Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
"Anyway, image support won't be developed until CSS phase is finished."
De az a LOL hogy az elsõ "alpha" már képet is jelenített meg.. <#idiota>#idiota>
Amúgy amit egyszer kiadtak, az is csak egy képet mozgatott, nem HTML-t jelenített meg!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live gamertag: kilencnad
Berakom a G6-ot a DS-ben ott van a rendszer minden.
Nem ertem. Disk Driver kent telepitette a G6-ot. Viszont ha sokat mind huzigalom ki be akkor UBS drivert akar neki de azt nem talal.
Kene formatalni a G6-ost?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live gamertag: kilencnad
Szintén van pár régi filmem, amit nics nagy kedvem újrakonvertálni.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
az egyik ugye ott, a multimediára kattintva, a másik meg a games mögött .nds formátumban😄
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
de sebaj, mind a két moonshell fenn van a micro SD-n, nem térek át az új moonshellre😄
köszi az infót.
Link fent.
A régi progival konvertált filmeket sajnos eldobhatod.
Ez van.
az új Liteomon most Mario Slam Basketball-t és Mario and Luigi Partners in Time-to nyomok, nagyon jók!
BF3: csucsorr
http://www.simplynds.com/wp-content/uploads/2007/07/12441.jpg
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ha sikerült belegyalogolnom érzékeny lelkivilágodba, ezúton elnézést kérek!
A vételi szándék valós volt, az árra pedig egyetlen rossz szót sem szóltam, ha ez elkerülte volna a figyelmedet.
Nem alkudozni kívántam, csak nem igazán kell a meglévõ 6db microSD-mhez egy hetedik.
Elég régóta üzletelgetek a magam szerény módján, ezért most megosztok veled néhány tapasztalatot, ráadásul ingyen!
1: A potenciális vevõt semmilyen formában nem illik sértegetni, még akkor sem, ha orbitális marhaságokat mond.
2: Ha bármilyen adatot közölsz magadról, annak valósnak és ellenõrizhetõnek kell lennie.
3: Mindig becsületesen kell eljárni, még akkor is, ha ez rövid távon veszteséggel jár.
4: A vevõnek nincs köze sem a haszonkulcsodhoz, sem a költségeidhez.
5: Udvariasság, segítõkészség, korrektség - a jó eladó fontos tulajdonságai.
6: Korrekt terméktámogatás - ha szükséges.
Tapasztalatszerzés céljából ajánlom valamelyik bolhapiacot, én pl annak idején az itt elhangzottaknál jóval nagyobb sületlenségeket voltam kénytelen fapofával elviselni a PeCsában. 😊
Úgyhogy fel a fejjel, és nem kell mindenért rögtön felkapni a vizet.
(Ha a koromra vagy kíváncsi, az adatlapomon megtalálod.)
Sheltem! Egész frankón kifinomult a stílusod. <#wink>#wink>
Lehet. hogy láma a kérdés, vagy volt már róla szó, de lusta vagyok utána olvasni:
Van már rendes böngészõ DS-re? Nem ilyen sztrímelõs izére gondolok, mert azok röhejesek. Ha már megy a pc-m, nehogy már ne üljek oda elé.