24434
Nintendo DS/DS Lite
  • butyokanime
    LOOOL, amugy mit ki nem találnak már ds-re is.TV bazze :) gáz
  • Prowler
    Bütyök rosszul látod a helyzetet. Ez a kocka vs. négyzet flém egy rejtett marketing eszköz a Geometry Wars népszerűsítésére
  • Sheltem
    30 méterről már nézhető minőség.
  • kisgabo
    12 é adtam supercard ds one karit 2 giga microval, nem kellett a sutyerákoknak. persze, már elkelt...
  • Tinman #18006
    TV-re tudod kiküldeni a DS képét... nyaraláskor egész jó lehet.
  • Sheltem
    A gba-s Final Fantasy Tactics azért volt annyira népszerű a gyönyörű 2ds megjelenítés mellett, mert az egyik leghosszabb játékidejű cuccos volt GBAra egészen pontosan 300 küldetéssel. Ahogy most megérdeklődtem a DS verziónál sem kell csalódnunk majd(ha kijön végre emberi nyelven is) ugyanis több mint 500(!) küldetést találhatunk a játékban.
  • Sheltem
    1. Nézd meg ki szokott itt leginkább reggelente ds játék híreket, képeket stb betolni

2. Hallgasd meg Guns n Rosestól a "Don't Cry" c. számot.
  • PHM
    EZ5+3in1 bővítőm van eladó sorban...
  • CloantoZZ
    No, ha valaki kártyát szeretne még venni az itteni érdeklődők közül, akkor:

Van egy eladó R4-em 11000 Ft.-ért.

Vadonat új, dobozában, kipróbálható.
  • Keviny
    mit tudtok a slot2 be helyezhető DSTV (?) névre hallgató TV/Video inputról?
  • butyokanime
    nem de szerintem nem arról kellene vitatkozni hogy kocka vagy négyzet vagy téglalap!Ez a fórum nem arra van.
  • Borgi
    topigkabala
  • timantes
    tök jó az a kép oda fönntre :D , mi DS tulajok ne legyünk begyepesedve
  • Sheltem
    Nálad csak a Contra az on?
  • butyokanime
    Nagyon sok volt az off, és fentre is kikerült ez a hülye kép, nem ovodában vagyunk emberek! -.- mér kell szétgányolni a fórumot?
  • timantes
    Elvileg lehet kapni a DS Lite megóvására egy CARBON tokot ami teljesen megvédi a konzolt, ez hogy néz ki ???? Kerestem googleba de semmit nem találtam , valaki tudna adni egy LINKet ??
  • S8DJ
    ok köszönöm inkább felmegyek ircre
  • kisgabo
    tesztek szerint, a sandisk élettartama jobb, a kingston kicsit gyorsabb... ds scene.net.
  • orkenyid
    warez--;
  • Sheltem
    Jó hát nem sokkal drágább a Japán 1gb Kingston se. Minap láttam 3100é. Igaz székesfehérvári címen asszem. Pesten lenne enniyé vennék egyet. 3800 at má sokallom érte
  • kisgabo
    nem láttam simply karit... de elég gyors a real. és végre nem csak japán kingstont zabál, kapott tajvani 1G sandisk-et, 3000é..
  • Sheltem
    Állítólag szuper az m3 real csak lassabban tölti be a játékokat mint az M3 DS simply. Valós ez az állítás?
  • kisgabo
    nekem már m3 real van, eléggé csoki. olyan mint a g6 real, csak micro sd-s, nem fixmemóriás.

fullextra.
  • Sheltem
    Oks akkor válaszolok.

Soha nem szerettem a Supercardot, stílusra sem , kialakításra sem.
    Sokan esküdnek rá egyébként, de nekem előző kártyám is M3 volt meg a mostani is. Én ha most vennék M3 ds simplyt vennék(ha nem lehetne akkor M3 realt). M3 és R4 a legelterjettebb kártya most állítólag.
  • timantes
    nyitott a kérdés , két Mario pálya között értelmes válaszokkal bombázzatok.
  • Sheltem
    Ki flémelt itt?

• timantes
    ne flameljünk kérem itt , inkább valaki aki ért hozzá , válaszoljon erre a 3 hozzászólással ezelőtti üzire :)
  • Borgi
    jolvan, nem vagyunk egyformák, teis tudod. :C

timantes: én nemtudo krola mit mondani, de supercard-től nekem Supercard Litém van, és ez rendessen szuperál. Valszeg supercardONE is jo lehet, bár ileltékesek majd biztos segitenek.
  • Sheltem
    Te ne hasábozzá itt fazmek, én azt írtam jobban hasonlít egy síkidomra adott esetben négyzetre mint kockára:

Tudok rajzolni mi?
  • timantes
    Légyszi segítsetek DS MEsterek. Egy NDS Lithoz akarnak adni nekem egy SUPERCARD ONE flaqshkártyát !!!

Ez jó minőségű ? Megbízható ? Játékok jól nmennek rajta ?? R4hez képest milyen ???

Kössszzi a segítséget előre is.
  • Borgi
    nyertem
  • LittleBirdY
    Zárjuk le a vitát azzal, hogy az egy téglatest, mivel tényleg nem minden oldala egyenlő. :D
  • Borgi
    nem. :C
    inkább hasonlit valami hasábra, mondjuk egy téglalap alapú egyenes hasábra, mondjuk egy téglatestre. egy 3d-s alakzatra, nem egy sikidomra :C

[okos, nagyon, azér szereti ő is]
    offoff
  • Sheltem
    Te ne magyarázzá kákszákö, egy ds kártya inkább hasonlít akkormár négyzetre mint kockára nem? Tekis..

Najó szeretlek azé
  • Herczi
    Én 11-éert vettem a Ds One-t is meg az R4-t is, de a Ds One már másnap beszart, bár gondolom hogy 100-ból egy ilyen rossz.
  • Borgi
    a négyzet az síkidom, te... :C SŐT, négyzetnek is minden oldala egyenlő hosszú :C
  • Sheltem
    Egyébként ircn jobban el tudjuk magyarázni, töltsd le a www.mirc.com ról és gyere fel efnet es szerverre, a #konzol szobában rontjuk a levegőt.
  • Sheltem
    Szia

Na szóval amennyiben csak ds játékokkal akarsz játszani és gbaval nem elég egy olyan "kis kocka alakú kártya" :) Bár a kockának minden oldala egyenlő szóval inkább négyzet alakúra gondolsz szerintem.

Tudom ajánlani neked pl az M3 ds simply kártyát, hozzá meg egy Kingston micro sdt(lehetőleg Japánt az a legjobb ezekhez a kártyákhoz).

Simplyt kapsz pl a multiformatnál korrekt áron
  • S8DJ
    itt ezek közül nem elég megvenni azt a kis kocka alakú kártyát hogy rá tudjam rakni a ds gémeket?
  • S8DJ
    Kinek van DS kártya eladó? Már jólenne venni 1 ds-t a Contra miatt meg másért is