24434
Nintendo DS/DS Lite
  • orkenyid
    Legtöbbször csak a biztosíték megy ki, az nagyon könnyen javítható...
    Firmware hiba szokott lenni még, azon kívül nem nagyon hiszem más hiba gyakori.
  • kisgabo
    1 éve nyúzom, semmi baja.
  • Tinman #18750
    Final Fight ill. Double Dragon GBA-ra úgy jó, ahogy van... nem tudom lenne-e értelme frissíteni, próbáld ki, meglátod miért mondom.

Punisher van kézikonzolra? /nem tudja
  • Kolpi
    csáó!

Olyan kérdésem lenne hozzátok h. volt már olyan akinek elromlot a ds-lite?
    pl.: pixelhiba érintőképernyő vagy nem kapcsolt be vagy bármi gond??
  • Csibe001
    Ilyesmi a Full metal Alchemist, ami szerintem elég jól sikerült.
  • Esham
    Szerintem lehetne vérfrissíteni akár 2d-be klasszikus utcai bunyós gémeket mint a Final Fight,Double Dragon,Punisher és társai...nem tudom hogy vagytok bele,de az iylen stílusú gémek égetően hiányoznak a DS palettáról,és mennének is a gép imidzséhez.
  • timantes
    Paint DS
    -----------------
    ez meg jó nyugtató játék lesz szép képekkel. Régebben játszottam egy japán festős játékkal , annak gyönyörű zenéi voltak , remélem ebben is lesz szép dallamos szinfonikus zene.

• timantes
    ASSASIN'S CREED DS nagyon jónak tűnik!

• KILLER2
    Én egy Tekkennek vagy egy Soul Caluburnak (de inkább az elsőnek) örülnék DSre. Csak ne olyan legyen, mint a Tekken Advence GBA-ra, mert az nem nyűgözött le, bár igaz, hogy csak GBA volt.
  • Tomek83
    Emlékszem 1x régen próbáltam a MK3at és very easy módon úgy elvertek mint a szart,aztán normálon sikerült nyernem elsőnek,bár utána már nehezen ment:) Bár sosem voltam nagy MK fan,inkább StreetFighter,olyat bezzeg nem csinálnak DS-re.
  • KILLER2
    Ok. Akkor jól gondoltam, csak azért kérdeztem, mert nekem sosem sikerült egyik sem. De akkor cska rossz távolságból próbáltam.
  • Borgi
    azok a kivégzősdik, ileltve bablity, freindship, vagy animalityk. mondjuk nemtudom ebbe hogy van de pc-s mk3-ban, nem mindegy hogy milyen távolságra voltál enemitől, ebbe meg az ugye nincsen oda irva. de babilty-ket meg frienshipeket elég könnyü elöhozni. ;> és funok ;)
  • KILLER2
    Ja. Amúgy a képernyő jobb oldalán lvő kombinációk azok mire jók?
  • Kolpi
    Garanci a van rá??
  • Borgi
    amejikkel ippen jol esik. ;>
    nem nagyon vagyok beleásodva, csak régi pc-s tapasztalataim alapján játszogatom. az viszonyt angoynjo ds-be hogy fölsö képernyön ottvannak a billentyaükombinációk.
  • erube
    Udv!
    Anyagi becsodoles miatt elado az en nintendom is...
    http://apronet.hu/one.php?adid=6774311
    persze az arbol meg egesz kicsit engedek ha muszaly...
  • KILLER2
    Na majd még próbálkozom akkor így, mert jó játék ez. Te melyik karakterrel tolod?
  • Borgi
    azér ki lehet azt ;>
    nem olyan nehéz, szerintem ahogy haladsz följebb az oszlopon ugy nehezedik. kicsit oda kell figyelni, hogy leguggyulsz, védekezel. meg nekugrásbol rugsz/ütsz, ez általába bejön nekem. ;>
  • KILLER2
    A Mortal Kombat lehetetlen játék! Tényleg túl nehéz lett. Nem igaz, hogy novice-n nem tudom legyőzni a harmadik ellenséget. Köcsög Sheeva (asszem így írják, a 4 kezű csaj) mindig legyőz. Ezért utáltam mindig is a mortal kombatot ilyen dolgokban. Van valami nagyobb ellenfél, amit egyszerűen alig lehet megsebezni, mert mindig védekezik és beszarás, hogy mekkorákat üt, meg milyen kombói vannak.
  • Tinman #18733
    Flash:

1. Slot2 kariról is gond nélkül elindul a homebrew, nem kell Passkey.
    2. Ha van még 1 DS-ed, akkor mehet végre gond nélkül a Download Play.
    Iszonyat jó multizni DS-en és nem kellett másik kártyát vennem párom DS-ebe.
  • vegytek
    ma találtam ezt az oldalt, remélem sikeres lesz...
  • Sheltem
    Ha minden működik akkor miért érdekel ?

Általában a kisérletező emberkéknek van a legtöbb gondjuk a kütyüjükkel/pcjükkel

Nem kell flash.
  • ReTeK
    Egyben van,nem recseg ropog. A belsejében is minden ugyanaz a feliratok és méretek is megegyeznek. Viszont nincs rajta az átlátszó külső réteg mint a fehéren (eredeti feketét nem láttam még) ami olyan mint valami vastag lakk de ugyan úgy ennek is csillogó a felülete.
  • KILLER2
    Nekem a sima fekete jobban bejön. Bár ez lehet, hogy csak a színvilágom miatt van :)
  • ReTeK
    flash miben ad többet mint a kártyás megoldások ?
    nem vágom azért kérdezem mert eddig igazán semmivel nem volt probléma. Homebrew games apps, linux, sebesség, gba stb rendben működik ahogy kell.

ilyen lett :-)
  • Borgi
    persze, kendcsakrám :C
  • PHM
    Hehe! Ez remek, szellemes!
  • orkenyid
    Te tetetted be te elvetemedett elme!
  • butyokanime
    Hogylenne már hót unalmas...ezt a hüyleséget!!!Egyik legjobb játék ds-re és poénos is.!marip party 2 3 at is toltam azis nagyon fasza!!
  • butyokanime
    igazat mond
  • Borgi
    valaki kiszedhetné már aztaz unalmas és sazr karácsonyi diszitést onnan fölürröl...
  • Keviny
    és ha a törött fehér DS lite-od véletlenül egy csékes zokniba tekered akkor... tamdarammm MEGRAGASSZA!

viszont ha fekete DS-t tekersz a csékes zokniba akkor... tamdarammm lesz belőle BOCIMOBIL!
  • timantes
    engem felpörget , viszont én egy mario partyval sem játszottam , szóval ez a premier
  • james69holden
    szerintem meg hót unalmas
  • timantes
    én most a Mario Party DS-t tolom, nagyon jó egyedül is!!

• vegytek
    kipróbáltam a geometry wars, nekem nagyon bejön...
  • Tinman #18716
    Jaj.
  • timantes
    jó védőtoknak a zokni is , ha utazásra kell a DS , akkor belecsavarod az egyik nem használt zoknidba , jobb mint a carbon tok
  • Tomek83
    Zokniba...mi?? Zokniba DS-ezni?
  • kisgabo
    zokniba sokaknak jó..