Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
De annyira érdekel, hogyha nem waroztok csak publicoltok vagy talán azt sem már nem tudom, akkor mihez keres a Horda embereket? 😊
A flémet megelõzve tényleg csak a kíváncsiság hajt.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Srachk se a régi már <#hamm>#hamm>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Csak azért, mert ha ez legalább tízszer nem lett e neves oldalon leírva, akkor egyszer sem.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Múltkor nem kaptam választ, hátha most:
Megvettem eredetiben a Complete Collection-t, és mint írva is vagyon, a Booster Packs-t aktiválni kell neten. Na már most, én csináltam a játékban Online felhasználót, és a használati útmutató szerinti oldalra el is mentem regisztrálni, de nem engedte. Egyszerûen nem talált ilyen felhasználót. Csináltam azon az oldalon is egyet, és azzal regisztráltam, de a játékban meg hiába írom annak a katonának a nevét, nem talál ilyet. Nem is egyezik a kettõ adatbázisa, vagy mi van? Mit csináltam rosszul?
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
A Horda Team játékosokat keres. Egyelõre Bf2-re és talán majd Bf Heroes-ra. Warozni már nem warozunk, és nem is hiszem hogy fogunk, csak ha jön új Battlefield. Akit érdekel a téma keressen meg itt: msn: [email protected]
Aminek teljesülnie kell:
- 18+ legalább
- Eredeti Bf2
- Normális eszközök, amelyek a TS kommunikációt biztosítják
- Normális gép, amely az aktuális játékokat gond nélkül futtatja
- Csapatmunka alap, Rambók és bokorból snipázók, géjmórlámák felejtsenek el
- Nem árt, de nem kizáró ok némi klán elõélet, vagy tapasztalat
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
De nemcsak teged zavar a sok ujonc-domping. Legyen ujra 12K HUF a jatek ara...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Piszkálódásokhoz pedig szokj hozzá itt, így szûrjük ki a gyengéket, mert ez egy kemény játék 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Asszem rendes hangnemben kérdeztem...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