Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Bibibí nekem 2* annyi legóm van mint neked, ettõl most aztán nagyobb vagyok.
Jah! asszonnyal a házunk nem egy tömegutcában van mint neked, és a kertem is nagyobbnak tûnik, úgy 1500m2-el. Úgyhogy harácsoljál még egy kicsit mert egyelõre még elég szánalmas a felhozatal...
tudom, hogy majd az akármilyenpusztát fogod felhozni ahol egy üveg borér lehet kapni, de hidd el ez nem ott volt, hanem megyeszékhelyü város szomszédságában.
- vannak a becsületes emberek, aki leélik az életüket álmodozva és reménykedve mert neki a becsületesség volt a minden. számtalan példát tudnék énis mondani az õseimrõl akik talpig becsületesek voltak és mindenüket elvették, államosítottak mindent!
- vannak a nagy emberek akik a mai világban csak a pénz álltal lesznek mégnagyobbak
- és van az aljanép aki csak sír, de tenni már nem mer és a nagy embereket hibáztatja meg mondja el mindennek
viszont a becsületességrõl lehetne még itt regélni, de a kérdés az, hogy mit is jelent ma a becsületesség. Mert ha te kihasználod a lehetõséget úgy, hogy abból senkinek semmi káros következnénye nincs az még nem azt jelenti, hogy nem vagy becsületes, ha viszont ellopod a céget annyira, hogy tönkremegy akkor mondhatni, nem vagy az. hogy én ezzel munkát adok még egy pár embernek aki azt a bizonyos céget igazgatja az becsületes dolog. az, hogy az árversenynél néha másik cég is belép a "játékba" az megint becsületes dolog, mert õ is részesedik. hogy kitõl veszem én el? ha ha ez itt a kérdés! attól az 5 embertõl akinek már így is rengeteg van és én ezzel könnyítek rajtuk, és kicsit segítek másokon is. (hogy munkát kapnak tõlem) na ecsém, szerinted ez becstelen dolog?
nagy kunszt kimész németoba meg amerikába, ki a faszt érdekel? 5éves korom óta tengerparton nyaralok minden évben kétszer, télen meg külföldön a hegyekben, nagy kunszt. Szociban még nagy szó volt fõleg hogy akkoriban senki nem mehetett külföldre csak úgy. De ma... 60ezerért egyiptom 200ezer amerika. Húúú micsoda gazdagság.
A kocsidat meg törleszted még 15évig.
Keresd meg a legközelebbi ovit és nekik költsed a meséidet...
www.czekoart.hu
itt ne errõl van szó, hanem hogy aki megteheti az meg is teszi! errõl szól ma az ország! és én sem fogok kimaradni belõle, mert hidd el te sem tennéd ha megtehetnéd
áprilisban volt egy éves
Egyszerûbben is el lehet mondani.
Vannak a becsületes emberek ami te soha nem leszel.
Vannak a nagy emberek amilyen szintén nem leszel
És van az aljanép, aki olyan mint te.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Az természetes hogy az emberek mindíg többet akarnak mintamire lehetõségük van, ettõl halad a világ. De az olyan emberek akikrõl írsz, erkölcsileg nullák. Igazából amilyen sokat ér a vagyonuk, annyira keveset ér az életük.
Ha egy ilyen embert megölsz, az nem is számít bûnnek, csak a BTK szerint.
Nézdd meg pl. Gandhi-t, nem volt különösebben gazdag, mégis nagy ember volt. De milliónyi példa van arra, hogy nem a vagyona miatt lett nagy ember valaki, csak most épp õ jutott eszembe.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.czekoart.hu
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Nekem is van pénzem. Pont anni amennyi nekem kell.
Az én életembõl csak olyan dolgok kiányoznak amit pénzért nem lehet megvenni, de rajta vagyok az ügyön... pár kivétel azért van, de az is meglesz idõvel.
Tisztába vagyunk vele, hogy csak egy kisgyerek vagy, aki még nem látott eleget a világból, és ezért írsz marhaságokat.
