Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Lassan én is megveszem. <#mf1>#mf1>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Tegnap megvettem a Battlefield Complete Collection játékot.
Felraktam, patcheltem, és elindítottam a sima bf2-t.Nekem régebben volt már egy DervisHUN nevû karakterem, csak bannolták a serialom(valami Crysis-os beta miatt). Ezzel be tudtam lépni és játszani. Utána amikor elindítottam mondta, hogy aktiváljam a booster packot(Armored Fury,Euro Force), és ott kéri a kulcsot meg a bf nevet. Beírtam õket és azt írja, hogy nem jó a cd kulcs. Próbáltam minden formába beírni a kulcsot, de nem fogaja el.
Mit tudok cisnálni?
Még ha hazamegyek próbálkozok, de nem is értem, hogy miért karakterhez kötik a booster packot, és miért nem acchoz.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Új házigizda? :)
Pedig én is a legtöbb szavazatot növeltem és mégis... :)
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"
Biztos lag mert nem magyar szerver.
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
áfaemelés az viszont lesz.<#wink>#wink>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
<#miaz>#miaz>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
EF utan rakod az AF-t? Irtam, hogy 1.41-t megint, de nem biztos, hogy kell. Tehat megis kell.
Ezt írja ki: BF2 has been patched since BF2: Armored Fury was released. Pls run the full BF2 PAtch 1.4 again to ensure BF2: AF is probably updated.
Már 3x lefuttattam a full 1.4es patch, de semmi. ugyan úgy ezt írja ki telepítésnél. :(
Mit kell csinálni?
Most vettem meg a game-et, felraktam regisztráltam meg minden. Eddig ok. Na már most: el akarok indítani egy szervert és kiírja, hogy "your cd key is not valid". Olvastam faq-ban meg máshol is megoldást rá, de semmi sem változik.. Mi lehet a baj?
Légszi segítsetek.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Egészen pontosan 2 dolgot tudsz kilõni egyedül helivel. A másik helit meg a tankokat esetleg és ennyi. Neagyisten le kénne menni flag közelébe kis gyalogsági támogatásra már nem ér a bõröd 2 forintot. Nem irányított rakétával talán lelõsz pár embert ha mázlid van de nagyobb az esély hogy leszednek anti tankal vagy kocsival. De az ilyan nagytudásu solo helisek le sem mennek csak azt tudják, hogy kilövik tv-vel az éppen felszálló másik helit vagy a csapatszállítót neagyisten a tankokat
A Video.con filet -t megnyitod 1 szoveg szerkesztovel (total commanderbe F4 -es gomb) es at tudod irni az alabbiakat a neked megfelelore.
VideoSettings.setResolution 1280x1024@60Hz
<#hehe>#hehe>
Nincs se 1440x900, sem 1680x1650. :(
BF2 alap -> Patch 1.41 -> SF -> Patch 1.41 -> EF -> Patch 1.41 (nem biztos, hogy kell) ->AF -> Patch 1.41
Ha mar vettel classict, en is feltennek egy kerdest: Abban a dobozban az EF es AF install CD van, vagy download kodos?
Valszeg láma kérdés lesz. :)
Megvettem a Classic gyûjteményt, amiben minden benne van, de az install nem éppen akar jól mûködni. Az alapot és az SF-et felrakja, de a Booster packnál valakmi patchelési problémára hivatkozva megszakad.
Le tudná valaki írni, hogy lépésrõl lépésre mit rakjak fel? játék, kieg, patch.
Elõre is köszönöm!
A hatalom mellé jár ez is:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Szoval en szeretnem eloszor atadni a gratulaciot: Mondjalle! :D
Tenyleg, hany is?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
éljen a kk!
(elõre közölném, hogy nem vagyok megvesztegethetetlen :))
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.✡ Benjamin H. Freedman✡ ✡