24434
Nintendo DS/DS Lite
  • S8DJ
    ezért a rossz menüért nem vettem cyclo-t
  • JiBBeRiSH
    Úgy látom egy kaptafára épülnek ezek a menük.:D

• kisgabo
    rohadt reggelős oldal.... nem tolnád fel valahova?
  • kisgabo
    vállalom....

mennyi japán xar gém jön ki, nemigaz.
  • Kolpi
    oké szólni fogok:D:D am tőlem kitellik:D:D: me láma vok:D:D
    Nah jó talán ez menni fog:D
  • Kolpi
    jah és még anyi hogy m3 simply re lehet skint csinálni?:D vagy hogy nevezik azt!:D
  • Sheltem
    Azért ha a 3menüből melléklikkelsz és elvévedsz szólj
  • Kolpi
    áá köszi:) amint látom elég egyszerű:):):)
  • vegytek

games/multimedia/boot slot2
  • Kolpi
    oké köszi:)Még anyit szeretnék hogy ami neked van nem bonyolult a menüje?
  • Anubys
    Milyen M3-mal? Nekem M3 Simply-m van, és semmi bajom nincs vele, csak annyi, hogy a legújabb driver kell hozzá. Illetve a Castlevania - Portrait of a Ruin 2x lefagyott a teleportálgatásoknál, mire végignyomtam, de erre jó a save game. Cyclo-t nem ismerem, de az M3 Simply teljesen jó.
  • Kolpi
    oké köszi:)

És most egy m3 tulajtol szeretném megkérdezni hogy mit gondol erröl a karirol:) ugyan azokra lennék kiváncsi hogy nem szagat e a game stb...
    Előre is thx:)
    Csak azért kérdem mert úgy néz ki találtam ds-t:) És egyik emberke m3 adja másik meg cyclo val:)
  • JiBBeRiSH
    Jaja, nekem még semmi bajom nem volt vele. Töltési idők nagyon rövidek, menü is gyors stb. Menüből tud elvileg filmet és zenét játszani (menüpontok vannak, de nem teszteltem). Netezni sem neteztem még róla, de patchelt Opera fut rajta valamilyen Slot 2-es kártyával a fórumok szerint.
  • Kolpi
    Aha oké köszi!:)Tehát akkor neked még nem volt vele semmi gond??:)
    Ill. nem tudod netet támogatja rendesen tehát böngésző fut rajta?:)msn meg ilyesmi? köszi
  • Totis
    Kicsit elnézted. Nem kisgabo akarja eladni a DS-t.
  • JiBBeRiSH
    Azt a Castlevaniát még nem próbáltam ki rajta, ami sok kártyán szaggat, de majd megnézem. Vagy 20 játékot raktam fel rá és mindegyik tökéletesen ment (pl. Zelda). Ami pozitívum, hogy a support elég jó. Amennyire látom hamar kijavítják, ha valamelyik játékkal gond van. Ill. olyan funkciókat építenek bele, amit a nép kér. Most pl. a realtime save-t fejlesztik (már béta szinten működik, és elég gyors). Amit olvastam még róla a neten, hogy gyártásnál vagy 10% selejt lesz, szóval érdemes olyan helyről rendelni, ahol kipróbálják előtte. Ami pozitív, hogy ha elromlik nálad valamiért, akkor küldheted a gyártónak is és ők majd küldenek cserekártyát. Csak ez hetekbe telik. Ami negatív: a memóriakártyát körömmel kell kiszedni, mert nincs kiadó mechanizmusa. A régebbi kártyák kicsit vastagok, ezért enyhén szorul a DS-ben. Az új szériát már javították. Hirtelen ennyi.
  • Kolpi
    Hát hogy megbíható-e? nem szagatnak gamek támogat mindent mind pl r4???
    Előre is köszi a választ:)
  • JiBBeRiSH
    Mi az, hogy milyen? Mi érdekel vele kapcsolatban?
  • timantes
    na ja akinek a gépe kb 300.000 Ftba van annak nehogy már egy 20.000 Ftos gép luxus legyen. Én "csak" 15 hónapon kereszül gyöjtöttem a DSre a pénzt... ( a konfigodra gondolok az aláírásodban )
  • Kolpi
    Hy!

Olyan kérdésem lenne hogy ez a NDS Cyclo:D kártya milyen??Azt olvastam ez a lagjobb a piacon:O
  • thebluesnote
    Tisztelettel jelentem, kidobtam a taccsot. Ez már nekem is sok.
  • Sheltem
    Vagy kisgabo szúrja teherbe
  • thebluesnote
    Hmpf... DS-t eladni? Hallatlan! Szerintem fel kéne kötni a srácot fejjel lefelé és kettéfűrészelni, vagy elég lenne egy sima kövezés, mint ahogy az az aposztatáknak jár, nem is tudom. Áh, nem tudok most hirtelen dönteni... :(
  • Tinman #18769
    Biggest selfownage ever
  • Csokis
    Egész jól néz ki ez az Assassin's Creed, KATT!
  • Csokis
    Megjelent az Open Transport Tycoon DS-re átírt változatának első beta verziója! Letölteni innen, hivatalos topic pedig itt!
  • Sheltem
    360? és ilyen dumát nyomsz:

"16 évesen sok melót tud találni az ember vidéken az Alföld közepén, télen ráadásul. Mindegy nem kötekedek senkivel, amúgy az idő hiány is közre játszott. "

Atyaég
  • Herczi
    360 lesz, ha ez vigasztal.
  • S8DJ
    jaja nagyon jó!
  • Csokis
    Láttátok már az Advance Wars: Days of Ruin oldalát, KATT?! Szerintem eszméletlen!
  • Esham
    én tudom!PSP-t vesz,árulóóó átállltt!!:D
  • Herczi
    16 évesen sok melót tud találni az ember vidéken az Alföld közepén, télen ráadásul. Mindegy nem kötekedek senkivel, amúgy az idő hiány is közre játszott.
  • Kolpi
    kisgabo meleg vagy??:D:Dxdxd
  • KILLER2
    Ne fűccsé! xD
  • kisgabo
    csak most? abban is egyetértettünk, hogy a férfisegget jobb fogni, mint a nőit.

amúgy, az ember vesz nadrágot, cipőt, miegymást, elhordja, kidobja. nem adja el.

mikor ezektől a dolgaitól /ds/ kezd megválni, kizárólag a pénzért, az a vég. nem szeretmém a gázszámla miatt én is eladni.
  • Sheltem
    Most az egyszer egyet kell értenem veled. Én sem adnám el semmi pénzért. Ha megszorulok keresek még melót, de ilyen kézikonzol nem lesz még1
  • kisgabo
    én nem süllyedek odáig, hogy eladjam, inkább munkával keresek pézt...

ha nem érdekelte, megértem. de ennyi luxus jár, úgyhiszem.
  • Kolpi
    Sikerült eladni??:D
    Gratula!!!
  • Herczi
    Búcsúzom a Nntendo Ds-es társadalmtól, jóvolt veletek. Mindenkinek köszönöm aki segített anno. Remélem hogy nyerek a lottón, és akkor még visszatérek.
  • Kolpi
    ok! köszi:)
    És az a firmware javitása költséges?