Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozzá kaptam ezt a Nintendogs dalmatian @ friends játékot. Elõször olyan kis gagyinak tûnt de jobban szemügyre vettem. Ezek a japók nemnormálisak, egész jó kis AI-t raktak bele, meg lehet tanitani dolgokra pl ha a nevén szólítod a kutyát akkor megismer és odajön. A füttyentést alapba tudta már annélkül hogy állitottam volna valamit is. Szóval ez nekem kellemes meglepetés volt hogy ez a kis gép milyen jó MI/AI szimulátornak is. Meg mére mennyi mindent nem is tudok amit nyújthat! Szóval királyság, tetszik a gépezet!! <#integet2>#integet2>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
porki fagyok fállalon
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Vagy csak én várok végre egy értelmes horror gámát? :o
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
ha jól emlékszek ez volt a sorrend
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
ezen a szigeten a hajós utitársam javaslatára lépésrõl lépésre lerajzoltam a szigetet: egy bálnát ábrázol, amint vizet fúj. és közében van egy barlang.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
de hálisten meglett
www.gamepod.hu
adott egy terem 6 kõtáblával, egy piros ajtóval ill. 2 fantom ellennel
minden táblára van írva egy utasítás (valami hazugsággal kapcsolatos)
helyes sorrendben kell õket megérinteni, hogy kapjak egy kódot amit a piros ajtóra kell írnom hogy kinyíljon...
de persze nem tudom a helyes sorrendet, valaki...?
BF3: csucsorr
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.gamepod.hu
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Priviben jelöld meg az összeget!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
www.gamepod.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.gamepod.hu
Kõajtó mögül kell kivenni a kardot. Az ajtón úgy tudsz bejutni, hogy a lenti részen lévõ pálmafák számát /7/ felírod az ajtó jobb oldalán lévõ táblára.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Egy kis segitséget szeretnék kérni:
Szégyellem de sikerült egybol a Zelda elején elakadni 😞
Mindenkivel beszéltem,viszont a Dungeonba ott a nagy kõajtó vagy mi ott nem tudok továbmenni,a másik kijáratnál megg ott az 5 db. monster arra megint nem tudok menni mert elhalálozom 😞
ahol az ásót találtad ott kell lennie egy könyvnek ha jól emlékszem, abba írja ezt, ami a kulcsmondat hogy továbbjuss:
"It's under the spot where the lines drawn between my stone tablets intersect."
tehát kinn a szigten van 4db kõtábla, az öregnek a bölcseletei vannak rajt, hogy hogy sikerült átjutnia a 'fog'-on
ennek a 4 kõtáblának a helyét jelöld be a térképen, majd kösd össze õket hogy egy X-et rajzoljon ki...
az X-nek a közepe a térképen jelöli, hogy hol ássál egy lyukat!
ha ez megtörtént, lepottyansz egy rejtett lyukba, ahol lesz egy térkép hogy kell átjutni a 'fog'-on anélkül hogy visszadobjon egy korábbi pontra.. (ez amúgy egy elég kacskaringós hajóút lesz 😛 )
remélem ez így érthetõ 😊
Kb én is itt vagyok elakadva. Megtaláltam az ásót meg a rejtett szigetet lejebb. De a 2. rejtekhelyet vagy mit nem találom. Mit kéne csinálni?
Spoiler elkerülése érdekében ha gondood priviben írd meg.
Köszi
www.gamepod.hu
nem volt egy könnyû fejtörõ ennek megoldása :/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
engem érdekelne az EZ3!
mennyire gondoltál?
üdv!
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
ez eddig oké, mert megszereztem a hajómhoz az ágyút és kerülõúton elmentem balra, ahol a sziklákat ágyúval átlõve feljutottam északra...
ott elõjött a "ghost ship" amit egy ideig követtem, majd eltûnt
namármost ezen az északi "féltekén" csak egy ideig lehet menni, a szigetet ahova mennem kéne nem érem el, mert a köd ("fog" vagy mi) miatt ez is visszadob egy korábbi pontra
itt akadtam el... mit kell csinálnom?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Köszi!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Érdekessége hogy valami brutál méretû (2048mbit =) 256mbyte!!)