbence12: normálisan is lehet kérdezni...

AnarchoiD
efneten nincs ilyen csenel (illetve vanha bemegyek de mivel elottem nincs igy egyedul vagyok benn 😉(

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

vbence13
most mi a baj? kérdezett, lehurrogták.

butyokanime
Van benne beépített Wi-Fi de attól még nemtudsz vele játszani.Venned kell kártyát, másképp nemtudsz.Esetleg ha haverodnak van egy játéka, abban ha van olyan opció a multi playerben hogy áttud küldeni egy demot egy mási k ds-re hogy játszhassatok, akkor azt tudja letölteni a ds.Másképp nem megoldható!

PSP & DS RULEZ!

james69holden
menj innen, nem kiváncsi rád senki

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Idezet a fenti aprobetus, rejtett piros szovegbol:

A "Milyen warezkártyát vegyek?", "Honnan/hogy tudok warezolni?" és hasonló kérdések a lehetõ legrövidebb idõ alatt törölve lesznek!!!!!

ja...bocsi
Amúgy ujra lehet kezdeni... A B X Y L R gombokat kell egyszerre nyomkodni induláskor 😊

vehetsz egy másik kutyát, de nem lehet újrakezdeni. Az R4, M3 kártyán van egy nyílás, abba teszed bele a memóriakártyát.(!ilyet kérdezni!-ennyire még én sem vagyok ...! Mmmm... király pizzát ettem csípõs szalámival Toszkánában...Na jó nem akarom a topicot szakácskönyv topic-ká átalakítani. BIA Nagyon király,(már végigvittem),Mario Slam Basketball szintén,(egyébként a mario játékok mind királyak), Time Ace nem rossz, több játék jelenleg nem jut eszembe. Valaki tudna ajánlani egy még egy király játékot, amit õ maga is nagyon szeret?
Sheltem
Picit kapd össze magad és a gondolataidat. ty

vbence13
valaki nem akarja elcserélni velem a vadiúj fekete Lite-ját egy fehérre?😊

<#felkialtas> topic!

Ja és még az lenne a kérdésem hog yebbe hova megy a memória kártya vag ynem is lehet bele tenni akkor hog ylehet mem.kártyával haszlni????<#conf>

Sziasztok nekem meg van az a Nintendögs nevû játék és abba vélasztottam kutyát meg minden de az lenne a kérdésem hog yhog ylehetne elõröl kezdeni az egész játékot hogy új kutyát válasszalk meg minden erre nem jövök rá!!!

fehér, külön 20-ba tudom adni, de jobb volna egyben

milyen színû? külön is megy a gép?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

butyokanime
Már nem aktív 😊 elkelt itt a fórumon.Több PM-et emiatt ne küldjetek!Köszi <#beka3>

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Eladó egy Nintendo Wi-Fi USB Connector.Akit érdekel annak --------> PM

PSP & DS RULEZ!

akit érint
Eladó kb 1 hónapos NDS Lite.
Ami van hozzá:
NDS+ gyári tartozékai, 1 extra stylussal, dobozában
Dr. Kawashimas Brain Training játék
1 év garancia
R4 revolution kártya+ 1GB-os Kingston MicroSD kari.
Ár: 35k

Hát.. épp ezért akartam valakivel cserélni SD kártyára 😛
Használtan az 1gb-os kártyák is 3k körül vannak...

kisgabo
mi az hogy mé adom el, pénzé, vagy természetben fizetnél? <#idiota>

10k ért külön nem adom, az ocsó lenne, micro sd meg nekem se kell külön.

SC Lite sokkal olcsóbb, valóban, de hogy jobb...
Eleddig 8! féle kártyát próbáltam GBA-ba, és azt kell mondjam, majd mindegyiket veri az EZFA 256. Pedig "régi xar".
-Nem kötözködni akarok, ez személyes, hosszú távú tapasztalat. 😊

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.