24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#18050 tudom, ott is meghirdetem -
#18049 nincs kedve amugy valakinek játszani az uj yugioh wworld championship 2008-al?Lehet benne nyomatni dupla csatát (2vs2) 2 ember kéne még :) aki akar játszani szóljon adok friend code-okat.köszi -
#18048 énis azt ajánlom amit nekem Sheltem! www.apronet.hu 1 hét alatt elvitték -
#18047 eladó egy Nintendo Wi-Fi USB Connector. Alig volt használva, a "doboza" is megvan.
Bolti ára kb. 10.000 Ft, én 9.900-ért vettem
Eladó 6000 Ft-ért!
Ha érdekel, írj egy mailt a [email protected]. -
#18046 sajnos nincs. -
timantes #18045 ebben nem tudok segíteni sajnos , vannak itt profi nds tulajok , biztos jobb segítséget tudnak nyújtani -
#18044 ennyire életképtelen vagy? -
tothm #18043 De miket vizsgáljak meg? -
timantes #18042 semmire... megbeszélsz egy személyes találkozót az eladóval , kipróbálod a cuccokat , megvizsgálod a gépet , megnézed hogy mindent elhozott-e, ha minden egyezik akkor megveszed.... vagy mire gondolsz ? -
timantes #18041 nagyon durva videó , nálam bekerült a várólistára. tetszik , végig kell tolni :) -
tothm #18040 Vásárlásnál mire kell figyelnem? -
#18039 Mondjuk nem akarok offolni, inkább írok privit. :)
Ne az a gond hogy nem néznek ki jól a pályák, én nem szeretem az oldalról mutatós lövöldözős cuccokat, inkább felülnézetes-párti vagyok. :) -
#18038 Nem akarok ellened beszélni, de szerintem frankók az oldalnézetes pályák is:
-
#18037 Kicsit később én is fogok venni egy Wii-t ha már frankó tvm van legyen hozzá egy konzol is, de egyelőre nem igazán vannak rá olyan játékok amik tetszenének az az igazság... Ilyen Resident evil,Medal of Honor,Soul Calibur meg társai nekem nem jönnek be, nem elég "nintendósak" inkább a 3d xmillió poligon felé mozdulnak el, szóval most várok, hogy egyáltalán nekemvaló konzol lesz e ez a Wii vagy nem. -
#18036 Mindig olvaslak titeket, csak én nagyon le vagyok maradva DS játékokkal, én még Jungle Climber-ezek meg Zeldázok amikor van időm, csak most sok jó játék jött wii-re egyszerre s azokkal is haladnom kell.
Így meg hülyeségeket nem akarok hozzászólni. :P
-
#18035 Jééé egy Csibe!!!
Máskor is nézzél már be vaze! El vagy tűnve mint a borravaló!
Tököm a Wii -dbe ;) -
#18034 Csak ne lenne oldalról mutatós is.. :( -
timantes #18033 Van nekünk magyaroknak egy igényes DS játékokkal / tesztekkel foglalkozó közösségi oldal ??? Ha igen akkor LINKet!!! -
timantes #18032 jó kis lövöldének igérkezik. -
#18031 Nanostray 2
Megjelenés: Január 15
A játék "érdekessége", hogy az első részéhez képest megduplázták a pálya végi bossok számát. Az első részben 8al küzdhettünk meg a 2. részben egészen pontosan 16dbot lőhetünk sz... rommá. -
#18030 Kijött a Myst!!! :D -
#18029 Desigjne nem jobb, hanem más.
Amugy lite halkabb mint a régi ds.
Nem kell lenézni szegényt :C -
Tomek83 #18028 Csodálatos önvédelmi fegyver,meg dobálózni is jó vele:)
Múltkor játszottam a Rayman RR2-vel és van benne egy olyan lehetőség is hogy felveszi a hangot,ezt nem is tudtam hogy ilyesfajta diktafon funkció is van benne,az igaz hogy csak néhány mp-et rögzít. -
#18027 A klasszikus Ds legnagyobb előnyét egyébként egy gamespot reviewben írták le legtalálóbban:
"Built like a Tank"
Ebben minden benne van. -
#18026 Így van a lite hangszórói mondjuk ki rakás sz*rral egyenértékűek. Azonban hálistennek a fejhallgatókimenet teljesen rendben van én mindig kis fülhallgatóval játszok úgy frankó hangja van. -
#18025 Szerintem az is jobb a simába hogy hangosabb, a lite elég halkocska!A gombokat osztom énis -
Tomek83 #18024 Jaja a Lite sokkal jobb még az akksi is 2x tovább bírja és 3óra alatt fel is töltöd,egy dolog van ami a sima DS mellett szól az pedig az ergonomia,szerintem sokkal jobbak a gombok rajta. 15ért az a Lite gyanúsan olcsó ha megveszed,akkor vételnél próbáld ki,mindent nézz meg rajta. -
#18023 Engem annakidején ez a videó győzött meg a cseréről:
-
#18022 Lite-ot vegyél, a simánál 3szor jobb minőségü a kijelzője és designra is jobb. Fényerőről nem is beszélve, felejtsd el a classic ds-t. -
S8DJ #18021 hát inkább a Lite-ot mert az ujabb is meg vékonyabb is -
tothm #18020 15!lite!Új!fehér....De nem tom melyiket vegyem! -
S8DJ #18019 15.000? és használt,hol nézted azt? :D -
tothm #18018 És simát?Én láttam 10-ért simát használtan és láttam 15-ért litot!Nem tudom hogy a lite megér-e nekem 5ezret!Ennél olcsóbban szerintetek van? -
S8DJ #18017 ha használtan akarsz:25.000 ft kb. -
tothm #18016 Lécci mondjatok egy árat hogy mennyiért éri meg DS-t venni! -
#18015 én valami másfajtát láttam: TV antennát meg asszem RCA-t tudsz rákötni DSre.
mint pl ez a perverz állat:
http://youtube.com/watch?v=8VbjXjk4bXs -
CloantoZZ #18014 Nem nagy probléma, több darab volt, már csak egy maradt (there can be only one). Majd elmegy ez is (ennyiért). -
Tomek83 #18013 Na az a másik:)Azt is megvettem GCre és játszottam vele 1órát talán,amúgy pont tegnap szedtem le a PrimeHunters-t,lehet hogy ez is így jár,1-2óra után hagyom. -
#18012 Én a metroid-ot próbáltam magammal megszerettetni de nemjött össze :) -
Tomek83 #18011 Nekem GBAnál a FF Tactic nem nagyon jött be,na majd megpróbálom megszeretni. A FF3 meg túl nehéz:) pedig az eredetiben is megvan. Valamiért nagyon erőltetem magamnak ezt a FF vonalat,de most kezdek rájönni hogy nem vagyok FF fan,de viszont a Chocobo Tales az tetszett.