Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
vigyázzá vele mert a pén(is)z nagyúr most hogy kiszivárogtatták a gyerekkori képeidet könnyen visszaélhetnek vele a haragosaid <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

HTS s3rg1nh00
nem.ez.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

0Fritz0
De ha átugorja, akkor ezt sem fogja látni és akkor nem fogja tudni, hogy...
Micsoda gondok. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zerénd
Tök egyszerü az egész b34 Ha az én postomhoz érsz, ugord át b34 😄DDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

schrank
mortalmilka ? <#ticking> elég buzinév <#hehe>

Bogdogege
Õ az a csávó aki miatt Árpi elvesztette a stat-ját <#hehe><#hehe><#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

érdekes hogy te nem az a fajta vagy, hogy akkor b34! meg ne álmodozz meg stb.
van aki elhiszi elsõre azt ennyi, nem kell ezt firtatni. de hát ha van olyan mint itt a többség akkor... ejnye bejnye

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

HTS s3rg1nh00
btw,uwu:néha felnézhetnétek zeroval ide.lehetõleg csúcsidõben,vagy amikor Boxi fent van,akkor regeltek jól és be is tudtok jönni a szobába.:-)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

uHs Gerzson
És te meg ki vagy? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Metalmilitiakid
Komolyan annyit írtatok ma, hogy mire végigolvastam addigra befutott még 3 HSZ , már kezdtem unatkozni<#vigyor3>.
Willisnek csak annyit hogyha ilyen gazdag vagy adhatnál nekem is nem halnék bele <#hehe>(meg azt hiszem te se😄). Meg igazából sztem semmi közünk ahoz hogy eldöntsük ki becsületes...
UWU te meg nagyon szimpatikus vagy olyan kitartóan vitatkozol mint én (majd kérdezzétek sergit<#vigyor>), teccik az okfejtésed!
Runningnak igaza van(mernék mást állítani😛).
Zerénd neked meg annyit, hogy kifejezetten idegesítõ a b34 ezésed , az elsõ pár még vicces volt.
Orion neked is igazad van néha mutathatnánk vmi értelmet is kifelé 😄
Na jó ecerre ennyit.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Pff ez a willis gyerek mekkora egy pöcs :S
ez 😞( siralmas

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

0Fritz0
Baszki, ez a Vuk 2? <#zavart2>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
lehet, hogy milliárdokat keresel naponta, de az biztos, hogy durcisabb vagy a kelleténél 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

értem láma

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

schrank
én is azon az állásponton vagyok hogy ha egy csaj nyugdíjából nem tud eltartani akkor fel is út le is út <#schmoll2>

<#pias><#puszi>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Zerénd
Jaj hát dehogynem! 😄DDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

kurvára nem fizetnék😄

Zerénd
Vegyél magadnak. 😄DDD

Zerénd
Megent az elsõ tízben a tyopik.
Ja és 178

joebacsi
"nem megváltani kell a világot csak megélni belõle"...kezdesz szimpatikus lenni (már-már azt mondanám, hogy köcsög, de azt azért még ki kell érdemelni 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
és akkor még a nemi úton terjedõ hóbelebancokról nem is beszéltünk <#vigyor5>

joebacsi
köcsögcsít 😊
én se vettem, csak írtam, hogy majd fogom, de jelenleg nincs rá idõm 😞

nem kell bedurcizni, addig anyázzuk inkább a kisvuk készítõit 😊

jah mert 2 db 139810-es van

köszi és bocsi RiCSi 1234! ezt neked szántam dzsó!

schrank
háhá nem a dzsó kabta <#beka3><#hehe>

a jó édes any*dat te népmûvészeti agyagedény! én nem vettem szádra az any*dat! <#kocsog>

joebacsi
a sims2 az ez, állami támogatásból...

tudja valaki, hányszázmillió volt ennek a takonynak a költségvetése?
sikerült már pár régi nagy magyar filmet/rajzfilmet megszentségteleníteni, de ez mindent visz

jah igazad van, csak azt nem értem mitõl érne többet egy másik ember min én? jah egy éve kezdõdött minden úgy igazán el.
barátaim nekem is van sõt még lehet is amennyit csak akarok.
hallod, ha te is tudnál fizetni ezekért a nõkért akkor megtennéd. és nem azokról van szó akiket láttatok! nem nem. na most komolyan, ha megtehetnéd akkor nem tennéd meg?

Zerénd
btöbbes34444 85 post dél óta! Nincs munkátok? Vagy zárva az isi?
De azért valaki összefoglalhatná, mi a lényeg. Semmi kedvem végigolvasni regényeket. 😊

joebacsi
te meg fel ne dobd a talpad jövõhétig, mer akkor már végre nekem is lesz idõm elküldeni téged any*dba 😛

RiCSi1234
Ez a Sims 2 Gay pary kiegészítõ!

GTA V (*.*)

joebacsi
basszus, ilyenkor kell tolnom az agyamba a számvitelt, mikor itt bulivan 😞

ez mijjen játék? van demo? zúmolni lehet benne? 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

fogadjunk! de miben? dobj fel valamit te is azt utána én is!

RiCSi1234
😄 dikk, egy csitterektõl hemzsegõ szerveren láttam ezt 😊

GTA V (*.*)

willis mibõl gondolod ,hogy irigykednek rád?😄
lehet hogy sok pízed van ,de itt az emberek többsége mégis többet érnek mint te...
Vered itt a melled hogy milyen fasza gyerek vagy ,kb 1 éve még itt sírtál hogy megdeglesz mert szarakszik a veséd...szép ember lehetsz az életbe. Nekem nem kell sok "kabala" hogy jól érezzem magam az életbe /vannak barátaim😛/ és szar lehet ,hogy fizetni kell azért ,hogy nõ legyen a közeledbe...😄

OrionHungary
tényleg sok vagy már, most vagy emeld fel a kezed vagy gyorsan szívódj fel <#awink>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Fogadjunk, hogy nem mered közzé tenni a topikban a címedet, és a telefonszámodat?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

te is csak azt hiszed el amit látsz? hát persze! miért is hinnél másnak. amúgy én nem csak egy jó nõnek fizettem!! he he de te ezt úgy sem értheted hisz még nem próbáltad aazóta már más a felállás és a csajom a titkárnõm
végül is most hogy mondod fizetek neki - havonta 😄DDDDDD

gondoltam jobban felpörögtök és elérjük a 140E hozzászólást de tévedtem. túl korán feladtok mindent nah pá én koccolok kicsit

Kovács legény
van egy különbség, én nem kezdem el verni a nyálam arra hogy mim van, mert elég szánalmas dolog, így nem is sejtheted milyen hülyeségeket beszélsz.
És most megyek haza asszonykámhoz, látod ducikám, nekem nem kell fizetnem egy jó nõnek, hogy velem legyen😉

www.czekoart.hu

jah csak vannak akik nem elégszenek meg azzal, hogy majd ha eltörölték stb. bla bla bla

lál lehet fájt neki mikor az arcába vágódott a pisztoly? 😄

jah lófing, 5 évalatt nem keresel annyit (a gyengébbek kedvéért bruttóban)

vízumot úgyis nemsoka' eltörlik azt lehet menni kockulni

olvass ha nem rest és megtudod

ja még annyit, hogy te vízumot sem kapnál he he

kiez a willis gyerek akit ennyire szidtok?