Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler Durden
Eladó supercard light + ez3, ajánlatokat priviben.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

kisgabo
bill gates belefullad a lébe, de nem adja a windows-t olcsóbban. ami "olcsó" oem, ott meg patkánykodnak, hogy pl. lapcsere után vegyél újat.

Sephi
En nem birtam ki es letoltottem a Zeldat de a G6DS Real karyamon neha elindul neha meg errort add be hogy nem birja olvasni...

Mi a fenet csinaltam roszzul??

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

butyokanime
És csodálkoznak hogy warezolnak az emberek.Ha olyan áron lenne minden ahogy kéne nem 18ezer egy játékra, sokkal kevesebben warezolnának.Énis szeretem az eredeti cuccokat, de azé ez már sok szerintem.Van amire rászánom a pénzt, de sok olyan van amire nem.Ja meg ami mondjuk kijön japánba és játszani akarsz vele azzal hogy játszol? 😊 sehogy ,csak warez, vagy kimész érte 😄

PSP & DS RULEZ!

Sephi
En bevallom hogy nekem van G6DS-em mert nem szeretem az osszes jatekomat hurcolni magam utan. (ketto olyan jatekom van ami megvan warezba es nincs erdeti es azok is mert nem kaptam sehol)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

már én is 😉

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

butyokanime
Hát persze Koryne xD

PSP & DS RULEZ!

koryne
Warezkártya? Az miisaz? 😛 Olyan nem is van, tudod? Itt mindenki 100%-os origi N fóliás gameket vesz, ráadásul nem is külföldrõl, támogatván a magyar kereskedõkt!!4!

Xbox Live gamertag: kilencnad

CHEAPBOY
hmmm... s a masik kerdesem.... milyen warezkartyat vegyek?😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
mondjuk en a nintendofans.hu ra szavaztam, tetszik a klub is jol😊

milyen ugyes okos elkepzelesek vannak mar rola?

Designt ki csinalja? pl? regisztracios rendszeru lesz e, vagy barki robbanthat?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

james69holden
The_Legend_Of_Zelda_Phantom_Hourglass_USA_NDS-iND

nem fake, lehet tölteni
én már tolom :p

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
1456 - The Legend of Zelda - Phantom Hourglass (U)(iND).rar

<#eljen>

kisgabo
vén <#kocsog>. <#smile>

Sephi
Jah ott vok most es rohognek 😄

Sheltem
Úgy néz ki kamu volt, bocsánat.

Amúgy irc->efnet->#ndstemp de már ott is törölték az infót.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sephi
Officel scene oldalakon nem latom. Honnan az info?

Totis
<#nyes><#zavart1><#vigyor2><#eplus2><#worship>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Sheltem
(persze nem kizárt hogy fake)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Én akarom bejelenteni a hírt: The_Legend_Of_Zelda_Phantom_Hourglass_USA_NDS-Menace

Sheltem
Nem vagy öreg, énis idén leszek 30 és imádom a dst.
Na akkó foglaljuk csokorba mi az ami idén megjelenik még és szerintem faszántos lesz:
Ma(!) Legend of Zelda : Phantom Hourglass
October 9, 2007 Flipper Critters
October 23, 2007 Front Mission Square Enix
October 30, 2007 Panzer Tactics DS 10TACLE Studios
October 30, 2007 Simpsons Game
November 2, 2007 Ninja Gaiden: Dragon Sword
November 6, 2007 Dragon Quest Monsters: Joker Square Enix
November 12, 2007 Ultimate Mortal Kombat Midway Games
November 13, 2007 Contra 4 Konami
November 13, 2007 Mega Man ZX Advent Capcom
November 13, 2007 Orcs & Elves Electronic Arts
November 19, 2007 Mario Party DS Nintendo
November 20, 2007 Final Fantasy XII: Revenant Wings Square Enix
November 20, 2007 Mario & Sonic at the Olympic Games SEGA
És ugye még ott van a Final Fantasy Tactics A2 ami lehet, hogy idén kijön szintén.
Hát mit lehet erre a listára mondani? GL HF PSP<#ravasz1>

Totis
Ez a kedvenc grafikai megvalósításom...:-) lehet túl öreg vagyok már?

