172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#5831 huhh te is jókor nyomod a híreket, pont mikor filmet készítünk, és egy deka időm nincs...nah most viszont feldobom őket gyorsan a bannerra -
#5830 Mi na ja? :)
Te inkább tedd fel a POE-t azt gyere fightolni! ;) -
Thanatos #5829 nézőpont kérdése... én inkább megyek sokobanozni helyette :P -
Tgabbar #5828 Na ja...... :). -
#5827 hát a 0.1 óta azért változott egy "kicsit" ;)
Qrva jó lett...sztem tedd fel újra ;) -
Temporal Vortex #5826 POE-ben kijavították már a helikopter célzást? Amikor legutóbb játszottam vele(0.1 volt talán) becéloztam egy tankot és a rakéta totál máshová ment -
#5825 Tény, hogy a vietnam nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de azért nem szar az. -
Thanatos #5824 mivel szvsz vietnam lett a tavalyi év bukása/csalódása... legalábbis nekem... -
#5823 Gamespy iromány itt. Persze csak akit érdekel :) -
#5822 Én ezt nem mondom :)
Nekem viszont ez az "új" vietnam mod....a POE iszonyatosan bejön.....már 4 hónapja szinte csak ezzel játszom. Na jó néha volt egy kis bf42, vietnam, meg egy csipetnyi dc is :) -
#5821 DC-ban sokkal finomabb, kiegyensúlyozottabb mozdulatokkal kell a helit kezelni, sztem simán hozzá lehet szokni. Idő kérdése csak :-) -
#5820 Ja és én is Battlefieldeztem, aminek bizonyos szemzőgből jobb hangulata van/volt, mint a vietnamnak! A DC viszont nem tetszett nagyon! Főleg a heli irányítása! Tudom erre most az lesz, hogy a Vietnam helijei lámáknak valók! -
#5819 Hát igen.....de ha megnézted mondjuk azt a 650 megás BFCon-os prezentációt ott nem volt rendezett videó (illetve volt egy trailer). Amikor a ficsőröket mutatták be. Az újraélesztéstől elkezdve a squadokig . Nos.....nekem ott is meggyőző volt ;) -
#5818 Ez természetesen nálam sem kérdés, csak pontosan így csinálnak hülyét a játékosokból, hogy állandóna csúsztatgatják a megjelenéseket! Azért remélem tényleg megéri várni! Videók alapján egy nagyon jó gámának ígérkezik! De azért azt már megtanulhattuk, hogy ezek a jól rendezett videók csalókák tudnak lenni! -
#5817 Én meg dc-ztem úgyhogy szintén nem kérdés! -
#5816 Hát a többségünk játszott a sima BF-el, a vietnammal, én személy szerint meg most POE-zom......és nem kérdés, hogy fogok-e Battlefield 2-ni. -
#5815 Miről van itt szó egyáltalán! Még meg sem jelent ez a szar, de már most 1/3 -a a vietnam topicnak! Kíváncsi vagyok, mennyien fogtok ezzel játszani! A vietnam is úgy indult, hogy jajj de nagyon várom, megy hu de jó lesz! Azt most meg azok az emberek sehol sincsenek! -
Tgabbar #5814 Vigyázzatok,mert a dr.kohász barátunk mostanában a közeli Silent Huter III-ban leledzik....
Féééljeteeeek...!!! -
#5813 Hát igen az mp5 az mp5 és nem valami izrali xar m4.... még aki kapja a töltény az is örül neki, hogy mp5-ből kapta és látványosabban esik össze :D ! -
#5812 A videóban az egyik MEC katona valami kib@szott élethűen döl össze miután megsorozzák az MP5-el :-) -
#5811 Tényleg....JOEBACSI BANNERFRISSÍTÉST KÉREK!!!....már 3 új hír is van kinn :) -
#5810 Nem is neked irtam te BF2 (M4) mániákus :P -
#5809 Ha 1 sec lenne benne akkor is leszedném :) -
#5808 Ja és csak az tölcse le akit érdekel 10 másodperc bf2 :D -
#5807 NEW Movie vagy mi a szösz :P -
#5806 Grrrrrrrr......nana -
#5805 ez a játékpuska? :P -
#5804 Tessék :P -
#5803 Mp5 nincs csak ez a szar? -
#5802 Pl. itt a kedvenc képem :) -
#5801 1.65 gigányi videó és 321 kép...melyik kell? :D -
Tgabbar #5800 Én még mindíg azt vadászgatom ,amit priviben is beszéltünk...sikertelenül.
Sheke: olvass vissza,rengeteg link van újabbnál újabb ingame képekről és renderekről valamint háttérképekről. -
#5799 valakinek nincs battlafield2es képe??? nagyan kéne -
#5798 Mi ez a nagy csend? Attól mert nincs BF2-es hír még nem kell kussba maradni :) -
#5797 Akkor megegyeztünk :Ð -
#5796 Aki meg ezt vette komolyan, az is megerdemli! -
#5795 Hát figyu, aki ezt komolyan vette, az meg is érdemli :P -
#5794 Teged hogy meg fognak verni koetkezo bf talin :))) -
#5793 GRRRRRR.....M4 RULEZ! Ezt te is nagyon jól tudod ;) -
#5792 jééé.....kit látnak szemeim :)
üdv BB