Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totis
Ja de igen. Arra gondoltam én is...:-)
Szerintem sem itt kellene megvitatni. Én is gondolkodtam ebéd közben, hogy egy free site-ra felrakni addig egy fórumot.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

gneoka
1024 mindenképpen ez viszi a prímet több mint 94%ban

te nem láttad a design-t amit csinálok?

chatet én hanyagolnám nem sok értelme van, ha már beszélgetni kell akkor ott lesz a saját fórum ahol ráadásul megmaradnak a segítség nyújtás lépései adott esetben..stb

felsõ mnü híve vagyok de a legördülést nagyon okosan kell inkább lehetne hogy kiválasztod a menüt alá kijön mindig az adott kategória menüje ha monjduk alakinek ds-e van az ugyis a ds menüponton belül akar böngészni és akkor minden szem elõtt van, jóval kevesebb az akinek ds és wii je is van, és szerintem ez azoknak sem rossz

azzal csak én értek egyet hogy ilyen kérdéseket nem egy nyilvános fórumon kéne megvitatni? <#confused> plö ott a szavazás a banneren mi van ha beregisztrálja valaki a ynertes domaint amig mi gondolkodunk ??? ako részt vesz a projectben az már ugis kapott egy linket az nds gamers fórumán ott szerinte jobb lenn errõl beszélni
de csak egy ötlet<#nemtudom>

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Totis
Kb hasonló elrendezésû kellene.
Ami szerintem egy eléggé jó menne elrendezésnek:
felül egy szép banner (grafikus hajlamokkal rendelkezõ egyén kerestetik).
Alatta vízszintesen a menü. Ha rákattintasz vagy ráviszed az egeret akkor legördül egy menü ahonnan lehet választani pl. DS-nél - játékok, hardver, stb...
Jobb oldalt egy chat felület (szerintetek kell chat?). A másik felén pedig a hírek. Valami HASONLÓ elrendezésre gondoltam csak a hírfelületet húznám kicsit szét.
Ajánlott felmontás mennyi kellene, hogy legyen? 1024x768?
Kellene még valami szerintetek?

kisgabo
ez tény, de sok a fapados..

gneoka
tárhelyet én 1000+áfa/hó ért tudok 1gb ot (ebben nincs benne a mysql ami korlátlan szóval kábé sosem telne be,mert a portál motorok mindent abban tárolnak)

domain az 3400/ 2év a .hu-s ha .com vagy .net kell az 4000/év

portálmotor egyértelmüen a joomla! a magam részérõl már mindegyikel dolgoztam és ez a legstabiilabb ráadásul nagyon jól plug-in elhetõ

ha ilyen fórum szerü akkkor meg az invision power board de ez más jelleg mi ujságot szeretnénk ahoz meg inkább portál rendszer kell.

Totis
Mindegyiknek megvannak a hibái...<#zavart1>

kisgabo
wow....

van ütõs free fórummotor?

Totis
Fórummotor választás:
Drupal | e107 | Joomla | PHP.Fusion | Xoops | Még valami?
Szerintem nem kell túlcsicsázni az oldalt. Nem kell idõjárás elõrejelzés, stb... A lényeg, hogy jó gyors legyen és ne legyen teletömve semmi felesleges dologgal.
Viszont ami jó lenne:
- hírfelület ahol nem a teljes hír szerepel hanem csak kb 10 sor és max 1 kép.
- fórum! Az SG-s maradna az általános fórum. Egyéb témára pedig ez.
- chat box. Esetleg köszönésre, stb...
- blog (esetleg). Ki mit hogyan csinál, modding, játékok, személyes benyomások.
- Áttekinthetõ egyszerû menürendszer. Hírek - menürendszer átfonódás. Ezt arra értem, hogy külön DS, Wii, stb... rész és még ez alatt is bontás (játékok, hardver, stb...).
- Privilegizált user-ek.
- Stabil oldalmotor!!!

Tárhely illetve költségek:
Domain név regisztrációs költségek és tárhely (ha nem sikerül ingyeneset szerezni). Ezt nekünk kellene összedobni. Nem tudom hányan lennénk de éves költség ~25eFt. Persze ezt a költséget elsõ találatra alapozom. Szóval akár el is térhetnek.

Egyenlõre ennyi!

Totis
Elméletileg kellene rajta fórumnak lenni. Általánosnak maradna szerintem ez. Ha esetleg hardver-es kérdés, játékkal kapcsolatos, stb lenne, akkor menne az oldal saját fórumába...

hogyan gondoltáttok a honlapot, lesz rajta fórum is? <#zavart1>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

james69holden
fifa 08-at v. juiced 2-õt próbálta már valaki?
milyenek?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Borgi
tegyél de legyen egybébb is 😊

porki fagyok fállalon

Vennék DS Lithoz jófajta Slot1-es kártyát, bombázzatok ajánlatokkal 😊

szerintem is www.nintendoklub.hu

pc, xbox, xbox360, DS Lite terv: wii

Totis
Nem lenne egy utolsó dolog...:-)

www.nintendohun.net.
Tegyek ki bannerhez szavazást?

james69holden
www.nintendoklub.hu <#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

<#nezze> 10/10

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

butyokanime
www.nintendoklub.hu 10/10<#nezze>

PSP & DS RULEZ!

