24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Esham
    Mért kell pc-n DS játékkal játszani? nem értem..kb mintha zokniba...
  • S8DJ
    nekem sikerult az iDeaS-al contra 4-ezni PC-n még amikor nem volt DS-em csak egy kicsit szaggatott
  • Tomek83
    Ha most a PCn futtatható emukról van szó,akkor próbáld ki a Nestopia(nes),SNES9x, Gens(sega),Project64(n64) emukat,ezeknek tökéletesen kell működniük.
  • flevente
    Hello!
    Egy eredeti Nintendo DS browsert el lehet indítani egy slot 2-es kiegészítővel, pl.:Supercard SD? Ha igen, hogy?
  • Shany15
    n64 emuval én is toltam pár jatekot,nds hez meg nincs egy normális emu,ezért jobb ha az ember vesz magának egy ds-t sok jatekot kiprobáltam emuval ésmind teccett remélem holnap nem fogok csalódni.
  • Kolpi
    Én nintendo 64 emuval tolom most egész nap azt tolom:D 300 játék vna hozáá!! marha jó:D
  • Shany15
    Én is már kipróbáltam egy jo pár emu-t de mindegyik nagyon szaggatott vagy megfagyott kivéve egy gba emut amin lehetett ds jatekot is futtatni(persze ez is szagatott egy kicsit) a rayman raving rabbids 2-vel tök jol elvoltam
  • Kolpi
    Ok thx!
  • orkenyid
    Van egy jó emulátor, csak fizetős: http://nocash.emubase.de/gba-pp.htm
    Persze ez se tökéletes, meg egérrel nem az igazi :)
  • Tinman #18703
    Elég felejtős a DS emu.
    Ha feelingre vágysz bosszúságok nélkül akkor GBA emuval próbálkozz... FF pl. tök jól játszható.
  • Kolpi
    Nem PC-n
  • timantes
    mit akarsz te ? DSen DS emulátort futtatni ?
  • Kolpi
    Thx!Még aba kérném a segítségeteket hogy ds emulátort e állítottam el indul rajta a játék de pl zelda szaggat! van olyan ami meg kifagy:S
    Valami ötlet esetleg??
  • Esham
    ha már Castlevania: a Portrait of a Ruin-ba csalódtam,nálam a Dawn of Sorrow a nyerő.Abba ott volt a "nyersanyag" gyűjtés,így tudtál kotyvasztani fegyvereket stb...A Portrait nagy hátránya hogy ez kimaradt.Ráadásul silver pistol sem volt a fegyverlistán.Ti hogy vagytok vele?
  • Tomek83
    Köszi,sikerült patch-elni. Már kiírja hogy FS success,csak aztán itt a vége,lefagy a cucc.
  • Anubys
    Nézd meg vele a Castlevania: Portrait of a Ruin-t, ha nem fagy le kb. 20 perc után, akkor jó lesz a kártya (ha igen, akkor próbáld újra, mert nagyon ritkán előfordul más kártyákkal is). Ez a "legkártyaérzékenyebb" játék, ha ezzel nincs baj (vagy csak nagyon kevés), akkor mással sem lesz.
  • Kolpi
    enyi van a karin SD-CO1 japan

Szerintetek ezzel menne?:)
  • Kolpi
    okk kösz!nekem van egy japán micro sd-m csak nem tom mi a márkája:D nincs rajta csak az hogy japán:D de majd meg keresem a dobozát:D
  • Sheltem
    Kingston -t vegyél Microsdből és japánt mindenképp(esetleg PNY de azt nem kapsz).

Többit felejtsd el. R4 hez és M3 hoz ez a 2 az ideális.
  • CloantoZZ
    Arra vigyázz, hogy ne SDHC-t vegyél, hanem csak sima SD-t!
  • Kolpi
    :) jó neked énis most tárgyalok 1-2 emberkéve remélem öszejön az egyik:):)
    Ha nem várunk tovább.....:D
  • Shany15
    Jee holnap délután mek átvenni a ds lite-omat
  • Kolpi
    Oké! köszi
  • Tinman #18689
    Igen, azért ne Kimototechnobeijinget vegyél ^^
  • Kolpi
    Jóó reggelt vietnám:)

Az lenne a kérdésem veszek egy pl egy r4 ez akor az bármilyen micro sd-vel fogg menni?
  • Anubys
    DLDI patch, mivel olyan kártyád van, amivel nem kompatibilis.
  • Tomek83
    Ki akartam próbálni a SNES emut,de valamiért nem működött,az emu elindult csak a játékokat nem ismerte fel,valamit még hiányolt. A snemulds.nds és cfg fájlt raktam fel,mi kellene még hozzá?
  • kisgabo
    nincs kokány, utángyártott műanyag érzés?
  • Tinman #18684
    Jó reszelést :-D
    Ha már ennyire szét kell kapnod szvsz adj neki egy flasht ;-)
  • ReTeK
    Dealextreme-től 10 nap alatt ideért Hongkongból arendelésem és csak 28 dollár volt
  • timantes
    a Mega Drive-ot sikerült működésre bírni:
    teszteltem is két játékot , Aladdin az működik , de nincs hang. Lion King meg nem működik.

Te milyen játékokat emulálsz ami tökéletesen emgy és van hangja is ?
  • Bitke
    Szia !

GBA-t csak akkor fogsz tuni , ha van Slot 2-es karid .
    NES/SNES meg sorolhatnám (atari,stb...)azokhoz csak egy sima emulátor kell amit innen tudsz leszedni én is onnét szedtem le és tökéletesen müködik (M3 real karim van) Mega Drive játékok is tökéletesen futnak rajta . Amugy innét tudsz sok-sok játékot leszedni !
    Remélem tudtam segíteni !
  • timantes
    SEGÍTSEEETEEEK!!!!

Szeretnék a DSemmel GBA/NES/SNES játékokkal játszani de egyszerűen nemtudok. Légyszi magyarázzátok el milyen progi kell hogy működjön és mit kell csinálni ??????????

Supercard DS One kártyám van ; Kingston micro SD
  • Tinman #18679
    Meg.
  • Kolpi
    csá!!szerintetek 24 ért megéri fehér lite? nintendogs-al!
  • Borgi
    nemtom mi ez, rpg félének tünik. valami finom hekken szles jöhetne már :C

(Sheltem: "Warrior of the Ancient Arts" majdnem "Defence of the Acients" :C)
  • Sheltem
    Februárban jön vélemény majd akkor.

Egyébként szerény véleményem, hogy a 3d-t nem szabad erőltetni a ds-en.
    Van 1-2 kivétel pl animal crossing, mario kart, final fantasy III, de általában a 2d-s játékok a gyönyörűek igazán.
    Majd meglátjuk hamarosan milyen lesz.
  • Bitke
    Sziasztok !

Mi a vélemyénetek erről a játékról ---->
    Dungeon Explorer: Warrior of the Ancient Arts
    kép galéria
  • Sheltem
    Én imádom, isteni és ami a lényeg, nagyon hosszú játék.
  • Kolpi
    ok kösz:)

Én pc-n meg ps2 játszok vele és tényleg nagyon jó!:D
    Gondolom ds- en is:)