Sheltem
Dragon Quest IX nek még ne örülj. TBA 2008. A többinek már lehet 😉

Totis
Jee MK, Zelda, Dragon Quest...:-)
Még a Worms single-t nyomom...

Sephi
Nem aszontam hogy nem orulok neki. Aszontam hogy felek szejjeltorom a kisgepet a kombo spamekkel 😄

Sheltem
Fenét lol! Ha nem basszák el egyik wifi favorit lesz a többi mellett..Merthogy Wifis lesz..

Sephi
MK DS-ra? Lol? Szejjel torom idegemben 😄

Sheltem
Na gyerekek van dátum az ultimate mortal kombat ds re végre:
November 12, 2007

forrás : http://ds.ign.com/index/release.html

Pár db fincsi Dragon Quest IX screenshot:

Sephi
Ma yun kio 😄

Sõt:
Zelda countdown

Még 3 óra. 😄

BF3: csucsorr

Komoly eseményeket tartogat a pár óra múlva hivatalosan is megkezdõdõ jövõ hét 😊 Vegyük sorra milyen játékok jelennek meg!...
...A hordozható játékgépek tulajdonosai pedig olyan címeknek örvendhetnek majd, mint a Legend of Zelda: Phantom Hourglass (DS)...

@GameStar Online

Jövõhéten Zelda!!!!

BF3: csucsorr

Sajna a "poén" az, hogy DLDI patch után sem akar menni rendesen...
Patchelni kell DLDI-vel és menni fog 😊

és nem is olyan szépek grafikailag, mint pl pc-n 😄

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Borgi
van rá mind2, de nyilván nem ezek a legütösebb nevek ds-re.

porki fagyok fállalon

Milyen híres játékok vannak hozzá? Van hozzá Pl. FIFA vagy Need for Speed?

Kb. mennyiért tudok beszerezni egy Nintendo DS-t? több fajta van?

Hello !

Az a kérdésem lenne, hogy R4DS kártyával mûködik-e a FrodoDS, mert nekem nem nagyon akar menni sajna. Állandóan "File Not Found"-ot ír, mikor megnyomom a jobb hátsó gombot a betöltéshez...

Nagyon szeretném mûködésre bírni, tudnátok segíteni ?

Köszi elõre is !
Denes888
Igen 3 fajta is. A legjobb talán a DragonBall Z Sonic Warrior a másik a DBZ Goku Dentesu de ez nem olyan jó.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

hello!
Létezik dragon ball játék ds-re???
Sheltem
Lucky Luke Go West

james69holden
a lite legalacsonyabb kijelzõ fényereje is erõsebb (világosabb) mint a sima ds-é 😉

lite rulz *\o/*

ejha de sötét a régi ds képe

Kijelzõ minõsége, akku, hangminõsége (fülhallgató kimeneten) és a wifi sokkal jobb benne.
Itt egy összehasonlító kép:

Mert miben különbözik a LITE a sima DStõl ??? nem a méret/súly érdekel hanem a többi tulajdonság!

james69holden
én se vennék már sima DS-t azt tuti

Régi DS-t szerintem nem, fõleg mert a Lite nem sokkal drágább...

Hamarosan NINTENDO DS használó leszek én is ! Megéri megvenni ??? Nincs elég pénzem Lite-ra... Amugy játszani kéne, van egy PS2m meg egy jó PCm , no megéri ? 😊

Totis
Valamirõl lemaradtam? Fórumot is létrehoztatok már a dolog megvitatására?

gneoka
ez már mind megvan<#awink>

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Totis
Kérem azoknak a nevét priviben akik segítenének az oldal létrehozásában illetve munkálataiban.

Kellene egy levlistát csinálni illetve egy privát fórumot erre a célra.