Azért ne essél kétségbe, nem muszály így leélni az életedet, még belõled is lehet ember.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
látom így sem. nah mind1 ez van irigykedjél te is mint a társaid de az biztos hogy én megyek jövõ héten usába is new bern-be. b34! he he
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
-Erre vagy büszke?
www.czekoart.hu
ebbõl látszik, hogy még soha nem dolgoztál<#mf1>#mf1>
nem kell aggódnotok, nem sokáig leszek itt. csak néha benézek
fõiskolán megismerkedsz egyik csoporttársaddal aki logisztikusként dolgozik egy távolkeleti érdekeltségû cégnél. mivel te is részen a logisztikán vagy a te cégednél de egyszerûségként mint egy melós. kialakítasz egy jó kapcsolatot a sráccal akitõl nagyon sokmindent meg tudsz tanulni, és a segítségedre van bármi kérdésben. a munkahelyeden a sorozatos értékelhetõ véleményeid miat fokozatosan feljebb kerülsz a ranglétrán, mígnem logisztikai igazgató leszel. na most itt következik a szépsége az egésznek. szabad kezet kapcs, hogy mit honna és mennyiért szerzel meg, persze azért itt is vannak kikötések. ebben te megleled a lehetõséget és a saját malmodra kezded hajtani a vizet úgy hogy alapítasz egy céget de nem a te neveden hanem a testvéred nevén. inentõl rövidre fogom, a saját érdekeltségû cégeden keresztûl szerzed be a szükséges "ellátmányt". mindezt úgy csinálod, hogy beleférjél mé abba a keretbe amit megszabtak, de én ég így is alatta maradok bõõven. ezért elégedettek nagyon a munkámmal és ez nekem sokáig biztosít még megélhetést. egy bizonyos szint után a beszállító igencsak értékes "ajándékkal" honorálja hogy még mindig a partnered lehet. pedig ugye nagy a verseny a piacon.
tovább nem részletezem, mert a szépsége csak eztán jönne amikor megindul az a verseny mégiscsak és akkor már neked is van beleszólásod az árakba.
de ez már titok. ennyi röviden
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Te egy kisgyerek vagy, akinek fogalma sincs a világról.
Már mondtam, hogy amiket írsz képtelenség.
1. Akinek sok pénze van, nem arra pazarolja az idejét, hogy ide írkál, mert az ilyen emberek idelye nagyon drága.<#heureka>#heureka>
2. Neked nem lehet sok pénzed, ha azt hiszed, hogy ha már sok van, csak jön magátol.<#nyes>#nyes>
Akinek sok pénze van vigyáznia kell rá, mivel az olyanok mint te, el akarják tõle venni. Az igaz, hogy ha sok van azt lehet szaporítani, de folyton résen kell lenni, és ez felemészti az embert.
Azt javaslom álmodozzál inkáb másról, ne akarjál ilyen lenni.
Tanulmányozdd kicsit a történelmet, nagyon tanulságos, majd közben rájössz mitõl lehet nagy egy ember. Nekem is a történelem a hobbim, de csak a játékok után<#wink>#wink>
www.czekoart.hu
Nem hiszem, hogy igaz amiket írsz magadról. Szerintem még kiskorú vagy, és mivel túl sokat nézel tévét, valami elkorcsosult idálról álmodozol, és az álomképedet tárod elénk, magadra kivetítve.
Az hogy leírod milyen szeretnél lenni rendben van, de amilyen ideált választottál magadnak, azt sem adják ám ingyen. Megalkuvásokkal jár, ha valaki ennyire anyagias. Sok az ellensége, és nincvs ideje fórumozni sem pl.
- eszembe jut, hogy sokan lenéznek, de nem érdekel - thetnek egy szivességet
- de nem él így mindenki! he he
- soha se feledd el, hogy honnét indultál és meddig jutottál, és a lóvét ezen a szinten már nem kell hajtani, mert jön az magától is he he
- azt te megvethetsz bárkit sohasem leszel ilyen (mert nincsen benned kurázsi, hogy ilyenné légy)
"Egyedül a világ ellen egy szarkupacként nehéz lehet" - hidd el nem is olyan rossz ez. Nektek is tetszene, csak ti nem vagytok elég jók. Kecsegek akik itt sirtok mert azt várjátok, hogy majd az öletekbe hullik minden és egy üzletet ha sikerül megkötnötök abból akartok megélni örök életetekben.
Na így nem fog menni.
www.czekoart.hu
Eszébe sem jut, hogy amit õ jónak tart azt esetleg mások lenézik, és elítélik.
És nem képes felfogni azt sem, ha mindenki így élne, õ már rég nem élne.
Ráadásul hazudik, aki ilyen anyagi háttérrel rendelkezik, nem ilyen egyszerû fórumokon veri a nyálát, hanem hajtja a lóvét, különben nem lenne lóvéja. Az olyan emberek, mint amilyen õ szeretne lenni, lenézik és megvetik a fajtáját. (és persze mi is)
Egyedül a világ ellen, egy szarkupacként nehéz lehet.