172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#5628 hát olyan! nem igaz hogy nem érted meg, pedig már elmondta kétszer is! :) -
Tgabbar #5627 Foggalmam sincs hirtelen,de rákérdezhetek ,ha gondolod. -
#5626 Jó jó elhiszem de milyen? :D -
#5625 nekem ilyen van lassan 1 éve
-
Tgabbar #5624 Tudod egyes közösségekben tisztelték az "egyes" embereket,mindent rájuk hagytak.
Te is ilyen ember vagy egy ilyen közösségben:DD. -
#5623 És milyen? Én sok jót hallottam róla. -
#5622 nekem ilyen van lassan 1 éve
-
#5621 OFF
Amúgy milyen árba van nálatok egy Logitech MX 510-es egér? :)
ON -
#5620 Nah én is így gondoltam :D -
Tgabbar #5619 legyen
-
#5618 De akkor is....RPG meg sniper olyan SUXX :) -
Tgabbar #5617 Nos ,mi ebben vagyunk jók....
Te meg abban ,hogy rinyálj :DDDDD. -
#5616 Hülye RPG lamerek meg sniperek :D
én meg szeretettel várlak majd egy jó kis M4 bemutatóra :P -
#5615 thx -
Tgabbar #5614 Naggyon jóóóóó.de majd kell hozzá patch és crak a patch-hez,amita Brothers in arms topic-ban megtalálsz.privi ment. -
#5613 Brothers In Arms én is rohadt kiváncsi vagyok! -
Tgabbar #5612 Ja ,és a Brothers In Arms-ot mindenkifigyelmébe ajánlom,bár megosztja a közvéleményt.Nekem bejön.
Ennyit az off-ról.
Jééé...kijön ott...nem látom a névtábláját rendesen....valami doktor...doktor kohász....??.....nem látom,de közeleg....:). -
Tgabbar #5611 Na lássuk.... volt egyszer egy Prince of Persia 2,MS Flight Simulator 2004,Brothers In Arms,Marine Sharpshooter(kicsit gagyi,de hát próba szekerce),ennyi fért bele 2 napbba,de még majd a hétvégére váratja magát némi szimulátor és némi fps,köztük a SW: Republic Commando többek között.Ha kell a cím szólj ,és megy priviben,elég sok jó kis játék van fent.
Geronak meg annyit,hogyha meglessz a demo ,akkor szeretettel várjuk a Joe004-el egy RPG/Sniper Fesztiválra ,mint díszvendéget :DDD. -
#5610 de
idevele -
Tgabbar #5609 bizti?:) -
#5608 Ne is :) -
Tgabbar #5607 reggel 9-ig van acc-om és még van 1.5 cd-nyi anyag... -
Tgabbar #5606 Csak egy pár játékot,amit nem írhatok ki ide :D. -
#5605 tudtam hogy számíthatok rád :)
jah meg néha tékelek párat, tehát full hasznos tagja vagyok a közösségnek -
#5604 Majd igyekszem :D -
#5603 áhh engem ne sorolj ide, én lusta vagyok híreket hajkurászni, én max a bannert frissítem, ha nagyon rámordítanak :) -
#5602 Ha nem valami BF-es dolgot inkább be se írd :D -
#5601 mijót? -
Tgabbar #5600 ujujjj...úgy tűnik nagyon elrúgtam a pöttyöst....na megyek vissza letölteni,később jövök.. -
#5599 MICSODAAAAAAAAAAAAAAAAAAA??????? -
#5598 Asszondod? ......báááááár végülis ez már nem március :D -
Tgabbar #5597 Miért eddig mire volt?:D -
Tgabbar #5596 pl.:D
Meg Ahhoj,meg Joebácsi,meg sajna akiket most hírtelen nem tudok még felsorolni...sry. -
#5595 Bazz...ha kijön a demó azt ne bf.hu-n keressétek mert tuti nem lesz időm cikket írni :D -
#5594 kamu -
Tgabbar #5593 Be se merem vallani mit tettem vele....sry kellett a hely ,töltök le ezerrel,de majd visszarakom és szólok,biztos lehetsz benne:D.
De ha itt lessz a demo........ -
#5592 Említendő itt meg pl Gerzson barátom ;) -
Tgabbar #5591 De nem mondtad.......:D.
Eddig azért többnyire "elsőkézből" tőled hallotuk a híreket.(Meg persze azoktől ,akik utánna járnak,nem akarva az ő eddigi teljesítményüket kisebbíteni.Thx nekik is.) -
#5590 Amúgy meg mikor jössz már poezni? Berakom Stalingárdot azt hentelünk egyet...M4-el persze ;) -
#5589 Ki mondta hogy én nem tudom? :D