Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zerénd
Öööö, akkor ezt benéztem? Bocsi. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Énvagyokazapád
nah ez tetszik <#eljen>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kovács legény
a lényeg hogy töltsd le amit linkeltem és futtasd

www.czekoart.hu

Westyl
" Biztonsági okból a regisztrációtól számítva 30 napig nem szúrhatsz weblapcímet a hozzászólásodba!
"

Westyl

Zerénd
Meg is ejtettem a fórumos regisztrációmat. Megyek is majd oda bazmegolnyi. 😄DDDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Kovács legény
Westyl
ezt írja ki:

http://www.sg.hu/galeria/1210708716/12107087161211186731.JPG

Westyl
Hello! Feltelepítettem a játékot(eredeti), bemegyek egy szerverre, és kb 3 percenként ledob a pb. Mi lehet a gond?

én hírezni nemtok de rettenetesen tudok drukkolni ÉS fikázni 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Reggelt!

A régi huncup.clanwar.hu oldal véglegesen átköltözött egy új helyre. Új motort, új design-t kapott és új funkciókkal láttuk el. Vannak még hibái, de folyamatosan bõvítjük fejlesztjük. Egyelõre próbaüzemben mûködik, javaslatokat, hibákat a fórum megfelelõ topicjába várjuk.

Egyelõre 4-en vagyunk akik fejlesztjük:
coRDHA_Gerzson - hírezõ
HEG_Bari - admin
Horda_Keke - admin
Horda_Running - admin
Aki szeretne hírezõ lenne, vagy valamilyen úton módon segíteni a munkánkat az nyugodtan keressen meg.

Az oldalt a battlefield communitynak készítettük és nagyon reméljük h mindenkinek elnyeri a tetszését és az oldalon leírtakat megfontoljátok majd. Nem is mondok itt többet akit érdekel látogasson el ide:

Battlefield Community Szájt 😄

Elnézést az Off-ért és a reklámért!

Kovács legény
gyógyreggölt és punci

www.czekoart.hu

OrionHungary
Hogy találtad ki? <#eljen> érdemes lenne ma egy lottót kitöltened

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Zerénd
Neked mindig agytalanrázkodásod van. 😄

Bicikli?

OrionHungary
szombaton agyrászkódást kaptam, most jutott csak eszembe hogy "sg-t megnézni" <#wow3><#zavart2>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Énvagyokazapád
gyanus ez, vmi melegfelvonulás lehetett

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

schrank
6 hsz egész vaszánap ratyik ? <#mf1>

sajna nincs meg 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

<#taps>
ez megvan neked?😊

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

felvonulók kérték (Markos-Nádas asszem)
- mondja mit kér mit adjunk le a rádióban?
- Szimándi Jozef hasszán hasszán te míndenem
- de nem ezt beszéltük meg .. szóval mit kér?
- Szimándi Jozef hasszán hasszán te míndenem
- de nem ezt beszéltük meg .. (dulakodászaj) .. mit kérsz te szemét?
- ... levegõt ...
- következik Bartók ...

😄

Énvagyokazapád
a zokszigént

Bódog Szülinapot Ájtem! 😄 bár nemérdemled meg mer eltüntél minn szar a gazban 😊

és mit vontak el tõled? 😄D

jappy
elvonón:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Énvagyokazapád
yez it iz.

áruló?! <#rolleyes><#merges2>

Bogdogege
GTA4-es Jó Reggelt mindenkinek ,1 hónap és meg jelenik a Bad Company <#hehe><#ravasz1>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Zerénd
Bocsássál meg, hogy kijavítom a mondatodat.
így kellett volna írni:
Annak ellenére,hogy "tudsz" angolul, ennek a mondatnak ITT nincs értelme b34444 😄DDDDDDDDDDDD

HTS s3rg1nh00
annak ellenére,hogy "tudsz" angolul,ennek a mondatnak így nincs értelme<#zavart2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

uHs Gerzson
xDDDDDDDDDDDd

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zerénd
És ha nem vagy újreg, az jó? Lehet belõle pálinkát fõzni? Ha meg nem, akkor hagyd a büdös picsába az inglis tudásodat te majom, Magyarországon vagy, Magyar nyelvû fórumon te sz@r!

OrionHungary
egy leleményes megoldás

joebacsi
hö! <#wave>
hunvótá?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

jappy
lol?????

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Metalmilitiakid
Már várom nagyon <#felkialtas>. De legyen rajta 1 level 66 os bloodtehen ha lehet (aki nem tudna ez mi annak ajánlom jútúbon antifaces - függõ)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

schrank
nem látod a nickjét ? N A G Y dávid <#hehe>

ó, hogy ezt a stat rendszert hogy utálom... tényleg ezért játszotok?
mi a faszért majmoljátok ezt?<#nemtudom>

Sziasztok!
Lenne egy problémám.Ma játszottam egy kicsit és minden eredményem kitörlõdött.Vagyis voltam Staff seargent most meg private vagyok és minden a 0-án van.Ez mitõl lehet?
schrank
ha lesz idõm csinálok neked egy mortálmilkát paintba az ötlet már megvan <#ravasz1>

Metalmilitiakid
A not a so new user! (remélem tudsz alsós angolszinten 😄) Amugy a 7th val jáccok , de életrajzot nem kapsz ennyi legyen elég . Ez a mortalmilka tök király legközelebb csinálok accot ez lesz a neve <#hehe>

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

schrank
ez mi ez a szar ? ez a vukk b+ ? <#vomit>

én láttam amhogyan készült verziót... sírtam komolyan.<#shakehead>

<#eljen>

Zerénd
b34

b34

b34

fityusz willicsilli. ha küldesz a számlámra 3millát, akkor elhiszem, hogy gazdag vagy. ha nem küldesz, akkor kamuzol. no?