Totis
Jó lenne ha Sheltem-hez hasonlóan jönnének a szavazatok vagy ötletek...

Sheltem
www.nintendoklub.hu 10/10 es értékelést adok a címre <#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Totis
wii.nintendo.ds :-)
www.nintendohun.net
www.nintendofans.hu
www.nintendousers.hu
www.nintendoklub.hu
Egyenlõre ennyi jutott eszembe. Írjatok ti is és akkor kiválasszuk.

Sheltem
Szerintem mivel 2 szer van benne a hu nem túl jó.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Totis
Az a gond, hogy a www.nintendo.hu már foglalt...:-) Official Nintendo.

Jó néz szerintem :-)

domain név: www.nintendohun.hu
<#fejvakaras><#fejvakaras>

Totis
Ezzel tisztában vagyok. Elõször fel kellene futtatni az oldalt. Ezt kétféle képpen lehet megtenni:
- pénz
- minõségi munka
Viszont utána a domain név bérlet illetve a tárhely bérlet ára bejönne.

Nem akarok beleszólni, de sztem a konzolboltok nem fizetnének még minimális összeget sem, amíg nem látják hogy a szóbanforgó oldal egy jól mûködõ, látogatott honlap.

Na tessék, már bele is szóltam.

BF3: csucsorr

Totis
Mondjuk nem olyan reklámokra gondoltam ami beteríti az egész oldalt. Hanem max egy kicsi rész a jobb oldalon. Nem kell nagy. Elég ha havi pár ezer forint jönne be. Igazából szerintem az is egy megoldás lenne ha a konzolboltokkal beszélnénk és valami minimális árért kiraknánk a hírdetéseket. Szerintem ez a legjobb megoldás. Viszont a tagoktól nem elvárható, hogy pénzt adjanak az oldal mûködéséért.

Sheltem
"Webáruház"

Nos mivel magánemberként rendelnétek a cuccot ezért csak úgy mûködne, hogy a kockázat miatt ami egy ilyen rendelésnél van(visszamondja a vevõ az árut,hibásan érkezik és nem cserélik kinn gariba stb) minimális hasznot rá kellene tenni. Egyszerûen nem tudod megoldani úgy, hogy ne legyen az egész "kereskedelmi" jellegû. Szerintem már van jópár hely ahol korrekt áron be lehet szerezni pl flash kártyákat. Nem mondom, hogy ez szar dolog lenne, ha webáruház is lenne, de akkor máris másabb az egész oldal jellege. Mondjuk azt viszont megértem ha ez "szükséges" a fenntartásához. Ennyi hülyeséget, hogy tudtam írni vaze, inkább kussolok

gneoka
Én egyet értek a reklámmal (na nem agyon nyomni mint pl a myvip ami már izléstelen) de meglehet azt kultúráltan is oldani, az nem zavar senkit és még hasznos is lehet (google hirdetés) én még a webáruházat s azért hoztam fel mert általában iszonyat bunkkók a boltosok (mega giga respect a kivételnek) és lehetnénk mi a kivételek ,segíthetnénk a ds társadalmat...

Sheltem
Nem szeretek egy az egyben bemásolni valahonnan cikket, de ebben az esetben kivételt teszek.

"Tetõpontjához érkezett a júniusban elért mérföldkõ után a Nintendo sikere - immáron papíron, hivatalos számadatok birtokában is kijelenthetõ, hogy a Nintendo tényleg nem a Sonyval és a Microsofttal konkurál: sokkal nagyobb tétben gondolkozik. A hétfõi tõzsdei zárás után a Nintendo immáron Japán 2. legértékesebb vállalata: a pozíciót eddig birtokló Canon-t lemosva a Toyota mögé betonozta be magát a játékgyáros."

Sheltem
Hát öö...Nem igazán támogatom a reklám ötletet. Én hobby oldalt látnék szívesen ahol hobbyból cikkeznek/játéktesztelnek/stb a készítõk/hírezõk.
Szóval hobbys legyen ne reklámos. Amúgyis hányok a reklámoktól, gondolom a többi játékos sem szívesen találkozna akár bannerekkel akár beépített reklámokkal a leendõ "kedvenc" nintendos oldalán.

Szerintem..

TrIp
ELADÓ!!! DS Lite, garanciális, dobozos, R4 kártyával, 1 gigás microsd-vel, kártyaolvasóval, összes játékkal!

ajánlatok jöhet pm-ben..

