Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nadeakkorhogyéljekteljeséletet ??!?!?!?!??!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
porki fagyok fállalon
ha nyilvánosan jár a szájuk, itt kapják meg. <#beka3>#beka3>
Mivel telefosod a topicot gabóca a lenézõ stílusoddal így van közöm 😉
Ha privátban tennéd nem sok lenne.
próbálj te ennyi tizenéves sóherral üzletelni, vérforraló stítusban ugat le, és alkudozik, persze priviben, ami a te kicsi/?/ orrodra nincs kötve.
akivel pediglen üzleteltem, szerintem, elégedett. <#beka3>#beka3>
"csak nem értem minek puffogsz, amikor vételi szándék és pénzed zéró. "
Te már mindig ilyen kis beszólogatós fórumhuszár maradsz? <#ejnye1>#ejnye1>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
nem kell ezt rágni, de nem árt tisztázni a dolgot...
amúgy elkelt. szerintem a vevõ jól járt, te meg gondolkodj még sokáig azon, miért adom el... <#hehe>#hehe>
A "mé' adod el?" kérdést arra értettem, hogy meguntad a SC DS One-t, vagy csupán több van belõle.
A hirdetésed ezek szerint így pontosabb lett volna:
"Eladó 1 SC DS One kari 1 gigás microSD-vel, potom 13 ezresért." (példul)
Ezen esetben nem zavartalak volna...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
PSP & DS RULEZ!
(elveimbe ütköztem, tovább rágtam xD)
jóindulatúan jeleztem neki a szabályokat... ha ez lehurrogás, ám legyen! de akkor valaki kérem távolítsa el a bannerbõl a szöveget, amit idéztem...
ettõl függetlenül ez a hangnem elfogadhatatlan -> #16424
BF3: csucsorr
2: csipkebokorvesszõ
3: te vagy az én párom
4: tekis nyuszi hová mégy
énnyertem.. :C
porki fagyok fállalon
2: de olyat amit nem kellett volna 😛
3: -.-
4: \o/
2. normálisan kérdezett, csak lehurrogták és ezért már csúnyán reagált!
3. ez egy DS topik, szóval nem rágom/rágjuk továgg ezt a témát.
4. hogy valami ideillõt is szóljak: holnap itt a liteom!!! már nagyon várom a szépséget.
irc.efnet.net, #konzol
vbence12: normálisan is lehet kérdezni...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
PSP & DS RULEZ!
A "Milyen warezkártyát vegyek?", "Honnan/hogy tudok warezolni?" és hasonló kérdések a lehetõ legrövidebb idõ alatt törölve lesznek!!!!!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
PSP & DS RULEZ!
Eladó kb 1 hónapos NDS Lite.
Ami van hozzá:
NDS+ gyári tartozékai, 1 extra stylussal, dobozában
Dr. Kawashimas Brain Training játék
1 év garancia
R4 revolution kártya+ 1GB-os Kingston MicroSD kari.
Ár: 35k
Használtan az 1gb-os kártyák is 3k körül vannak...
10k ért külön nem adom, az ocsó lenne, micro sd meg nekem se kell külön.
Eleddig 8! féle kártyát próbáltam GBA-ba, és azt kell mondjam, majd mindegyiket veri az EZFA 256. Pedig "régi xar".
-Nem kötözködni akarok, ez személyes, hosszú távú tapasztalat. 😊
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.