Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem sem itt kellene megvitatni. Én is gondolkodtam ebéd közben, hogy egy free site-ra felrakni addig egy fórumot.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
te nem láttad a design-t amit csinálok?
chatet én hanyagolnám nem sok értelme van, ha már beszélgetni kell akkor ott lesz a saját fórum ahol ráadásul megmaradnak a segítség nyújtás lépései adott esetben..stb
felsõ mnü híve vagyok de a legördülést nagyon okosan kell inkább lehetne hogy kiválasztod a menüt alá kijön mindig az adott kategória menüje ha monjduk alakinek ds-e van az ugyis a ds menüponton belül akar böngészni és akkor minden szem elõtt van, jóval kevesebb az akinek ds és wii je is van, és szerintem ez azoknak sem rossz
azzal csak én értek egyet hogy ilyen kérdéseket nem egy nyilvános fórumon kéne megvitatni? <#confused>#confused> plö ott a szavazás a banneren mi van ha beregisztrálja valaki a ynertes domaint amig mi gondolkodunk ??? ako részt vesz a projectben az már ugis kapott egy linket az nds gamers fórumán ott szerinte jobb lenn errõl beszélni
de csak egy ötlet<#nemtudom>#nemtudom>
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Ami szerintem egy eléggé jó menne elrendezésnek:
felül egy szép banner (grafikus hajlamokkal rendelkezõ egyén kerestetik).
Alatta vízszintesen a menü. Ha rákattintasz vagy ráviszed az egeret akkor legördül egy menü ahonnan lehet választani pl. DS-nél - játékok, hardver, stb...
Jobb oldalt egy chat felület (szerintetek kell chat?). A másik felén pedig a hírek. Valami HASONLÓ elrendezésre gondoltam csak a hírfelületet húznám kicsit szét.
Ajánlott felmontás mennyi kellene, hogy legyen? 1024x768?
Kellene még valami szerintetek?
domain az 3400/ 2év a .hu-s ha .com vagy .net kell az 4000/év
portálmotor egyértelmüen a joomla! a magam részérõl már mindegyikel dolgoztam és ez a legstabiilabb ráadásul nagyon jól plug-in elhetõ
ha ilyen fórum szerü akkkor meg az invision power board de ez más jelleg mi ujságot szeretnénk ahoz meg inkább portál rendszer kell.
Drupal | e107 | Joomla | PHP.Fusion | Xoops | Még valami?
Szerintem nem kell túlcsicsázni az oldalt. Nem kell idõjárás elõrejelzés, stb... A lényeg, hogy jó gyors legyen és ne legyen teletömve semmi felesleges dologgal.
Viszont ami jó lenne:
- hírfelület ahol nem a teljes hír szerepel hanem csak kb 10 sor és max 1 kép.
- fórum! Az SG-s maradna az általános fórum. Egyéb témára pedig ez.
- chat box. Esetleg köszönésre, stb...
- blog (esetleg). Ki mit hogyan csinál, modding, játékok, személyes benyomások.
- Áttekinthetõ egyszerû menürendszer. Hírek - menürendszer átfonódás. Ezt arra értem, hogy külön DS, Wii, stb... rész és még ez alatt is bontás (játékok, hardver, stb...).
- Privilegizált user-ek.
- Stabil oldalmotor!!!
Tárhely illetve költségek:
Domain név regisztrációs költségek és tárhely (ha nem sikerül ingyeneset szerezni). Ezt nekünk kellene összedobni. Nem tudom hányan lennénk de éves költség ~25eFt. Persze ezt a költséget elsõ találatra alapozom. Szóval akár el is térhetnek.
Egyenlõre ennyi!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
milyenek?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
szerintem is www.nintendoklub.hu
pc, xbox, xbox360, DS Lite terv: wii
Tegyek ki bannerhez szavazást?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
www.nintendohun.net
www.nintendofans.hu
www.nintendousers.hu
www.nintendoklub.hu
Egyenlõre ennyi jutott eszembe. Írjatok ti is és akkor kiválasszuk.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
- pénz
- minõségi munka
Viszont utána a domain név bérlet illetve a tárhely bérlet ára bejönne.
Na tessék, már bele is szóltam.
BF3: csucsorr
Nos mivel magánemberként rendelnétek a cuccot ezért csak úgy mûködne, hogy a kockázat miatt ami egy ilyen rendelésnél van(visszamondja a vevõ az árut,hibásan érkezik és nem cserélik kinn gariba stb) minimális hasznot rá kellene tenni. Egyszerûen nem tudod megoldani úgy, hogy ne legyen az egész "kereskedelmi" jellegû. Szerintem már van jópár hely ahol korrekt áron be lehet szerezni pl flash kártyákat. Nem mondom, hogy ez szar dolog lenne, ha webáruház is lenne, de akkor máris másabb az egész oldal jellege. Mondjuk azt viszont megértem ha ez "szükséges" a fenntartásához. Ennyi hülyeséget, hogy tudtam írni vaze, inkább kussolok

"Tetõpontjához érkezett a júniusban elért mérföldkõ után a Nintendo sikere - immáron papíron, hivatalos számadatok birtokában is kijelenthetõ, hogy a Nintendo tényleg nem a Sonyval és a Microsofttal konkurál: sokkal nagyobb tétben gondolkozik. A hétfõi tõzsdei zárás után a Nintendo immáron Japán 2. legértékesebb vállalata: a pozíciót eddig birtokló Canon-t lemosva a Toyota mögé betonozta be magát a játékgyáros."
Szóval hobbys legyen ne reklámos. Amúgyis hányok a reklámoktól, gondolom a többi játékos sem szívesen találkozna akár bannerekkel akár beépített reklámokkal a leendõ "kedvenc" nintendos oldalán.
Szerintem..
ajánlatok jöhet pm-ben..
Ha tényleg kiforrja magát az oldal akkor akár lehetne önfenntartó oldal is. Esetleg minimális reklámot felrakni rá. Utána majd meglátjuk...
érdekes otlet, plane ha Nincsendós... engem is érdekell!😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
szerintem wii+nds+gba -sos oldal, ujság, nagyon fini lenne
porki fagyok fállalon
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
Szerintem egy nagyon jó dolog lenne ha ez összejönne...
Egyébként jó ötlet. Szerintem a magyar Nintendo-s társadalomból tudnánk összeszedni legalább 20 embert aki irogatna rendesen és meg tudnánk jelentetni a havi vagy akár heti NintendoHUN..:-) újságot pdf-ben.
Szerintem felesleges 2 oldal, ha van 1 aktív már.
Egy szövetség a két oldal között nagyon sokat dobhatna a késõbbiekben a hírezésen.
Szóval maga az újság DS + Wiihun újság kellene, hogy legyen. A Wiihun egy nagyon jó Wii-s portál. Nem kellene neki konkurenciát csinálni. Max linkelni rá...