Totis
A 2-bõl 1-et elv az nagyon jó. Viszont egy jól használható fórummotort kellene hozzá adni. A Joomla tényleg eléggé jó. Kicsit személyre lehetne szabni. Viszont ugye pont ott bukna meg ez az elv ha Pooh nem akarná, hogy az oldalába beleolvasszunk egy DS-es oldalt.
Ha tényleg kiforrja magát az oldal akkor akár lehetne önfenntartó oldal is. Esetleg minimális reklámot felrakni rá. Utána majd meglátjuk...

CHEAPBOY
rajongoi portalra vagyunk jól?

érdekes otlet, plane ha Nincsendós... engem is érdekell!😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Csibe001
Húú, nagy szövetség van készülõben!!Aminek nagyon örülök, mert össze lehetne hozni végre az N-eseket 😄

Konzol terén nem tudok neked vérprofi oldalt mondani. Ezt csak úgy értettem, hogy a WiiHUN nincs egy szinten a Hardwired-el. Azt már vérprofi oldalnak mondom. 2 oldal egyben? Szerintem megoldható lenne, csak sok idõ kéne hozzá. De ha nekifekszünk összejöhet. (Mármint az nekifekszik aki tud engine-t írni 😊 )

Borgi
én a 2böl csinálhatnánk 1-et-re szavazok, azthiszem ehhez már tényelg nicns sok közöm. egyedi motorral, egyedidizájnal. jo lenne ha belemennének wiihun-ék. szal valaki benfentes erölködje meg a kérdést náluk 😊
szerintem wii+nds+gba -sos oldal, ujság, nagyon fini lenne

porki fagyok fállalon

Félre értesz, én nem leszólni akarom. De miért ne lehetne egy profi oldalt összedobni? Állítólag vannak itt olyanok akik szívesen segítenek a motor megírásában, vannak aik híreznének,cikkeket írnának az alap megvan miért kéne kicsiben gondolkozni. De egyébként mit tartasz vérprofi oldalnak konzol téren, magyarul?

www.gamepod.hu

Azért ilyen "nagy szám", mert magyarországon jelenleg nincs jobb csak Wii-vel foglalkozó oldal. Amúgy aki egy vérprofi oldalra számít, az sajnos csalódni fog.

Most nem akarok ünneprontó lenni, de mitõl olyan nagy valami a wiihun? Ezt nem sértésnek szánom, szóval az illetékesek ne harapják le a fejemet. De ahogy nézem az igencsak kis közösségnek szóló 1-2 ember által mûködtetett oldal. Én azt hittem valami nagyobb, komolyabb oldalra gondoltok.

www.gamepod.hu

Totis
Oksi akkor haladunk...
Szerintem egy nagyon jó dolog lenne ha ez összejönne...

p00h-val beszélek majd, jóban vagyunk. Amúgy akkor azt kéne csinálni, hogy ds oldal, újságban Wii meg Ds hírek, és akár ki lehetne rakni a WiiHUN-ra meg a Ds oldalra is. És ez az újság jelentené a szövetséget a 2 oldal között. :-)

Totis
Ez viszont tárgyaláson múlik. Pooh-val kellene ezt letárgyalni mert az övé az oldal.
Egyébként jó ötlet. Szerintem a magyar Nintendo-s társadalomból tudnánk összeszedni legalább 20 embert aki irogatna rendesen és meg tudnánk jelentetni a havi vagy akár heti NintendoHUN..:-) újságot pdf-ben.

Sheltem
De ha már van 1 oldal ahol vannak wii és ds hírek is miért nem lehet a 2bõl 1et csinálni, esetleg ott híreznénk és nem wiihun lenne a neve innentõl hanem nintendohun?
Szerintem felesleges 2 oldal, ha van 1 aktív már.

Totis
Itt szerintem az lenne a gond, hogy ugye az sg-n lévõ Wii fórumon nagyon sok WiiHun-os srác van - magamat is beleértve - egyébként legtöbbjének sintén van DS-ük és DS-es hírek is szoktak menni rajta.
Egy szövetség a két oldal között nagyon sokat dobhatna a késõbbiekben a hírezésen.

Sheltem
Nekem 8 nekem csak dsem van így ds párti vagyok.

Totis
Mi2 csak elõször az erõviszonyokat kellene tisztázni.
Szóval maga az újság DS + Wiihun újság kellene, hogy legyen. A Wiihun egy nagyon jó Wii-s portál. Nem kellene neki konkurenciát csinálni. Max linkelni rá...

Sheltem
Én nyomnék majd wii híreket is,szóval ofc ds/wii oldal lesz.

Totis
Amúgy ha már oldal akkor ugye Wii nem kellene mert testvéroldalként meg lehetne adni a Wiihun-t valamint a fórum motor az adva lenne (sg-s fórum). Bár ebben az esetben pont a DS-es szerteágazó kérdéseket, kérdésfajtákat vetnénk el.