172092
  • joebacsi
    huhh te is jókor nyomod a híreket, pont mikor filmet készítünk, és egy deka időm nincs...nah most viszont feldobom őket gyorsan a bannerra
  • TDC Geronimo
    Mi na ja? :)
    Te inkább tedd fel a POE-t azt gyere fightolni! ;)
  • Thanatos
    nézőpont kérdése... én inkább megyek sokobanozni helyette :P
  • Tgabbar
    Na ja...... :).
  • TDC Geronimo
    hát a 0.1 óta azért változott egy "kicsit" ;)
    Qrva jó lett...sztem tedd fel újra ;)
  • Temporal Vortex
    POE-ben kijavították már a helikopter célzást? Amikor legutóbb játszottam vele(0.1 volt talán) becéloztam egy tankot és a rakéta totál máshová ment
  • TDC Geronimo
    Tény, hogy a vietnam nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de azért nem szar az.
  • Thanatos
    mivel szvsz vietnam lett a tavalyi év bukása/csalódása... legalábbis nekem...
  • TDC Geronimo
    Gamespy iromány itt. Persze csak akit érdekel :)
  • TDC Geronimo
    Én ezt nem mondom :)
    Nekem viszont ez az "új" vietnam mod....a POE iszonyatosan bejön.....már 4 hónapja szinte csak ezzel játszom. Na jó néha volt egy kis bf42, vietnam, meg egy csipetnyi dc is :)
  • Zs0lt1
    DC-ban sokkal finomabb, kiegyensúlyozottabb mozdulatokkal kell a helit kezelni, sztem simán hozzá lehet szokni. Idő kérdése csak :-)
  • Amon Serrano
    Ja és én is Battlefieldeztem, aminek bizonyos szemzőgből jobb hangulata van/volt, mint a vietnamnak! A DC viszont nem tetszett nagyon! Főleg a heli irányítása! Tudom erre most az lesz, hogy a Vietnam helijei lámáknak valók!
  • TDC Geronimo
    Hát igen.....de ha megnézted mondjuk azt a 650 megás BFCon-os prezentációt ott nem volt rendezett videó (illetve volt egy trailer). Amikor a ficsőröket mutatták be. Az újraélesztéstől elkezdve a squadokig . Nos.....nekem ott is meggyőző volt ;)
  • Amon Serrano
    Ez természetesen nálam sem kérdés, csak pontosan így csinálnak hülyét a játékosokból, hogy állandóna csúsztatgatják a megjelenéseket! Azért remélem tényleg megéri várni! Videók alapján egy nagyon jó gámának ígérkezik! De azért azt már megtanulhattuk, hogy ezek a jól rendezett videók csalókák tudnak lenni!
  • Beers
    Én meg dc-ztem úgyhogy szintén nem kérdés!
  • TDC Geronimo
    Hát a többségünk játszott a sima BF-el, a vietnammal, én személy szerint meg most POE-zom......és nem kérdés, hogy fogok-e Battlefield 2-ni.
  • Amon Serrano
    Miről van itt szó egyáltalán! Még meg sem jelent ez a szar, de már most 1/3 -a a vietnam topicnak! Kíváncsi vagyok, mennyien fogtok ezzel játszani! A vietnam is úgy indult, hogy jajj de nagyon várom, megy hu de jó lesz! Azt most meg azok az emberek sehol sincsenek!
  • Tgabbar
    Vigyázzatok,mert a dr.kohász barátunk mostanában a közeli Silent Huter III-ban leledzik....
    Féééljeteeeek...!!!
  • Joe004
    Hát igen az mp5 az mp5 és nem valami izrali xar m4.... még aki kapja a töltény az is örül neki, hogy mp5-ből kapta és látványosabban esik össze :D !
  • TDC Geronimo
    A videóban az egyik MEC katona valami kib@szott élethűen döl össze miután megsorozzák az MP5-el :-)
  • TDC Geronimo
    Tényleg....JOEBACSI BANNERFRISSÍTÉST KÉREK!!!....már 3 új hír is van kinn :)
  • uHs Gerzson
    Nem is neked irtam te BF2 (M4) mániákus :P
  • TDC Geronimo
    Ha 1 sec lenne benne akkor is leszedném :)
  • uHs Gerzson
    Ja és csak az tölcse le akit érdekel 10 másodperc bf2 :D
  • uHs Gerzson
    NEW Movie vagy mi a szösz :P
  • TDC Geronimo
    Grrrrrrrr......nana
  • Ahhoj
    ez a játékpuska? :P
  • uHs Gerzson
    Tessék :P
  • Joe004
    Mp5 nincs csak ez a szar?
  • TDC Geronimo
    Pl. itt a kedvenc képem :)
  • TDC Geronimo
    1.65 gigányi videó és 321 kép...melyik kell? :D
  • Tgabbar
    Én még mindíg azt vadászgatom ,amit priviben is beszéltünk...sikertelenül.
    Sheke: olvass vissza,rengeteg link van újabbnál újabb ingame képekről és renderekről valamint háttérképekről.
  • Sheke
    valakinek nincs battlafield2es képe??? nagyan kéne
  • TDC Geronimo
    Mi ez a nagy csend? Attól mert nincs BF2-es hír még nem kell kussba maradni :)
  • Zs0lt1
    Akkor megegyeztünk :Ð
  • CAD
    Aki meg ezt vette komolyan, az is megerdemli!
  • Zs0lt1
    Hát figyu, aki ezt komolyan vette, az meg is érdemli :P
  • CAD
    Teged hogy meg fognak verni koetkezo bf talin :)))
  • TDC Geronimo
    GRRRRRR.....M4 RULEZ! Ezt te is nagyon jól tudod ;)
  • TDC Geronimo
    jééé.....kit látnak szemeim :)
    üdv BB