24434
Nintendo DS/DS Lite
-
orkenyid #18752 Legtöbbször csak a biztosíték megy ki, az nagyon könnyen javítható...
Firmware hiba szokott lenni még, azon kívül nem nagyon hiszem más hiba gyakori. -
#18751 1 éve nyúzom, semmi baja. -
#18750 Final Fight ill. Double Dragon GBA-ra úgy jó, ahogy van... nem tudom lenne-e értelme frissíteni, próbáld ki, meglátod miért mondom.
Punisher van kézikonzolra? /nem tudja -
#18749 csáó!
Olyan kérdésem lenne hozzátok h. volt már olyan akinek elromlot a ds-lite?
pl.: pixelhiba érintőképernyő vagy nem kapcsolt be vagy bármi gond?? -
#18748 Ilyesmi a Full metal Alchemist, ami szerintem elég jól sikerült. -
Esham #18747 Szerintem lehetne vérfrissíteni akár 2d-be klasszikus utcai bunyós gémeket mint a Final Fight,Double Dragon,Punisher és társai...nem tudom hogy vagytok bele,de az iylen stílusú gémek égetően hiányoznak a DS palettáról,és mennének is a gép imidzséhez. -
timantes #18746 Paint DS
-----------------
ez meg jó nyugtató játék lesz szép képekkel. Régebben játszottam egy japán festős játékkal , annak gyönyörű zenéi voltak , remélem ebben is lesz szép dallamos szinfonikus zene.
-
timantes #18745 ASSASIN'S CREED DS nagyon jónak tűnik!
-
#18744 Én egy Tekkennek vagy egy Soul Caluburnak (de inkább az elsőnek) örülnék DSre. Csak ne olyan legyen, mint a Tekken Advence GBA-ra, mert az nem nyűgözött le, bár igaz, hogy csak GBA volt. -
Tomek83 #18743 Emlékszem 1x régen próbáltam a MK3at és very easy módon úgy elvertek mint a szart,aztán normálon sikerült nyernem elsőnek,bár utána már nehezen ment:) Bár sosem voltam nagy MK fan,inkább StreetFighter,olyat bezzeg nem csinálnak DS-re. -
#18742 Ok. Akkor jól gondoltam, csak azért kérdeztem, mert nekem sosem sikerült egyik sem. De akkor cska rossz távolságból próbáltam. -
#18741 azok a kivégzősdik, ileltve bablity, freindship, vagy animalityk. mondjuk nemtudom ebbe hogy van de pc-s mk3-ban, nem mindegy hogy milyen távolságra voltál enemitől, ebbe meg az ugye nincsen oda irva. de babilty-ket meg frienshipeket elég könnyü elöhozni. ;> és funok ;) -
#18740 Ja. Amúgy a képernyő jobb oldalán lvő kombinációk azok mire jók? -
#18739 Garanci a van rá?? -
#18738 amejikkel ippen jol esik. ;>
nem nagyon vagyok beleásodva, csak régi pc-s tapasztalataim alapján játszogatom. az viszonyt angoynjo ds-be hogy fölsö képernyön ottvannak a billentyaükombinációk. -
erube #18737 Udv!
Anyagi becsodoles miatt elado az en nintendom is...
http://apronet.hu/one.php?adid=6774311
persze az arbol meg egesz kicsit engedek ha muszaly... -
#18736 Na majd még próbálkozom akkor így, mert jó játék ez. Te melyik karakterrel tolod? -
#18735 azér ki lehet azt ;>
nem olyan nehéz, szerintem ahogy haladsz följebb az oszlopon ugy nehezedik. kicsit oda kell figyelni, hogy leguggyulsz, védekezel. meg nekugrásbol rugsz/ütsz, ez általába bejön nekem. ;> -
#18734 A Mortal Kombat lehetetlen játék! Tényleg túl nehéz lett. Nem igaz, hogy novice-n nem tudom legyőzni a harmadik ellenséget. Köcsög Sheeva (asszem így írják, a 4 kezű csaj) mindig legyőz. Ezért utáltam mindig is a mortal kombatot ilyen dolgokban. Van valami nagyobb ellenfél, amit egyszerűen alig lehet megsebezni, mert mindig védekezik és beszarás, hogy mekkorákat üt, meg milyen kombói vannak. -
#18733 Flash:
1. Slot2 kariról is gond nélkül elindul a homebrew, nem kell Passkey.
2. Ha van még 1 DS-ed, akkor mehet végre gond nélkül a Download Play.
Iszonyat jó multizni DS-en és nem kellett másik kártyát vennem párom DS-ebe. -
vegytek #18732 ma találtam ezt az oldalt, remélem sikeres lesz... -
#18731 Ha minden működik akkor miért érdekel ?
Általában a kisérletező emberkéknek van a legtöbb gondjuk a kütyüjükkel/pcjükkel
Nem kell flash. -
#18730 Egyben van,nem recseg ropog. A belsejében is minden ugyanaz a feliratok és méretek is megegyeznek. Viszont nincs rajta az átlátszó külső réteg mint a fehéren (eredeti feketét nem láttam még) ami olyan mint valami vastag lakk de ugyan úgy ennek is csillogó a felülete. -
#18729 Nekem a sima fekete jobban bejön. Bár ez lehet, hogy csak a színvilágom miatt van :) -
#18728 flash miben ad többet mint a kártyás megoldások ?
nem vágom azért kérdezem mert eddig igazán semmivel nem volt probléma. Homebrew games apps, linux, sebesség, gba stb rendben működik ahogy kell.
ilyen lett :-)
-
#18727 persze, kendcsakrám :C -
PHM #18726 Hehe! Ez remek, szellemes! -
orkenyid #18725 Te tetetted be te elvetemedett elme! -
#18724 Hogylenne már hót unalmas...ezt a hüyleséget!!!Egyik legjobb játék ds-re és poénos is.!marip party 2 3 at is toltam azis nagyon fasza!! -
#18723 igazat mond -
#18722 valaki kiszedhetné már aztaz unalmas és sazr karácsonyi diszitést onnan fölürröl... -
#18721 és ha a törött fehér DS lite-od véletlenül egy csékes zokniba tekered akkor... tamdarammm MEGRAGASSZA!
viszont ha fekete DS-t tekersz a csékes zokniba akkor... tamdarammm lesz belőle BOCIMOBIL! -
timantes #18720 engem felpörget , viszont én egy mario partyval sem játszottam , szóval ez a premier -
#18719 szerintem meg hót unalmas -
timantes #18718 én most a Mario Party DS-t tolom, nagyon jó egyedül is!!
-
vegytek #18717 kipróbáltam a geometry wars, nekem nagyon bejön... -
#18716 Jaj. -
timantes #18715 jó védőtoknak a zokni is , ha utazásra kell a DS , akkor belecsavarod az egyik nem használt zoknidba , jobb mint a carbon tok -
Tomek83 #18714 Zokniba...mi?? Zokniba DS-ezni? -
#18713 zokniba sokaknak jó..