24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#18010 LOOOL, amugy mit ki nem találnak már ds-re is.TV bazze :) gáz -
Prowler #18009 Bütyök rosszul látod a helyzetet. Ez a kocka vs. négyzet flém egy rejtett marketing eszköz a Geometry Wars népszerűsítésére -
#18008 30 méterről már nézhető minőség. -
#18007 12 é adtam supercard ds one karit 2 giga microval, nem kellett a sutyerákoknak. persze, már elkelt... -
#18006 TV-re tudod kiküldeni a DS képét... nyaraláskor egész jó lehet. -
#18005 A gba-s Final Fantasy Tactics azért volt annyira népszerű a gyönyörű 2ds megjelenítés mellett, mert az egyik leghosszabb játékidejű cuccos volt GBAra egészen pontosan 300 küldetéssel. Ahogy most megérdeklődtem a DS verziónál sem kell csalódnunk majd(ha kijön végre emberi nyelven is) ugyanis több mint 500(!) küldetést találhatunk a játékban.
-
#18004 1. Nézd meg ki szokott itt leginkább reggelente ds játék híreket, képeket stb betolni
2. Hallgasd meg Guns n Rosestól a "Don't Cry" c. számot. -
PHM #18003 EZ5+3in1 bővítőm van eladó sorban... -
CloantoZZ #18002 No, ha valaki kártyát szeretne még venni az itteni érdeklődők közül, akkor:
Van egy eladó R4-em 11000 Ft.-ért.
Vadonat új, dobozában, kipróbálható. -
#18001 mit tudtok a slot2 be helyezhető DSTV (?) névre hallgató TV/Video inputról? -
#18000 nem de szerintem nem arról kellene vitatkozni hogy kocka vagy négyzet vagy téglalap!Ez a fórum nem arra van. -
#17999 topigkabala -
timantes #17998 tök jó az a kép oda fönntre :D , mi DS tulajok ne legyünk begyepesedve -
#17997 Nálad csak a Contra az on? -
#17996 Nagyon sok volt az off, és fentre is kikerült ez a hülye kép, nem ovodában vagyunk emberek! -.- mér kell szétgányolni a fórumot? -
timantes #17995 Elvileg lehet kapni a DS Lite megóvására egy CARBON tokot ami teljesen megvédi a konzolt, ez hogy néz ki ???? Kerestem googleba de semmit nem találtam , valaki tudna adni egy LINKet ?? -
S8DJ #17994 ok köszönöm inkább felmegyek ircre -
#17993 tesztek szerint, a sandisk élettartama jobb, a kingston kicsit gyorsabb... ds scene.net. -
orkenyid #17992 warez--; -
#17991 Jó hát nem sokkal drágább a Japán 1gb Kingston se. Minap láttam 3100é. Igaz székesfehérvári címen asszem. Pesten lenne enniyé vennék egyet. 3800 at má sokallom érte -
#17990 nem láttam simply karit... de elég gyors a real. és végre nem csak japán kingstont zabál, kapott tajvani 1G sandisk-et, 3000é.. -
#17989 Állítólag szuper az m3 real csak lassabban tölti be a játékokat mint az M3 DS simply. Valós ez az állítás? -
#17988 nekem már m3 real van, eléggé csoki. olyan mint a g6 real, csak micro sd-s, nem fixmemóriás.
fullextra. -
#17987 Oks akkor válaszolok.
Soha nem szerettem a Supercardot, stílusra sem , kialakításra sem.
Sokan esküdnek rá egyébként, de nekem előző kártyám is M3 volt meg a mostani is. Én ha most vennék M3 ds simplyt vennék(ha nem lehetne akkor M3 realt). M3 és R4 a legelterjettebb kártya most állítólag. -
timantes #17986 nyitott a kérdés , két Mario pálya között értelmes válaszokkal bombázzatok. -
#17985 Ki flémelt itt?
-
timantes #17984 ne flameljünk kérem itt , inkább valaki aki ért hozzá , válaszoljon erre a 3 hozzászólással ezelőtti üzire :) -
#17983 jolvan, nem vagyunk egyformák, teis tudod. :C
timantes: én nemtudo krola mit mondani, de supercard-től nekem Supercard Litém van, és ez rendessen szuperál. Valszeg supercardONE is jo lehet, bár ileltékesek majd biztos segitenek.
-
#17982 Te ne hasábozzá itt fazmek, én azt írtam jobban hasonlít egy síkidomra adott esetben négyzetre mint kockára:
Tudok rajzolni mi? -
timantes #17981 Légyszi segítsetek DS MEsterek. Egy NDS Lithoz akarnak adni nekem egy SUPERCARD ONE flaqshkártyát !!!
Ez jó minőségű ? Megbízható ? Játékok jól nmennek rajta ?? R4hez képest milyen ???
Kössszzi a segítséget előre is. -
#17980 nyertem
-
LittleBirdY #17979 Zárjuk le a vitát azzal, hogy az egy téglatest, mivel tényleg nem minden oldala egyenlő. :D -
#17978 nem. :C
inkább hasonlit valami hasábra, mondjuk egy téglalap alapú egyenes hasábra, mondjuk egy téglatestre. egy 3d-s alakzatra, nem egy sikidomra :C
[okos, nagyon, azér szereti ő is]
offoff
-
#17977 Te ne magyarázzá kákszákö, egy ds kártya inkább hasonlít akkormár négyzetre mint kockára nem? Tekis..
Najó szeretlek azé -
Herczi #17976 Én 11-éert vettem a Ds One-t is meg az R4-t is, de a Ds One már másnap beszart, bár gondolom hogy 100-ból egy ilyen rossz. -
#17975 a négyzet az síkidom, te... :C SŐT, négyzetnek is minden oldala egyenlő hosszú :C -
#17974 Egyébként ircn jobban el tudjuk magyarázni, töltsd le a www.mirc.com ról és gyere fel efnet es szerverre, a #konzol szobában rontjuk a levegőt. -
#17972 Szia
Na szóval amennyiben csak ds játékokkal akarsz játszani és gbaval nem elég egy olyan "kis kocka alakú kártya" :) Bár a kockának minden oldala egyenlő szóval inkább négyzet alakúra gondolsz szerintem.
Tudom ajánlani neked pl az M3 ds simply kártyát, hozzá meg egy Kingston micro sdt(lehetőleg Japánt az a legjobb ezekhez a kártyákhoz).
Simplyt kapsz pl a multiformatnál korrekt áron -
S8DJ #17971 itt ezek közül nem elég megvenni azt a kis kocka alakú kártyát hogy rá tudjam rakni a ds gémeket? -
S8DJ #17970 Kinek van DS kártya eladó? Már jólenne venni 1 ds-t a Contra miatt meg másért is