24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#18090 http://www.nintendo.com/consumer/wfc/en_na/ds/routerInfo.jsp
http://www.wirelessroomservice.com/nintendo-ds-wifi-compatible-wireless-routers
csak ennyit kellett volna beírnod google-ba: "nintendo ds compatible wifi router" v. "nintendo ds compatible wireless router" -
LittleBirdY #18089 Tudom, hogy már ezerszer leírtátok, hogy milyen wifi routerekkel működik a ds, de ha szépen kérem, valaki adna egy linket pár routerről? Jöhet pm-ben is. Köszi! -
#18088 kell egy ds browser is -
tothm #18087 Hogyha DS-en akarok netezni akkor elég az hogy otthon legyen wifi vagy kell még vennem valamit? -
tothm #18086 Milyen konzolboltokat tudtok ajánlani, ha itt lehet ilyet? -
#18085 fogalmam sincs, írj nekik majd megmondják -
tothm #18084 Köszi!Egyébként szerinted 2Advance játékot betok váltani 1 DS-re? -
#18083 Nintendo DS @ Wikipedia -
#18082 legjobb áron talán itt kapsz DS játékokat ill. lehet csereberélni is...
külföldről meg ebay, ott még ennél is olcsóbban hozzá lehet jutni játékokhoz -
tothm #18081 Nem tudjátok a sima DS technikai adatait? -
Dude #18080 Sziasztok!
Hol érdemes itthon DS játékokat venni?
Szokásos MM, Saturn, Electroworld vagy vannak konzolos boltok ahol jobb áron vannak a játékok?
Köszi -
#18079 Hát szerintem jó!Hasonló mint a 2007 csak itt már lehet nyomatni 2vs2-ben is meg structure deck battle is van (ez olyan hogy egy random decket választol, és azzal kell játszanod.) nagyonj király.Meg némelyik szörny szebb.Szear!Szólj ha kész vagy:) -
timantes #18078 ennyire jó lett a yo gi oh ? gyakorolok egy pár kört a gép ellen aztán kihíívlak egy párbajra :) -
#18077 Vagyis ez!
előzőt elírtam.Remélem ezt már nem :) bocsi asok hsz-ért -
#18076 ennyi japán az egész játékban:
[img]http://yugioh.tcgplayer.com/images/article/060908/GadgetYellow.jpg[\img]
a kártyán levő írás -
#18075 Aza durva hogy azt írják hogy japán és full angol!! ami egyedül japán benne az a kártyákon az írás, ami meg léynegtelen mert angolul leírja mit tud a lap.Szal nemvágom hogy hogy adták így ki de kurvajó :D new game continue minden biz basz angol, 99%-os angol nyelvű.Szal emiatt ne aggódj :) -
Tomek83 #18074 De eddig még csak japán nyelven jött ki,nem? Majd ha lesz angol verzió megnézem milyen a Yugioh. -
#18073 VALAKI nem akaro yugioh-zni????
itt a friend code-om:
1457-3645-9394
Yu-Gi-Oh World Championship 2008 -
#18072 Ja, sajnos tényleg nagyon gyenge port lett... :(
Pedig az eredetit imádtam. -
timantes #18071 Azoknak akik érdeklődnek japán shodo (szépírás) művészete iránt azoknak jól jön ez a játék: Enpitsu De Oku No Hosomichi DS
Zene: FENOMENÁLIS és GYÖNYÖRŰ!!!!!
Megvalósítás/Grafika: tökéletes
Akit érdekel az rendelje meg Japánból , vagy szerezze be "más" módon!
Megéri -
LittleBirdY #18070 Kb 2 és felet. -
timantes #18069 Ha lemerül az aksi akkor hány órát kell tölteni hogy újra fullos legyen ???????????? -
thebluesnote #18068 Kipróbáltam a Myst-et.
Good night, sweet prince.
0/10
Viszont a Nurikabe, Akari és Slither Link puzzle-k kurvajók.
-
#18067 kiakaszt a kocsog D-pad, Mortalba tök nehezen tudok átlosat ugrani azt mindig elpicsáznak -
tothm #18066 Azt tudom!De csak az van benne? -
#18065 ha jól emlékszek volt benne -
tothm #18064 Egyébként a Tony Hawk’s Downhill Jam-ben csak versenyzős játékmód van vagy van szabadon mászkálós is? -
tothm #18063 Szerintem maradok a 15ezresnél! -
#18062 Én is odaadom az enyémet 50-ért, az enyém is nagyon keveset használt, és én is tudok hozzá adni egy játékot... :)
Aztán majd veszek hármat az árából. :D -
timantes #18061 NEW SUPER MARIO BROTHERS-el kezdtem el játszani , nagyon király game. ( valahol elkell kezdeni... ) -
#18060 Nagy "bizniszmen" vagyol. :P -
tothm #18059 Jó van köszi!Már láttam 15-ért is de megpróbálom hátha valaki még ez alatt is ad nekem! -
CéZé #18058 Itt vehetsz 50.000-ért :) -
#18057 énmeg akkor az elcserélt 3ds litémet elcserélném emgint pspre, ugye akkor 6-ra, és akkor azér kapnék megint 9dst, és akkor azt megint elcserélném pspre, ugye 18-ra, azért kapnék 27-et, és akkor azt megint elcserélném psp-re, ugye 54-re, 81et ds-t kapnék érte és akkor azt megint elcserélném psp-re, ugye 162-re, azért meg 243-at kapnék és akkor azt miegnt... :C
[okos] -
tothm #18056 Jó nektek hogy van már Ds-etek de nekem is kell:D!Akinek van az írjon! -
0ckH4M #18055 Azért a svéd bikini csapatra hajlandó lennék becserélni... -
#18054 Pont erre gondoltam én is :P -
#18053 én elcserélném, eladnám és vennék 3 másik ds-t hejette :C -
timantes #18052 én elnem adnám a DS Liteomat , még 2 PSPre se cserélném el :) DS forever -
tothm #18051 Ha bárkinek van eladó DS-e akkor írjon!